Czy tylko mnie denerwują ciągłe miny i fochy Ömera? Jestem dopiero na 7 odcinku, ale już mnie strasznie wkurza...
Patrz na to.
Padłam ,jak można nakręcić takie coś :)
https://youtu.be/khkf2q_h0As
ostatnio spodobała mi się jeszcze ta piosenka, szczególnie ten wstęp :D
https://www.youtube.com/watch?v=OAmMe6jN2z8
a scenariusz jest najlepszy zresztą jak każdy nasz ;)))) hahahhaa ale sobie jaja robię ;)
ciekawe, co powiedziałby berk po przeczytaniu naszych postów :D
"Ach te dziewczyny, jak mi miło że mnie tak uwielbiacie w HA" ;))
Berk dzwoni do swojego menagera : weź kup mi bilet do Polski,
a menager : na ci bilet do Polski
Berk: bo tylko Dziewczyny z filmwebu wiedzą jak pisać dla mnie scenariusze.... dokąd będę pseudofacetem w tym HA....
dobrze że jest to forum, to możemy ponarzekać, pozrzędzić jak zrzędy hahaahhaha, pofantazjować :D bo co nam zostało :D
uciekam :D dobranoc :D
Hello ;)))
Witam pochmurnie, ale mimo to życzę miłego dnia ;))))
Nasi siatkarze będą grać z USA....hmmmm będzie ciekawie ;)
Do miłego zaś ;)))))
Hej hej ;)))
u mnie średnio na jeża.. ani ciepło.. ani zimno ;pp
ojoj ale trafiliśmy.. ten rywal nam nie leżał ostatnio.. ale przynajmniej czeka nas emocjonujący mecz ;)) a nie to co wczoraj z Kubą haha ;dddd
ode mnie również miłego dnia Wam ;))))
Hej;)
Dokładnie , USA nam nie leżą, ale chociaż mam nadzieję zobaczymy kawał dobrej siatkówki ;)
Siema.
Kupiłam dziś gazetę z programem i mam 2 info;
1) GF tvp kontynuuje już od poniedziałku 29 sierpnia.
2) Nie ma w programie pulsu tego nowego serialu " Sila ". Nie wiem o co chodzi :))
Pozdrawiam :))
Hello;)
Dzięki Siostra za info.
Wiesz to jest puls tam nigdy nic nie wiadomo ;)
Hejka ;)))
O proszę czyli zaczynają wrzesień po turecku ;))) ciekawe czy jak głosili na swoim fejsie rzeczywiście będą dalej puszczać "To moje życie" czy zostawią jak sezon na miłość bez II serii.
A propos dziś był 47 odcinek KM- akcja wieś ;))) i akurat włączyłam na taniec Oyku i Ayaza....szkoda tylko, że polska wersja tego tańca była skrócona ;))))
Rzeczywiście filmweb nawalał wczoraj, bo ja nie mogłam się wieczorem zalogować .....
Chyba robią jakieś prace techniczne i zablokowali nam dostęp;))) bo za bardzo szalejemy czasami ...teraz znowu weszłyśmy w fazę letargu ;)
Do miłego zaś ;)))
My jesteśmy albo w kosmicznym pędzie albo w letargu ;)))))
AHA nabyłam " kiedy odszedłeś " więc mogę mieć przerwy w komentowaniu na filmwebie ;))))) hahahhaa
hello ;) wczoraj było u mnie dosyć gorąco, dziś całkiem ciepło, ale bez słońca, tak jakoś pochmurno, jesiennie ;(((((
jesień się zbliża, a dopiero lato się zaczynało ;((((
nie podoba mi się to hahaha :D
Hejka ;))
U mnie dziś jak w Bollywood - czasem słońce czasem deszcz raczej nie ciepło, bo w górach spadł śnieg.... i w zasadzie czuć we powietrzu ten chłód....
jeszcze się lato na dobre nie rozpędziło, a już się kończy hahahahha;)
co jest z ta stroną HA na fb ?
Bo jak ją włączam, to się wyświetla
"Ta treść jest obecnie niedostępna.
Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz"
A Tobie się włącza ?
Margo spoko 9 odcinków HA można obejrzeć tutaj :D
https://ok.ru/profile/573810502581
poza tym Ty za drugi się wziąć nie możesz, to gdzie tu mowa o 9 hahaha :D