PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))

P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD

madzik_867

ja znikam :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Cześć Siostra Ty widzisz co nasze Siostry tu nawyczyniały wczoraj , a to dopiero półfinał eurowizji był hahaha;))

Margoargo

cześć siostrunio :D
tak, przeczytałąm wasze wszytkie posty :D
wow tu była relacja na żywo z eurowizji hahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie tak się nam Siostry rozpędziły, że już myślałam, że im wątka zabraknie hahhaa;)))

Margoargo

hahhahaha :D chciały zrobić Orzechowi konkurencję w komentowaniu hahahaha :D'
ja też wczoraj oglądałam półfinał :D słabizna............

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nie widziałam całego półfinału, bo chyba 4 ostatnie piosenki.... ja się tam na muzyce nie znam ;))) ale faktycznie nie powalał .....

Margoargo

nie martw się, nie trzeba się znać na muzyce, żeby stwierdzić, że tegoroczne piosenki są do niczego :D nie widzę tu nikogo, kto zasłużyłby na zwycięstwo........
to już najprędzej nasz michał haha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahha ale by były jaja jakby Michał wygrał.... ale myślę, że politycznie jakoś tego nie widzę....

Margoargo

no właśnie, polityka........ ech.........

uwaga za chwilę (albo póżniej, w każdym razie dziś) walnę elabuś z moim podsumowaniem wczorajszego półfinału :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A walnij, walnij poczytamy chętnie ;))))
A już znikam bo dziś popołudnie i wieczór w rozjazdach ;)))
pewnie na KABOOM wątku już się nie załapię ;))) hahahha

A ja jak przejrzę o ile przejrzę dramę w odcinku 46 KA to też walnę elabuś, albo jakiś mini felieton ;))))
Do miłego zaś ;))))

madzik_867

UWAGA ELABUŚ ;))

Dziewczyny, przeczytałam wszystkie Wasze posty, relacjonowałyście Eurowizję na żywo :D konkurencja dla Orzecha :P
Brawo dla Was !!!!

Ja też wczoraj oglądałam drugi półfinał i oto moja relacja:
SŁABIZNA jeszcze raz słabizna.
Prawie wszystkie piosenki na jedno kopyto, na jedną melodię, żadna melodia nie wpadała w ucho, nie da się prawie żadnej piosenki zanucić, masakra.
Chyba wiem, jak te piosenki powstały. Podobno większość tegorocznych piosenek jest kompozycji szwedzkiej. Chyba jakiś Szwed napisał jedną melodię hahahha, tylko teksty pozmieniał i dał wykonawcom hahahaha A ci przyjęli i happy bo szwedzkiej kompozycji, to pewnie dobra musi być :D

Animacje na ścianie, animacje na podłodze, ognie, itp. Itd.
M. in. była para gimnastyków kręcących się przez większość piosenki w hula hop hahahhaha Zawsze jakaś atrakcja, popatrzyłam sobie chociaż na hula hop ahahahahha, bo piosenka nudna :D
Był też facet na rurze hahahah :D
Ta ze Szwajcarii robiła se przysiady, aerobik na scenie ahhahaha 0:46 – 1:15 (aż 30 sekund te przysiady robiła hahahha)
https://www.youtube.com/watch?v=HZI0_aR7BuA

Białoruś https://www.youtube.com/watch?v=pM07r57QqGg czyli Ivan tańczący z wilkami jak Kevin Costner ahhaha :D Raczej śpiewający i tańczący z wilkami :D Wg mnie największa słabizna i największa żenada 2 półfinału. Animacje do złudzenia przypominające zeszłoroczny występ Mansa ze Szwecji. Dobre było, jak na końcu pojawiła się animacja – niemowlak idący w pampersie hahahahaha :D słodki był :D powinien narobić w pampersa, zdjąć go i pokazać do kamery – to byłby symbol poziomu tegorocznych eurowizyjnych piosenek hahhaha :D
Ten Ivan początkowo chciał wystąpić nago z wilkami, ale organizatorzy nie pozwolili hahahah :D Jeszcze by mu wilki coś odgryzły, ale nie…. przecież to wilki komputerowe :D

Ta kobieta z Macedonii jak się rozdarła na samym końcu hahahaha ale i tak nie weszła :D https://www.youtube.com/watch?v=uIIzwFoE6ME

Irlandia https://www.youtube.com/watch?v=ezJsUMD-y-I
może być ale bez rewelacji, ten facet całkiem przystojny :D były członek zespołu West Life.

Ukraina https://www.youtube.com/watch?v=e1wvGjKRy9A
marnie, ale że śpiewała o wojnie, śmierci, wolności (pewnie odnośnie swego kraju), to ją wzięli do finału, jakżeby inaczej, że niby piosenka z przesłaniem. Zresztą Ukraina na eurowizji zwykle ma powodzenie, jak Rosja.

Podobała mi się tylko Dania https://www.youtube.com/watch?v=jGz12i-wGd0 (refren nawet nawet, no i przystojni haha)
I Norwegia, szczególnie ten refren https://www.youtube.com/watch?v=ACLcqZMwCSo
Niestety, obie nie przeszły ;(((((

Marne te wszystkie utwory, nie widzę tu nikogo zasługującego na zwycięstwo.

Szpak przeszedł, fajnie :D Dobrze zaśpiewał, i jego refren da się zanucić, a nie to co pozostałe.

Rzeczywiście niektóre komentarze Orzecha były śmieszne hahahaha :D
Ale dziewczyny my byśmy jeszcze lepiej komentowały :D
Jak my byśmy komentowały, to Polacy powiedzieliby, że piosenki słabe, ale przynajmniej komentarze rozwalające jakichś dziewczyn hahahahha :D

Vanessa100

Dodam, że podoba mi się, że tuż przez rozpoczęciem każdej piosenki jest fajne pokazywanie kamerą sceny z góry, pewnie zauważyliście :D fajne to jest :D

Koreanka w barwach Australii haha :D

już widzę nasze komentarze jakbyśmy komentowały zamiast orzecha :D:D
- i jak ci się podoba piosenka?
- piosenka do niczego, ale ci w hula hopie fajni.
- też tak sądzę, fajnie się kręcą w tym kółku.
- dosyć długo się kręcą, ciekawe czy im się nie zakręci w głowie.
- e nie zakręci się, oni są w tym wyćwiczeni i przyzwyczajeni.
- o teraz tylko jedna osoba się kręci w kółku.
- może ta drugą jednak nudności złapały.
- możliwe. Nudności od kręcenia się albo od tej dennej piosenki. Dziewczyna już nie mogła słuchać piosenki i zostawiła faceta samego w hula hopie.

- szwajcarka robi se przysiady
- albo siada na kiblu
- to długo się przymierza do tego usiądzenia na kiblu

https://www.youtube.com/watch?v=ulI3F1T82is
- ta słowenka jakie ma cycki
- ciekawe czy naturalne
- jakie ma sznurki na dekolcie, jak sado-maso

- w eurowizji startuje Izrael, Azerbejdżan, nawet od niedawna Australia.
- niedługo to jeszcze będzie startować Japonia albo Korea ( w tym momencie na scenę wychodzi Koreanka w barwach Australii)
- kurde, przewidziałam....

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Vanessa Brawo TY:)))) co za elabuś i jaka analiza ;))))

hahahah co do biustu Słowenki czy Ty przypadkiem wczoraj nie oglądałaś ze mną i moim mamą, bo dokładnie takie same komenty na temat jej biustu leciały hahahah;))))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Tak właśnie nas sobie wyobrażam w tych komentarzach :-D

Vanessa100

hello Vanessa :D cieszę się, że relacja Ci się spodobała :DD
dzięki za rzeczową recenzję :D naprawdę świetna, brawoooooo :D
oczywiście, że wszystkim się zgadzam co napisałaś :p
większość piosenek nie jest nawet godna uwagi... :)
co do Szpaka jestem bardzo z niego dumna, najlepszy występ.. ale mogę nie być do końca obiektywna w końcu to nasz rodak :D
ogólnie się wynudziłam, no forum działy się ciekawsze rzeczy :))
a tak poza tym dalej to ubolewam nad tym, że nikt z Turcji nie występuje :p

ocenił(a) serial na 5
kisma

A wy to serca nie macie... Ile ja będę musiała nadrabiać :P
Cześć,czołem helołłłłłł ! Bo się z nadmiaru stron zapomniałam przywitać

Marg_

No tak,trochę przegiełyśmy wczoraj :-) zabawilyśmy się w komentatorki.ciekawe czy jutro to powtórzymy :-) w końcu weekend.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Nawet nie będę próbowała przez to przejść... pozostanę w niewiedzy dotyczącej eurowizji

Marg_

hello siostro :DDDD :)
hahahah co poradzić :D
eurowizyjny szał :DDD

kisma

Gina,widziałam dziś poczatek GF,potem już nie bo mi brutalnie przerwano przez moich domowników,ale odcinek jeden z ciekawszych w porównaniu do ostatnich. Fatma wreszcie zdobyła sie na rozmowe z kerimem. Ten jej nieco przygadał na temat Mustafy i miał racje. Podobało mi się jak w nocy się skradał do łazienki a Mukkades go podgladała pod prysznicem hahah ale ebenine ją przylapała. Mukkades taka napalona na niego a tu nic,więc poszła do męża. Tamten zmeczony i nic nie wyszło z tego hahha niezłe.
Kerim wprowadził się już do swojej rezydencji :-) to tak po krótce

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja zobaczę sobie pod wieczór.

Ta Mukaddes gra w WS Kosem :-D

sloneczkO_1

Tak,widziałam ją tam,ale zupelnie niepodobna do siebie. Dopiero za drugim razem zajarzylam ze to ona :-)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No właśnie nie podobna.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Idę posprzątać chalupe i zobaczyć Espe.

Do miłego zaś :-D

madzik_867

Hej madzik :D
dzięki piękne za info :))
kurczę, koniecznie muszę sobie odpalić wieczorem ten odcinek :))
w końcu jakiś przełom.. i ta bajeczna rezydencja, Fatma na pewno o takiej marzyła :D
hahah Mukkades liczyła na jakąś przygodę z kerimem a tu nic :DDD
biedna.. przynajmniej wie co dobre :D koło Kerima to żadna by nie przeszła obojętnie :)))

kisma

Haha racja,przynajmniej wie co dobre :-) chociaż nie do konca,bo jej mąż to dobry czlowiek ale do przystojnych nie nalezy heh. Może dlatego poleciala za kerimem :-) zachciało jej sie prawdziwego faceta.
Koło kerima tylko fatma przechodzi obojetnie,ale trudno jej się dziwić. W jej przypadku to zrozumiałe akurat

madzik_867

Fatma ma prawo przechodzić obojętnie racja.
ale nie rozumiem na cholerę zamartwia się o Mustafe! dla mnie to jest niepojęte, gościu potraktował ją jak śmiecia, zostawił w najgorszym momencie, powinna go znienawidzić... a zamiast tego będzie dalej do niego wzdychać przez kolejne odcinki... miłość miłością ale powinna sobie dać spokój... nie rozumiem ich mentalności..

kisma

Mustafa nie zasłużyl ani na litosć ani współczucie. Martwi sie tylko o siebie i swoj honor. Żałosne.Dla mnie to najgorsza postać calego serialu-nieporozumienie. Wcale nie jest lepszy od Selima czy Erdogana

madzik_867

DOKŁADNIE :))
ja nie mogę na niego patrzeć jak się pojawia na ekranie, aż mnie skręca... antybohater serialu, kompletna porażka... przynajmniej skończy żałośnie :D
udało mi się nadrobić odcinek, faktycznie miał ciekawe momenty :))
A tak poza tym podoba mi się Kerim w mokrych włosach :DDDD

kisma

Ja większość scen z Mustafą przewijam.
Też obejrzałam juz calosc. Ciekawa koncowka,w poniedzialek zapowiada się jeszcze ciekawiej.
Lubie nawet ta narzeczoną Selima. Taka ogarnięta jest,nie to co cała reszta.
Mokry Kerim heh no niczego sobie jest,prawda

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Mokry Kerim?

Musze szybko zobaczyć odcinek ha ha

sloneczkO_1

Hahah dobre :-)
Niestety nie pokazują go pod prysznicem hahha
To już wiadomo jak Cie namówić na odcinek. Rzucamy hasło mokry kerim i słoneczko odpala hahha

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

ha ha

Gdyby to słyszał mój mąż ,to by się za głowę chwycił ha ha

To o co chodziło z tym Kerimem ?

sloneczkO_1

Ale że co bo się pogubiłam?

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ty napisałaś : "Podobało mi się jak w nocy się skradał do łazienki a Mukkades go podgladała pod prysznicem "

Myślałam ,więc,że go pokazywali ha ha

Mam nadzieję,ze zrozumialaś o co mi chodzi ha ha

sloneczkO_1

Nie ma tak dobrze. Pokazali tylko jak wchodzi do lazienki,Mukkades wciula nos do dziurki od klucza...potem Kerim wychodzi juz czysciutki i pachnacy i tyle ;) cała scena pod prysznicem w wersji tureckiej haha
P.S zaraz watek zrobi kabooom

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ojj to nie oglądam ha ha

Żarcik.
Zobaczę na spokojnie jak syn zaśnie.

No to co wykańczamy?
Najszybciej wykończony wątek.

sloneczkO_1

Mówisz i masz. Kilka postów to dla nas mrugnięcie okiem

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Świeżutki teledysk Enrique :D

Jak zwykle piękne widoki ha ha

https://youtu.be/xFutjZEBTXs

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

O proszę , ta Mukkades jest powalona niesamowicie... co za babsztyl.... a ja tez dopiero dziś wieczorem obejrzę GF a miałam w ogóle nie oglądać.... co się ze mną dzieje.... cierpię na głód turcczyzny.... oj chyba się będę musiała na jakąś terapię zapisać..... " jak oduczyć się oglądać tureckich seriali jeszcze z takimi ciachami".... hmmmm chyba nierealna ta terapia ;))))

Margoargo

Problem nie tkwi w duzej ilosci serialow tureckich tylko w duzej ilosci ciasteczek tureckich haa!
Zacznij od terapi antyfacetowej haha to potem ochota na seriale tez Ci przejdzie
:-)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dziękuję siostro :-D

Pięknie to opisałas .

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Irlandia nawet niezła.

Kiedyś słuchałam zespołu Westlife ,ale nie poznałam gościa ha ha
W końcu mineło z jakieś 20 lat ha ha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Tradycji musi stać się za dość ;)))
II fragman KIralik Ask odc. 46 ..... zapodają dziś do południa, a wieczorem odcinek.... zrozumieć Turków- bezcenne ;))))) hahahah

https://www.youtube.com/watch?v=kuDF8eBkOBk

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Czyli będzie drama.
Jak Ja bym chciała , żeby w końcu wybuchła ta bomba.

"Skoncz juz Meric , wstydu oszczędź " ha ha

sloneczkO_1

Bomba jeszcze nie wybuchla. Na razie wybuchł jeden wielki niewypał haha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahah na bombę to cos mi się wydaje poczekamy, na razie drama czyli to co Turcy lubią najbardziej... i pewnie rating... będzie wyższy.... hahhaa ;))) w końcu ważą się losy II sezonu....

sloneczkO_1

to kończmy watek i przenośmy się no następnego madzikowego :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Witaj :D

Do zobaczenia w następnym wątku ha ha

sloneczkO_1

ogłaszam kaboom !!! ;)