Pytanie do tych którzy są na bieżąco z serialem. Była do tej pory pokazana walka Góry z Czerwoną Żmiją, serialu nie oglądam ale bardzo chce obejrzeć tą walkę bo w książce była super opisana. Jak fajnie przedstawią tą walke to chyba znowu zaczne ogladać serial ;-)
Ten serial zawsze i wszędzie warto oglądać ;) Walka Oberyna z Górą ma być (ponoć) w przedostatnim odcinku sezonu.
Dzieki za odpowiedź. Ja oglądalem tylko 2 pierwsze sezony a pozniej jakos przestalo mnie interesować. Zdenerwowalem sie też tym jak w serialu przedstawili siostre Theona Greyjoy'a a to jedna z moich ulubionych postaci w książce
Jak olałeś po 2 sezonach to zrobiłeś najgorsze co można zrobić :) W 3 sezonie poziom jest zdecydowanie wyższy niż w dwóch poprzednich.
To przegapiłeś parę fajnych scen z 3 sezonu, przede wszystkim "Krwawe Gody", ale i wątek jednorękiego Jaimiego był bardzo dobry czy wątek Jona w armii dzikich. Warto wrócić.
Niestety bardzo głupio zaspoilerowales. Nie dość, że nie oznaczyles tematu jako spoilerowego to jeszcze dałeś spoiler w temacie.
Ja osobiście przeczytałem sagę, ale to jest forum głównie dla serialowcow. To ktoś nie może wchodzić na forum serialu z którym jest na bieżąco? Zastanów się nad tym.