Czy tylko mnie denerwują ciągłe miny i fochy Ömera? Jestem dopiero na 7 odcinku, ale już mnie strasznie wkurza...
rzeczywiście na chomi kuj jest HA ;)
Jak na tej stronie wpisałam w okienko Hayatimin aski 10, to wyskoczył też 10 odcinek
czyli Margo śmiało, możesz oglądać ahahahhaaa
tak chomik to gryzoń ;))) czasem używa się slangu dla niepoznaki ;))) hahaha
widzisz mamy gdzie oglądać ;)))
tak skończyłam teraz poszła do " przegryzienia" czyli w ciemnościach będzie się stać 4 tygodnie, a potem można pić ;))))
Dobranoc ;)))
Mój internet mnie dziś wyjątkowo wkurza.... muli jak diabli... muszę jutro posprawdzać kompa ....
Hello ;)))) Vanesso mój mistrzu ;))))) 15 000 postów minęło ;))) gratulacje ;)))
Gratuluje 15 tysiaków.
My z Margo zbliżamy się do 8 tysi.
Życze milego dnia :)))
NO tak jeszcze jeden, dwa kroczki i 8 tysi będzie ;)))) hahahah my jednak jesteśmy niemożliwe;)
hahahhaa właśnie minęło jak jeden dzień a co tam dodam nieskromnie, że gdyby nie my siostry filmwebowe, to ten licznik by Ci się tak nie kręcił ;)))) hahahaha sorry głupawka mnie dopada....
hahaha dziękuję a taka upierdliwa dziś jestem ;))))
chyba nie mam dziś dnia ;))))
Dokładnie,bo My jesteśmy " tylko " rok i mamy 8 a Vanessie miną w listopadzie 4 lata a ma "dopiero " 15 tysi.
Na to wygląda,ze jak Nas nie znała to dużo nie pisała.
Dzięki Nam się rozkręciła :))
hahaha dokładnie o tym myślałam ;))))
Jak byśmy nie zawitały na Filmweb, to Vanessa pewnie miałaby jakieś 9 000 postów ;))))
A tak wkroczyłyśmy do akcji i proszę ;))))
Właśnie oglądam program sprzątaczki.
Śmiać mi się chce czego to ludzie nie wymyślą.
Polecam na odprężenie.
http://player.pl/programy-online/sprzataczki-odcinki,2779/odcinek-1,S02E01,53764 .html?atpl#play
Hello ;))) filmik ciekawy ;)
Pozdrawiam Was słonecznie ;)))) miłego dnia do zaś ;))))
Padłam :))
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14034910_1148195111922919_66415040 26380275438_n.jpg?oh=fb4566a94018447b85ba437cfe00640c&oe=5846A995
Widziałaś będziesz mieć nowy odcinek KPA do objerzenia, a nawet dwa tłumaczki się odnalazły ;)
Tak widziałam .
P.Dorotka była chora.
Ojj bedzie uczta :))
Ja nadrabiam Isilik.
Zostały mi jeszcze 4 odcinki.
Śmiac mi się chciało z Medihy jak sie dowiedziala ,ze Taskin ja rzucił.
Najpierw poszła do Aysegul , a potem w tanty.
Fajnie ,ze pomimo dogryzania dziadek jej nie zostawił :)))
A tak zgadza się Mediha w akcji, ale to co zrobiła Aysengul i Canowi razem ze słynna Elif jest niefajne....
Tak zgadzam się.
Elif z Mediha pojechały po całości.
Jest już 26 odcinek :))))
Margoargo nie dali dziś zwiastuna HA........... chyba jutro dopiero dadzą w piątek.............. ja się doczekać nie mogę, zdycham, czekam, a oni przedłużają :D:D
hahahaa Kochana to Turcy standard....może nie będzie w ogóle a był pierwszy ???? hahaha tak w temacie jestem, że nawet tego nie wiem.... zakręcona jestem jak słoik na zimę....
ahahaahah no był 1 zwiastun - ten co Demir spotyka w szpitalu swoją byłą, która jest lekarką.
A Gokce przyszła się pocieszać do naszego Kaana :D
a faktycznie no patrz głowa już nie ta;))) co wiek robi z człowiekiem hahahahha;))))
e tam, siostrunio, to nie wiek, tylko za dużo tych seriali i giniesz hahaha :D tym bardziej że nie oglądasz HA, to nie orientujesz się tak jak ja
hahaha masz rację.... za dużo seriali i powiem Ci, że chyba już niedługo napiszę co najmniej elabuś o tych serialach albo jakąś rozprawę co najmniej doktorską....
tytuł " Schemat turecki w serialach adaptowanych, bo Turcy nic oryginalego wymyślić nie mogą na przykładzie współczesnych produkcji tureckich "
A jakże z takim doświadczeniem w oglądaniu produkcji tureckich jak ja mam ;)))) pełna profeska ;))))
schemat pierwszy: protki oszukują z różnych względów na przykładzie.... Kiralik Ask -Defne, Kocha nie kocha- Deniz, Ask Laftan Anlamz - Hayat.....
witajcie :D
ostatnio coś filmweb mi nie działa, w ogóle nie chciało mnie zalogować ;D
dobrze, że teraz się udało bez problemu ;DDD
Hello Gina ;))) nie jesteś osamotniona też mnie wczoraj i przedwczoraj filmweb wkurzał na maxa.... hahaha robią jakieś prace techniczne w tle i nie konsultują z nami.... czy można...
z kim jak z kim, ale z nami powinni konsultować, poniewaą jesteśmy podporą filmwebu, gwiazdami, fw by bez nas przestał istnieć :D
Dokładnie gdzie by mieli takie teksty , takie perełki scenariuszowe, taki kabaret i wszystko za darmo;)))))
oni nam powinni za to płacić....... tak, właśnie tak :D
coś nam się należy za to częste stukanie w klawiaturę i zasilanie fw naszymi genialnymi pomysłami i barwnymi dyskusjami :D
oj tak a my takie frajerki jesteśmy wymyślamy scenariusze oni potem nieudolnie tłumaczą i wychodzi im niby nas pomysł ale nie do końca.... hahahha