podobno jetix ma przestac istniec w grudniu, bo to stacja dc;( tak cztalam na jakiejs stronce h2o;(
Tak, módl się, żeby na budowę cię w przyszłości ktoś przyjął... Jakby ktoś taką "piękną inaczej" mordę ujrzał na obrazku głównym w czyimś telefonie to by zemdlał chyba!
Jakobyś chciał wiedzieć, kobiety nie były pod władzą mężczyzn już kilka wieków wcześniej. No bo skoro podajesz owy czas za przykład, to zakładam, iż tak sądzisz... Fajne uczucie pisać poprawkę z historii, prawda?
Kogo ty próbujesz obrazić? Mnie, Caribę czy może Jasona Lee? I nie pisałem poprawki z historii. Ty powinnaś, chyba.
Już pisałem-napiszę jeszcze raz: W żadnym moim poście nie jest napisane, że TERAZ jest XX wiek. Czytanie ze zrozumieniem.
Matko, jaki odrażający offtop. I zero faktów.
A fakty są takie: Jetix to stacja należąca do korporacji Disneya. I ta korporacja ma zamiar przekształcić markę Jetix w coś nowego - dlatego już WE WRZEŚNIU w Polsce kanał Jetix zostanie zastąpiony przez kanał Disney XD. Stało się to już m.in. we Francji. Disney XD ma ponoć być kanałem przeznaczonym dla chłopców (a DC ma zostać przekształcony na dziewczęcy), tak więc na Disney XD pojawi się więcej seriali Disneya, ale zostanie też sporo Jetixowych. H2O najpewniej zejdzie z emisji, ponieważ jest serialem głównie dziewczęcym, a Disney XD ma byc chłopięcy.
Boże, coż za porąbany naród, ta ameryka... Jakżeż można nazwać kanał "disney xd"? No ale w sumie co mamy się dziwić... Nikt normalny tego nie ogląda, same pokemony. Jeżeli to prawda, to co mówisz(ale na pewno nie, nie zobaczę, nie uwierzę), to H2O prawdopodobnie przejdzie na to durne disnej czanel. Jeśli tak by więc uczynili, zacznę ten serial nienawidzić z całego serca...
1. Wątpię by H2O pojawiło się na DC.
2. Wierz w co chcesz, ja tylko lojalnie uprzedzam, żeby potem nie było zaskoczenia.
Ale skądś ty taką "wiarygodną" informację wytrzasnął? Ktoś w internecie ci durnot pewnie nawpisywał, żeby dzieci wielce przestraszyć, a ty już we wszystko wierzysz:P
Zastanów się człowieku o czym ty piszesz. Może gdybyś nie wchodził(-a) wyłącznie na pełne dzieciaków fora, wiedziałabyś, co w trawie piszczy. Jetix zmienia się w Disney XD na całym świecie i Polska nie jest wyjątkiem.
Proszę, mam nadzieję że będzie to dla ciebie dość "wiarygodne" źródło:
http://media2.pl/media/50010-jetix-polska-zmienia-sie-w-disney-xd.html
http://media2.pl/media/52348-disney-xd-po-wakacjach.html
"Prawdopodobnie nastąpi to jeszcze przed wakacjami"
No mistrzu, naprawdę wiarygodnymi tekstami dysponujesz... Wakacje jutro, a ja nadal mam Jetix...
To któremu mamy wierzyć, pierwszemu, czy drugiemu?
Także, nie próbuj mi nic tu udowadniać... Nie uwierzę, póki tak się nie stanie!
A co do tego h2o:Mam jeszcze coś:wydano z tego gazetę... Więc jeśli ma to zniknąć na jesień, to wydadzą 4 numery? No bo jaki to będzie miało sens, jeśli serial nie będzie puszczany?
Jeszcze raz popukaj się w czółko, potem przeczytaj obie wiadomości i zerknij też na daty ich napisania.
A gazeta to co innego... wydawnictwo, które ja wydaje, zawsze wydaje nowe gazety związane z kreskówkami i często mają one nie więcej niż pare numerów. Np. Magazyn A.T.O.M. niedawno zamknęli też Magazyn Jetix.
"Jeszcze raz popukaj się w czółko, potem przeczytaj obie wiadomości i zerknij też na daty ich napisania."
No właśnie, o to mi chodzi!Po co dawać dwa artykuły o różnych datach? Nie lepiej dać jeden, porządny, który w jakiś sposób przemawia do umysłu białego człowieka?
"A gazeta to co innego... wydawnictwo, które ja wydaje, zawsze wydaje nowe gazety związane z kreskówkami i często mają one nie więcej niż pare numerów. Np. Magazyn A.T.O.M. niedawno zamknęli też Magazyn Jetix."
Co ty tu znowu z jakimiś atomami(tak z inne beczki: ty za dużo z chemii zapamiętałeś, czy co???) wyskakujesz? My o h2o teraz rozmawiamy...!
Teraz już wiem że nie warto z toba rozmawiać. A.T.O.M. to była kreskówka na Jetix i była gazeta o tej kreskówce. I wydali kilka numerów i koniec.
Nawiasem mówiąc, jestem murzynem, więc może dlatego znacznie łatwiej przyswoiłem sobie treść tych artykułów, niż ty, biały człowieku.
Pozdrawiam :)
"Teraz już wiem że nie warto z toba rozmawiać. A.T.O.M. to była kreskówka na Jetix i była gazeta o tej kreskówce. I wydali kilka numerów i koniec.
Nawiasem mówiąc, jestem murzynem, więc może dlatego znacznie łatwiej przyswoiłem sobie treść tych artykułów, niż ty, biały człowieku."
No to skąd ja mam wiedzieć, jakie gówna(za przeproszeniem) puszczali 20 lat temu na jetix?
Oj nie ładnie, nie ładnie. Widzę, że ten portal niedługo będzie od osiemnastu lat! Ciekawe, ile mamy tu już prostytutek? Ja się zaczynam bać normalnie!
Porządna to ona nie jest, od zawsze roiło się tu multum pokemonów, ale nigdy nie sądziłam, że od rasistów też!
WoW .! Ahahaha.! Phoebe mało się nie zesra taka zbulwersowana xDDD . Ja nie mogę jaka podnieta ; DD Już nie chce mi się tu wchodzić bo mi się trochę niedobrze robi od jej głupoty ; DD Ale pośmiać się z niej można .! Gratulacje inteligencj.! Pewnie świadectwo z paskiem średnia 6.0 .! Nie no serio gratulacje .! Pisz sobie co chcesz , ale jedno Ci powiem zapewne dla ciebie horror to h2o .! ;****
"WoW .! Ahahaha.!"
Jaka podniecona dziewczynka! Aż się nie kontroluje, i korzysta z jakże pokemonowego narzędzia systemowego(tablicy znaków, jakoby ktoś nie wiedział)!
"Phoebe mało się nie zesra taka zbulwersowana xDDD"
Co miał oznaczać dziwny ciąg liter pod koniec "zdania"?
"Ja nie mogę jaka podnieta ; DD"
Nie ja tu się podniecam, słońce, nie ja:)
"Już nie chce mi się tu wchodzić bo mi się trochę niedobrze robi od jej głupoty ; DD"
No to niezwykle dobrze się składa, bo nikt, poza rasistami nie toleruje tu pokemonowych jedenastolatek, które średnią miały niższą niż 3:p
"Pewnie świadectwo z paskiem średnia 6.0 .!"
A świadectwo z paskiem było, średnia 5.82... Co zazdrość?
"Pisz sobie co chcesz , ale jedno Ci powiem zapewne dla ciebie horror to h2o .! ;****"
Przetłumacz to na język polski, słońce, ponieważ ja jako biały, cywilizowany człowiek nie jestem w stanie odczytać ukrytej pod dziwnym systemem znaków, zaszyfrowanej wręcz treści...
Tak poza tym: Chyba rodzice dali ci szlaban za złe oceny i nieodpowiednie zachowanie, więc wyłącz już ten komputer, i kładź się spać, młoda!
Ani to teraz tych rozwydrzonych bachorów upilnować... Cóż to za plaga o to jest!?
"Dyskusja"(jeśli tą bezinteresowną wymianę słówek można tak nazwać) toczy się tu o wszystko, że tak powiem...
Ewka, no niestety... Czymś my zawinili, powiedzcie, czym? A właściwie czym te dzieci zawiniły, żeby je niszczyć?
Dokładnie, zabierają im normalne dzieciństwo...
A potem skaczą z okien udając Spider-Mana.
Oczywiście, zgadzam się, naoglądają się durnowatych "bajek"(jeśli to w ogóle można tak nazwać, a co do tego, to ja mam wątpliwości...), a potem wózek inwalidzki, albo (nie daj Boże!) cmentarz.