Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
Hello Siostra Tobie tez miłej soboty ;))) a u mnie też deszcz pada.... oj ci zimni ogrodnicy w tym roku wyjątkowo zimni;)))
Hellołłłłłłłłłłłłł! Czy mi się wydaję,czy tylko ja mam dziś wolną sobotę ? Bez imprez, gości ?
Hello nie jesteście osamotnione ja tez nie mam wolna sobotę huuuuura.... goście jutro....
A ja się mogę poszczycić tym,że to mój pierwszy całkowicie wolny weekend :D Całkowicie bez gości i innych nalotów :D Generalnie nawet jak mi do drzwi dzwonią, to udaję,że nikogo w domu nie ma :D
A to cwana bestia z Ciebie.... czasem tak trzeba... odpocząć od wszystkiego i wszystkich , ja tez czasem lubię taką ciszę , co aż w uszach dzwoni ;))))
Hello;))) cóż na stary wątek jak przeczuwałam już się nie załapałam.... dieta od ciastek tureckich powiadasz Madzik.... chcesz mnie zabić ;))) mowy nie mam hahaha;)))
Co nie co o kiraliku....ponoć odcinek taki sobie.... mało Defne i Omera razem.,...
rating niezmiennie pikuje w dół wczoraj chyba najsłabiej.... a co niektórzy chcą II sezon.... coś mi się wydaje, że jak faktycznie będzie II sezon.... to go skończą szybciej niż KM...... cóż Turcja dziwny naród nie uczy się na błędach....
Mini felietonu z odcinka na razie nie będzie.... bo wczoraj pokonały mnie korki w krakówku o dziesiątej wieczorem..... Siostra to miasto niezmiennie mnie zadziwia ;)))) zanim ściągnęłam do chaty, to tak mi się spać chciało, że nawet laptopa nie odpaliłam tylko poszłam spać..... dziś dopiero przeczytałam Wasze komentarzowe szaleństwo ;)))))
Cieszę się ogromnie Siostry, bo nareszcie po dniach chudych w komentarze, nastały dni wyjątkowo tłuste ;)))) hahahha wątek w 4 dni zajechać Brawo MY :)))))
HA miało być któtko, a tu elabuś hihi.... ;)))) nie oduczę się ;))))
Korki o 22? To którędy Ty jechałaś, chyba nie w moich rejonach haha. U mnie korków nie ma :)
Widzisz w jakim zaskakującym miejscu mieszkam, ze tak Cię to zadziwia :) heh wpadaj częściej to przywykniesz
haha centrum .... a wczoraj był nocny bieg.... więc się korki tworzyły niestety.... oj Kobieto ja czasami jestem bardzo często w krakówku..... teraz przed sdm to nasz krakówek jest praktycznie cały w remoncie....
Hello właśnie oglądam wczorajszy odcinek GF ... bo wczoraj padłam jak mucha.....
hmm czyżby leniwa sobota ? :))
a to miłego oglądania :D
ja sobie zerkam na kocham cie Polsko i czekam na eurowizję :p
raczej sobota z nadrabianiem turecczyzny.... hahahah bo mam w planie skończyć GF, obejrzeć może 15 KPA i zerknąć na KA .... nie wiem czy się wyrobię.... dziś wieczór z tureckimi ciasteczkami zapodaję, a pewnie jednym okiem będę zerkać na eurowizję.... bo dziś telewizor u mnie nie okupowany hahaha ;))) a i może jeszcze przeczytam odcinek Alice na teleforum jeśli jest....
sobota z turecczyzną jest jak najbardziej super :)))))
o proszę, a myślałam, że nie interesuje Cię eurowizja :P
no fajnie fajnie :D :))
przepraszam ale co to jest odcinek Alice? yyyy nie jestem chyba w temacie :DDD
czasem oglądam eurowizję, na zasadzie zobaczenia najwyżej kilku piosenek.....
Odcinek Alice .... na teleforum w temacie Sezon na miłość co sobotę jedna z dziewczyn pisze alternatywną historię Oyku i Ayza... podzieliła na odcinki i powiem Ci fajny ten scenariusz.... bardziej w temacie jest Vanessa, ale ja tez czytam....
ok dzięki za wyjaśnienie :D zaciekawiłaś mnie tym.
kurcze, to zdolna musi być ta dziewczyna :)))
a ta alternatywna wersja też jest, że tak powiem szczęśliwa?
muszę kiedyś na to zerknąć :)
powiem Ci fajna jest i zaskakująca .... Oyku zupełnie inna niż ta w KM.... .... poczytaj zapodam Ci link tylko muszę sprawdzić gdzie jest całość....
hej madzik :D
a Ty nie masz czasem dziś imprezy ?
też jestem ciekawa, ogólnie mam złe przeczucia...
na youtube dużo odsłon miała Rosja i Ukraina....
Mam imprezę ale goście dopiero w drodze haha. To jeszcze potrwa.
na liście faworytów jesteśmy na 15 miejscu. Ani źle ani dobrze nie jest
Aa rozumiem, jeszcze nie dotarli :)
to jak dasz radę eurowizję oglądać ?
na filmweb to już wgl czasu nie znajdziesz :PP
15 miejsce? oj nieciekawie...
Powiedziałam im jasno, że oglądam choćby nie wiem co . Przynajmniej będzie z kim komentować na żywo a z Wami online
haha okej :)))
sorki, że Cię tak magluje :p teraz już ostatnie pytanie, czy będą jakieś fajna ciacha ?:DDDD
Siemka.
Ja juz po gościach.
Umyta , leżę w łóżku i oglądam KCP i czekam na Eurowizje.
Będę się łączyć co jakiś czas , bo jestem na komórce i muszę szybko zrobi mi kaput :-D
Hello Siostra Ty to się ustawiłaś ;)))) hahahaha już wyszykowana w łóżku jak będzie nudno na eurowizji to zaśniesz..... od razu.... i w połowie komentowania.... Słoneczko utnie sobie drzemkę hahaha ;)))
sorry za głupawkę.... ja nie oglądam telewizji w łóżku bo nawet najciekawszy film wtedy trwa 15 minut.... hahaha i śpię....
Ha ha
Ale mają pytanie w KCP : "Z którym aktorem polki umówily by się na randkę ? " oczywiście z Polski ha ha
E najlepszy i jedyny jako aktor i ciastko polskie jest Grzegorz Daukszewicz.... reszta zakalce, no może masz rację.... Musiał jeszcze może być.... hahaha Gina nie wkurzaj się, ale dla mnie Musiał to dzieciak, bo ja wiekowa już jestem ;)))
No ten jest spoko :D
u nas w Polsce nieurodzaj jeśli chodzi o ciasteczka :))))
haha nie wkurzam się spoko :D wiem, że jest w moim wieku ale też jest dla mnie dzieciakiem... :)))