Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
o proszę :D
co za zgodność :D obie zadowolone jesteśmy :DDDD
oglądałaś coś fatmagul?
ja normalnie nie widziałam ani jednego odcinka w tym tygodniu.. masakra :P
A ja nawet na bieżąco jestem. Dziś też widziałam. Oglądam na vider.pl. o niebo lepiej idzie niż na vod ... Kerima i fatmagul mało dziś było. Na razie Mustafa zadzwonił do niego i powiedział że go znajdzie. Mukkades chyba nigdy nie zmadrzeje, brak słów do tej baby
ja też :D
zwłaszcza od akcji z listem zacznie się robić ciekawie :p
ale najbardziej interesują mnie odcinki od 40 tureckiego, czyli jak Kerim trafi do ciupy :P a to pewnie po wakacjach dopiero.
Na początku nie chciałam żeby Szpak jechał, ale z czasem stwierdziłam że piosenka jest niezła i powiem Ci że mi się podoba. A Ty co myślisz?
ja zamierzam ogladac eurowizję :D
mam nadzieję że piosenki w dzisiejszym półfinale nie będą tak nudne jak w pierwszym.
Szpak jako drugi - podobno ma wystąpić w czerwonym kubraku (tak był na próbie generalnej)
Chyba od uroku haha :D
ja w pierwszym półfinale widziałam tylko jeden występ, akurat przypadkowo przełączyłam i był taki przystojny facet z Węgier bodajże? fajniutki ale czy ładnie śpiewał to nie wiem bo skupiłam się na widoku :DDDDD
no ja właśnie pisałam wczoraj o tym przystojnym Węgrze ;)
w ogóle to wczoraj zapodałam elaborat z oglądania 1 półfinału/
piosenka sama w sobie nie jest zła.. taka tam ballada :)
miła dla ucha, ale czy zrobi furorę? nie sądzę..
zwłaszcza, że tam się głosuje na kraje a nie na piosenkę ... niestety :)
no dokładnie, dlatego nie widzę sensu w oglądaniu.. skoro talenty mają w czterech literach i liczy się jakaś głupia poprawność polityczna... szkoda gadać :p
Ano oglądać nie będę, bo jestem zmachana po całym dniu... I jakoś nie mam pomysłu jak by połączyć pisanie na forum i jednoczesne oglądanie TV. Musk mi dziś strajkuje i może tylko jedną czynność wykonywać w określonym czasie
Samopoczucie okey, ale z taka piękna pogoda głowa mnie wykończyć chce. A jeszcze pół dnia w samochodzie spędziłam.... Za dużo dla mnie
Dzięki , dzięki :) :* Nie no ze mną najgorzej nie jest,ale jakoś niedosypianie w ostatnim tygodniu mi już bokiem wychodzi.
Od 3 do 5 dziennie w tygodniu, takie dobre 8 w łikendy. Ale w tym tygodniu czuję,że raczej powinnam odriobinke więcej
Ja czuje,że nie dosypiam. I to mnie wykańcza,ale jutro ostatni dzień i w sobotę nikt mnie nie obudzi
Dziś myślałam,że nie wstanę. Z łóżka się zwlokłam w ostatnim momencie. A dziś jeszcze ta jazda samochodem mnie wykończyła,znaczy się jak przestanę się odzywać to znaczy,tylko tyle,że zasnęłam. Z góry za takie rozwiązanie przepraszam
Nie no jeszcze chwilę muszę się pomęczyć... Bo wiesz padnę teraz to koło 2 oko jak 5 zloty i znów nieprzytomna w pracy
kurczę, przydałyby Ci się jakieś wakacje :D
leżenie całymi dniami pod palmami czy coś :D
wtedy to byś wypoczęła :)))
Coś w tym jest,ale źle studia wybrałam.... To teraz ciężko odłożyć na wakacje :D No ale wystarczy tylko kilka godzin więcej snu i życie będzie piękne
nie Ty jedna źle wybrałaś :DDD
haha no popatrz jak nie wiele potrzebą do szczęścia :D
parę godzin snu więcej :))
No jakiś pozytywny pozytyw trzeba widzieć :D
Dobra uciekam może prześpię te 9 godzin :D
Branoc :* Jutro się pojawię
Witam
A tak jakoś wyszło,że mnie nie było.
Cały dzień mialam zawalony ha ha
Teraz patrzę sobie na eurowizję.
Para prowadzących śpiewa i tańczy.