Internat to najbardzej intrygujacy serial jaki widzialem ostatnio Jest porpstu niesamowity juz od początku wiedzialem ze to jest to . Niesamowity klmat mroczny zagadkowy . Co chiwile czyms tworcy zaskakuja co chwile zagadka sie pojawia . Jestem podwoch sezonach i nawet nie mam mysli jaka tajemica jest w serialu . I to nawet dobrze po dzienki nadal bede zaskawiny. Wydaje mi sie Internat nie jest serialem ktory powino sie ogladac na raz poprostu moza stracic to serial oferuje , Mam nadzieje ze po takiej dawce adrealiny Final nie okaze banalny . Rzadko ostatnio dalem 10ale ten serial zasluguje w Miesiecznku Film jest chyba napisane ze ten serial bazuje na Amerykanski filmach grozy i moze tak ale robia to na 10/10
Zdecydowanie się zgadzam! Już dawno żaden serial nie wciągnął mnie tak jak ten! A dowiedziałam się o nim przez przypadek. W sumie to czasem denerwuje mnie ta zagadkowość serialu, ale wiem, że jeśli wszystko by zostało od razu wyjaśnione to bym dużo straciła :) Serial jest bardzo dobrze zmontowany. No i genialnie stopniowane jest napięcie.
W magazynie Film była recenzja Internatu? To fajnie. Myślałam, że to miesięcznik tylko o filmach.
Ja bym to we filmnie opisale bardzej omowienie niz recenzje jak chodzi o zagadki to rzeczywscie jest i duzo dlatego mam nadzeje ze po takiej dawce zagadek final rowniez bedzie zaskakujacy.
Serial mnie bardzo wciągnął. A miałam go wogóle nie oglądać... To połączenie kilku gatunków świetnie wyszło twórcom. A jeszcze bardzo dobre jest to, że leciał raz w tygodniu - to oczekiwanie na następny odcinek... :)
Tak się zastanawiam... Czy to przypadkiem nie jest jakiś tasiemiec? Telenowela? Or whatever?
Dzięki za odpowiedź. Seriale hiszpańskojęzyczne kojarzą mi się w 99% z telenowelami, bo to jedyne, które widziałam, ale bardzo chętnie obejrzę coś z innego gatunku.
Ja polecam ci ja takiego serialu jeszcze nie widziałem porostu ten klimat ta tajemnica no jest niesamowity.
W pierwszym sezonie głupota głównych bohaterów powalała na kolana.Całą zagadkę rozwiązałam w połowie trzeciego odcinka. Jedno czego nie przewidziałam, to zakończenie pierwszego sezonu. ALE drugi sezon jest ciekawy - pojawiły się nowe fakty i zagadki. Wciągnęłam się. Ocena - na razie 8/10.
PS. Też was wnerwia Paula?
Czy w drugim sezonie zmienili scenarzystów? Bo do szóstego odcinka jest rewelacja! :)