PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19929
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Dzisiaj o 9:00 ogladałam 1 odcinek 3 sezonu i Rikki i Zane miele inny głosy.
Czemu? Tamte byly super.

darixa5

21.25 - tak jak zawsze :)

A kiedy następne ?

strawberry95

o to dobrze dzięki ;)
niestety nie wiem kiedy będą następne..

darixa5

nie wiem kiedy następne ale mam nadzieje że będą lecieć od pon do pt.:)

strawberry95

ja dzisiaj miałam oglądac o 10 ale zaspałam ;d
Obejrze o 21:25 .

Black_White

ja juz oglądałam ;)
i niestety nie ma Zane'a ; (

aniatzn

no nie było ale tzn że już go w ogóle nie będzie?

aniatzn

coo?? Zane'a nie było? Co to znaczy? Ze wogóle go nie będzie? Nie było w zagranicznych mediach że go też nie będzie. Jak już 3 postać odejdzie to wogole bezsensu będzie że nakręcili 3 serie !

Black_White

nie chodziło mi o to, że w ogóle go nie będzie bo nie mam na ten temat żadnej wiedzy. po prostu nie było go w tym odcinku co bardzo przeżywam ; d

czemu? gluty sa fajne ; d

aniatzn

aaa to dobrze. Heh też bym przeżywała gdybym obejrzała, ale niestety nie obejrzałam dzisiejszego odc i jutrzejszego też nie obejrzę. Bd w szkole. :( . Zane to moja ulubiona postać z chłopaków, chociaż po tej zmianie głosu dubbingu który do niego całkowicie nie pasuje (pierwszy był najlepszy) nie wiem czy tak badzo go lubię...

aniatzn

a co do mocy Belli- 'glutowanie' jest smieszne. Nie no nawet fajne ;d

darixa5

Ogladalam juz polowe serii i Emmy nie ma . Podobno ma przyjechac w ostatnim odcinku.
Dubbing nie taki zly.
A co do Willa to dziwny jest.

tysia_11

o 21-25 lub 35 dokładnie nie pamietam ;)

uchicha94

tak o 21:25 a rano o 10:00 ;)
ale teraz powtarzali odcinki i z nowych są na razie 3.
No Zane i Rikki brzmią po prostu śmieszni, tak jak głos Rikki poprzednio mnie drażnił, to teraz do wniosku, że po prostu jej pasował.
A no i ładnie Lewisowi w nowej fryzurze ; d
a Zane'owi niekoniecznie.

aniatzn

A właśnie mi sie Lewis nie podoba ;)
Zawsze był 'inny' od reszty chłopaków, zawsze sie czymś innym interesował itd. więc jego fryzura idealnie pasowała do tamtego Lewisa. Ale teraz ... jest taki jak kazdy inny chłopak - nijaki.

strawberry95

teraz w ogóle jakiś taki nudny się zrobił ;/
bo wcześniej jakby się dowiedział o wodnych mackach to by była podjarka na maxa i siedziałby ze swoim laptopem i konstruował jakieś machiny, a teraz w sumie średnio go to ruszyło.
aaa nie mogę znieść głosu Zane'a...

aniatzn

Co do głosu Zane'a stary głos podkładal mu Modest Ruciński, a obecny głos to Tomasz Bednarek. Nie wiem tylko jak sie nazywa osoba ktora podkładała mu głos ten drugi. Po Modeście.

aniatzn

aha nie możesz znieść. a ja przeczytalam że nie możesz znaleźć. Sorry za kłopot. Ja też nie moge znieść tego głosu. Jeszcze raz przepraszam za złą interpretacje moich słów.

aniatzn

a i są odcinki jeszcze o 12:55
<za krótki, grr>

aniatzn

Noo, stary Lewis by był strasznie podekscytowany, a teraz ?
'Daj temu spokój.'

:/

strawberry95

no bez kitu jest jakiś dziwny...
a co do odcinków no właśnie były 3 i teraz nie wiem kiedy będą następne... ma ktoś z was może jakieś info?;))

darixa5

Owszem:)

12.04 - odcinek 4
13.04 - odcinek 5

Czyli chyba 2 nowe odcinki na tydzień...

Według mnie najlepszy odcinek to ten w którym gonią za rybką po całym domu:D

spyro0

Teraz coś tak cudują z tymi odcinkami... Skoro emisję regularną zrobili od poniedziałku, to jeśli nie emitują w sobotę i niedzielę to teraz nie powinien być odcinek 6? Już się gubię kompletnie w tym.

Phoebe123

tak, cudują.
właśnie siedziałam cały tydzień w domu i o 10:00 i 12:55 i 21:25 leciał ten sam odcinek ;/ i były tylko trzy nowe i już mam ich dość.

aniatzn

No...paranoi z tymi odcinkami można dostać. Wiem, że są w necie, ale ja wole oglądać w TV. Nie wiem czemu, tak poprostu ;d

Black_White

mam to samo;d
jakoś to bardziej ekscytujące jest w TV ; d

aniatzn

Ale bardziej ekscytujące byloby gdyby podziękowali dubbingowi i dali lektora i normalne glosy. Ale dobrze wiemy, że można marzyć, bo tak się nie stanie.

Black_White

czy ja wiem?
jakby zostawili pierwszy dubbing w spokoju byłoby okej;)

aniatzn

W sumie...masz racje :) pierwszy dubbing był chyba najlepszy ze wszystkich. Najbardziej trafny

Black_White

a no ;d
w sumie chyba wolałam Emme od Belli.
na swój sposób Emma jest taką ściepką Cleo i Rikki, że niby taka miła i w ogóle utalentowana, a jednocześnie taka nieobyta z ludźmi i nie miała przyjaciół..
a Will jest śliczny xd

aniatzn

Zgadzam się Will jest cudny. Gdyby Zane nie był taki ulizany to nadal byłby u mnie na pierwszym miejscu, ale teraz już mi sie nie podoba, wrecz mnie odrzuca na jego widok (chociaż bez przesady, popristu już mi się tak nie podoba) i teraz Will jest na pierwszym miejscu.

Black_White

Sorry że odbiegam od tematu, ale właśnie widziałam reklame h2o na Disney XD . I powiedzieli że emisja od poniedzialku do piątku o 10:00
Moje pytanie kto będzie to oglądał skoro większosc osób jest w szkole w tym czasie.

Black_White

ale wieczorem też będzie lecieć, spokojnie;d;d
chyba aż tacy głupi nie są.

aniatzn

Heh jestem spokojna :) oby wieczorem leciało, bo nie wiem co zrobie jak będzie tylko o 10

Black_White

Ale najpierw żeby to oglądać trzeba się połapać, jak oni to puszczają... Studiowanie gazety telewizyjnej nie jest dobrym pomysłem, bo oni potrafią 3 razy z rzędu dać jeden odcinek... Jakby nie można było tego jakoś normalnie, po ludzku ustabilizować... Tylko teraz zamiast 6 o wpół do 10 leci 4... Nie wiadomo jakim cudem, bo tam nie mogę oglądać, bo nie potrafię ich zrozumieć...

Phoebe123

Masz rację, trudno się w tym wszystkim połapać.

darixa5

Zapraszam Was do mnie ;))

za krótki <br/>

darixa5

Też okropny jest głos siostry Cleo masakra! I jej wygląd :P

Happy93

nooo, tragedia.
i najbardziej mnie dobiło jak było teraz w jakim odicnku, że Lewis może nie zdać sememstru. co jak co ale to nie w jego stylu ; /

aniatzn

Nie zdać?! On?! Przecież on zawsze najwięcej i najlepiej się uczył. Ten
serial zszedł na psy.