podobno jetix ma przestac istniec w grudniu, bo to stacja dc;( tak cztalam na jakiejs stronce h2o;(
Oscar jest dla każdej aktorki zaszczytem.
I Winslet w pełni na nie zasłużyła.
A myślisz, że ta Twoja Cariba dostanie kiedyś? Za co? Za pomachaniem ogonem w serialu dla dzieci?
Winslet w wieku 22 lat zagrała w "Titanicu", a Cariba będzie zapewne przygotowywała się do dalszej części H20.
Titanic, to gówno, Oscara dostają filmy wpływowych ludzi, przykład? Zielona Mila, ile Oscarów? Zero.
,,Titanic" to gówno? Za to H20 to "barwny" serial.
Dziecko, nie załamuj.
Nie jesteś mądrzejszy od tych wszystkich krytyków filmowych. Skoro dostał kilka Oscarów i jest jednym z najlepszych filmów, to nie powinieneś się kłócić i twierdzić, że jest inaczej.
Jak już stwierdzono- ośmieszasz się tylko.
"A myślisz, że ta Twoja Cariba dostanie kiedyś? Za co? Za pomachaniem ogonem w serialu dla dzieci?"
Zgadzam się w zupełności!
"
Winslet w wieku 22 lat zagrała w "Titanicu", a Cariba będzie zapewne przygotowywała się do dalszej części H20."
Jak powyżej...
"Titanic, to gówno, Oscara dostają filmy wpływowych ludzi, przykład? Zielona Mila, ile Oscarów? Zero."
Cariba jest "bardzo wpływowym człowiekiem", tak?
",,Titanic" to gówno? Za to H20 to "barwny" serial.
Dziecko, nie załamuj.
Nie jesteś mądrzejszy od tych wszystkich krytyków filmowych. Skoro dostał kilka Oscarów i jest jednym z najlepszych filmów, to nie powinieneś się kłócić i twierdzić, że jest inaczej.
Jak już stwierdzono- ośmieszasz się tylko."
Podpisuję się wszelakimi możliwymi kończynami!
"Titanic, to przereklamowany shit."
Za to H2O to serial godny złotego globu, prawda?
Masakra !
W każdym temacie który jest tutaj założony wszyscy ze sobą się kłucą...I co chcecie tym udowodnić? Ludzi nie zmienicie dlatego te wasze kłutnie nie mają sensu,ale mi to tam lata za przeproszeniem ;p ja tylko stwierdzam co o tym myślę
"Twierdzę, że to świetny serial, i że aktorzy w nim grający, świetnie się spisują."
W takim razie to "żal mi cię"...
"Masakra !
W każdym temacie który jest tutaj założony wszyscy ze sobą się kłucą...I co chcecie tym udowodnić? Ludzi nie zmienicie dlatego te wasze kłutnie nie mają sensu,ale mi to tam lata za przeproszeniem ;p ja tylko stwierdzam co o tym myślę"
No cóż, też by cię szlak trafiał, gdyby ktoś na Kate Winslet mówił "stara krowa", a na jakąś caribę "świetna aktorka"...
No, jeżeli uważasz, że Winslet jest młodziutka, to dziwię się, że cię ojciec siekierą nie poczęstował.
Raz napisałam, że ludzi się nie zmieni i patrze, ze Ty to w kółko powtarzasz.
Skoro Ciebie to nie interesuje, to po co w ogóle się odzywasz? Musisz wcisnąc swoje drobne.
I tak na marginesie.
pisze się "kłócić" a nie "kłucić".
Poprawiam, bo widzę, że robisz notoryczny błąd.
gdybym była tobą to już bym ci odszczekała ale nie jestem(na szczęście) i dlatego nie skomentuje tego...chcesz to się"kłóć" haha
Gdybyś umiała "odszczekać" to byś to zrobiła. Ale skoro nie potrafisz dobrze pisać, to i nie umiesz racjonalnie myśleć, a co za tym idzie- -dobrze argumentować.
Na szczęście Ty nie jesteś mną, ani na odwrót. Ja nie zapuściłabym się aż tak. Bo jak można oblać własny język?
"No, jeżeli uważasz, że Winslet jest młodziutka, to dziwię się, że cię ojciec siekierą nie poczęstował."
No, jeżeli jakaś anorektyczka cariba jest dla ciebie niczym bóstwo, jak ktoś źle o niej mówi, to gotów jesteś oczy wydrapać, to dziwię się, że ojciec cię siekierą nie poczęstował...
"Hm. Bo interesuję się nią?"
Ty się lepiej zainteresuj nauką, a nie "gwiazdkami" z anoreksją...
"BARCA 4 EVER!!!"
Jak już pisałam na forum "Pacific", najpierw naucz mówić się w swoim ojczystym języku, a nie ośmieszaj się z obcymi!
Nie, 16. I powtarzam już sam nie wiem, który raz: NIE ISTNIEJE COŚ TAKIEGO, JAK SERIAL DLA DZIEWCZYN/DZIECI. No bo czym się kierujesz, że " ten serial jest dla dzieci?"? animacjami? Hm. Wiesz, co to Hentai?
niewierze ci ! ty masz 16 lat...??? eee.... chłopcy w twoim wieku raczej nie... a zresztą... wiesz co... kłuć się dalej... gdy mi się nudzi lubię tu wejść i się trochę z was pośmiać...
Kłuć? Tak, istnieje takie słowo, ale z kontekstu wynika, że chodzi ci o "kłócić". Naucz się pisać, później zacznij pisać posty.
Oj ja się zgadzam z dolką... On nie widzi, że się ośmiesza, czy co? Jak można być tak tępym i zdezorientowanym?
Tępy jest ten, kto uważa, że Titanic, to arcydzieło. Tylko ktoś, kto jest kompletnym głąbem z historii i geografii,albo kto jest niedowidzi, może tak sądzić, Alyssko.
"Tępy jest ten, kto uważa, że Titanic, to arcydzieło."
Dobre:P
Ciekawe, kto tu uważa jakąś dwudziestolatkę, która pomachała kilka razy syrenim ogonkiem w filmiku dla siedmiolatek za utalentowaną aktorkę?
"Tylko ktoś, kto jest kompletnym głąbem z historii i geografii,albo kto jest niedowidzi, może tak sądzić, Alyssko."
Idealnie się opisałeś, prawda, mistrzu? Tego, że ta twoja ukochana "caribka" ma krzywą mordę to nie zauważyłeś, no nie?
Zaprezentuj teraz swą honorową obronę, i napisz, że ja mam krzywą mordę, albo robię karierę pod latarnia!
Nie, proszę tylko o jedno,za dwadzieścia lat stań przed lustrem, przypomnij sobie, co mówiłaś o Caribie, i porównaj to ze swoimi osiągnięciami.
P.S. Napiszesz, abym ja za dwadzieścia lat porównał swoje osiągnięcia z "osiągnięciami" Winslet, spokojnie, porównam.
Przecież ty nie będziesz miał co porównywać... To oczywiste , że titanic jest lepszy niż H2O i gdybyś miał 16 lat myślę , że byś to zrozumiał... A co do Cariby to ty znasz ją z jakiegoś innego filmu chociaż?
Nie twierdzę, że H2O jest lepsze od Titanica, powiedziałem, że NIE LUBIĘ Titanica. Znam z Na Wysokiej Fali.
ale to nie film... a wiesz dlaczego nie znasz filmu...? ...Bo ona w żadnym nie grała :| jakieś 2 seriale... to wszystko... Ale rozumiem , że podoba ci się z wyglądu , tak?
Nie zagrała w żadnym filmie? Wiesz, co to filmografia? I nie wywyższaj tak tej Winslet, bo jest na pęczki lepszych aktorów od niej.
P.S. Wyrosłem z zakochiwania się w aktorkach. Już dawno, choć, nie powiem, ładna jest.
Tomasoon02 czytając twoje wypowiedzi uważam iż są bezsensowne.Nie ma co porównywac prawdziwej aktorki do dziewwczyny która ledwo zagrała w dwóch dziecinnych serialach.
Hahaa a terAz najlepsze :
''Idź reklamować płatki, może dojdziesz do tego, co Winslet, czyli... do niczego.''
Emm. .. Yy.. Twoim zdaniem Kate Winslet do niczego nie doszła?
Nie no załamka ..Haahhaaa xDD.
A ta twoja wspaniała Cariba czym tak zabłysnęła??
Wiesz,nie chce nic mówic bo szkoda słów,ale twoja wypowiedź zmusza mnie do wypowiedzi.
Jeśli uważasz że do niczego nie doszła to się grubo mylisz .. Wpisz sobie w google i wejdź w wikipedie..Ee a może ja zrobie to Za Ciebie ;p:
Nagrody i Nominacje:
Amerykańska Akademia Sztuki i Wiedzy Filmowej – Oscar
* 1996 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa za rolę w filmie Rozważna i romantyczna
* 1998 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka pierwszoplanowa za rolę w filmie Titanic
* 2002 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa za rolę w filmie Iris
* 2005 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka pierwszoplanowa za rolę w filmie Zakochany bez pamięci
* 2007 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka pierwszoplanowa za rolę w filmie Małe dzieci
* 2009 – wygrana w kategorii najlepsza aktorka pierwszoplanowa za rolę w filmie Lektor
Hollywoodzkie Stowarzyszenie Prasy Zagranicznej – Złoty Glob
* 1996 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa za rolę w filmie Rozważna i romantyczna
* 1998 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka w filmie dramatycznym za rolę w filmie Titanic
* 2002 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa za rolę w filmie Iris
* 2005 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka w filmie komediowym lub musicalu w filmie Zakochany bez pamięci
* 2007 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka w filmie dramatycznym za rolę w filmie Małe dzieci
* 2009 – wygrana w kategorii najlepsza aktorka w filmie dramatycznym za rolę w filmie Droga do szczęścia
* 2009 – wygrana w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa za rolę w filmie Lektor
Brytyjska Akademia Sztuk Filmowych i Telewizyjnych – BAFTA
* 1996 - wygrana w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa za rolę w filmie Rozważna i romantyczna
* 2002 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa za rolę w filmie Iris
* 2005 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka pierwszoplanowa za rolę w filmie Zakochany bez pamięci
* 2005 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka pierwszoplanowa za rolę w filmie Marzyciel
* 2007 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka pierwszoplanowa za rolę w filmie Małe dzieci
* 2009 - wygrana w kategorii najlepsza aktorka pierwszoplanowa za rolę w filmie Lektor
Amerykańska Akademia Telewizyjna – Emmy
* 2006 – nominacja w kategorii najlepszy gościnny występ w serialu komediowym za rolę w serialu Statyści
Akademia Science Fiction, Fantasy i Horroru – Saturn
* 2005 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka za rolę w filmie Zakochany bez pamięci
Gildia Aktorów Filmowych – Aktor
* 1996 – wygrana w kategorii najlepsza aktorka w roli drugoplanowej za film Rozważna i romantyczna
* 1998 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka w roli głównej za film Titanic
* 1998 - nominacja w kategorii najlepsza obsada filmowa w filmie Titanic
* 2001 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka w roli drugoplanowej za film Zatrute pióro
* 2005 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka w roli głównej za film Zakochany bez pamięci
* 2005 – nominacja w kategorii najlepsza obsada filmowa w filmie Marzyciel
* 2007 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka w roli głównej za film Małe dzieci
Europejska Akademia Filmowa
* wygrana w kategorii najlepsza europejska aktorka – nagroda publiczności za rolę w filmie Iris
MTV – Złoty Popcorn
* 1998 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka za rolę w filmie Titanic
* 1998 – nominacja w kategorii najlepszy duet w filmie Titanic
* 1998 – nominacja w kategorii najlepszy pocałunek w filmie Titanic
Międzynarodowa Akademia Prasy – Nagroda Satelita
* 1997 - nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa w filmie dramatycznym za rolę w filmie Hamlet
* 1998 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka w filmie dramatycznym za rolę w filmie Titanic
* 2001 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa w filmie dramatycznym za rolę w filmie Zatrute pióro
* 2002 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka drugoplanowa w filmie dramatycznym za rolę w filmie Iris
* 2003 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka w filmie komediowym lub musicalu za rolę w filmie Zakochany bez pamięci
* 2006 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka w filmie dramatycznym za rolę w filmie Małe dzieci
* 2008 – nominacja w kategorii najlepsza aktorka w filmie dramatycznym za rolę w filmie Lektor
A teraz w google wpiszmy Cariba Heine hmm. :
Uu.
Nickelodeon UK Kids Choice Awards 2007 i The DOLLY Teen Choice Awards 2008.
Twoja kochana aktoreczka bardzo wiele osiągnęła xDD
http://www.zapster.it/multimedia/1700/1606/big/Cariba_Heine---73.jpg
Ale przecież Cariba jest taka piękna ;DD
''Ale jeżeli uważasz, że Winslet jest ładniejsza od Cariby, to żal mi ciebie.''
W takim razie porównaj zdjęcie Kate gdy była w wieku Cariby ;dd.
http://media.photobucket.com/image/Kate%20Winslet/south3rnlinz/kate-winslet-1024 x768-22476.jpg
I NIE ZAŁAMUJ MNIE MÓWIĄC ŻE TWOJA CARIBKA JEST PIĘKNIEJSZA,A JEŚLI TAK UWAŻASZ TO JESTEŚ BEZGUŚCIE!!!!
Uff.Ale się rozpisałam..
Pozdrawiam wszystkich,którzy myślą bardziej logicznie niż Tomasoon ;))
I co, uważasz, że Winslet jest ładniejsza od Cariby? I co mnie interesują nominacje? Liczy się to, co wygrała, czyli niewiele. Ciekawe, czy wiesz, co znaczy pojęcie "logiczne myślenie", bo widzę, że jednak nie bardzo. Ale czegóż można spodziewać się po trzynastoletniej dziewczynce.
''I co, uważasz, że Winslet jest ładniejsza od Cariby?''
Hahaa...Ja nie uważam ,że jest ładniejsza ja to poprostu wiem :DD..
''I co mnie interesują nominacje? Liczy się to, co wygrała, czyli niewiele.''
Pytaniee..co takiego wygrała ''Caribka''??[pytam retorycznie]
''Ciekawe, czy wiesz, co znaczy pojęcie "logiczne myślenie"
Hahh.. No Baa !Pewnie,że wiem co to jest ''logiczne myślenie'' w odróżnieniu od Ciebie ;pp
''Ale czegóż można spodziewać się po trzynastoletniej dziewczynce. ''
Ta trzynastoletnia dziewczynka jest mądrzejsza od Ciebie ;pp ..
Mam jednoo pytankoo.. Co jest takiego fascynującego w Caribie?!
Bo moim zdaniem jest zwyczajną dziewczyną i nie jest jakaś wybitnie piękna , ani nie ma wielkiego talentu aktorskiego . ;pp
Nie jest wybitnie piękna? Hipokryzja. Nie tobie oceniać jej aktorski talent, dorośniesz, to będziesz miała swoje zdanie. Taka mądra jesteś? Ciekawe. Sprawdziłbym, ale po co, nawet ktoś tak ograniczony jak ty zapewne potrafi korzystać z Internetu.
eeee...tyle to trwa ....właściwie o co się teraz KŁÓCICIE ? Kto z was jest mądrzejszy czy która z tamtych jest ładniejsza...? To tak : nigdy nie uważałam Winslet za jakąś piękność ... chyba mogłabym powiedzieć , że Cariba jest ładniejsza... Ale nie od razu "wybitnie piękna"
Jest mnóstwo ładniejszych aktorek... z tym się też nie zgodzisz...?
''Nie jest wybitnie piękna?Hipokryzja''
Ekhem..żałosna wypowiedź...No nie powiedziałabym że jest jakąś wielką pięknością..Hipokryzja?? haha xDD
''Nie tobie oceniać jej aktorski talent, dorośniesz, to będziesz miała swoje zdanie. ''
Co ja mam tu oceniac ? Bo moim zdaniem pomachanie ogonem przed kamerą to nie jest wielka sztuka ^^
Już mam swoje zdanie i nie rozumiem tego JAK MOŻNA PORÓWNYWAC H2O DO TITANICA!!
''Taka mądra jesteś? ''
To,że mam 13 lat nie oznacza,że jestem głupsza od ciebie :PP.
''...nawet ktoś tak ograniczony jak ty zapewne potrafi korzystać z Internetu.''
Również żałosna wypowiedź...
1.Nie jestem jakaś ograniczona i nie tobie to oceniac .. :pp
2.Bardzo dobrze potrafie korzystac z Internetu ;pp
Do dolka2727 <--- [Sorki jeśli źle napisałam nick]. A więc uważam , że jest dużo piękniejszych aktorek od Winslet i od Heine..
Tylko denerwuje mnie to,że dzieciaki doceniają takie zajeb*ście wypromowane ''gwiazdeczki'' przez Disneya lub Jetix , a nie gwiazdy , które są naprawde bardzo utalentowane..Bo niby ta Cariba lepiej gra od Winslet ??.
To tak jakbym miała porównywac Cyrus do Julii Roberts[nie wiem czy dobrze napisałam] albo do Jennifer Lopez..No nawet głupio brzmi..Osobiście nie raz z nudów obejrze H20,ale uważam ,że porównywanie tego do jednego z najlepszych dzieł na świecie[Titanica]jest wielką głupotą.Bo Titanic to prawdziwa historia,która wydarzyła się tyle lat temu,a H2o ..omG..Wszystko robione komputerowo..Pff ;PP..Te syrenki to jedna wielka bzdura ;pp..I moim zdaniem ten serial jest bardziej dla dzieci poniżej wieku 16 lat..
Uwaga zaraz Tomasoon mi oczy wydrapie za te słowa -jak to stwierdziła Phoebe123 ^^
Oj, strzeż się! Jak mogłaś nazwać Titanica dziełem!:P
To dziecko jest po prostu śmieszne... Zaraz jeszcze nam powie, że "syrenki" istnieją naprawdę:P To już byłaby apokalipsa normalnych ludzi...
Hahaaa..Faktycznie musze się strzec xDD..
Bo przecież Titanic to jest gówno,a H2o no poprostu brak słów..Zajebisty serialik ^^
No Phoebe przecież to oczywiste,że syrenki istnieją xDD..
Jak bym napisała,że nie istnieją to Toomason by mnie''siekierą poczęstował'' xDeee..