Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
A wiesz ,że mnie też nawiedziła odmiana ospy :D
Potem dostałam uczulenie na tabletki ,więc wiem jak to jest.
Łączę się z Tobą w bólu :D
Ja się zastanawiałam po co ja miałam ospę mając lat 9 skoro lata później znów. U mnie jak się zaczęło od ospy, to poszło i sie posypało xD dobra dość o chorobach
A co Wy tak o chorobach nawijacie ;)))) Zmieńcie temat pilsss bo się pochoruję ;)))
Spoko ha ha
Swoja droga niezłe jesteśmy.
Nawet chorujemy w tym samym czasie na to samo ha ha
Witaj, Marg_ ;)
Oczywiście, że Cię pamiętam ;)
Udzielałaś się na forum Kontraktu, ja tam kilka razy wpadłam (choć Kontraktu nie oglądałam haha).
Na początku myślałam, że MArg_ to drugie konto MArgoargo hahahha bo nick podobny
Ale ty wyjaśniłąś mi że nie ;)
I pisałaś że piszesz z konta siostry bo Twoje własne konto ma limit
Witaj, Marg_ ;)
Oczywiście, że Cię pamiętam ;)
Udzielałaś się na forum Kontraktu, ja tam kilka razy wpadłam (choć Kontraktu nie oglądałam haha).
Na początku myślałam, że MArg_ to drugie konto MArgoargo hahahha bo nick podobny
Ale ty wyjaśniłąś mi że nie ;)
I pisałaś że piszesz z konta siostry bo Twoje własne konto ma limit
haha właśnie widzę że dubluje :D
najpierw mi długo nie chciało tego posta wysłać, a jak już wysłało, to myślałąm, że ok.
teraz patrzę a tu podwójnie :D
To tak jak u mnie z tematem XD naprawdę rozwalamy system.
I jak,udało Ci się nadrobić posty z poprzedniego wątku?
porobił się groch z kapustą ;)) szał postów ;)
fw szaleje, czytam, że Wam dodaje podwójne posty, a Tobie madziku podwójny temat dodał haha :D
Taaaa musiałam sobie ponarzekać i na posty i na tematy. Najpierw w ogóle nie mogłam dodać,a potem dodaje dwa na raz. Szał pał po prostu XD
No teraz już nie mam w planach takiej długiej przerwy :D To Was trochę pomęczę :D
Trochę tych seriali oglądam :D gdzieś zawsze udaje mi się wykrzesać te 2 godzinki :D
A oglądać seriale na TVP się boje, bo zazwyczaj są poszatkowane strasznie
Ja polskich wcale nie oglądam, jakoś nie mam parcia na rodzime seriale :D
1001 noc, to już wolałam czeską wersje niż tą z polskim lektorem, bo odcinki sztkowane strasznie tu wycieli tam ujeli