Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
W zeszłym roku była chyba Nowa Zelandia ,bo była 60 edycja ,więc chcieli dac jakiś kraj z poza Europy.
Widzę,że w tym też tak zrobili.
Sorki w zeszłym też była Australia.
"Australia zadebiutowała podczas 60. Konkursu Piosenki Eurowizji, który odbył się w Wiedniu[1].
Australijski nadawca publiczny, Special Broadcasting Service (SBS), został zaproszony przez organizatorów tej imprezy: Europejską Unię Nadawców (EBU) oraz gospodarza Österreichischer Rundfunk (ORF) do udziału w konkursie jako aktywny uczestnik, w ramach obchodów jej 60-lecia[1]. Był to pierwszy kraj spoza aktywnych członków tej organizacji, który wystąpił podczas konkursu jako pełnoprawny uczestnik "
Też mi się końcówka nie podoba.
Ha ha genialny jest :))))
P.S. zostało Nam jakieś 90 postów do zrobienia wątkowi kaboom :D
No hello przyszłam i oczom nie wierzę, jeszcze chwila i nie załapałabym się na pisanie w tym wątku ;)))
widzę , widzę ten Wasz komentatorski szał ;))))
Dobrze, że Madzik przez wariacje filmwebu założyła 2 wątki, będzie za chwile jak znalazł ;))) hahhaha
Ale macie przyspieszenie. a jak Wam się podobał facet na rurze hahaha;))) trzeba sobie reklamę zrobić;)))
ahhaha on był dla żeńskiej części widzów;))) hahhaa przekaz : patrzcie takie mamy sześciopaki hahaha ;))) w Słowenii ....
Dokładnie.
A Jak będziecie oglądać w sobotę,to już pewnie w nowym wątku i będzie on zapisany w jeden dzień ha ha
O widzę, że Pani prowadząca bawi się w statystyka .... uwaga teraz będzie chwila prawdy....
Ja czuję,że będzie wysoko.
Ostatnio moja intuicja się nie myli.
Pożyjemy,zobaczymy :D
Spokojnie najwyżej napiszemy Ci że nie można jednak być prorokiem we własnym kraju.... hahahha ;)))
O jak Wy dziś tak komentowałyście półfinał, to o finał jestem spokojna hahahha ;)))