PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19997
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Byłem raz z rodzicami na wakacjach na Taito i odwiedziliśmy wyspe Mako i normalnie spotkalismy te syrenki i one normalnie mialy ogon to znaczy mialy ogony takie duze jak w telewizji normalnie myślałem że widze je na jawie ale jak sie okazalo to był tylko plan filmowy i one nie są syrenami wiec drodzy fani h2o one tylko zakładają te ogony jak muszą zagrać scene w wodzie i nie piszcie mi takich bzdur na blogu że one są naprawde syrenami bo nie są to tylko film.Pozdrawiam i zapraszam na nowe odcinki w marcu

freepick

Drogi człowieku mnie twoje insynuacje wcale nie interesują.
Ty jesteś tylko małym człowieczkiem który ma jakieś kompleksy.Od początku to zauważyłem, więc na twoje bezprotencjonalne komentarze nie mam zamiaru odpowiadać ;).
Lepiej by było gdybyś nie pisał na tym oto temaciku jest wiele innych ;).
Więc proszę cię abyś na tym temacie nie zwracał sie do mnie ponieważ nie mam chęci z tobą pisać obraźliwy ironisto.
Z poważaniem mati698 dziękuje.

mh2004_2

Widze drogi mh2004, że jesteś bardzo mądrym młodym człowiekiem ;)
Chcę ci tylko napisać, że w XIVwieku dzieci nazywano dziadkami;)
Cieszę się, że nie obrażasz chorych dzieci jak to coś Avanger który ma jakieś kompleksy.
Dziękuje;)

ocenił(a) serial na 2
mati698

mati, proszę skomentuj moją wypowiedź z 27 marca 2008 18:10
Wiem, że jest ciężko, ale się przełam. Prawda czasem boli.

Czyżbyś mati, na swoim poziomie, przerabiał Dziady Mickiewicza?
Nie, no szok. Korzystasz przy takich tekstach z długopisu i kartki? Jesteś w stanie z tego korzystać? Może masz osobisty komputer podłączony do mózgu?

ocenił(a) serial na 2
freepick

Aha i poszukaj w google.pl kilka synonimów słowa kompleksy. To już znamy, a czekam na więcej. Popisz się.

freepick

Och smieszny jesteś. Jedyne książki które w życiu przeczytałem to tylko Harry Potter.Może teraz zaczniesz mnie obrazać ponieważ czytam Harrego Pottera?

ocenił(a) serial na 2
mati698

Nie, sam lubię czytać HP, ale jeśli są to jedyne książki przez ciebie przeczytane, to musisz być bardzo ograniczonym człowiekiem. Jak to pomyślał Harry o Hermionie w VII tomie: "Ciasny umysł, zbyt ciasny...".

mati698

CYTAT:
"W XIV wieku dzieci nazywano dziadkami "
Tego, to akurat nie wiedziałem.
Powiem ci jeszcze, że nie obchodzi mnie to, czy widziałeś te aktorki, czy nie. Prawda jest taka, że ja nigdy nie będę miał tej przyjemnośći, więc nawet o tym nie myslę. Jesli ty je spotkałeś, to masz szczęscie, bo bardzo mało ludzi mialo tę frajdę :D

ocenił(a) serial na 2
mh2004_2

"Drogi człowieku mnie twoje insynuacje wcale nie interesują.
Ty jesteś tylko małym człowieczkiem który ma jakieś kompleksy.Od początku to zauważyłem, więc na twoje bezprotencjonalne komentarze nie mam zamiaru odpowiadać ;).
Lepiej by było gdybyś nie pisał na tym oto temaciku jest wiele innych ;).
Więc proszę cię abyś na tym temacie nie zwracał sie do mnie ponieważ nie mam chęci z tobą pisać obraźliwy ironisto.
Z poważaniem mati698 dziękuje."

Tak szybko ze mną kończysz rozmowę, bo napisałem o tobie prawdę? Napisałem wystarczającą ilość argumentów popierających moje zdanie na twój temat, że jesteś kłamliwym, zakłamanym oszustem z wybujałą wyobraźnią? Tak to cię boli? A masz piaskiem w oczy:

Tyle co wiemy o naszym mati698^^: (cytaty)
"po pierwsze Klasa: Nie chodze do szkoły,wiec nie chodze do klasy"
"Chodzę do szkoły dla dzieci z chorobami"

"Jeden z kamerzystów pochodzi z Polski tzn ma żone w Polsce więc nasz ojczysty język dobrze zna ;)"
"ja tylko Zapodałem, ze jego żona jest z Polski.Nie ładnie przekręcać zdania nieładnie ;)."

I najważniejsze podsumowanie:
"Więc nie pisz, że jestem oszustkiem pupko.Wiem wiem że masz kompleksy do osób które znają sławne osóbki."

mh2004_2

Dziękuję mh2004, że nie używasz obraźliwych słów jak Avangier we wcześniejszych swoich tekstach ;)

ocenił(a) serial na 2
mati698

Szkoda, że ty tego też nie stosujesz.

mh2004_2

mh 2004 jesli możesz byłbym wdzięczny gdybyś przekazał temu człowieczkowi, że jest zazdrosny i żeby do mnie nie pisał z góry dziękuje.

ocenił(a) serial na 2
mati698

Ej, może jeszcze napiszesz dla mnie coś na kartce, zeskanujesz i wyślesz do mnie na e-mail przez twojego kolegę? xD
Typowe zachowanie dla małego dzieciaka.

Tupnij nóżką, zabierz swoje zabawki i idź do innej piaskownicy, bo ja tu zostaję. xP

freepick

Och człowieczku nie zauważyłeś przypadkiem, że to mój temat nie twój?
Eureko masz nową informację na mój temat, że jestem dziecko GRATULUJĘ ci z całego serduszka niemowlaka ;).

mati698

CYTAT:
"Wyślesz do mnie na e-mail przez twojego kolegę?"
A czy ja powiedziałem, że jestem jego kolegą?? To, że napisałem trochę o nim, nie dowalając mu tekstami, to znaczy, że jestem jego znajomym??
Napisałem tak wczesniej, bo troche mnie denerwuje takie "jechanie na siebie nawzajem"...Chciałem złagodzić atmosferę, ale was ludzie, chyba tylko kłótnie podniecaja...

ocenił(a) serial na 2
mh2004_2

To nie było do Ciebie skierowane. ;p
Chodziło mi o jego kolegę, na pewno ma jakiegoś. xD

ocenił(a) serial na 8
mati698

nie dziadkami, ale dziatkami.
<za krótki> <za krótki>

mati698

Avanger, dlaczego tu tu jeszcze siedzisz, jesteś ostatnim sprawiedliwych, który tropi i dekonspiruje kłamców i oszustów na forach. Opamiętaj się! Nawet jeśli twórca tego wątki łże to dlaczego Ciebie to tak irytuje, nie czytaj i już! Wielką nieuczciwością jest zakładać czyjeś kłamstwo nawet jak jesteś tego w swoim mniemaniu pewien. Bo jeśli pomylisz się raz na 10 to i tak zrobisz komuś przykrość, zwłaszcza, że ton Twoich wypowiedzi jest bardzo ostry. Odpuść sobie Avanger, proszę Cię

Teraz do Ciebie drogi przyjacielu rybich ogonów ;) Jeśli faktycznie rozmawiasz z dziewczynami to może mógłbyś nam to jakoś udowodnić, skończyło by się gdybanie i oskarżanie. Może jakieś prywatne zdjęcie z planu, nawet nie koniecznie z tobą, albo w ogóle jakieś twoje fotki z Australii. Może wiesz coś o przyszłości serialu.

wielkiepiwo

Drogi/a Wielkie piwo już tyle razy pisałem, że mam autograf dziewczyn i,że jeśli ktoś tylko chce to mogę zeskanować na komputerek i przesłać komuś lecz nikt sie tym nie zainteresował, więc nie pisz, że nie próbowałem udowodnić, że rozmawiałem z dziewczynami drogie piwko ;).
O przyszłości też pisałem drogie piwko przeważnie o Caribe.;)
pozdrawiam cię piwko ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
michal219

Ludzie to nie jest forum o przezywaniu sie ... ani o waszych zyciach prywatnych ;] ... to forum o Phoepe , Caribe i o Claire ;] i no o H2o samym ;] ... wiedz nie przezywajcie sie na wzajem;]

mati698

Drogi Matusiu nie napisałem "więc nie pisz, że nie próbowałem udowodnić", napisałem właśnie żebyś udowodnił, zresztą jak nie chcesz to wcale nie musisz bo to Twoja sprawa kogo znasz.

Powiem CI jednak co myślę: otóż jeśli w jakiś sposób udowodniłbyś swoje słowa, stałbyś się niesamowitą wyrocznią dla wszystkich fanek i fanów syrenek. Myślę że nie miałbyś nic przeciwko bo skoro napisałeś tutaj że znasz dziewczyny to znaczy że nie kryjesz się z tym faktem. Od czasu do czasu mógłbyś wtedy błysnąć jakimś bardzo ciekawym newsem, a może załatwiłbyś dla fanów z Polski zdjęcie dziewczyn z planu z pozdrowieniami dla fanów z Polski i wkleił na jakąś stronę gdzie można by je pobrać. Albo jeszcze fajniejszy byłby filmik na Youtubie z takimi pozdrowieniami od dziewczyn. Ja jako fan H2o bardzo bym Cię nawet prosił o taką przysługę i myślę że nie tylko ja byłbym Ci wdzięczny. Sądzę po tym co pisałeś że dziewczyny, choćby jedna z nich znalazły by czas bo pisałeś że dość często siedzą przy kompie.

a narazie możesz mi wysłać ten autograf (z góry dziękuję) email: wielkiepiwo@tlen.pl

wielkiepiwo

Oki piwko wyśle ci dwa. Jeden mojej siostry drugi mój ze zdjęciem dziewczyn.;)
Chciałem teraz , ale jakiś błąd wyskakuje ;)
Właśnie mam zamiar zrobić pare fotek dziewczynom ale to jak będe na wakacje w Australi.
Chcę wszystkich poinformować, że do dziewczyn może podchodzić kto chcę.
w Polsce może to są wielkie gwiazdy, ale w Australi to ludzie podchodzą do nich nie po autograf tylko żeby porozmawiac;).
Jeśli chcecie porozmawiać z dziewczynami o różnych planach jedzcie do Australi na plan!!!!!!!!!!

mati698

noo mi tez mozesz wyslac te autografy ;)) ... i też z checial bym tam pojechał ;] właściwie to można je spotkać też chyba w Paryżu;] znalazlem kilka fotek z nimi oto stronka ;] ... chyba kazdy to widzial ale na wszelki wypadek dam :P http://www.h2o100.fora.pl/galeria,16/ ''tylko jak wejdziecie na ta stronke to dajcie fotki prywatne!'' Pheope stoi prawie pod wierzą eiffla ;] a tu kilka takich fotek ... z bloga http://www.h2o100.fora.pl/galeria,16/

krystianl

o kurde dalem te same stronki .. sorki tu kilka fotek z blogu
http://rikki-chadwick.blog.onet.pl/

krystianl

To mi też możesz wysłać autografy...
mój mail to: www.mh2004@o2.pl

mh2004_2

mi tez ;PP moj mail to krystianl@buziaczek.pl

ocenił(a) serial na 2
krystianl

Jaja sobie robicie? xD
Wiecie, ja u siebie w domu trzymam kilka autografów gwiazd i to prawdziwych, a nie jakiś tam nastolatek z serialu.

Jest taka stronka, na której są maile gwiazd (tzn. za ich pośrednictwem, to nie są ich osobiste maile), zajrzyj tu:
http://www.filmweb.pl/topic/261798/Czy+kto%C5%9B+ma+adresy+E-+mailowe+gwiazd++++ .html

Wystarczy wysłać maila na dany adres, wpisać w jego treści swój dokłady adres zamieszkania i czekać. Nie wysyłać zbiorowo tych maili, tylko pojedynczo!
Trzeba bardzo długo czekać (max 3 miesiące), a potem naprawdę dochodzi duża koperta, a w niej zdjęcia aktora z jego podpisem. ;)

Nie wiem, czy są już ujawnione tych aktorem maile dla fanów, a jeśli tak, będziecie chociaż wiedzieć, skąd mati je ma. xD

ocenił(a) serial na 2
freepick

aktorem, ech, miało być: aktorek. ;p

freepick

Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby przychodziły te maile....
A w temacie maila co mam wpisać???

ocenił(a) serial na 2
mh2004_2

Raczej nic.
Mi trzykrotnie już przysłali, pozwolę sobie przemilczeć jakich aktorów. ;p Choć oczywiście to są i tak nadruki, a nie ręcznie podpisane przez aktora. ;)

freepick

A dane to wystarczy: imię, nazwisko, adres, kod pocztowy ??
I jak długo musiałeś czekać??

ocenił(a) serial na 2
mh2004_2

Dane osobowe, czyli (taka kolejność):

Imię Nazwisko
Ulica numer domu, numer mieszkania
kod pocztowy miejscowość
kraj

Przed tymi danymi możesz wpisać:
Hi!
Could you sent me your autograph?
My address is:

(lub coś w tym stylu).
Ale to nie jest wymagane.

Pierwszego maila wysłałem w styczniu zeszłego roku, przysłali mi pod koniec lutego. Z kolejnymi było szybciej.

freepick

Oki...szkoda, że nikt nie ma maila kogoś z obsady - " Smallville" :(

ocenił(a) serial na 2
mh2004_2

Kiedyś mnie ten serial kręcił, ale ostatnio zawojował mną po odcinku o czarownicach, które opętały dziewczyny. ;D A te zabrały moc Clarkowi. ;p

freepick

Ja tam obejrzałem wszystkie odcinki jakie do tej pory wyszły.....Lubie jeszcze bardzo Supernatural :)

ocenił(a) serial na 10
mh2004_2

do mati698:
Napisałeś: "Chcę ci tylko napisać, że w XIVwieku dzieci nazywano dziadkami;)"

Chyba rzeczywiście nie jesteś najlepszy w ortografii, bo jeśli już decudujesz się na pisanie takich czy podobnych słów, to powinieneś znac ich pisownię. Otóż dzieci nazywano dziaTkami. Ze szczególnym naciskiem na literę "T".

pozdrawiam wszystkich biorących udział w tej do niczego nie prowadzącej dyskjusji ;D

ocenił(a) serial na 10
Taisha

Aha,ijeszcze do krystianl:
Nie pisze się Phoepe, tylko Phoebe. To tak na przyszłośc.

PS. Sorry, że zamiast "ć" piszę"c",aleta literka na klawiaturzeminie działa,anie będęna okrągło kopiowac.

ocenił(a) serial na 10
Taisha

Aha,i jeszcze do krystianl:
Nie pisze się Phoepe, tylko Phoebe. To tak na przyszłośc.

PS. Sorry, że zamiast "ć" piszę"c", ale ta literka na klawiaturze mi nie działa, a nie będę na okrągło kopiowac.

----------------------------------------------------
Takma byc ;) Spacja też nie zawsze mi działa.

Taisha

CYTAT:
"Wszystkich biorących udział w tej do niczego nie prowadzącej dyskjusji"
Czasami lepiej jest brać udział w takiej dyskusji, bo przynajmniej coś się dzieje...na normalnych tematach przewaznie wieje nudą :D

mh2004_2

Taisha pomylilo mi sie ... zdaza siee ;) pozdro;))

krystianl

Mati ;)) ... wyslij ten autograf ;)) ... na krystianl@buziaczek.pl

krystianl

eloo;)) jedzie ktos na wakacjach do Paryża ?? :)) znalazlem pare fotek .. i dowiedzialem sie ze dziewczyny jezdza do Francji co wakacje ... niedawno byly mam kilka fotek z 3 marca jak phoebe jest z Caribe w paryzu :) no nawet maja tam swoje mieszkania ;P ;] a tak to mieszkaja w Australi ;P ... macie tu str ze fotkami z prywatnego zycia phoebe i tam takie rozne ;P http://phoebe-tonkin.pl.tl/ dajcie galeria po lewej stronie i tam beda ;) milego dnia zycze:* :) pozdro;)

krystianl

hahahah fajny joke :D
ale jeśli to prawda to czekam mój e-mail damian.lolo@wp.pl Ps.Nie ma tlena zagranicznego

damian_lolo

piszcie cos bo mi sie nudziii ;(( ... Miłego Dnia ... i mati daj tego autografa na mojego meila krystianl@buziaczek.pl

krystianl

mati masz jakies wiadomosci od dziewczyn ?? :D:D:D ... napisz ;]

krystianl

Claire Kiedy ma czas dla siebie uwielbia chodzić na zakupy i
spotykać się z przyjaciółmi. < podobnie do mnie > ;D:D

krystianl

Cariba Heine jako Rikki Chadwick

Granie roli Rikki Chadwick to spełnienie marzenia aktorki Cariby
Heine.

Cariba urodziła się w południowej Afryce 1-go października 1988 r.
i przybyła do Australii w 1991 r. Pasje Cariby to gra aktorska i
taniec. Nie chce ona niczego więcej poza kontynuowaniem pracy
w tym przemyśle przez długi czas.

Zagrała główną rolę Amandy w krótkim filmie Bassilistic Sessions
i była zatrudniona jako najmłodsza wykonująca tancerka na
zjeździe Stargazers w Sydney. Występowała w wielu aktorskich
produkcjach podczas tournee po USA i wystąpiła w teledysku
brytyjskiego artysty Willa Young'a.

Cariba jest niezmiernie angażującą się i zdeterminowaną aktorką.
Dla roli Rikki wynajęła osobistego trenera pływania, aby
podbudować swą siłę w wodzie. Jej ciężka praca opłaciła się,
kiedy Cariba została przywołana na finałową próbę, która była
filmowana pod wodą.

Kiedy jej pośrednicy przekazali jej wieści, Cariba krzyknęła.
Szczególnie kiedy dowiedziała się, że wygrała rolę Rikki. To była
rola, którą ona bardzo chciała.

krystianl

Phoebe Tonkin jako Cleo Sertori

Urodziła się 17-ego października 1989 r. w Sydney. Od 4-ego roku
życia uczestniczyła w różnych grupach tanecznych zawierających
tradycyjny balet, stepowanie, hip-hop i taniec nowoczesny.

Zainteresowanie kontynuwaniem aktorstwa uzupełniły różne
zajęcia w Australian Theatre for Young People w Wharf Theatre
od 12 roku życia. Zajęcia te obejmowały Shakespeare, Script to
Stage(scenariusz), Clowning Around(błaznowanie) i
Musical Theatre(musicale).

Uczęszczała do szkoły Queenwood w Balmoral znanej z doskonałej sekcji teatralnej. Brała udział w prywatnych zajęciach teatralnych i została zaangażowana w szkolną produkcję zawierającą Antigone, White Crane i Venetian Twins.

Każdego roku brała udział w szkolnym festiwalu szekspirowskim
punktem kulminacyjnym było zwycięstwo w ogólnokrajowym finale w Midsummer Nights Dream.

W wieku 16 lat została najmłodszą członkinią obsady H2O, rola Cleo jest jej pierwszym występem w tv. Dostanie tej roli było
spełnieniem jej marzeń choć początkowo nie była najlepszym
pływakiem, ale ciężko pracowała nad doskonaleniem pływackich
umiejętności podczas okresu przedzdjęciowego.

krystianl

Claire Holt jako Emma Gilbert

Urodziła się 1-ego stycznia 1988 r. w Brisbane.
Woda nie jest jej obca i była zachwycona kiedy wygrała rolę
gwiazdy pływania (i syreny).

Słowo odpoczynek nie jest jej znane, posiada czarny pas w
taekwondo, lubi pływanie, siatkówkę i water polo.
Kiedy nie błyszczy w sferze sportowej, lubi spędzać czas na
ćwiczeniu gry na pianinie i gitarze oraz śpiewaniu.

H2O jest jej pierwszą rolą w serialu telewizyjnym, ale
stawanie przed kamerą nie jest jej obce, ponieważ
występowała w kampaniach reklamowych Sizzlers,
Queensland Lifesaving i Dreamworld.

Kiedy ma czas dla siebie uwielbia chodzić na zakupy i
spotykać się z przyjaciółmi.

W 2005 roku skończyła szkołę średnią - Stuartholme w
Toowong. W przyszłości chce iść na studia, ale obecnie
dobrze się bawi podczas grania w serialu i bycia syreną.

krystianl

Angus McLaren jako Lewis McCartney

Urodził się 3-go listopada 1988 r. w Leongatha.
Dorastał na mlecznym gospodarstwie niedaleko Leongatha na
zachód od Melbourne.

Po pojawieniu się w wielu amatorskich produkcjach dla
Leongatha Lyric Theatre zrobił krok do profesjonalnej pracy
rolą w serialu stacji ABC Something in the air, miał wtedy 12 lat.
Kilka kolejnych czołówek wlączając seriale dla dzieci
Worst Best Fiends, The Saddle Club i Fergus McPhail.
Zagrał gościnnie w Blue Heelers i Comedy Inc oraz w
powracającej roli w Neighbours(Sąsiedzi).

Pierwsza główna rola przyszła w 2004 roku wraz z serialem dla
dzieci Silver Sun, emitowanym na dwóch stacjach - Seven
Network i ABC. Jego naważniejszy filmowy debiut nastąpił
w roku 2005 wraz z niskobudżetowym filmem Court of
Lonely Royals. W 2005 roku zagrał również w Last Man Standing.

Oprócz aktorstwa jest zapalonym sportowcem, najlepszy
jest w krykiecie, pływaniu i piłce nożnej. Jest również
znakomitym wokalistą, perkusistą i gitarzystą. Jest perkusistą w
lokalnej grupie Charlie band, która była półfinalistą w
Future Rock w 2005 roku, konkursu dla nastoletnich zepołów.