PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

podobno jetix ma przestac istniec w grudniu, bo to stacja dc;( tak cztalam na jakiejs stronce h2o;(

Phoebe123

Spójrz na siebie. Każdego krytykujesz, uważasz się za ideał. Myślisz, że z takim postępowaniem daleko zajdziesz? Tylko nie wyskakuj z tak dziecinnymi tekstami jak: "Na pewno dalej od ciebie!".

ocenił(a) serial na 1
Emma_6

Chłopcze, czy Ty masz jakiś problem?

Ewka___

No cóż, Ewka, na pewno ma...:p

Phoebe123

Dla ciebie każdy, kto ma odmienne zdanie od ciebie ma jakiś problem (nie licząc anik, jej siostrzyczki i brata, którzy problem mają, acz z ujawniania go raczej zrezygnowali, bo coś ich ostatnio nie słychać).

Ewka___

Ja? Nie.
za krótki
za krótki
za krótki

squeeze2

yyy..heh.. co do tej wymiany zdań pomiędzy dziewczynami- moja babcia codziennie tak truje mojej siostrze...

ocenił(a) serial na 1
Emma_6

Pozwól, że sama będę mówiła, co jest dla mnie problemem.

ocenił(a) serial na 1
Emma_6

*moja wypowiedź skierowana była do Earl02.
Odpowiedź na:
"Dla ciebie każdy, kto ma odmienne zdanie od ciebie ma jakiś problem (nie licząc anik, jej siostrzyczki i brata, którzy problem mają, acz z ujawniania go raczej zrezygnowali, bo coś ich ostatnio nie słychać)."

Ewka___

Nie, ja pisałem do niejakiej Phoebe123, znanej również jako Alyssa.

squeeze2

Tak, masz widać poważny problem. Nie uważałabym cię może za nienormalnego, gdyby według ciebie "aktorką", która zasługuje na nagrodę nie była jakaś cariba heine!

Phoebe123

Twoje zdanie o mnie mnie nie interesuje.

squeeze2

Cię nie interesuje? więc po co w ogóle uczestniczysz w owej dyskusji, jeśli cię moje zdanie nie interesuje?
W takim razie czyje zdanie o tobie cię interesuje? Może niczyje? Gratuluje, długo tak pociągniesz...

Phoebe123

do phoebe123

a ciebie tak bardzo interesuje zdanie innych o tobie???

Phoebe123

Innych? Owszem. Ale twoje jęki zazwyczaj puszczam mimo uszu. Czemu? Bo ty po prostu kochasz mieć wrogów. Uważasz siebie za ideał? Bo puki co nie poznałem ciebie z żadnej dobrej strony.

squeeze2

Innych? Owszem. Ale twoje jęki zazwyczaj puszczam mimo uszu. Czemu? Bo ty po prostu kochasz mieć wrogów. Uważasz siebie za ideał? Bo póki co nie poznałem ciebie z żadnej dobrej strony.
Przepraszam za to "puki".

squeeze2

No cóż,, moją ulubioną "aktorką" nie jest przynajmniej jakaś tam cariba...
Nie wiesz jak napisać podstawowe słowo? Do czego to doszło...?

Phoebe123

Aha, lubię Caribę-jestem debilem i potrzebna mi pomoc? Czy na pewno mi?

squeeze2

A to nie oczywiste, że tobie?
Więc albo jesteś tym "debilem", albo naprawdę nie masz szesnastu lat, tylko mniej, ok. 12?

Phoebe123

Nie będę się z tobą spierał o mój wiek.

squeeze2

Oczywiście że nie, to była tylko taka "wzmianka".

Phoebe123

weź już dziewczyno daj spokój! zachowujesz się jak byś była najmądrzejsza... o wszystko się musisz czepiać ? A z tym błędem to się przecież poprawił więc o co ci chodzi...?

Darkista

Raczej nie wie, jak napisać owe słowo, więc napisał dwa razy: póki, i puki.
Ja dbam po prostu o język, żeby naród nie wymarł!

Phoebe123

"zachowujesz się jak byś była najmądrzejsza"
Może jestem mądrzejsza niż ten cały "Earl", który jakąś caribę za nie wiadomo kogo uważa, a Kate Winslet to według niego ""stara krowa, która nic nie osiągnęła"?

Phoebe123

"Dwa razy napisał: "puki" i "póki"". A co sama stosujesz taki fortel? "Może jestem mądrzejsza niż ten cały "Earl"". Cóż, może tak, może nie.

squeeze2

Tylko mogłeś poprawić to co napisałeś, a nie w jednym poście...

Phoebe123

Nie zauważyłem.

za krótki za krótki

squeeze2

Czy ty w ogóle zrozumiałeś treść mego postu?

Phoebe123

No, żebym napisał samo "póki", a nie cały post od nowa. Ale wtedy nie skapowałabyś się o co chodzi. Ile masz lat, ale powiedz tak szczerze.

squeeze2

"skapowałabyś"
Ot, co się dzieje z dzisiejszą młodzieżą... Nie posługują się normalnym językiem, jakim posługują się biali ludzie, tylko jakimś wymyślonym...
Ile mam lat? Jestem o rok młodsza od ciebie(jeśli ty naprawdę masz 16 lat, w co szczerze wątpię...).

Phoebe123

weź tu może lepiej nie wchodź , skoro niby jesteś taka mądra to po co dyskutujesz z tą "dzisiejszą młodzieżą"...?

Darkista

Dlaczego niby mam tu nie wchodzić? Skoro już piszesz rozwiązanie, to uzasadnij.
"skoro niby jesteś taka mądra to po co dyskutujesz z tą "dzisiejszą młodzieżą"...?"
Ręce opadają... Domyśl się, bystrzaku...

Phoebe123

Ha! Ja wiem, Phoebe. Bo próbujesz, np. mnie- według ciebie istotę niższego gatunku upokorzyć moją, rzekomą, niewiedzą. Uważasz mnie za Plebejusza naszych czasów. Jak to powiedział ktoś (Einstein?): Wiem, że nic nie wiem.
Każdy, kto ma choć trochę oleju w głowie, przyzna: jestem głupi, nic nie wiem (ty takiej tendencji nie ujawniasz, co skłania do myślenia). Czemu? Mikuś Kopernik, jeden z najmądrzejszych przedstawicieli Polan umiałby się posługiwać komputerem? Nie. A dzisiejsza społeczność, umiejętność tą traktuje jako niezbędne minimum do radzenia sobie w tym pojebanym, zautomatyzowanym świecie. To, oczywiście, działa w obie strony. Czemu? Taki Neandertalczyk wyśmiał by mnie, gdyby zobaczył, jak się posługuję, np. włócznią.

Phoebe123

Wiesz, Phoebe, przebywanie wśród tej hałastry (nie mówię o tobie, ani o dolce i jeszcze paru osobach), tak działa na mój język. W takim świecie żyjemy, Taki Volapük. I taki język wchodzi w użycie. Drzewiej mówiono inszym, prawie, i owy Volapük o kant rzyci potłuc, lecz za wiosen parę... wejdzie w użycie oficjalne i takie "skapować", taka kolej rzeczy quot eras demonstrandum, czy jakoś tak.

squeeze2

No właśnie, to, iż takowy "język" wchodzi w użycie, jest niepokojące...

użytkownik usunięty
Phoebe123

Woooo xO

Troche dużo do czytania, długo nie wchodziłam XD

użytkownik usunięty

Kurdeeee...
Nie pamiętam na którym forum pisałam <pffahaha> x] xD

O co chodzi, Kareczna(przepraszam, jeśli źle napisałam nazwę)?

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

sorryy , czy ktoś może wie kiedy zacznie się III seria H2)?

marko_SlawxP

o LoL , ale mnie tu dawno nie było oO''.
Widze,że nadal się spieracie. . .
Hmm,może dołączę się do tej barwnej dyskusji :p.

TrusKaWeEeCzka

Do barbie 95:
3 seria H2o ma podobno pojawic się 6 września,ale nie jestem do końca pewna.Przynajmniej wcześniej pisało tak na wikipedii.

Zapytaj się Earl'a [sorry jeśli źle napisałam nick]on jest w tym bardziej zorientowany.

TrusKaWeEeCzka

Wyobraź sobie, że nie jestem. Będzie, to będzie. Euforia minęła, tak jak z zapalniczkami Zippo i mangą...

squeeze2

Dobrze wiedziec. :p

za krótki
za krótki

ocenił(a) serial na 10
TrusKaWeEeCzka

ok, dzięki ^
czy mi się wydaje czy ona nawet jeszcze się nie pojawiła w Australii ??

Matkooo, ile Oni ten dubbing będę robili. To będzie dopiero w 2010 zapewne ... ;/

ocenił(a) serial na 10
marko_SlawxP

Dubbing? Dubbing robi się powiedzmy koło 2 miesięcy, z pisaniem dialogów włącznie.

ser_plesniowy

Barbi(jaka nazwa! Cóż, pozazdrościć...), poprzeglądaj sobie inne tematy, trzecia seria będzie gdzieś za dwa, trzy, cztery lata na jetix... Jeśli nie, to trudno...

ocenił(a) serial na 10
Emma_6

Disney XD w Polsce od 19 września.

ser_plesniowy

Co ty cały czas z tym disnejem? Póki nie zobaczę to nie uwierzę, ot co...

Phoebe123

Aj, Phoebe, przecinki, przecinki! Miejmy nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja, albo przynajmniej stan upojenia alkoholowego:P

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Dlatego nie piszę do ciebie, tylko do osób zainteresowanych tematem.

ser_plesniowy

Przecinki? Oj, chyba się mistrzu pomyliłeś... Gdzieś według ciebie źle przecinek postawiłam?