Ten ranking nie ma sensu w ogóle!!!
Serial nudny oglądam go robiąc różne rzeczy ...
(PO 1 sezonie)
Ja? Gdzie doszukałaś się, że uważam Cię za durnia? Ciekawi mnie po prostu, bo ani nie argumentujesz ani nie wysiliłeś się na choćby dwa zdania uzasadnienia tego co już napisałaś. Wygląda to jak próba zwrócenia na siebie uwagi, bo piszesz na forum, gdzie udzielają się zazwyczaj fani.
Ehm właśnie w tym rzecz . Serial nie pamiętam wogóle pamiętam tylko , że mi się nie podobał . I gdyby to faktycznie miało na celu zwrócenie uwagi , to wyszło 90 wpisów
Dobra , bo trudno , to pojąć .
Jak coś mi się nie podoba , to nie staram się tego zapamiętywać , a do tego pisałem , że nie oglądałem go do końca .
Proste ?
No cóż, widząc, że napisałeś "Po 1 sezonie", sądziłam, że obejrzałeś cały. Zresztą pewnie nie ja jedna.
Widzę, że kontrolujesz swoją pamieć: jak coś Ci się podoba to to zapamiętujesz, a jak nie to wyrzucasz to sobie z głowy... -.-
Bo tak powinni robić ludzie . Obejrzałem justin biaber forever nic nie pamiętam , z tego wynika , że powinienem , bo twoim zdaniem powinniśmy mięć przelotną pamięć . A gdybyś przeczytała mój post choć jeden czy reszta gdyby ich , to obchodziło to byście wiedzieli , że nie obejrzałem czegoś więc jak już chcesz sugerować coś , to upewnij się czy nie zrobisz plam y ;)
Obejrzałeś film Biebera i to w dodatku cały? Wow, to dobry jesteś ;D
Z ta pamięcią, to chodzi mi o to, że to nie my decydujemy o tym co nam zostaje w głowie. Jak np. zerwie z Tobą chłopak/dziewczyna to nie da się ot tak, wyrzucić wspomnień związanych z tą osobą. Tak samo jest z filmami i innymi rzeczami.
Nie samemu nie chciałem pamiętać , a justin , to była zgroza . Trudno mi się pozbyć wrażeń z filmu Doktor Żywago czy Obywatel kane a justinek i hancia (drugi film który obejrzałem do końca) Zgroza
Wbrew pozorom ten ranking ma sens. Wszystko sprowadza się do wzoru, który, na twoje nieszczęście, nie uwzględnia nagród jakie dany film otrzymał.
Wiem z doświadczenia, że przy pewnych czynnościach nawet najlepszy film wydaje się nudny. Dlatego polecam zobaczyć serial jeszcze raz, tylko tym razem poświęć maksimum swej uwagi na tę czynność. Jeśli po takim seansie nadal nie będziesz miał pozytywnego zdania na temat Gry o Tron, to może przynajmniej zdołasz nam wytłumaczyć dlaczego, podając jakieś argumenty.
Długich dni i przyjemnych nocy.
Znowu mam , to oglądać jeśli 1 sezon mi się nie podoba , to nie skupiam się na serialu .
W żadnym wypadku juz nie ogladaj niczego co jest związane z GOT
I znowu się zmienileś
Polecam "Klan" lub "Plebanie" lub... inne tego typu badziewie. Niektórzy się na nim przez tyle lat nie nudzą, więc to może jest coś dla ciebie.
Ależ oczywiście cudzie natury" iż można, zważywszy iż jest mi to obojętne (każdy ma swój gust). Ja tylko grzecznie zaproponowałem ci jakieś alternatywy, cobyś się nie nudził przed ekranem, ale zapewne to też jest ci obojętne. :)
Zgodzę się tylko z jednym. Gra o Tron nie jest w rankingu tam, gdzie być powinna.
To dobry serial, ale nie aż tak dobry.