Czy tylko mnie denerwują ciągłe miny i fochy Ömera? Jestem dopiero na 7 odcinku, ale już mnie strasznie wkurza...
hahah lepiej spróbuj przez mikroskop albo lupę :D to może dojrzysz :D
tak w ogóle Daghan wygląda jak wygląda, ale może ma fajny charakter
co tu dużo pisać Daghan wygląda jak ogr.... ale może faktycznie ma fajny charakter...a on nie jest czasem z serialową Seymą....
podobno był, ale już nie są, bo teraz Seyma jest z reżyserem tego nowego serialu w kórym gra razem z Emre, a który skończył się własniue po zaledwie 5 bolumach
o patrz nie wiedziałam, że serce Nilperi ( Seymy) jest pojemne jak pokój hotelowy hahahhaa;)))
ogr ;D
haha, lepiej nie można tego ująć.... brawo ;)
no chyba właśnie jest z nią... ;)
podobno był, ale już nie są, bo teraz Seyma jest z reżyserem tego nowego serialu w kórym gra razem z Emre z KM, a który skończył się własnie po zaledwie 5 bolumach
no tak wygląda jak ogr.... hahaha a jego śmiech... zwłaszcza serialowego szmapeta umarłego by do grobu wpędził ;))))
hahahahhaha ;D
no tak... i te cudne ząbki...
on się marnuję... przecież mógłby grać spokojnie ogra bez charakteryzacji i w każdym filmie fantasy.
oj ząbki normalnie the best....
hahah dokładnie.... przychodzi Daghan do makijażystki a ta do niego... grasz ogra... hmmmm nie potrzeba nic dodawać ;)))
haha
jesteś genialna ;)
właśnie sobie to wyobraziłam ;p
i jego mina.. " ale jak to"
hahaha makijażystka "a tak to " przy zdjęciach nawet fotoshop nie będzie potrzebny....
hahaha spoko, spoko malinówka się destyluje.... nie wypiłam ;))) co najwyżej zaszkodziły mi opary ;)))) hahahaha
hahaha a taki dziś mam humor ;)))) wyłazi ze mnie wilkołak śmiechowy w końcu pełnia za oknem ;)))) u mnie nawet śliczny ten księżyc zaraz zacznę wyć do tego cuda hahahaha
miło było ale zmywam się spać ;ppp
Dobranoc siostry ;)))))
przyjemnych snów ;)))))))))))))
hahaha remont przeniesiony na wiosnę ;))) spoko koparka nie będzie potrzebna ;))))
życzę Ci aby remont zrobili ci faceci z tego teledysku hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=5GL9JoH4Sws
hahaha Ty cholero ;)))) co za ekipę chcę taką i powiem Ci, że koparka też niezła hahaha chyba komatsu ;))))
ekipa fajniutka :D
my też nagrałybyśmy takie teledysk :D
zrobimy se girlsband ja Ty słoneczko Gina ;)
i będziemy śpiewać (znaczy ruszać ustami hahha) a dookoła nas tureckie ciasteczka :D
spoko, spoko dam radę ;)))
a ciastek tureckich kogo bierzemy no Engina wiadomo, Berka, Serkana, Buraka, Yusufa, Barisa, kogo zgubiłam.....
i będziemy się kiwać z Kivancem i resztą :D kiwać , bujać, densić :D:D:D
super się gadało, miałyśmy dziś wenę niesamowitą :D
ale czas znikać :D dobranoc :D