Ten ranking nie ma sensu w ogóle!!!
Serial nudny oglądam go robiąc różne rzeczy ...
(PO 1 sezonie)
A dlaczego kierujesz to akurat do mnie. To jeden z gorszych seriali jakie oglądałem i wyraziłem to w swoich wpisach jasno i przejrzyście. Z czego sie śmiejesz to twoja sprawa. co to mnie obchodzi. I jeszcze mi tu z Avatarem wyskakujesz. O co ci chodzi?
Z całego serduszka życzę Ci Kileeer, byś zdechł(a) na raka :) Nie, nie za to, że masz inny gust od mojego, ale dlatego, iż jesteś tak głupi(a) i bezczelny/a, jak tylko może być dzieciak, który niema nic do roboty prócz denerwowania osób "nieco" inteligentniejszych od Ciebie ;) Mam więc nadzieję, że umrzesz młodo, śmiercią która do gustu Ci nie przypadnie żadną miarą :P
O żesz motyla noga. Co tu sie dzieje ? I dlaczego to jest skierowane do mnie? Opanuj się trochę
Przepraszam, ale wyraźnie napisałem, że moja wypowiedź skierowana jest do szanownej użytkowniczki (ze względu na jej gust filmowy uznałem, że jest płci pięknej) Kileeer. Jeżeli odniosłeś/aś wrażenie, jakoby moja wiadomość miała być skierowana do Ciebie, to proszę najmocniej o wybaczenie.
Właściwie to chyba mniejsze znaczenie ma to ,do kogo skierowałeś ten wpis, niż to, że on w ogóle powstal.
To co napisaleś przekracza pewne granice. Mnie nie uraziłes. Wiem , Ze to bylo skierowane do "Kileer" ale nie jest przyjemne czytanie czegos takiego
To "Kileeer" wypadałoby przeprosić
Za co mam przepraszać, wiedzieć można? Swoim zachowaniem obraziła serial w sposób wyjątkowo bezczelny. Zniósłbym to gdyby to była zwykła prowokacja, ale skoro widzę, że to dziewczę jest naprawdę takie głupie... No dobrze, cofam to co napisałem. Rak to jednak przesada, biorąc pod uwagę (prawdopodobnie) młody wiek użytkowniczki. Kula w potylicę powinna być wystarczającą karą.
Serial to nie człowiek - nie ma godności osobistej i nie można go obrazić.
Ktoś kto nie umie i wręcz nie zadaje sobie odrobiny wysiłku, żeby uczciwie ocenić coś co jest wartościowe w oczach innych, a zamiast tego marnuje czas i energię na angażowanie się w pełną niechęci i prowokującą innych krytykę - sam wystawia sobie świadectwo. Podobnie jak ty takim postami jak powyższy.
To, że Kileeer jest głupi i bezczelny (tak, tak, to on, a nie ona) zgadzam się całkowicie, ale żeby od razu życzyć mu śmierci? To już jest lekką przesadą...
Użyj mózgu i naucz się czytać baranie . Użytkowniczki rozróżniasz płeć i rodzaj ?
Rozumiem że nick zobowiązuję, ale to już lekka przesada, nawet w Anglii i w łódzkim pogotowiu tak nie żartują. Zresztą jeśli twoim zdaniem ktoś zaśmieca forum to ty takimi postami robisz to samo.
O jeszcze nie umrę młodo , bo już nie jestem młody mam nadzieje z pewnością wierzysz w boga . Tym postem udowodniłeś , to:
Jesteś głąbem
Nie umiesz czytać
Nie rozróżniasz listu od postu
I jesteś dzieckiem prowokacji Zapluty karle reakcji ;)
Och, jesteś chłopcem. Wybacz, zmyliła mnie Twoja ocena "Seksu w wielkim mieście". To przecież taki męski serial.
Nie jesteś już młody? Hmm, w takim wypadku to nie świadczy o Tobie dobrze.
Przepraszam, ale nie rozumiem o co chodzi Ci z bogiem? Nie widzę związku między moim stosunkiem do religii, a dyskusją.
Nie umiem czytać? Ciekawe co na to wszystkie książki, które przeczytałem w moim krótkim życiu.
Zapluty karzeł reakcji. Po głębszym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że takie przezwisko nie pasuje do mnie żadną miarą. I nie jestem "głąbem", więc proszę sobie darować taki prymitywne przezwiska, mijające się do tego z prawdą.
A poza tym, nie jestem "ruskiem", jak to zasugerowałeś. Naprawdę nie wiem skąd takie skojarzenie.
Przykre , że nie wiesz twoje stosunki religijne mają wiele do tego . Sugerowanie ,,Twoja ocena "Seksu w wielkim mieście". To przecież taki męski serial." kolejny objaw starasz się narzucić mi swoją wole <rusyfikacja> Co do ciebie głąby przynajmniej nie życzą komuś śmierci i z pewnością są bardziej wykształcone od ciebie ,,Nie umiem czytać? Ciekawe co na to wszystkie książki, które przeczytałem w moim krótkim życiu." Chodzi o te które ci rodzice czytają . Może masz racje czytasz nie ze zrozumieniem albo nie rozróżniasz pojęcia słów kobiet mężczyzna . Pasuje ci ,,Wyżej sra niż dupę ma" ,,Hmm, w takim wypadku to nie świadczy o Tobie dobrze. " Zdanie bez logiki z głębszych przemyśleń wywnioskowałem , że chodzi ci o błędy lub o to , że się skompromitowałeś ,,Och, jesteś chłopcem. Wybacz, zmyliła mnie Twoja ocena "Seksu w wielkim mieście". To przecież taki męski serial."
Wracając do tego sformułowania nie wiesz o czym , to serial i wciąż prowokujesz może jakieś dowody na te głupie zdanie ,,ale dlatego, iż jesteś tak głupi(a) i bezczelny/a, jak tylko może być dzieciak, który niema nic do roboty prócz denerwowania osób "nieco" inteligentniejszych od Ciebie ;) " Ah nie masz , bo jesteś żałosnym prowokatorem , a te książki to oczywiście ilustrowane (te co niby je przeczytałeś [pisze , to bo może jesteś upośledzony]) A raka , to może masz ale mózgu .
Nie lubisz inteligentów? Dobrze więc. Spróbuję na chwilę zniżyć się do Twojego poziomu.
"Przykre , że nie wiesz twoje stosunki religijne mają wiele do tego ."
Nic cie nie obhodzi w co ja wierze. Moja sprawa.
"Sugerowanie ,,Twoja ocena "Seksu w wielkim mieście". To przecież taki męski serial." kolejny objaw starasz się narzucić mi swoją wole <rusyfikacja>"
ty gupi jakiś jestes!
"Chodzi o te które ci rodzice czytają . Może masz racje czytasz nie ze zrozumieniem albo nie rozróżniasz pojęcia słów kobiet mężczyzna . "
Moi rodzice przynajmniej są rurznych płeci!
"Pasuje ci ,,Wyżej sra niż dupę ma" ,,Hmm, w takim wypadku to nie świadczy o Tobie dobrze. " Zdanie bez logiki z głębszych przemyśleń wywnioskowałem , że chodzi ci o błędy lub o to , że się skompromitowałeś"
Idź i broń te swoje pieski czy z czym tam sie zabawiasz zoofilu!
"Wracając do tego sformułowania nie wiesz o czym , to serial i wciąż prowokujesz może jakieś dowody na te głupie zdanie "
sam gupi jesteś!
"A raka , to może masz ale mózgu ."
A ty na dupie! hahahahah
Prymitywny użytkowniku kładąc się w gnoju mogę się zniżyć do twojego poziomu ,,Nie lubisz inteligentów?" lubię ale za wielu ich tu nie ma ty zaliczasz się jako 1 ale od końca ,,ty gupi jakiś jesteŚ!" nie lubisz jak cie tak nazywają , a sam to robisz ,,Moi rodzice przynajmniej są rurznych płeci!" kolejna bezsensowna wypowiedź i nie ,,płeci" czy z moich zdań wynika , że moi nie byli rożnych ? Nie kolejna wypowiedź bez ładu składu
,,sam gupi jesteś!" powtarzasz się
,,A ty na dupie! hahahahah" nie można mieć raka na dupie inteligencie ale 1 września idziesz do 1 klasy .5
A na serio.
"Przykre , że nie wiesz twoje stosunki religijne mają wiele do tego ."
Oświeć mnie więc.
"kolejny objaw starasz się narzucić mi swoją wole <rusyfikacja>"
Ależ nie! Jak mogło Ci to w ogóle przyjść do głowy, to ja nie rozumiem. Ja nic nie chce nikomu narzucać. Zwracam zwyczajnie uwagę na fakt, iż chłopiec wielbiący serial tego typu najprawdopodobniej jest gejem.
"Co do ciebie głąby przynajmniej nie życzą komuś śmierci i z pewnością są bardziej wykształcone od ciebie"
Skoro tak tak twierdzisz, to kim jestem ja by zadać kłam Twemu słowu?
"Chodzi o te które ci rodzice czytają "
Rodzice żadnych książek mi nie czytają. Ciekaw zaś jestem ile ich Ty przeczytałeś :)
"Zdanie bez logiki z głębszych przemyśleń wywnioskowałem , że chodzi ci o błędy lub o to , że się skompromitowałeś"
Nie, mój ty wielbiący seriale dla kobiet człowieczku. To Twoje zdanie jest bez logiki.
"Prymitywny użytkowniku kładąc się w gnoju mogę się zniżyć do twojego poziomu ,,Nie lubisz inteligentów?" lubię ale za wielu ich tu nie ma ty zaliczasz się jako 1 ale od końca ,,ty gupi jakiś jesteŚ!" nie lubisz jak cie tak nazywają , a sam to robisz ,,Moi rodzice przynajmniej są rurznych płeci!" kolejna bezsensowna wypowiedź i nie ,,płeci" czy z moich zdań wynika , że moi nie byli rożnych ? Nie kolejna wypowiedź bez ładu składu
,,sam gupi jesteś!" powtarzasz się
,,A ty na dupie! hahahahah" nie można mieć raka na dupie inteligencie ale 1 września idziesz do 1 klasy .5"
:-) A Twojego domniemanego pociągu do piesków już nie skomentujesz? :D
Uwielbiam kłócić się z osobami takimi jak Ty. I stwierdzam to bez cienia ironii. Naprawdę! Daje mi to wiele (fakt, mało wybrednej) rozrywki.
,,Ależ nie! Jak mogło Ci to w ogóle przyjść do głowy, to ja nie rozumiem. Ja nic nie chce nikomu narzucać. Zwracam zwyczajnie uwagę na fakt, iż chłopiec wielbiący serial tego typu najprawdopodobniej jest gejem. "
Ta sugestia jest bardzo nie na miejscu , a także świadczy , że jesteś przeciętnym polakiem.
Skoro tak tak twierdzisz, to kim jestem ja by zadać kłam Twemu słowu?
Jesteś szowinistyczną męską świnią.
Rodzice żadnych książek mi nie czytają. Ciekaw zaś jestem ile ich Ty przeczytałeś :)
Wiesz ja czytam nie dla rekordów tylko dla przyjemności liczyłbyś za , to długo(ja nie sram z bólu jak przeczytam mniej książek od innej osoby)
"Chodzi o te które ci rodzice czytają " - marna próba prowokacji
,,"Zdanie bez logiki z głębszych przemyśleń wywnioskowałem , że chodzi ci o błędy lub o to , że się skompromitowałeś"
Nie, mój ty wielbiący seriale dla kobiet człowieczku. To Twoje zdanie jest bez logiki." nie wielbię go pół mózgu,Wielbicielu WP
:-) A Twojego domniemanego pociągu do piesków już nie skomentujesz? :D
Uwielbiam kłócić się z osobami takimi jak Ty. I stwierdzam to bez cienia ironii. Naprawdę! Daje mi to wiele (fakt, mało wybrednej) rozrywki.
Nie komentuje wpisów w stylu dresiarskich lepszy kundel niż ty
Mi nie daje , bo kretynku mały nudzisz mnie postami na poziomie 10 latka którym jesteś
Mi wogóle więc spadaj szczeniaku ;)
"Ta sugestia jest bardzo nie na miejscu , a także świadczy , że jesteś przeciętnym polakiem."
"Polak" pisze się z dużej litery, hipokryto. No, a poza tym, to jakoś szybko zmieniam te narodowości. Jeszcze niedawno byłem Rosjaninem.
"Jesteś szowinistyczną męską świnią."
A ty masz widać problem z ustaleniem swojej płci/orientacji (niepotrzebne wykreślić).
"Wiesz ja czytam nie dla rekordów tylko dla przyjemności liczyłbyś za , to długo(ja nie sram z bólu jak przeczytam mniej książek od innej osoby)"
Aha, czyli żadnej.
"Chodzi o te które ci rodzice czytają " - marna próba prowokacji"
No, zgadza się. Tym bardziej, że tak nazywasz własne stwierdzenie.
"nie wielbię go pół mózgu,Wielbicielu WP"
Cóż, to w jaki sposób oceniasz ten serial świadczy o czymś innym. I tak, jestem wielbicielem Władcy, jaki i całej twórczości Tolkiena.
"Mi nie daje , bo kretynku mały nudzisz mnie postami na poziomie 10 latka którym jesteś"
Twoje posty są rzecz jasna inteligentne, dojrzałe, na poziomie (co najmniej!) czterdziestolatka po studiach wyższych, mającym za sobą karierę jako cenionego na świecie krytyka filmowego.
"lepszy kundel niż ty" a zaraz potem "Mi wogóle więc spadaj szczeniaku ;)"
No nie... Kim ja jestem? Już się pogubiłem :(
"Człowieku ty zacząłeś tą przepychankę słowną "
Zasadniczo, to z twojej strony posypały się wyzwiska. Ja tylko stwierdzałem fakty :)
"Gówno wiesz ile czytałem więc się nie wypowiadaj Jedynie przeczytałeś 1 książkę Kubuś Puchatek ( twój styl sugerowanie bez podstaw)"
Oczywiście, przeczytałem Kubusia. Bardzo ciekawa książka, polecam. Będzie ci się podobać. Taka fajna, prostym językiem napisana, to nie będziesz mieć problemu.
"Moja sprawa , a tobie gówno do tego co i jak nazywam"
Racja, punkt dla ciebie. Nie mam prawa oceniać twoich wypowiedzi, które obrażają... twoje wypowiedzi.
"Widać , że bezskutecznie usiłujesz mnie obrazić"
To nie z mojej strony posypały się takie słowa jak "głąb", "rusek", "dzieciaczek".
"napisałem tak ? Daj link."
Może cię to zadziwi, ale to coś nazywa się sarkazm. Poczytaj o tym, ciekawa sprawa.
"Jeśli do mnie na piszesz znaczyć będzie , to że jesteś debilem"
Odpisałem, więc niestety muszę się przyznać. Jestem debilem :( Ech, a mama mówiła mi żebym ci nie odpisywał. Teraz na idiotę wyszedłem ;(
Heh nie musiałeś , bo od samego początku nim byłeś
,,Z całego serduszka życzę Ci Kileeer, byś zdechł(a) na raka :) Nie, nie za to, że masz inny gust od mojego, ale dlatego, iż jesteś tak głupi(a) i bezczelny/a, jak tylko może być dzieciak, który niema nic do roboty prócz denerwowania osób "nieco" inteligentniejszych od Ciebie ;) Mam więc nadzieję, że umrzesz młodo, śmiercią która do gustu Ci nie przypadnie żadną miarą :P" nie poznajesz swych słów ?
Konieczne dyskusje z tobą WIĘC NIE PISZ DO MNIE ROZUMIESZ TERMIN TEGO SŁOWA?
Bo napisałem , że jak odpisze , to znaczy , że będzie debilem ale nie wiem co przyniesie jutrzejszy dzień :)
Jasna cholera, ale ty, chłopcze, jesteś głupi, arogancki i agresywny. Poziom twojej inteligencji jest poniżej "poziomu gnoju" o którym to pisałeś, ba, powinieneś dążyć do tego, żeby chciaż być jak ten gnój - nikogo nie obrażający, nie trollujący, spokojnie czekający na rozkład. Swoją nietolerancją uraziłeś wszystkich uczestniczących w tym temacie, zacząłeś bluzgać, a takiego prawa nie masz - nawet na filmwebie, nawet na filmy! Swoje wypowiedzi na forach O CZYMŚ zaczyna się od "uważam, że" bo to ma być tylko, do jasnej niedoli, twoje odczucie, nie całego świata, dzieciaczku. Jeśli nie jesteś w stanie pohamować swojego testosteronu albo zrozumieć zasady moralne tego świata, to w przypadku pierwszego - idź pobiegaj, a drugiego - precz z internetu, bo przez takich jak ty rodzi się agresja i nienawiść do głupoty.
Nie dopóki ty nie odpuścisz i nie zaczniesz się zachowywać jak przystało na uzytkownika filmwebu. Twoje zachowanie jest poniżej krytyki, a jako że w tej dyskusji, oprócz Czerwonego Kata nikt ci nic nie zrobił, to pozostaje jedynie opcja, że wyzywasz się w internecie jak mały dzieciaczek na nic nie winnych ludziach. Uspokój testosteron, i zamilcz, zachowaj resztki godności, Jako dobrą wolę z mojej strony gwarantuję, że się już do ciebie nie przyczepię - jeśli ty zachowasz się dojrzale.
Ten ranking nie ma sensu w ogóle!!!
Serial nudny oglądam go robiąc różne rzeczy ...
(PO 1 sezonie) Gdzie krytykowałem jakiegoś użytkownika daj przykład proszę
A gdzie kogoś uraziłem powiedz ? Albo niech ta osoba napiszę w czym ją uraziłem
Ja Cię męczę swoimi postami? Przypominam Ci, że też nie musisz na nie odpowiadań, a nawet ich czytać. A poza tym moje posty przynajmniej są zrozumiałe (dla tych, którzy posiadają choć trochę rozumu), nie to co Twoje...
Tak na pewno . To poco wogóle piszesz do mnie czego oczekujesz . Jak musisz pisać , ze jestem debilem , bo obraziłem filmik nie wstawiłem , albo napisałem motorUwka , to pisz to nie mi tylko temu czerwo . Może , to nie moja wina , że nie wstawiam odpowiedniego znaku . Znasz coś takiego?
Zacznijmy od tego, że z tego co pamiętam to nigdy nie nazwałam Cie debilem. A co do Twoich błędów ortograficznych: pewnie nie wiesz, ale w komputerze jest taka bardzo fajna opcja jak "sprawdzanie pisowni". Jak popełnisz jakiś błąd to podkreśli Ci go taką czerwoną, falowaną linię. Jeśli chodzi o błędy interpunkcyjne - podobno jesteś dorosły, masz dwadzieścia parę lat, więc powinieneś wiedzieć to i owo.
No, i wszyscy się burzyli, że życzyłem tej istocie śmierci... W takich wypadkach żałuję, iż nie posiadam w tym kraju takiej władzy jak Feliks Edmundowicz Dzierżyński w Rosji Sowieckiej.
Możesz posiada ja w Polsce nie mieszkam , a ciebie by za coś takiego zlinczowali .
Więc po raz któryś apeluje NIE PISZ DO MNIE WALNIĘTY DZIECIAKU Z ZAKŁADU PSYCHIATRYCZNEGO