Ten ranking nie ma sensu w ogóle!!!
Serial nudny oglądam go robiąc różne rzeczy ...
(PO 1 sezonie)
Bardzo mnie to cieszy, ale tematów odnośnie rankingu było kilka, więc po co zakładasz nowy?
Na każdym forum obowiązuje taka "tradycja", że zanim zakłada się nowy temat, to sprawdza się czy podobny już przypadkiem nie istnieje, po to żeby owego forum nie zaśmiecać. Ale rzeczywiście ignorancja uniemożliwia wykonanie tych paru kliknięć i przejechaniu po liście tematów.
A kto mi tego zakazuje przecież po to jest filmweb do komentowania . W takim razie trzeba usunąć polowe postów .
Uściślijmy, ranking nie ma sensu, bo Ty uważasz inaczej? Zawsze myślałem, że ranking to wypadkowa głosów większego grona głosujących.
Niee , nie tylko ja ten serial nie może być # 1.
M*A*S*H zasługuje a nie to
Gra o tron zero nagród
M*A*S*H 8 złotych globów
Nie jesteś jedyny, ale inni potrafili podeprzeć jakimiś argumentami swoje zdanie. To, że się nudziłeś i robiłeś co innego, to nas mało obchodzi.
Skoro ci się nie podoba, zagłosuj i po sprawie. To ludzie tworzą ranking a nie jednostki. Jeśli większości się podoba, to jest wysoko.
Nie ludzie , bo ludzie to wszyscy grupa , a tu głosuje 20 lub 10 % ludzkości. I jest wolność słowa chyba ?
tak, 10% ludzkosci. to daje nam 600mln osob, a filmweb to polska strona. na bank dzieci z etiopii loguja sie specjalnie, zeby podyskutowac z toba o twoim przefantastycznym guscie i wciskac 10 dla gry o tron, bo w koncu dzieci z etiopii lubia sobie czasem odpoczac od walki o przetrwanie, siasc przy kominku z laptopem i zapalic cygaro. czlowieku, jezeli chcesz cos zrobic dla ludzkosci, to skasuj konto na filmwebie
po pierwsze o gustach się nie dyskutuję więc nie piesze się "serial jest nudny" a co najwyżej "uważam, że...", po drugie jak można oceniać jakikolwiek film/serial nie oglądając go w 100% skupionym? Skoro robiłaś "różne rzeczy" umknęła Ci masa dobrych ujęć. Ja osobiście jako fan seriali produkowanych przez HBO uważam, że serial jest bardzo ciekawy i bardzo dobrze zrealizowany, lepiej niż nie jeden pełnometrażowy film. Fanom serialu "Rzym" powinien przypaść do gust. Z niecierpliwością czekam na kontynuacje.
Po co mam pisać uważam że przecież , to moja (niesubiektywna jak widzę opinia) Lubie bardzo rzym ale w 1 sezonie powiano się coś dziać. Książki jestem ciekaw .
Wiesz, znam takich, którzy oglądając Lśnienie albo Ojca chrzestnego drapią się po jajach, grzebią w tyłku albo dłubią w zębach... :)))
Potwierdzam. Kiedyś oglądając Ojca Chrzestnego zaswędziało mnie lewe jądro i bezwstydnie się po nim podrapalem.
Już to pisałeś, złośliwy trollu. Amnezja, Alzheimer... idź do lekarza, skoro zapominasz o napisanym poście.
Spokój to był, zanim powstał ten temat. Przestań być taki upierdliwy. Świat nie jest kolorowy i nie będzie wyglądał tak jak ty tego chcesz. Poza tym serialem oglądam jeszcze dwa które są poza pierwszą setką tego rankingu, i nie przejmuję się tym, niewiem dlaczego tobie to przeszkadza.
To po co ludzie czytają tematy które im doskwierają ? Nie rozumiem tego jak ja bym uznał post za durny czy taki który mi nie odpowiada , to bym na niego nie wchodził .
W takim razie sam sobie zaprzeczasz.
Według twojego toku myślenia:
Gdybym uznał serial za durny, czy taki który mi się nie podoba, to bym go nie oglądał.
Tak tylko by się powtórzyło jak na skazany na śmierć ,, Nie oglądałeś , to się nie wypowiadaj ! " dlatego obejrzałem sporą część serialu (już tego nie robię ) żeby się nie czepiali tego .
Obejrzałeś "sporą część serialu", który ci się nie podobał, tylko i wyłącznie po to by tym poprzeć opluwanie go na filmwebie?
Tak , bo gdybym go nie obejrzał było by tak : nie oglądałeś wic si nie wypowiadaj , a teraz nie możecie tak napisać , bo obejrzałem większość.
Nie do końca zrozumiałeś pytanie. Zadałeś sobie trud obejrzenia serialu tylko i wyłącznie po to, by go zjechać? Tzn. rozpocząłeś oglądanie serialu z założeniem, że go objedziesz na filmwebie? Rozumiałbym, gdyby ci za to płacili - ale w takim układzie jest to tylko i wyłącznie masochizm.
Jeeeezu, znowu Ty?! Czy przy każdym filmie/serialu fantasy musisz zakładać nowy temat, w którym piszesz jak bardzo dany film/serial Ci się nie podoba?
Ludzie znowu ta nastolatka oszaleć można ,,Jeeeezu, znowu Ty?! Czy przy każdym filmie/serialu fantasy musisz zakładać nowy temat, w którym piszesz jak bardzo dany film/serial Ci się nie podoba?
" Darowała byś se tej prowokacji dziewczynko . Chyba można krytykować ?
Śledzisz mnie czy co , bo wpadasz na mnie na każdym filmie fantasy . Zaraz ty tylko na nich koczujesz .
Po pierwsze: "Se"? Z tego co wiem pisze się "sobie"...
Po drugie: Jaka znowu prowokacja?
I po trzecie: Fantasy to mój ulubiony gatunek, więc nic dziwnego, że wchodzę na fora poświęcone takim filmom. Ale nie rozumiem po co Ty oglądasz takie filmy, skoro za nimi nie przepadasz?
Ja na przykład nie cierpię horrorów i w życiu obejrzałam może dwa czy trzy, a z tego co widzę to dość często oglądasz filmy fantasy...
caly czas sie smieje jak negujecie ludzi którym ten serial sie nie podoba, a pozatym on na 1 miejsce nie zasługuje i tyle, tak samo z avatarem było co go na pierwsze miejsce wyciągneli