Odcinek dobry, dość mało Carrie, dużo Saula no i Quinn... mam z nim problem. Jego wątek zmierza w dziwnym kierunku. Co twórcy dla niego planują? Zyskał sobie szacunek dżihadystów jak mniemam, co z tego wyniknie? Czy trafił do tego lekarza na pewno przez przypadek? Na razie nie ogarniam tego wątku.
Pfff, może pół palpitacji, maluteńki skok ciśnienia :D Ja jestem wierna miłościom ze szklanego ekranu, nie zdradzam mojego Madsika z byle Quinnem :D
Ale jednak cos bylo! Prawie jak zdrada:P Trzeba jakas pokute teraz, jako ze nalezysz do kola gosposi, mozesz sama zaproponowac a ja zatwierdze jak bedzie adekwatna:P
Ja bym uwazal, bo dla niektorych to jak spelnienie marzen;) Nigdy nie wiadomo co takiej gosposi chodzi po glowie jak walczy z domowymi obowiazkami;)
Wojtek, i Ty Brutusie przeciwko mnie, a co Ci tam na avku się szwęda, mój piękny panie domu? :)
Kara? :) Za zdradę? Jaką zdradę? :) O wąsik i klateczkę będziemy się spierać? :) Nie ma o co, szału nie ma, wyliniałe to takie, rzadkie włosie, na trzeźwo bym nie spojrzała ;)
No ja mam całkiem ładną kobietę. Ty masz całkiem ładnego faceta, czego tu się czepiać?.
To jest tajemnica sluzbowa:P
Byla wina i musi byc kara. Jeszcze do tego dochodzi ogladanie z procentami:P Normalnie kobieca wesja Slawka Peszki:D
Oj Sławek ma 4 nerki, ja tyko dwie i niestety jedną wątrobę xD
Wojtek, chodzi mi o to, że kwalifikujesz się na gosposie z tym aveczkiem ;)
Chcac nie chcac zostal spacyfikowany i przywitany oklaskami w gronie gosposi, jeszcze tylko komitet sie zbierze i zatwierdzi nowego czlonka i po ptokach:D Zostane sam na cala zgraje, w sumie to nic tylko zacierac rece :D
No ty się w scenach Will-Hannibal wzruszasz albo Lizzy Donald, Lizzy - Tom. A ja tylko przy tej parze na avku ;-). No nic idę jako gosposia idę po swój frywolny fartuszek :-).
Wojtuś, jak chcesz mi pojechać to chociaż prawdą ;) Hanni Will, kto Ci uwierzy? :)
Jak co to Wojtuśka od teraz, przeszedl na 2ga strone mocy. Chyba zapodam jakies ogloszenie, potrzebuje chopa na gw.yyy tzn od zaraz, wiem wiem glodnym kromala na mysli:D Zostalem sam (placze), niedlugo moja bronia bedzie odkurzacz i scierka, czasem moze jakis kebab domowej roboty...
Tak latwo sie nie poddam!
Bo miecz ci zakosili i sprzedali za flaszkę wina jacyś bohaterowie po walce w podziemiach Baldurs Gate :-).
Ja bez miecza ogarniam, samymi statami nadrabiam, jak cos to Edwina zaprosze do tanca jak beda ochotnicy:D No chyba ze Janek wystarczy, pogada cos o rzepie o ile pamietam i wszyscy ze smiechu powymiekaja:D
Pfii, jeszcze celebrujemy przejście Wojtusia, Twoja kolej tak nie prędko ;)
Poza tym oglądam 2 sezon, i Saul rozmawia z Mirą o wybuchu i wręcz ryczy, gdy nie ma wieści o Carrie I mam w szanownym tyłku romansidła, Carrie z podróbą rudego, Carrie z Panem Wąsikiem, niech mi tu Saul i Carrie wrócą do relacji niemalże ojciec-córka, bo on ją naprawdę kochał jak własne dziecko.
Wojtus juz caly uhahany, dostanie odpowiednie wdzianko, zestaw narzedzi od kolka gosposi i moze szalec w kuchni, a jak sie rozpedzi to i moze zakupy zrobi:D
Odnosnie serialu to ich relacja powoli idzie w ta strone, wiec spokojna twoja rozczochrana;) (moze sie myle i sa krecone?:P)
Oh i urocza białaczka i jej powiadomienia.... .... bla bla.... skomentował Twoją wypowiedź. Czas: JUTRO :D
Mnie romansidło Carrie nie interesuje, chyba Broddy jak Sarvok wróci do życia ;-).
Jestem normalnie zaskoczony, tyle postow a nikt nie zauwazyl, ze jeden zalotnik wypadl z gry, droga do wasika otwarta;)
Tekst odcinka: Fak ju. No, fak ju!!!:D
Nie wiadomo,czy wypadł z gry tak całkiem, całkiem.a jeśli tak to i lepiej,gość i tak nic nie wnosił xd
To chyba stały tekst w każdym sezonie xd
Wniosl troche 'pordzewialego' koloru i ten super akcencik;) Cos mi sie wydaje, ze bedzie mial bliskie spotkanie z pociskiem:D
No to jak na ktorego z nich lecisz?:D Kazdego chyba po kolei, ktory jest akurat na ekranie:P Nowoczesna gosposia ma za duzo czasu na pi3rdoly widocznie:D
A to co? 'Trochę za ostro pojechałeś/aś :|, jeśli brakuje Ci słowa polecamy synonimy.ux.pl'...
Chyba nigdy nie było na forum tylu żartów na tym forum jak teraz przy okazji piątego sezonu i idola gosposi Quinna :-).
Niemrawe to towarzystwo bylo, tylko sprzatanie, gotowanie, plotki i wzdychanie do monitora..., wiec postanowilem interweniowac i troche dodac od siebie;)
Tak wogole to chyba jedna klanowiczka nie radzi sobie z obowiazkami gosposi, bo juz jej nie bylo od jakiegos czasu...
ANULKA870 zostaw te okna, dasz rade przed mikolajem:P, a jak nie to moze on wypucuje;) Ciekawe czy bedzie mial wasika i gola klate:D