Widze ze nie tylko gosposie maja fan kluby! per333 musi byc jakims slawnym naukowcem widocznie, naucza jak wladac polszczyzna.
Pani to do kola gosposi czy kola naukowego mistera miodka? Jeszcze do mnie mozna sie zglosic po porade, jesli przewodniczaca drarry55 pozwoli sluze pomoca.
Masz odpowiednie uprawnienia,zdobyłeś je ostatnio ciężką pracą, ale naszego(mojego)fankluby nikt nie pobije xd
Wiec moge zaczac rekrutowac:D Pan gospos na ratunek, mozesz mnie nadzorowac, ale z kapcia nie mam zamiaru dostawac, ewentualnie moge cierpiec jedzac lakocie, o bananach nie wspomne:D
diviine to jego kolega z gimnazjum :D :D ciekawe kogo jeszcze namówi by mu rating podnieśli popularności ? :D:D:D
to muszę kupić odpowiednią ilośc bananów, ale jak nie z kapcia to zawsze zostaje fartuchem przez głowe xd
zobaczymy po niedzieli czy przeszedleś rekrutacje pomyslnie xd
Tylko wasik sie musi wykazac! Co jak nie bedzie go wogole w odcinku? Zaloba wtedy chyba na calego...
Pamietaj ze ja lubie takie pol na pol, zielone przechodzace w zolte, takie kamo w razie czego, jakbym musial uciekac i sie chowac po katach:D
On nie musi się wykazywać wystarczy że będzie xd
wiesz..też się tego obawiam,przygotowujesz się już pewnie na tą żałobę co ?:D kurde,jak ty to przezyjesz? Na pocieszenie trzeba pewnie bedzie ci nowy fartuszek kupić.
za złe sprawowanie taki kamuflaż ci nawet nie pomoże xd
Bedzie ciezko, ale moze mi pomozesz:P, albo ja tobie bede musial:P Jak fartuszek to jakis elefancki prosze, albo odcinek peruwianskiego dreszczowca, oby znalazly sie tam krecone wlosy;) Jak nie to chyba nie wytrzymam. Co wtedy bedzie jak odejde z kola do ktorego jeszcze tak na dobre nie wstapilem?:P Wy chyba tez nie dacie rady, per333 zacznie was napastowac i kto wtedy pomoze?:P
ale fartuszek to u wiemy jak bd wyglądać xd Sam go znalazłeś,no może dodamy gdzieniegdzie więcej falbanek... no i trzeba będzie zadbać o odpowiednio rudy odcień włosów. o nie,i nie kręcone xd
poradzimy sobie xd a ty nie odejdziesz,chyba że z rozpaczy jak serial pójdzie w złą stronę xd
Na twoim akvu to nie pomylka z tym napisem, nie powinno byc raczej cleaning?:D Dobra dobra juz nie podskakuje, w koncu jestes moja przelozona;) Moze w ramach mojego wkupienia w towarzystwo znajde ci lepszy avatar z misterem wasikiem?:P Jak bedzie lepszy to dostane cos w zamian, ale nie wiem jeszcze co... Nastanowie sie to dam znac;)
Wiedziałam że ci się spodoba ! to taki chwyt,specjalny xd
Quinning-cleaning xd
Możesz próbować,może wtedy nawet dostaniesz jakiś awans,albo dzień urlopu żebyś mógł sobie Oh i Ah poćwiczyć.
Bo coś mi twittuś podpowiada że może ci się to przydać xd
Obadaj te:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/10/13/1413219864479_Image_galleryImage_Homel and_s_Rupert_Friend_.JPG
http://www.thefashionisto.com/wp-content/uploads/2015/08/Rupert-Friend-Da-Man-Au gust-September-2015-Cover-Photo-Shoot-008.jpg
patrzy na ciebie:
http://www.thefashionisto.com/wp-content/uploads/2015/08/Rupert-Friend-Da-Man-Au gust-September-2015-Cover-Photo-Shoot-005.jpg
Gotowy do slubu lol:
http://www.thefashionisto.com/wp-content/uploads/2015/08/Rupert-Friend-Da-Man-Au gust-September-2015-Cover-Photo-Shoot-002.jpg
Ktos nieobeznany obaczy oh i ah i pomysli ze to jakis portal dla doroslych lol
W sumie to pod zabijake i sprzatanie podchodzi wiec wszystko w jednym:D
oj wiedziałam że jesteś jego skrytym fanem,to przez te włosy i wąsik :D zdjęcie mniam ale nie ma podpisu xd
przynajmniej mi humor poprawiłeś ^^
,,Zawodowy Quinning,cleaning, do usług"
,,wypłata tylko w fartuszkach,albo bananach"
teraz to poważny problem jak twój fartuszek ma wyglądać...
Klata przypadla do gusciku widze?:P
Pozostale zdjecia uruchomily wyobraznie;) Zacieram juz rece na fartuszek i banany, bedzie duzo rolady:D
"Sprzatne kazdego i w bonusie mieszkanie z rozpedu".
Czemu humor nie dopisuje?;) Tylko nie mow glosno bo sie doradcy zleca:D Wliczajac naszego miodka:D
Dorobic ci jakis podpis do ktoregos zdjecia?:D
twoja wyobraźnia też pewnie zaczęła działać,tylko aż strach pomyśleć z jakiego powodu xd
ewentualnie naleśniki i bananem przez głowę xd
Co do podpisu to ten jest całkiem niezłe ze sprzataniem xd ale masz wyobraznie,nie potrzebujesz moich pomysłow xd
co do humoru,no cóż long story ,ckliwa i smutna zarazem,nie wiem czy jestes na odpowiednim poziomie gosposiowania by to usłyszeć ;d
Powod sie zawsze jakis znajdzie:D Zalezy co sie chce zrobic ;) Nalesniki ze szpinakiem moze? Jak tak to biore w ciemno:D
O humorkach nie pisz lepiej tutaj, chociaz to forum jest nasze na to wyglada, nikt nie ma sily zeby sie wtracic, w sumie sie nie dziwie:D
Moj poziom sie zwieksza z kazda godzina, poszukalem paru zdjec i dostalem bonusa, obym tylko sie nie zrobil gosposia zamiast gosposiem haha
Hej mam pytanie. Wie ktoś może gdzie można obejrzeć 4 sezon z lektorem? bardzo proszę o odp.
Ten serial powinni zakończyć na 4 sezonie bo zrobił się juz z niego nudny nijaki tasiemiec, a konkurencja nie śpi i jest masa super nowych pozycji od czołowych stacji serialowych typu NETFILX,SHOWTIME,HBO,itp.
przedstawili tu jasne podejscie ruskich do tematu co tam zamach wazne ze ciapaci to robili i jakby sie to udalo to polityka do ciapatych nabrala by innego znaczenia ogolnie destabilizacja chory czlowiek europy to sa ruskie maja troche gazu ropy i broni ale chyba nikt normalny nie kupi ruskiego samochodu albo komputera