PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20089
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Byłem raz z rodzicami na wakacjach na Taito i odwiedziliśmy wyspe Mako i normalnie spotkalismy te syrenki i one normalnie mialy ogon to znaczy mialy ogony takie duze jak w telewizji normalnie myślałem że widze je na jawie ale jak sie okazalo to był tylko plan filmowy i one nie są syrenami wiec drodzy fani h2o one tylko zakładają te ogony jak muszą zagrać scene w wodzie i nie piszcie mi takich bzdur na blogu że one są naprawde syrenami bo nie są to tylko film.Pozdrawiam i zapraszam na nowe odcinki w marcu

ocenił(a) serial na 2
krystianl

krystianl, poje**** cię chyba bardziej od matiego, najlepiej to mu rękę podaj. ;p

Aha, i nie wiem na co czekacie, skoro "nieistniejących autografów" i tak wam nie wyśle, bo ich nie ma.
Zresztą już się zamknął, więc możecie dać sobie spokój. ;)

mati698

Co to Taito bo nie ma takiej wyspy. Może ci chodziło o Haiti?

ankulinio

Czytając to co wy tu piszecie, ledwo co nie pękłam ze śmiechu. Do "Mati..." Nie wierzę ci, ale nie myśl, że jestem zazdrosna... Chyba wszyscy z czaili, że to jakaś bajeczka... Pzdr:)

Ola11557

hehe:) mnie nie poje**** ;) od poczatku tego forum mu nie wierzylem ;) ...juz wogole nic nie pisze :P PoZdrOO o dla wszystkich :) i mysle ze kometrze się jeszcze będą ciągnąć ;)) =*

krystianl

Wie ktos cos wiecej ....?? na ich temat?? pisać!!!!!

krystianl

kurde czemu nikt nie piszeee ??? :!:!:!

krystianl

Ludzie podniecacie się, a to przeciez troll.... Albo troll albo ktoś z ogromną "wyobraźnią"... Żenada jak nic.

natalia58

Ja tak sobie czytam te wszystkie wypowiedzi i mam taka zwale z tego ;p przecież on sobie to wszystko wymyślił a wy sobie nerwy tracicie ;p

karaa11

Dokładnie karaa11... xdd chyba calą ta rozmowe przeczytałam xdd i wiem jedno,że dziecko ma wielką wyobraźnie... x))

ocenił(a) serial na 7
Marlin

Macie racje. nie mógł widziec a pozatym za bardzo by kolorowo było.

umc__

jak czytałam ta rozmowę to myślałam że jebne...no weźcie się. co widział je podszedł do nich a ona dały mu numer. no naprawdę żal mi człowieka....ma gość wyobraźnie.. pozazdrościć....

ocenił(a) serial na 1
mati698

on z was robi jaja, a wy sie podniecacie.....

a ty sie ponizasz, piszac takie cos,

zasmiacasz tylko forum..

Ewka___

no raczej...nudzi się dziecku....i myśli że ktoś mu uwierzy w takie bajeczki.....

ocenił(a) serial na 1
mati698

a ja mysle , ze mu nie o to chodzilo.

walna taka historyjke, zeby zadrwic z tych, co ogladaja,a ktos wzial to na serio i sie rozkrecilo...

ale moge sie myic, bo nie czytalam calego i jakos nie mam ochoty...

po prostu zrobil z siebie kretyna i juz...;pp

Ewka___

ja też całego nie czytałam ale części... z tego co przeczytałam to wszystkim wmawiał że są zazdrośni i dlatego tak piszą.. więc nie wiadomo o co mu chodziło...

ocenił(a) serial na 8
SYLWIA95

Szkooda, że już nie ma tej ciekawej rozmowy :( Miałam świetną rozrywkę przez długi czas, czytając te porąbane historyjki.. czemu Mati zniknął?
Mnie tez przemknęła przez głowę myśl, że chodziło mu tu o coś innego.. nie wiem ale się uśmiałam

Miyu67

no bo było z czego. trzeba mieć w głowie narąbane żeby tak pisać....

Miyu67

czemu Mati zniknął?

Pewnie wyjechał do Australii :P

mati698

Jeśli chcecie wyslać email do Cariby Heine o to link. http://www.fanmail.biz/report.php?id=103915&ad=1

Można też poprosić o wysłania kartki, ale jeśli mieszkamy poza Australią musimy zapłacić za znaczek pocztowy.

mati698

Widzę, że moi zagorzali fani nie mogą się doczekać nowiutkich nowineczek.
Wiec kochani, właśnie otrzymałem e-mail od Pheobe (słodziutkie
słoneczko)zaprosiła mnie na letnie wakacje na plan ,,H2O wystarczy kropla
nad morzem". Ostatnio wróciłem z Edynburga gdzie byłem na planie Cesarzowej
z Girdullwold naprawdę świetnie się bawiłem.Było to ekscytujące przeżycie
jakiego nie zapomne przez wieki. Ale wiecie jak się ma takie znajomości jak
ja, to wszystko jest możliwe. Dziękuje, że o mnie nie zapomieliście i
jesteście ze mną niedługo się odezwę .
Wasz kochany idol mati.

mati698

Jeju,co to wogóle za post,widzę ,że założyciel tematu ma bujną wyobraźnię ^^.Buahahaha . ! ;DD

TrusKaWeEeCzka

w ogóle *

za krótki

za krótki

TrusKaWeEeCzka

''Byłem raz z rodzicami na wakacjach na Taito i odwiedziliśmy wyspe Mako i normalnie spotkalismy te syrenki i one normalnie mialy ogon to znaczy mialy ogony takie duze jak w telewizji normalnie myślałem że widze je na jawie ale jak sie okazalo to był tylko plan filmowy i one nie są syrenami wiec drodzy fani h2o one tylko zakładają te ogony jak muszą zagrać scene w wodzie i nie piszcie mi takich bzdur na blogu że one są naprawde syrenami bo nie są to tylko film.Pozdrawiam i zapraszam na nowe odcinki w marcu''.
Mam pytanie kpisz sobie z ludzi czy się podniecasz swoimi wypocinami?
''[...]i normalnie spotkalismy te syrenki i one normalnie mialy ogon to znaczy mialy ogony takie duze jak w telewizji normalnie myślałem że[...]''
Człowieku ile razy można pisac słowo ''normalnie'':PP??

''i nie piszcie mi takich bzdur na blogu że one są naprawde syrenami bo nie są to tylko film''
Jejuu..Brawoo ! Dobrze wiedziec,bo przecież wielu ludzi uważa,że syrenki istnieją naprawdę..(sarkazm).Chcesz się ośmieszyc czy co? Jeśli tak to się udało. !

TrusKaWeEeCzka

Hehehehe nieźle się uśmiałam czytając to wszystko <lol>
I tak wszyscy wiedzą, że dziecko żyje marzeniami. Niech se marzy. A, no i TROLA SIĘ NIE KARMI ;) Kto mądrzejszy, ten wie o co chodzi.

paumar1

Weźcie przestańcie odpisywać w tym durnym temacie, ktoś sobie z was żartuje, a wy o razu nabijacie ponad sto postów! Normalnie żałośni jesteście!
Żegnam wszystkich odpowiadających w tym temacie, oraz życzę szybkiego powrotu do zdrowia(ja tu tylko piszę, co o WAS myślę, nie dotyczy mnie!)

Phoebe123

O kurde, nie sto, a dwieście postów!!!

Phoebe123

Założył temat ,więc komentujemy.Co w tym takiego złego?

TrusKaWeEeCzka

No chodzi o to, że wy tacy "wrażliwi jacyś jesteście! Jak ja będę się chciała z was pośmiać, to też założę taki temat...

Phoebe123

Aa.. zakładaj ...

za krótki

za krótki

TrusKaWeEeCzka

A zakładaj, chętnie się pośmieje. W końcu śmiech to zdrowie...

kachab58

Hej. Ja fanką Syrenek jestem od niedawna. Wypowiem się tutaj na temat autografów... Ja dostałam od polskich aktorów oryginalne, z imieniem ''Dla... od...'' wiec wiem, ze sa pisane reka tego, kto wystepuje na zdjeciach ( alem walnela). natomiast z zagranicy mam zdjecie Carmen Electry, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Angeliny Jolie i Johnego Deppa- widac, ze nadrukowane...