Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
o nie tylko nie Burak.... myślę, że najlepszy byłby Deniz.... czyli Devrim Yalcin.... nadaje się ;)))
włąśnie sobie przypomniałam różne konfrontacje Szogunka z Omerem, ach te teksty, spojrzenia i miny Deniza mmmmm ;) sexy villan ;)
ale mnie się wydaje, że Umutem będzie Berk haha :D
E Berk.... raczej jako rozrabiaka bo jest uroczy, ale typowy psychol..... cóż mogę się mylić.... a tak Deniz .... sexy villan a w rozpuszczonych włosach to czysty sex ;)))))
Teraz jak podrywa Sude to już mi się podoba.... oj trafiła kosa na kamień.... nareszcie Meric zrobiła mi wątek taki jak chciałam, no mam tylko nadzieję, że tego nie spieprzy....
hahaha wiem, a co jaj sobie nie można robić ;)))
a tak z innej beczki czy tylko mnie muli dziś filmweb....
oki czyli wina filmwebu..... znowu jakiś niby admin pracuje w tle hahaha, bo myślałam, że domownicy mi obciążają sieć ;))))
dziś luknęłam na chwilkę... jak wróciłam ze spacerku..... tak dalej gra ta brzydka... cholera już jej nie mogę oglądać
hahaha no mam nadzieję, ze już ją zmienią.... a poza tym to jakos do mnie nie przemawia to WS Kosem.... w zasadzie oglądam tylko urywki....
Vanessa te ciacho z Węgier się dostało do finału?
Mnie się podoba ta piosenka.
https://youtu.be/abiss5VZn14
Tak, ciacho z Wegier weszło do finału :D
całkiem przyjemna ta piosenka z Danii :D
chciałabym żeby kiedyś tureckie ciacha w kilku reprezentowały Turcję na eurowizji tak jak ci trzej z Danii hahaha :D
Ja już mam Yufus Cim - bo dobrze śpiewa, Burak Ozcivit też, Baris tylko chórki..... i ma dobrze wyglądać, nie wiem jak śpiewa Engin .... i Serkan dobra też chórki...
Serkan to będzie wyłącznie wyglądał, bo on ani spiewać, ani tańczyć nie umie hahaha :D
jeszcze tańca możan go poduczyć, bo w serialu KM względnie tańczył, ale ze śpiewem masakra :D
już to widzę:
boysband nagrywa w studio i przyszedł czas na fragment śpiewany solo przez serkana.
Serkan fałszuje : Aaaaaaaaaaaaa oooooooooo aaaaaaaaa !!
a ci od nagrywania w studio uszy sobie zatykają :D i koledzy z boysbandu też :D hahahhhaaahahahahaha
hahaha to z Barisem będą nucić i wyglądać hahaha;)))
a reszta będzie śpiewać Yufus jest dobry :)))) może pociągnąć solo.....
Właśnie dlatego, że słyszałam to jego wykonanie.... on chórki... jest takie powiedzenie... zrób coś dla muzyki nie śpiewaj.... i Barisa ono dotyczy....
aha :D
"to z Barisem będą nucić i wyglądać "
hahahahaha włąsnie sobie wyobtraziłam jak Baris i Serkan sobie nucą "aaaaaaa mmmmm aaaaa mmm" jak kołysankę dziecku przed snem hahahaaha :D
hahaha a już kiedyś pisałyśmy o Serkanie, Barisie i dzieciach hahaha niech się chłopaki wprawiają..... hahahha;)))
dokładnie ;))) ona tam wyglądała a teraz straszy.....
Madzik nas czyta oj ma trochę postów do ogarnięcia.....
myśmy się jakiegoś szaleju najadły ostatnio prawie 700 postów w 3 dni....
chyba takiego wywiadu nie było na razie cos o ślubie z Ziutą było, ale że za jakiś czas i chyba to ona mówiła....
A Baris z dzieciakami wygląda uroczo.... oj bardzo uroczo....
Engin jak śpiewa znalazłam tylko taki kawałek.
Razem z Beren
Od 30 sekundy :d
https://youtu.be/gPT5Zo1C0hA
Poszukam jeszcze czegoś :D
Obejrzałam chyba juz setke filmikow z nim z GF i tak jakoś wyszło. Faktycznie teraz odcinki są takie sobie,ale rozkręci sie wszystko potem,oj rozkreci :-)
hahaa i bardzo dobrze, się nam fanklub Engina rozszerza... hahahha ;)))) chociaż ja go i tak wolę w KPA niż w GF....
Kusimy, kusimy bo KPA jest świetne.... ja mam do obejrzenia 1,5 odcinka, ale nie mam teraz czasu , a KPA oglądam od dechy do dechy.... bo w kiraliku najczęściej dialogi Nerinam i Korisa opuszczam i już mam prawie połowę odcinka obejrzane hahahha w KPA nie ma takiej możliwości...
A wiesz ,ze Bahar z KPA też spiewa :D
https://youtu.be/ZwpklF-6oLk
Kurczę .
Wczoraj zobaczyłam kawałki odcinków do przodu i jestem w szoku.
Nie spodziewałam sie tego.