Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
haha ja akurat mam do Ciebie najbliżej 2 rzuty beretami ;))) a jak miotłę odrzutową odpalę to będę w 5 minut ;)))
hahaha czyżby nie wytrzymywały naszego tempa ;))) Siostra zwalniamy deczko ;))))
miałam chwilowe zaćmienie umysłu :P
zmykam spać, jutro czeka mnie cały dzień zajęć
Dobranoc, tureckich snów kochane :DDD :))))
Czyli pocałowałaś klamke hahaha i dziwisz się, że Ci piszę , żeś rozczochrana hahahha ale mnie dziś głupawka trzyma....
Święta racja. Ale wole być tą, na którą robią inni a nie tą która na nich robi hahah. Ja generalnie leniwa jestem
hahaha ;))) dobre, ja tez bym tak chciała..... ale co poradzisz ;))) trzeba pracować, ale generalnie robota to głupota....
Oj oddam Engina . oddam, a co nie podoba Ci się Barisek .... fajny jest to, że w chłamie gra nie jego wina ;))))
Kochana najlepszy jest Burak ;))) ale on za już jakiś czas tu siedział więc zmieniłam.... muszę dorwać Buraka z gołą klatą i wtedy zapodam na lato hahaha;))))
No to DJ słoneczko zapodaje taką o to muzyczkę :D
https://youtu.be/5SM-nA5l2HU
Impreze zaczynamy wczesniej ha ha
Kochane Siostry ja też znikam do miłego zaś:))))
Dobranoc ;))))) Enginów , Buraków i etc. na noc ;))))
Margo nie uwierzysz co jest :D
16 odcinek KPA.
Coś mi tak intuicja podpowiadala,że moze byc dziś.
Kurczę a mi sie juz oczy kleją.
Zobaczę jutro rano :D
Merhaba Siostra ;)))
O jak fajnie już jest 16 KPA.... ale będę mieć ucztę... bo jeszcze 15 nie skończyłam, ale muszę wygospodarować czas na spokojnie i obejrzeć ;)))) Może jeszcze dziś wieczorem ;))))
Witajcie laski, jak tam samopoczucie?
U mnie piękna pogoda ale raczej z niej nie skorzystam ; ( obowiązki wzywają
Merhaba;))) Co Ty nie powiesz .... dziwne u mnie też ładnie hahahaha;)))
ja też z pięknej pogody nie korzystam, bo pracuje wrrrr ;)))
Miłej pracy życzę ;))) i do zaś ;)))
Ja juz jestem po odcinku.
Parę tajemnic się rozwiązało.
A Omer jak zawsze cud , miód :-D
hmmm może w końcu dziś wieczorem obejrzę ;))) i 15 i 16 zrobię sobie maraton KPA :)))))
Merhaba ;)) u Was dziś ładna pogoda, a u mnie nie ;(((((
dopiero co lało i grzmiało ;(((
Ale się rozpędziłyście z postami no no :D
Ja wczoraj obejrzałam pierwszy półfinał Eurowizji i teraz zdam Wam relację haha. Uwaga ;)
Wczorajszy półfinał Eurowizji określę jednym słowem - słabizna.
Ja - wieloletnia fanka Eurowizji ledwo wczoraj wysiedziałam.
Było trochę popowych utworów i trochę ballad, ale wszystkie te melodie słyszałam wiele razy w życiu. Na jedno kopyto, nie miały nic w sobie przyciągającego uwagi (dla porównania - w tamtym roku podobały mi się prawie wszystkie eurowizyjne piosenki)
Jestem zdegustowana piosenką Rosji https://www.youtube.com/watch?v=i5pzBcMb0F8
Jest jednym z faworytów, wysoko obstawiają ją bukmacherzy, a ja bym tego nawet do finału nie przepuściła. Żałosne, przeciętna piosenka, a animacje komputerowe ściągnięte z zeszłorocznego zwycięskiego występu Szweda Mansa Zelmerlowa "Heroes" https://www.youtube.com/watch?v=5sGOwFVUU0I Dziwię się, że mało kto to dostrzega, nawet nasz etatowy komentujący Artur Orzech, a myślałam, że to mądrzejszy facet.
............ no ale wiadomo............ niestety, polityka odgrywa w Eurowizji ważną rolę, więc wszyscy boją się potężnej Rosji i jak co roku na nią głosują.
Spodobała mi się bardzo Chorwacja https://www.youtube.com/watch?v=U6bmKB3SHPY
Jakie CIACHO śpiewało z WĘGIER ;))) https://www.youtube.com/watch?v=SD1ESQeYU3U
Oczywiście od razu pomyślałam o moim ulubieńcu Serkanie ♥ - a jakby tak Serkan był piosenkarzem i reprezentował Turcję na Eurowizji? hahaha ;)
Mógłby tez jechać Burak Ozcivit haha, on w teledysku śpiewał z jakąś kobietą :D No i wygląd też ma :D
Tegoroczną eurowizję prowadzi zeszłoroczny zwycięzca Mans Zelmerlow z jakąś Szwedką szatynką, która ma męskie rysy twarzy i wygląda jak mężczyzna :D
Widzę że przyszła pora na Twoje elabusie. Chcesz zastąpić Margo która ostatnio krócej pisze? Hahaha
powiem Ci że pierwsza moja myśl gdy zobaczyłam tą prezenterke na Eurowizji to było:"wygląda jak facet" nadała by się do kobiety z brodą
mój znajomy powiedział, że jak ją zobaczył, to myślał, że to jakiś trans hahaha :D
a oglądałaś wczoraj?
Oglądałam ale bez głosu hahah bo w tym czasie gadałam z rodzinką i nic nie było słychać, więc ciężko mi się wypowiadać na temat piosenek hahah ale też mi się wydaje że słabo było
A jak oceniasz piosenkę Szpaka? Wiem że to dopiero jutro ale myślisz że ma jakieś szanse? Mnie się nawet podoba o dziwo
uważam, że szpaka utwór szałowy nie jest.
Ale im cześciej tego słucham, tym bardziej mi się podoba :D
no i szpak ma głos, oraz potrafi na żywo świetnie spiewać :D
poza tym ma najwięcej odsłon na oficjalnym kanale yt eurowizji, komentarze pod teledyskiem po angielsku dobre, więc sama nie wiem :D zobaczymy :D
Jak każdemu reprezentantowi Polski życzę dobrze :D
znikam na razie :D
do zaś :D
Elabuś trzasłaś super ;))) ja nie oglądałam eurowizji, bo telewizor zajęty był prze domowników, a oni nie oglądają eurowizji hahaha;)))
BYł wybuch nie , nie to chciałam zaspoilerować, zdaje się, że to co widziałam, będzie dużo, dużo później ...