Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 425 tys. ocen
8,7 10 1 425408
7,9 55 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

ocenił(a) serial na 9

Jak do tej pory najbardziej zwięzła i trzymająca się kupy postać. P.Dinklage sprawił ze nei
patrzę na niego jak na grającego karła tylko na faktycznie świetnego aktora. Prawdę
mówiąc po jakimś czasie zapomina się że fizycznie jest odmienny od reszty obsady i to jest
świetne..

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
olkinia

Zgadzam się z Panią, karły też czasem przypominają ludzi, co może niektóre osoby bulwersować. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 8

z potwierdzonych żródeł wiem że niejaki Tyrion Lannister Lubi Placki

użytkownik usunięty
czaromaro

Karły już tak mają, proszę Pana. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 9

Zaiste zacna odpowiedź Milordzie

użytkownik usunięty
olkinia

Peter Dinklage jest wykreował genialną postać.

ocenił(a) serial na 7
olkinia

Nie czytałem książki (trochę żałuję) i nie wiem kto w niej zyskałby moją największą sympatię, ale w serialu karzeł po prostu niszczy system. Zdaję sobie sprawę, że serial jest bardziej płytki niż książka (tak to bywa z ekranizacjami), ale tak czy siak Tyrion ma najciekawszą rolę i świetnie ją gra. Jedyny sprawiedliwy w rodzince pomyleńców, cynik, zabawny i inteligentny, jak zauważyła olkinia - z czasem przestaje się patrzeć na niego jak na krasnala (ten mały jest po prostu wielki!). Na przeciwnym biegunie jest Jeffrey i z utęsknieniem wyczekuję momentu, w którym ktoś wymierzy okrutnikowi sprawiedliwość. Aczkolwiek obserwując tę opowieść zaczynam podejrzewać, że nie będzie to takie proste. Martin chyba lubi bawić się z czytelnikiem i nie daje mu powodów do zbyt szybkiej satysfakcji.

ocenił(a) serial na 9
Dryden

w dzień w którym ten mały sukinsyn zostanie pozbawiony głowy wykrzyknę alleluja! świetna, irytująca rola

ocenił(a) serial na 9
olkinia

oczywiści miałm na myśli Jeffreya heh

ocenił(a) serial na 9
olkinia

ty się śmiej, niech się dowie to cie każe rozebrać i wychłostać szczotką do kibla

ocenił(a) serial na 10
siukuluku

sikusiku, jeśli wydajesz się sobie zabawny i świetnie dowcipny, to i niech Ci się dalej tak wydaje.

ocenił(a) serial na 9
myszszata

nie rozumiem

Dryden

W książce Tyrion również jest niesamowity.

użytkownik usunięty
olkinia

Dinklage to mistrzostwo świata, za tę rolę wart każdej nagrody

i prawdopodobnie przy okazji jeden Peter Dinklage zrobił więcej dla "odczarowania" spojrzenia na osoby dotknięte karłowatością, niż wszystkie dotychczasowe kampanie i drętwe mowy razem wzięte

użytkownik usunięty

Ten Pan prywatnie zdaje się być mizantropem i nie przypomina zbytnio książkowego Pana Tyriona. Pozdrawiam serdecznie.