podobno jetix ma przestac istniec w grudniu, bo to stacja dc;( tak cztalam na jakiejs stronce h2o;(
Oglądałam kiedyś dobry horror, ale to było dosyć dawno i zapomniałam...
No przecież, a Cariba to aktorka nad aktorkami! Winslet, lub Roberts tylko buty są godne jej czyścić:P Przecież pomachanie sztucznym ogonkiem w serialu dla siedmiolatek to jest kluczowe zadanie:P
Wiesz, o istnieniu tzw. kryptyd pisał nie będę, bo nie wiesz co to są kryptydy. Nie mówię, że Titanic jest gorszy od H2O, TYLKO ŻE MI SIĘ BARDZIEJ H20 PODOBA, i że jest WIELE filmów LEPSZYCH, niż najeżony błędami historycznymi i geograficznymi Titanic.
Do Phoebe, Alysski, czy jak tam się obecnie nazywasz: W ocenianiu filmów, kierujesz się tym, ile jaki film dostał nagród. Czy to nie dziwne, że filmy, które nie zostały wypromowane przez pana Camerona czy Lucasa, czy kogo tam jeszcze z grubych ryb przemysłu filmowego, dostają Oscary, choć mają na Filmweb średnią ocen niższą niż fenomenalna Zielona mila, która, notabene, Oscara nie dostała. Czy to nie dziwne, że Titanic ma mniejszą średnią, niż taki My name is Earl? To POWINNO skłaniać do myślenia. I nie wyciągaj, proszę cię, winiosków typu: "Narobiłeś se dwadzieścia kąt, to Titanic ma mniej niż w.w. film i w.w. serial", bo to nie prawda.
"Wiesz, o istnieniu tzw. kryptyd pisał nie będę, bo nie wiesz co to są kryptydy."
"kryptydy"? Rzeczywiście, nie znam owego słowa...
"Nie mówię, że Titanic jest gorszy od H2O, TYLKO ŻE MI SIĘ BARDZIEJ H20 PODOBA"
Proszę, oceńcie poziom tego wyrażenia... Żałosne...
"jest WIELE filmów LEPSZYCH, niż najeżony błędami historycznymi i geograficznymi Titanic"
Tymi lepszymi filmami są nieporozumienia typu "H2O"?
"Do Phoebe, Alysski, czy jak tam się obecnie nazywasz"
Po pierwsze, słońce: nigdy nie nazywałam się "Alysska", tylko "Alyssa", jeśli już. Nie masz prawa pisać zdrobniale do obcych!
"W ocenianiu filmów, kierujesz się tym, ile jaki film dostał nagród."
Nagrody przyznawały chyba osoby, które się znają, więc nikt nie będzie kierował się opinią dzieciaka, którego ulubionym serialem jest jakieś "H2O", a ulubioną aktorką cariba heine, o której nikt nie słyszał!
"Czy to nie dziwne, że filmy, które nie zostały wypromowane przez pana Camerona czy Lucasa, czy kogo tam jeszcze z grubych ryb przemysłu filmowego, dostają Oscary, choć mają na Filmweb średnią ocen niższą niż fenomenalna Zielona mila, która, notabene, Oscara nie dostała."
Widać nie podobała się krytykom, ot co!
""Narobiłeś se dwadzieścia kąt, to Titanic ma mniej niż w.w. film i w.w. serial", bo to nie prawda."
To miała być ironia dziecko, czy co? A jakie błędy! Do nauki się lepiej bierz, a nie będziesz całymi dniami h2o oglądał!
1. Nie wiesz, co to kryptyda? Użyje waszego kochanego OMG.
2. Wyrażenie jest na poziomie czytającego...
3. Tego nie napisałem.
4. Błąd, sorry.
5. Mam kilku ulubionych aktorów, nie ukrywam, pani Heine do tego grona należy.
6. Wręcz przeciwnie, dziecko, wręcz przeciwnie.
7. Błędów tam nie ma, występują jedynie pospolite wyrażenia typu "se", których w urzędowym piśmie nie uświadczysz, ale ja z reguły staram się pisać na luzie.
Wzgórza maja oczy 1 i 2 oglądałam .Osobiście uważam że jedynka jest lepsza.xDD.Aha co do tej Zielonej mili to zauważyłam,że Ci się bardzo podoba.Bo ja mam to na płycie i nie wiem czy warto obejrzec ?;DD
"W ocenianiu filmów, kierujesz się tym, ile jaki film dostał nagród."
''Nagrody przyznawały chyba osoby, które się znają, więc nikt nie będzie kierował się opinią dzieciaka, którego ulubionym serialem jest jakieś "H2O", a ulubioną aktorką cariba heine, o której nikt nie słyszał!''
W zupełności się zgadzam . ;oo.W końcu krytycy filmowi lepiej wiedzą czy dany film zasługuje na Oscara czy nie ;pp.
Chyba wieczorkiem odpuszcze sobie horror i obejrzę Zieloną Milę ;DD..
Z recenzji wynika , że fajny dramat..Heee ;PP
No i ja chyba obejrzę.
Zauważyłam, że ta "Zielona Mila" zajmuje 9 pozycję w "top świata", więc chyba warto obejrzeć.;pp
Eloo,obejrzałam już spory kawałek filmu,ale musiałam chwilowo zapauzowac .. Film po prostu fenomenalny,ciekawa fabuła i odróżnia się od reszty filmów :pp...Jestem wprost zachwycona ;pp.Uważam,że film naprawde warty obejrzenia..Dobra ja lecę dalej oglądac.. Seeunara ;PP
Aż kusi, aby powiedzieć: "a nie mówiłem?";) No, film spoko, ale w końcu na motywach powieści Stephena Kinga, więc inaczej być nie może.
taaaaa... teraz ja też .... tomasoon - wielkie dzięki , gdyby nie ty pewnie nigdy bym go nie obejrzała....xD
Mam pytanie..Który moment w Zielonej Mili was wzruszył najbardziej??
Mnie wzruszyły dwa momenty..A mianowicie to wtedy gdy zabijano na krześle elektrycznym Dela i Johna..Całkowicie się rozkleiłam :DD..Czekam na odp. :]]
"Nie wiesz, co to kryptyda? Użyje waszego kochanego OMG."
"Kochanego OMG"? Czy ktoś tu kiedykolwiek użył owego skrótu?
"Wyrażenie jest na poziomie czytającego..."
Pisz po Polsku...
"Mam kilku ulubionych aktorów, nie ukrywam, pani Heine do tego grona należy."
Pani Heine? Ona ma dopiero 20 lat, na takich podrostków nie mówi się pani, jak osiągnie bardziej zaawansowany wiek:)
"Błędów tam nie ma, występują jedynie pospolite wyrażenia typu "se", których w urzędowym piśmie nie uświadczysz, ale ja z reguły staram się pisać na luzie."
"Na luzie"...? Błagam, to ma by przyszłość narodu Polskiego? Ratujcie człowieka, on się stara "na luzie" pisać...! Zatkało mnie!
No masz ci los... Według ciebie, jak ktoś broni filmu, który zdobył kilkanaście nagród, to od razu go kocha ponad życie... A weź ty daj spokój!
jetix ma przestać istniec to prawda moja koleżanka juz niema jetixa tylko
jakieś inne programy taksamo innych 5 koleżanek!!!
Ja mam kablówkę,nie antenę satelitarną, więc też już nie mam jetixa, a zamiast tego Nickolandia, czy coś takiego.
Ale to nie oznacza, że jetix zniknie. Jak Ci go nie zabrali, to pewnie i nie zabiorą.
Bez paniki.;//
Nickelodeon! Nie, Nickolandia! Jeżeli masz zamiast Jetix Nick'a, to się ciesz. Nick, to największa telewizja dla dzieci i młodzieży na świecie, H2O nie zabraknie.
Oj kurde, co wy po jedenaście lat macie, że programu znaleźć nie potraficie? Numery kanałów wam pozmieniali, no Chryste Panie! A jak niepełnosprawni jesteście to dzwońcie do obsługi Cyfry+ to wam podadzą numer:P
"Nickelodeon! Nie, Nickolandia! Jeżeli masz zamiast Jetix Nick'a, to się ciesz. Nick, to największa telewizja dla dzieci i młodzieży na świecie, H2O nie zabraknie."
No wiesz, ja bym się jakąś żydowską telewizją nie podniecała...
Żydowska to ty jesteś Nick jest brytyjski (chyba). Idź, postrzelaj se z muru do Palestyńczyków, parchu!
Napisałam przecież, że Nickolandia albo COŚ TAKIEGO. Nie oglądam tego, to nie wiem jak to się nazywa i szczerze, to mało mnie to interesuje. Następny program, który "rujnuje" psychikę dzieci.
Wiedziałam, że taka będzie reakcja... Strzelać to powinno się do ludzi, którzy są tak ograniczeni umysłowo, między innymi(zapamiętaj, pisze się oddzielnie!) właśnie ty!
Oczywiście, że rujnuje, przecież żydzi nie puszczą normalnych bajek, tylko takie, w których się bez przerwy po łbach walą, jak na jetixie.
Kobiety były przedmiotami i było dobrze. Ale oczywiście nadszedł XX wiek i i rewolucja. Dziś nawet takie jak ty mają prawo głosu. A powinno się co dać w łeb i w pole, tyrać za misę ryżu.
Kiedyś chłopcy w wieku 16 lat ciężko pracowali. "Ale nadszedł XX wiek" i oglądają h20.
Aj, zgadzam się Ewka, zgadzam:) A tak poza tym, dziecko, zastanów się, który mamy wiek? XX? Ha ha ha!
Oczywiście, budować Ci się marzy....
Z przenośnym telewizorem w ręce i gazetką h20.