PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))

P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD

sloneczkO_1

miłej soboty wszystkim :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello Siostra Tobie tez miłej soboty ;))) a u mnie też deszcz pada.... oj ci zimni ogrodnicy w tym roku wyjątkowo zimni;)))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Hellołłłłłłłłłłłłł! Czy mi się wydaję,czy tylko ja mam dziś wolną sobotę ? Bez imprez, gości ?

Marg_

nie Ty jedna kochana :D
piona :D

ocenił(a) serial na 8
kisma

Hello nie jesteście osamotnione ja tez nie mam wolna sobotę huuuuura.... goście jutro....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A ja się mogę poszczycić tym,że to mój pierwszy całkowicie wolny weekend :D Całkowicie bez gości i innych nalotów :D Generalnie nawet jak mi do drzwi dzwonią, to udaję,że nikogo w domu nie ma :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

A to cwana bestia z Ciebie.... czasem tak trzeba... odpocząć od wszystkiego i wszystkich , ja tez czasem lubię taką ciszę , co aż w uszach dzwoni ;))))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello;))) cóż na stary wątek jak przeczuwałam już się nie załapałam.... dieta od ciastek tureckich powiadasz Madzik.... chcesz mnie zabić ;))) mowy nie mam hahaha;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Co nie co o kiraliku....ponoć odcinek taki sobie.... mało Defne i Omera razem.,...
rating niezmiennie pikuje w dół wczoraj chyba najsłabiej.... a co niektórzy chcą II sezon.... coś mi się wydaje, że jak faktycznie będzie II sezon.... to go skończą szybciej niż KM...... cóż Turcja dziwny naród nie uczy się na błędach....
Mini felietonu z odcinka na razie nie będzie.... bo wczoraj pokonały mnie korki w krakówku o dziesiątej wieczorem..... Siostra to miasto niezmiennie mnie zadziwia ;)))) zanim ściągnęłam do chaty, to tak mi się spać chciało, że nawet laptopa nie odpaliłam tylko poszłam spać..... dziś dopiero przeczytałam Wasze komentarzowe szaleństwo ;)))))
Cieszę się ogromnie Siostry, bo nareszcie po dniach chudych w komentarze, nastały dni wyjątkowo tłuste ;)))) hahahha wątek w 4 dni zajechać Brawo MY :)))))

HA miało być któtko, a tu elabuś hihi.... ;)))) nie oduczę się ;))))

Margoargo

Korki o 22? To którędy Ty jechałaś, chyba nie w moich rejonach haha. U mnie korków nie ma :)
Widzisz w jakim zaskakującym miejscu mieszkam, ze tak Cię to zadziwia :) heh wpadaj częściej to przywykniesz

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

haha centrum .... a wczoraj był nocny bieg.... więc się korki tworzyły niestety.... oj Kobieto ja czasami jestem bardzo często w krakówku..... teraz przed sdm to nasz krakówek jest praktycznie cały w remoncie....

Margoargo

hello :DD
jest ktoś tu ? :))))
jak Wam mija sobotni wieczór? :D

ocenił(a) serial na 8
kisma

Hello właśnie oglądam wczorajszy odcinek GF ... bo wczoraj padłam jak mucha.....

Margoargo

hmm czyżby leniwa sobota ? :))
a to miłego oglądania :D
ja sobie zerkam na kocham cie Polsko i czekam na eurowizję :p

ocenił(a) serial na 8
kisma

raczej sobota z nadrabianiem turecczyzny.... hahahah bo mam w planie skończyć GF, obejrzeć może 15 KPA i zerknąć na KA .... nie wiem czy się wyrobię.... dziś wieczór z tureckimi ciasteczkami zapodaję, a pewnie jednym okiem będę zerkać na eurowizję.... bo dziś telewizor u mnie nie okupowany hahaha ;))) a i może jeszcze przeczytam odcinek Alice na teleforum jeśli jest....

Margoargo

sobota z turecczyzną jest jak najbardziej super :)))))
o proszę, a myślałam, że nie interesuje Cię eurowizja :P
no fajnie fajnie :D :))
przepraszam ale co to jest odcinek Alice? yyyy nie jestem chyba w temacie :DDD

ocenił(a) serial na 8
kisma

czasem oglądam eurowizję, na zasadzie zobaczenia najwyżej kilku piosenek.....
Odcinek Alice .... na teleforum w temacie Sezon na miłość co sobotę jedna z dziewczyn pisze alternatywną historię Oyku i Ayza... podzieliła na odcinki i powiem Ci fajny ten scenariusz.... bardziej w temacie jest Vanessa, ale ja tez czytam....

Margoargo

ok dzięki za wyjaśnienie :D zaciekawiłaś mnie tym.
kurcze, to zdolna musi być ta dziewczyna :)))
a ta alternatywna wersja też jest, że tak powiem szczęśliwa?
muszę kiedyś na to zerknąć :)

ocenił(a) serial na 8
kisma

powiem Ci fajna jest i zaskakująca .... Oyku zupełnie inna niż ta w KM.... .... poczytaj zapodam Ci link tylko muszę sprawdzić gdzie jest całość....

Margoargo

okej, dziękuję ślicznie :*

kisma

Hej , ja też czekam na Eurowizje i jestem ciekawa z jakim wynikiem skończymy

madzik_867

hej madzik :D
a Ty nie masz czasem dziś imprezy ?
też jestem ciekawa, ogólnie mam złe przeczucia...
na youtube dużo odsłon miała Rosja i Ukraina....

kisma

Mam imprezę ale goście dopiero w drodze haha. To jeszcze potrwa.
na liście faworytów jesteśmy na 15 miejscu. Ani źle ani dobrze nie jest

madzik_867

Aa rozumiem, jeszcze nie dotarli :)
to jak dasz radę eurowizję oglądać ?
na filmweb to już wgl czasu nie znajdziesz :PP
15 miejsce? oj nieciekawie...

kisma

Powiedziałam im jasno, że oglądam choćby nie wiem co . Przynajmniej będzie z kim komentować na żywo a z Wami online

madzik_867

oo i przystali na to ? :D
bardzo wyrozumiali haha.
a będą jakieś tańce ? :DDD :)))

kisma

Do piosenek eurowizyjnych raczej nie potańczymy ;) ale kto wie

madzik_867

haha okej :)))
sorki, że Cię tak magluje :p teraz już ostatnie pytanie, czy będą jakieś fajna ciacha ?:DDDD

kisma

Tak :) nawet kilka ale żaden z nich nie jest dla mnie haha

madzik_867

joj... dlaczego ?

kisma

Zajęci hahah

madzik_867

A to rozumiem, zajętych się nie rusza, wiadomo :)

Margoargo

Racja, bieg był a do tego noc muzeum ;))))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

a jutro maraton..... rozbiegał się kraków.... oj rozbiegał....

Margoargo

Wiem o tym maratonie jedno. Mnie na nim nie będzie haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

E nie będziesz nawet kibicować????

Margoargo

A nie wiem:D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Siemka.
Ja juz po gościach.

Umyta , leżę w łóżku i oglądam KCP i czekam na Eurowizje.

Będę się łączyć co jakiś czas , bo jestem na komórce i muszę szybko zrobi mi kaput :-D

sloneczkO_1

Już po gościach? Moi dopiero jadą hahah

sloneczkO_1

hej hej, witaj :DDDD :)))
haha to Ty już zwarta i gotowa :)))
jak goście? :)))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Teście byli w odwiedzinach , wiec juz pojechali :-D

sloneczkO_1

haha rozumiem, że ich lubisz ? :DDD

ocenił(a) serial na 5
kisma

Tak , chociaż czasami bywa różnie ha ha

sloneczkO_1

hehe wiadomo jak to z teściami :))))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello Siostra Ty to się ustawiłaś ;)))) hahahaha już wyszykowana w łóżku jak będzie nudno na eurowizji to zaśniesz..... od razu.... i w połowie komentowania.... Słoneczko utnie sobie drzemkę hahaha ;)))
sorry za głupawkę.... ja nie oglądam telewizji w łóżku bo nawet najciekawszy film wtedy trwa 15 minut.... hahaha i śpię....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha ha

Ale mają pytanie w KCP : "Z którym aktorem polki umówily by się na randkę ? " oczywiście z Polski ha ha

sloneczkO_1

też oglądam :D
jak mogli uwzględnić Maćka Musiała na liście... no błagam hahaha

ocenił(a) serial na 8
kisma

E najlepszy i jedyny jako aktor i ciastko polskie jest Grzegorz Daukszewicz.... reszta zakalce, no może masz rację.... Musiał jeszcze może być.... hahaha Gina nie wkurzaj się, ale dla mnie Musiał to dzieciak, bo ja wiekowa już jestem ;)))

Margoargo

No ten jest spoko :D
u nas w Polsce nieurodzaj jeśli chodzi o ciasteczka :))))
haha nie wkurzam się spoko :D wiem, że jest w moim wieku ale też jest dla mnie dzieciakiem... :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha a to peszek.... jakby było pytanie o aktora tureckiego to mieliby problem.... hahahaha taki wybór....