PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20089
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Byłem raz z rodzicami na wakacjach na Taito i odwiedziliśmy wyspe Mako i normalnie spotkalismy te syrenki i one normalnie mialy ogon to znaczy mialy ogony takie duze jak w telewizji normalnie myślałem że widze je na jawie ale jak sie okazalo to był tylko plan filmowy i one nie są syrenami wiec drodzy fani h2o one tylko zakładają te ogony jak muszą zagrać scene w wodzie i nie piszcie mi takich bzdur na blogu że one są naprawde syrenami bo nie są to tylko film.Pozdrawiam i zapraszam na nowe odcinki w marcu

krystianl

Och człowieczku ,ale mnie to nie interesuje czy ty mi wierzysz czy nie, mi wystarczy ,że ja wiem co wiem i juz :)

ocenił(a) serial na 2
mati698

Gów*** wiesz. Nie znasz się na życiu.

freepick

mati to gg daj ;) ;) pogadamy ;] he he to daj te dane to ci uwierze

krystianl

Drogi K. czy ty nie umiesz czytac napisalem nie wiec nie .000

krystianl

moj to 3893379 ;) napisz mati ;] hehe :PP

krystianl

nie wiem jakim cudem :P ale wieze Ci ;PP ... daj linka na tlena angielskiego ^^ ;]

krystianl

Ja mam Angielskiego tlena drogi K na płycie jak chcesz to moge ci przesłać pocztą płyte :)

ocenił(a) serial na 2
mati698

Nie masz angielskiego Tlena.

freepick

Widze Dudziu,że ty nie możesz sie ze mną roztać,;)

mati698

każy kraj ma swoj program komunikacji ..podaj mi bylejakiego linka co mozna tlena angielskiego sciagnac :)) .. pozdro ;) tam msn jest pewnie ;]

krystianl

http://www.am.com/am_content.html
Masz to jest link tam jest Tlen w języku angielskim ;)

ocenił(a) serial na 10
mati698

Hm.. tak dla waszej wiadomości.. wyspa Mako nie istnieje:|
szukalam i nic.. nie ma.
wiec nie mogłes byc na tej wyspie ani ich widzieć tam.
bo przecież na plan nikt by cie nie wpuścił:|
wiec, jezeli ktoś ci wierzy w te bajki, to raczej tez jest takim samym niepoprawnym marzycielem o spotkaniu dziewczyn, co ty.

aguss_

Kochana Aguniu nie martw się ale wysepka Mako jest kręcona nie na Planie tylko na powierzchni w takim jedny miejscu.Więc kochana fanko mało wiesz o H2O niestety.Perełko poczytaj o nich albo jak masz jakieś pytanie to możesz zwrucic,sie do mnie Dudziu.
;)

mati698

mati jak sie daje download ?:PP pozdroo.. ;))

mati698

Mistrzem ortografii to ty nie jesteś szefie :D
Tak zastanawia mnie jedna rzecz, mianowicie mówisz, że gdy byłeś tam na planie to one miały polskiego tłumacza... Czyli gdyby na przykład przyjechali fani z Hiszpanii, to one miałyby hiszpańskiego tłumacza...
cos duzo tych tłumaczy by musiały mieć :D

mh2004_2

Och nie koleżko. Spostrzegawcze pytanie.
Jeden z kamerzystów pochodzi z Polski tzn ma żone w Polsce więc nasz ojczysty język dobrze zna ;)

mati698

nie da sie tego sciagnac ;/ ... chyba ze na str. sie gada :PP pozdro ;)

krystianl

Da się sciągnąc tylko pewnie nie umiesz ;)

ocenił(a) serial na 2
mati698

Musiało cię chyba, za przeproszeniem, posrać, skoro nadal twierdzisz, że z tej strony, którą podałeś można ściągnąć angielską wersję filmu.

Hm, skoro nadal upierasz się przy tym tłumaczu,
bo twierdzisz:
"Jeden z kamerzystów pochodzi z Polski tzn ma żone w Polsce więc nasz ojczysty język dobrze zna ;)"

Imdb.com - największy i zarazem najlepszy portal na świecie:

http://imdb.com/title/tt0491603/fullcredits#cast

Jeden z kamerzystów powiadasz?
Angielskie tłumaczenie kamerzysty to cameraman, jednak na imdb.com jest to albo: camera operator.
W podanym linku nigdzie takiego nie widzę, a tym bardziej żadnego polskiego nazwiska.

Ale misiek nam zaraz wkręci, że najwidoczniej na imdb.com tej osoby nie ma, bo był albo:

*na jeden dzień był on tylko na planie (akurat wtedy, kiedy byłeś na tej wyspie, a tak apropo jaka to wyspa, na której ponoć byłeś? Ja na szczęście znam odpowiedź na te pytanie (gdzie kręcono ten serial), więc może nasze odpowiedzi nie będą zgodnymi.
*jest on wujkiem naszego matiego, więc po "kontaktach" go zapoznał z dziewczynami
*imdb.com jest kiepskim źródłem (xD), z którego informacje czerpie nie tylko filmweb.pl ;)

No cóż, kłamstwo ma krótkie nogi oszuście.

freepick

No mistrzu przegiołeś... Już chyba skończyły ci się wymówki :D
Chyba, że znowu nas czymś zaskoczysz :P

freepick

Och nie ekscytuj sie tak :)
Po pierwsze o co chcę cie zapytać dudziu to o to zdanie
"Musiało cię chyba, za przeproszeniem, posrać, skoro nadal twierdzisz, że z tej strony, którą podałeś można ściągnąć angielską wersję filmu."
Nie wiem o jaki film ci chodzi.
Och kamerzysta, on nie pochodzi z Polski, Naprawde jest anglikem.
Wielkie A trzeba dokładnie czytać ze zrozumieniem ja tylko Zapodałem, ze jego żona jest z Polski.Nie ładnie przekręcać zdania nieładnie ;).
Ten kamerzysta który tłumaczył mi co mówią dziewczyny mial czarne włosy,taki wysoki i kolor skóry taki wiecie Ciemny troche.
Jak spytałem sie go czym się zajmuje na planie H2O to powiedział,że jest kamerzystą i że często tłumaczy listy od fanów H2O ;).
Więc nie pisz, że jestem oszustkiem pupko.Wiem wiem że masz kompleksy do osób które znają sławne osóbki.
Ps: Na wakacje jade do Australi ponieważ mój wujek tam mieszka i mam zamiar,że znowu porozmawiam z dziewczynami i kilka fotek może z nimi zrobie;)
Dziewuszko nie bądz zazdrosna nie martw się może kiedyś bedziesz miala szczęście spotkać jakąś sławną osobe, lecz wątpie ;)

freepick

wiesz jak taki mądry jestes podaj ich gg !!

użytkownik usunięty
mati698

Tzn. że musisz świetnie rozmawiać po angielsku.Wybacz ale ci nie wierze.
Udowodnij mi to. Np. daj numer telefonu Sharlotty.

ocenił(a) serial na 2
mati698

Heh, pomyłka:
mój cytat:
"angielską wersję filmu."
Oczywiście chodziło mi o angielską wersję Tlena. ;p

ocenił(a) serial na 2
freepick

Odpowiedziałem ci wyżej na tą wspomnianą pomyłkę, przez ciebie.

Cwany odwraca lisa ogonem.

Ale mam prośbę, zadzwoń do tego tłumacza i się spytaj go, czy byłby w stanie przetłumaczyć na język polski twoje zdanie:
"Ten kamerzysta który tłumaczył mi co mówią dziewczyny mial czarne włosy,taki wysoki i kolor skóry taki wiecie Ciemny troche."

Bo ja niestety nie jestem w stanie tego odczytać.

freepick

Cytat:
"Na wakacje jade do Australi ponieważ mój wujek tam mieszka i mam zamiar,że znowu porozmawiam z dziewczynami i kilka fotek może z nimi zrobie;)"
Trochę niepoprawne to zdanie szefie xD
Powinno byc: Mam zamiar znowu porozmawiać z dziewczynami albo:
Mam nadzieję, że znowu porozmawiam z dziewczynami..
Jak już mówiłem - mistrzem ortografii polskiej to nie jesteś.
TAKA UWAGA:
Lepiej się naucz wpierw j.polskiego, a dopiero potem staraj się uczyć j.angielskiego xD

ocenił(a) serial na 2
mh2004_2

Dla niego to już za późno na wszelką naukę.
Wziąć pod ścianę o rozstrzelać "miszcza".
Dobry troll to martwy troll. :)

freepick

Czemu on piszę do ciebie dziewuszko?? Czy on płci nie potrafi rozpoznać?? Dziwne troche xD

ocenił(a) serial na 2
mh2004_2

Wyjaśniłem wcześniej jego problem, ale on to robi specjalnie, by mnie możliwie jak najbardziej zdenerwować. Niestety mu to nie wychodzi. ;)
To takie słodkie - te jego przezwiska, że chyba od dziś każę innym tak do mnie mówić!

freepick

Buniu ja wiem, że nie umiem pisać, ale to dlatego pewnie, że nie chodze do szkoły ;).
Bardzo się cieze sze tylu człowiekom spodobał się moj teams.
Jeszli macie do mie jakies pytania to pytajcie odpirze odpowiedzi na te pytania zaraz gry przeczytam te pitania.
Pozdrawam Fanów H2O.;)

mati698

CYTAT:
"Nie chodze do szkoły[...]"
To może najwyższy czas, by naprawić błąd i jednak się edukować...
Ile ty w ogóle masz lat, że nie chodzisz do szkoły co, szefie??
Rozumiem, że pisząc na klawiaturze mozna popełnic błędy, ale błędów fonetycznych i ortograficznych, to nawet jesli chodziłeś tylko do podstawówki powinienieś umieć się wystrzegać. Pozdro mistrzu xD

mh2004_2

Och ja nie jestem mistrzem chodz wiem , że mnie uwielbiacie.
Ja tej podstawowki czy jak jej tam nie skończyłem. Uczęszczam do szkoły dla
dzieci z różnimi chorobami Drogi chłopcze.I jeszcze jedna ważną sprawę mam do ciebie .Więc:
po pierwsze :edukować?- lepiej napisać "prowadzić dalszą edukacje","rozwijać swoje wrodzone talenty","kształcić swe zdolności"
po drugie: Szef?-przykro mi ,ale ja nie jestem szefem.Szef jest słowem używanym raczej w pracy a nie w przenośni Drogi chłopcze niestety.
po trzecie: mistrz? to slłowo tyczy się raczej do osoby która jest w czymś dobra raczej nie do mnie ponieważ jak już wiecie nie umiem pisać,czytać,popełniam błędy ortograficzne i fonetyczne.
Jeśli was zainteresowała moja osóbka czekam na pytanka ;)

mati698

Drogi/a Avanger jeśli już piszemy o pisowni to chciałem ci tylko napisać iż nie pisze sie "matiego" tylko Mateusza.
Ja moge popełniać błedy Fonetyczne i ortograficzne ponieważ nie chodziłem do szkoły, ale ty tak uzdolniona osoba, która używa tak protensjonalnych słów?.
Dziękuje ;)

mati698

"Chodzę do szkoły dla dzieci z chorobami"
To trzeba było tak od razu mówić...
Widzę, że zajrzałeś dzisiaj do słownika, aby sprawdzić znaczenie tych słów. Chwała ci za to...
Jednak nie wiem po jakiego grzyba mi to przepisujesz...co ty myslisz, że jestem takim tukiem, że nie rozumiem tych słów??
Pisałem ci szefie, mistrzu, aby trochę rozluźnić tę nieciekawą atmosferę. W moim otoczeniu, gdy się do kogoś mówi szefie, to na ogół poprawia się humor drugiej osoby...
Jeszcze jedno...nie pisz do mnie: "drogi chłopcze" bo tak, to sobie możesz mówić do kumpli na podwórku...
To wszystko xD

mh2004_2

Dziękuje ci za wyrozumiałość drogi jakiś tam.
Chwała? nie używaj wulgaryzmu na tym o to temacie prosze cie drogi jakiś tam .
Z góry dziękuje ;)

mati698

Człowieku, ty naprawdę masz mnie za kretyna!!
Myslisz, że takie denerwowanie ludzi wymyślonymi przez ciebie ksywkami jest fajne?? Jeżeli tak, to się grubo mylisz... Takie pisanie w stylu - "drogi jakis tam" to sobie zostaw na pisanie listów... To wcale nie jest smieszne i świadczy tylko o tobie...

mh2004_2

hehe . ... niezle komentarzyki :PP ;] " No ciekawe ile Mateusz ma latek :P
;] Masz jakies zludzenia ;]... ;] ... / ja sie z tego nie smieje ze jestes chory , ... i nie mam zamiaru ;] ... / ja na wakacjach to jeszcze nie wiem gdzie jade;P chyba do Paryża ;] do Australi raczej nie . Nie wiem zresztą ... / PoZdrO dla was All ;)) Prosze o komentarze all ;P fajni kumplee z was ;D hehe ;p

krystianl

Mnie też ciekawi jego wiek. Broń Boże, abym się smiał z tego, że chodzi do szkoły dla osób z chorobami...Po prostu niech tak do mnie nie pisze, bo sobie tego nie życze. To, że błędy robi - to normalne, w końcu to człowiek :D. Każdy człowiek popełnia błędy.

mh2004_2

nom;) kazdy ;] milej nocki wam zycze;P dobranoc all ;))

krystianl

Duże K cieszę się, że spodobały ci się rozmowy na tym oto temaciku.;)
Piszesz, że wyjeżdżasz na wakacje do Paryża prawdopodobnie bardzo fajne miejsce choć nie byłem.Ja polecam ci wyjazd do Londynu bardzo fajny stary kraj z nowoczesnymi jak to tak można powiedzieć dodatkami czyli Stadion Wembley.;)

mh2004_2

Drogi członku 2004 ja cię nie chcę obrażać ale twoje insynuacje doprowadzają do rozkwitu niewykonalnej walki ;)
Bardzo sie ciesze drogi 2004, że się nie śmiejesz z dzieci które mają poważne problemy z powodu swojej choroby.
Interesuje was ile mam lat moi drodzy przemili pustelnicy?
Ależ niestety nie sądze aby było to wam potrzebne do rozkwitu jakiejkolwiek rozmowy ;).
A może sami się zastanówcie dziadki ile mogę mieć latek?

mati698

Dzieki za propozycje :P ;) ... ale raczej z niej nie skorzystam ;) ... ...
kurde nie moge znalesc numeru Pheope podasz mi mateusz?? (dokladne dane) ^^

krystianl

krystianie przykro mi,ale naprawde nie mogę podawać czyiś numerów obcej mi osobie. I po pierwsze do niej nie mam. Mam nr tylko do Caribe .Lecz jak do niej ostatnio dzwoniłem to właczala sie poczta głosowa ;)

ocenił(a) serial na 2
mati698

Mam nie pisać "matiego", a "Mateusza"...

Jednak te oto zdanie mi całkowicie wystarcza:
"Uczęszczam do szkoły dla dzieci z różnimi chorobami"

Teraz to wszystko mi wyjaśnia. Szczere co prawda, ale i głupie.

freepick

Drogi ziemianinie masz czelność obrażać dzieci które są kalekami lub coś w tym stylu.Powinieneś się wstydzić!!!!!!!!!
Nie ładnie obrażać niepełnosprawnych lub chorych głupcze
Widać, że brak ci manier chyba rodzice cię nie uczyli, że nie wolno obrażać chorych bezmyślny idioto!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 2
mati698

Taa, jakbyś nie zauważył owa moja ukryta obraza, czy także te bezczelne zachowanie skierowane było do autora topicu, czyli do ciebie.

Wiem teraz chociaż z kim mamy tu do czynienia po tej drugiej stronie.
Z osobami niepełnosprawnymi mamy także kontakt przez internet, czego dopiero teraz doświadczyłem.

ocenił(a) serial na 2
freepick

Aha i swoje obelgi trzymaj dla siebie. Stać mnie na wiele porządniejsze, a lepiej nie chciej, żeby pan skrócił smycz dla psa.

freepick

CYTAT:
"A może sami się zastanówcie dziadki ile mogę mieć latek?"
Proszę nie mów do mnie dziadku, aż taki stary to ja nie jestem... powiem ci, że w tym roku zdaję maturę...
A jesli chodzi o zwracanie się do mnie, to po prostu mów w 2 osobie, np
zamiast: Drogi kolego ciesze się... po prostu: ciesze się...

ocenił(a) serial na 2
mh2004_2

mh2004, taki stary byk i jeszcze odpowiada. ;p

Tyle co wiemy o naszym mati698^: (cytaty)
"po pierwsze Klasa: Nie chodze do szkoły,wiec nie chodze do klasy"
"Chodzę do szkoły dla dzieci z chorobami"

"Jeden z kamerzystów pochodzi z Polski tzn ma żone w Polsce więc nasz ojczysty język dobrze zna ;)"
"ja tylko Zapodałem, ze jego żona jest z Polski.Nie ładnie przekręcać zdania nieładnie ;)."

I najważniejsze podsumowanie:
"Więc nie pisz, że jestem oszustkiem pupko.Wiem wiem że masz kompleksy do osób które znają sławne osóbki."

PS Wszystko to, co jest w cytacie zostało napisane przez mati698.
Tyle zgodności jest w jego zdaniach, co łat w dziurawej skarpecie. ;p

freepick

CYTAT:
"mh2004, taki stary byk"
Faktycznie, to już nie te kości, co kiedyś :D