Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
Haha mamy powrót Sióstr marnotrawnych ;)))
Witaj Siostra ;))) widziałam, że HA startuje już za tydzień oj będzie się działo /;)))) chyba na razie będziemy musiały sobie założyć wątek w kiraliku o HA co Ty na to???
margo, bingo, telepatia ;)
właśnie myślałam o tym, ze na kiraliku założymy watek o HA bo jak inaczej ;)
Przecież Siostry jesteśmy co się dziwisz ;))) hahah
OKi w takim razie załóż wątek o HA w kiraliku, bo i tak tu najwięcej komentujemy, tylko może jutro bo dziś filmweb niemiłosiernie wariuje ..... idzie się pochlastać ;)))
Miło się gadało,ale jutro muszę wcześnie wstać do pracy,więc powoli zmykam. Oczywiście jestem kompletnie nieprzygotowana na jutro. Dobranoc wszystkim :)))
P.S. Ciekawe czy dobrze Nam naliczy ilość postów po tej całej filmwebowej wariacji
Ja też się będę zbierać;))) mam tak samo jak Ty ;))) jutro od rana robota :))))
Filmweb szaleje , Słoneczko mnie zawzięcie goni się Siostra tak rozszalała z postami, że jedna chwila i mnie przegoni ;))))
Dobranoc ;)))) Tureckie ciasteczka na noc ;))))
Do miłego zaś ;)))
Tak cos mi się wydaje,ze wczoraj mialam taka sama ilość postów.
Czyżby filmweb mi znowu nie naliczył?
Wiesz co Ci powiem,ze jak w takim tempie będe pisać,to mogę mieć więcej postów za 3 lata niż Vanessa teraz ha ha
Idę zobaczyć sobie piątkowe GF ,bo mnie ten filmweb denerwuje :D
Życzę siostry spokojnych tureckich snów :D
Do zaś :D
Piątkowy GF fajny Fatma z nożem na Kerima ...
Te bydlaki mnie wkurzają, a najbardziej chyba Erdogan, chodzące zło....
A Vural...mimo tego co zrobił nie potrafię go nie lubić. Zawsze się cieszę jak się pojawi na ekranie.Nienormalna jestem,wiem XD
On z nich trzech jeszcze to chyba najbardziej przeżywa i chce powiedzieć Kerimowi, że nie brał udziału.... a pozostali nie mam słów i dalej twierdzę, że Erdogan jest najgorszy.....
A wiesz, że jak widzę Bugrę czy Engina albo Engina Ozturka to kojarzą mi się z innymi serialami... nie mogę się do nich przyzwyczaić w GF
A Selim najbardziej mi przypomina Selima z WS. I jeden i drugi sobie lubił wypić,charaktery podobne ,nawet na imię mają tak samo.Przypadek? :D
Dobra dziewczęta uciekam spać, bo jutro praca czeka
Jutro znów tu będę
Pa, pa branoc :*
Dokładnie to ciekawe jest ,która produkcja się wzorowała na której, czy GF na WS czy na odwrót :)))
OKi znikam już do miłego zaś ;)))
A tak a propo Selima z GF,rozbroiła mnie jedna scena w poczatkowych odcinkach ( nie pamiętam który to był dokładnie )
Ojciec Selima usłyszał,że ten jest podejrzany o gwałt.Spotyka go i pyta
-czy to prawda?
-nie
-jeszcze nie powiedziałem o co mi chodzi hahaha
No i się wydało. Selim mądrością też nie grzeszy.
Niby nic ale rozbawiła mnie ta scena
Jestem już po odcinku :D
Jedno mnie zastanowiło.
Jak oni umyli sobie te włosy,jak tam nie było żadnego prysznica ? w umywalce?
Haha, pewnie był jakiś prysznic tylko po drugiej stronie kamery :)
Śmiać mi się chciało jak kerim wyszedł z łazienki z mokrymi włosami i ten gest kiedy zaczesal włosy ręką do tylu-jak z jakiejś reklamy szamponu haha. I do tego tak patrzył przy tym na fatme.
Jednak mi się nie udało. A do vod tvp nie mam zdrowia. Same reklamy a odcinek ładuje się całą wieczność.Koszmar
Nie :( tak dawno nie oglądałam,że zgubiłam wątek. Dzieje się coś ciekawego?Na jakim etapie wgl są odcinki?
W zeszlym tygodniu było jak Espe wróciła do miasteczka i Tomas po nią pojechał.
Potem spotkali tych muzyków i spali w busie.
Espe zleciala na podłogę.
Teraz mieszka z Gilda i szuka pracy :-D
To tak w skrócie :-D
Zaczęłam oglądać w necie,więc mniej więcej się orientuję,ale ścina mi strasznie. Więcej się złoszczę niż mam z tego przyjemność.Odcinek trwa ze 40 minut a ja go męczę już ponad półtorej godziny. Ale w skrócie możesz mi napisać :)))) i dodać swoje 3 grosze,jak wrażenia...
madzik, odnośnie tej teli co villani stali się protami - jak stali się protami, to kto była\ villanem? zostali tam jeszcze jacyś villani ? haha
Miałam wtedy na myśli telenowelę La Nina de mis ojos
Grał tam Juan Pablo Raba i Natalia Streignard.
Jacyś villani jeszcze zostali z tego co pamiętam,ale kto to był,nie wiem XD
Brat z rodziną dojechali do Stambułu, Mukkades oczywiście cały czas żąda, żeby Kerim dalej im pomagał, bo ona została ze wszystkim sama. Galip miał wypadek i zginął, ciotka Kerima podejrzewa, że go zabili, ale dla mnie to tak nie wyglądało. Ciotka Kerima po tym jak ją traktują w wiosce będzie się przenosić do Stambułu. Z tego co widziałam adwokat załatwił pracę Mustafie, czyli tez przenosi się do Stambułu, będzie jeździł tirami.
A reszty nie oglądałam, bo już mi główka nawaliła i dostałam migreny ;))))
Założyłam tu na kiraliku osobny temat do komentowania HA
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/Serial +Hayat%C4%B1m%C4%B1n+A%C5%9Fk%C4%B1,2778324
Super , dzięki czyli od 15 maja zaczynamy opowieść o Demirze, którego gra Serkan ;))))
Oki przyjemnego oglądania ;))) czy Yigit się ogarnie.....bo róznie o nim słyszałam :)))) hihihi
Nur i yigit po pocałunku spojrzeli na dół, gdzie stała tam daleko na pomoście Iclal. Iclal zemdlała, a oni myśleli że to jakaś obca kobieta tam lezy, bo zz daleko jje nie nie poznali.
Ludzie podbiegli do Iclal i się nią zajęli, a proci odpłynęli se jachtem :D
Iclal rzuciła się wpław, ale firat za nią i ją wyciągnął.
Iclal była zszokowana, ale Aytul w domu doradziła jej żeby udawała że o niczym nie wie, była miła dla męża a Niur skrzywidzła z ukrycia.
Iclal poszła rano na jacht meża z koszykiem jedzenbia, Nur się chowała, a potem poszła sobie. Widziała jak Iclal i Yigit odpływają jachtem :D
Yigit cały czas jest oschły dla iclla, a ona i tak się na niego pcha i udaje że tego nie widzi, masakra, jaka udana baba.