Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
jasne :))
https://twitter.com/eurowizja2016?lang=pl
musisz trochę przewinąć w dół i poszukać, będzie zdjęcie z rozpiską :)))
nie mówiąc już o bezpieczeństwie...
Szwedzi zorganizowali wszystko na bardzo wysokim poziomie, ale nie ma się co dziwić, kraj bardzo bogaty :)
Dokładnie :-D
Ładna Szwedzi mieli organizacje.
Na Ukrainie wiecznie się coś dzieje.
hej kisma Gina ;))
Tutaj jest wersja KM autorstwa Alice13 ;)
http://www.telenowele.fora.pl/nasze-telenowele,51/sezon-na-milosc-2-sezon-wg-ali ce13,31838.html
Jak prawdziwy serial albo prawdziwa powieść :D
Odcinki są długie, ale bardzo ciekawe, cały scenariusz jest ciekawy, wciągający, mogliby prawdziwy serial z tego nagrać :D
Ja też napisałam własną wersję Sezonu na miłość ;) Pod koniec stycznia :D Tylko, że u mnie to było jednorazowe opowiadanie, tak jakby wersja filmowa :D
http://www.telenowele.fora.pl/nasze-telenowele,51/sezon-na-milosc-wg-leticia200, 31954.html
(Leticia200 - taki mam nick na teleforum :D)
hello Vanessa :)
super, dzięki za podesłanie :D
w wolnym czasie biorę się za czytanie :))))
miłego dnia :)))))
Hej dziewczyny ;) Przeczytałam Wasze posty ;) Znowu była mini relacja na żywo z eurowizji :D
Ja oczywiście zaraz zapodam elabuś :D
Ja wczoraj miałam wieczór pełen atrakcji haha :D Najpierw przeczytałam na komórce kolejny odcinek Alice13 (skończyłam go 20.40), był romantyczno-sensacyjny, mocna końcówka. Potem oglądałam z tatą Kocham, Cię Polsko na dwójce :D Jakby padło pytanie "z kim umówiłyby się kobiety?" w tureckim odpowiedniku programu, to hoho ankietowane miałby w czym wybierać, byłaby długa lista :D a u nas co :D
Potem luknęłam trochę Eurowizji, ale tylko fragmenty luknęłam, bo słabizna. Ale występ Szpaka oczywiście obejrzałam, super zaśpiewał :D rzuciłam też okiem na Polsat na Twoja twarz brzmi znajomo, gdzie był finał :D
I znowu wróciłam z tatą na jedynkę na Eurowizję, na wyniki :D obejrzeliśmy podawanie wyników od jurorów, a potem od widzów.
Węgier - ach ach ach co za ciacho, najprzystojniejszy mężczyzna na tegorocznej eurowizji, jeszcze jak sexy ubrany (biała koszulka i dżinsy), ślina mi pociekła hahahahah :D
Francuz też wg mnie całkiem przystojny :D
Rosjanin – w sumie całkiem, całkiem jako facet, szczególnie jak go przybliżali kamerą na początku piosenki, to wtedy wyjątkowo ładnie wyglądał :D Ale niektórzy twierdzą, że wygląda jak gej haha :D Może coś w tym jest, kto wie :D
Bułgarię wczoraj słyszałam kolejny raz i spodobała mi się (czasem trzeba czegoś posłuchać kilka razy, żeby się spodobało :D)
Fajna też Malta, ta piosenkarka w ciąży :D Taki refren z beatem :D
Ta blondynka z Austrii śpiewająca po francusku – przyjemna piosenka, a ta dziewczyna ładna, bardzo podobna do Bridget Bardot ;)
Wreszcie sprawdziłam, kto bujał się w kółku gimnastycznym – to było w piosence Izraela :D
Był Justin Timberlake :D
Wg mnie Mans Zelmerlow świetnie wypadł w roli prowadzącego :D
Głosowanie
Masakra, jurorzy zostali wprowadzeni kilka lat temu, żeby podwyższyć poziom eurowizji i oceniać okiem i uchem ekspertów, taa, a tu na odwrót, obniżają poziom i kierują się polityką.
Najpierw głosowanie jurorów – masakra, od jurorów dostaliśmy tylko……… 3 punkty…………… I byliśmy na ostatnim miejscu…….. Zresztą w ogóle głosy jurorów były beznadziejne. Od nas wyniki podawał Anna Popek, jej angielski akcent był masakryczny hahahah :D
Po tym głosowaniu pierwsza była koreańska australijka buhahahahha
Przeraziłam się, że naprawdę wygra, jakby wygrała, to bym padła – nie dość, że z Australii (a jak to powiedział Orzech to kraj bardzo europejski hahahha), to jeszcze Koreanka hahaha :D
W ogóle to głosowanie jurorów oglądałam prawie załamana :D A co musiał czuć Szpak tam na kanapie……. skoro jurorzy głosowali na wszystkich, tylko nie na Polskę……..
Już widzę ten dialog Szpaka ze swoją ekipą:
Michał – no nieeeee, stoję…..
- jak stoisz, skoro siedzisz?
- siedzę, ale w miejscu stoję… w rankingu po głosach jurorów….
:D
Potem podali wyniki widzów, jak szybko podali :D
Nie mogłam się doczekać, kiedy podadzą Polskę :D Im dłużej jej nie podawali, to tym bardziej się cieszyłam, bo oznaczało, że Polska zdobyła od ludzi sporo punktów i w rankingu skoczy dużo wyżej.
I od widzów Michał trzeci, brawo Michał !!!!!!!!!!!
Ogólnie ósmy (przez jurorów), ale to i tak dobrze, nasz najlepszy występ na eurowizji od lat :D Górniak druga, Ich Troje siódme, Szpak ósme ;)
Mój tata mnie rozbawił wczoraj swymi komentami :D
Jak w green roomie rozmawiali z Koreanką po głosowaniu jurorów, i ją przybliżali, to mój tata ogólnie wściekły że ona tak wysoko jest, mówi do mnie „jakie ona ma wąskie te oczy, takie kreski, co ona widzi ???”
Hahhahha ja padłam i mówię, do niego „ona ma chyba ograniczone pole widzenia :D”
Potem jak podawali wyniki widzów i nie ma Polski, nie ma, Orzech też już się nie mógł doczekać i pyta „gdzie te punkty dla Polski?”. A mój ojciec „Orzech, w kiblu szukaj!” :D
Zwycięska piosenka Ukraina - dla mnie piosenka do niczego, ale tekst niby z przesłaniem :D
Michał, brawo !!! :D
Dziękuję za elabus.
Michał zaśpiewał genialnie.
Gdyby nie jury byłoby 3.
Na widzów zawsze można polegać.
Ukraina mi się nie podobała.
Piosenka beznadziejna , ale z przesłaniem.
No cóż szło się tego spodziewać.
Australia do niczego.
Gdyby wygrali to i tak byłoby w Europie , ponieważ tam mają inny czas.
Ciekawe tylko gdzie.
Najgorsza piosenka to Gruzja.
Nie wiem jak oni wogole weszli.
To już mogli zamiast nich wejść Dania lub Norwegia.
Węgier wyglądał super.
Komentarz Orzecha: " Trochę nierówno mu T-shirt obcieli " ha ha ha.
Rosja od widzów by wygrała.
Całkiem fajny facet :-D
Czytałam że jeśli wygra Australia to przeprowadzi konkurs w Berlinie. Ciekawe czemu akurat Berlin. Równie dobrze mogłaby być to Polska.
Mnie się nawet podobała piosenka Bułgarii. I powiem Wam, że Australia nie była zła. To znaczy dobrze że nie wygrała ale koreanka kawał głosu ma, trzeba przyznać. Ukraina 1 miejsce, ewidentnie polityka zwyciężyła i nie powinno być tak, no ale niech już jej będzie. Michał wypadł naprawdę super, jestem zadowolona. Głosy jurorów to porażka, zawsze jesteśmy skrzywdzeni przez nich. Aż żal patrzeć.
Piszesz o akcencie Popek jak podawała wyniki . Ta to jeszcze nic. Rok czy 2 lata temu pokazali Ole Ciupe. To dopiero była beznadzieja, jejku hahah
Akcent Anny Popek no cóż... duża część Polaków taki ma, wiec mi to nie przeszkadzało haha :) za to wyglądała naprawdę piękne...odstawiona jak na sylwestra :)))
a propos Rosjanina, masz tu linka, specjalnie dla Ciebie, jego nagie foto hahahah
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,20075262,eurowizja-2016-faworyt-sergey-lazar ev-z-rosji-wlasnie-zalicza.html
gorzej jak by ktoś z domowników przez przypadek zobaczył co za rzeczy na necie oglądasz :DDDDDDDDDDDDD
hahhahhaha no :D
chociaż tu bym się obroniła, powiedziałbym - no co, przecież przodu mu nie widać hahhhahha :D
Siemanko.
U mnie pogoda do bani.
Zimno i pada deszcz.
Życzę miłej niedzieli :-D
Ja to się bałam wcześniej coś pisać. Za mocno miałam zachwianą głowę :D Muszę zapamiętać przed 12 alkohol to złóóóóóóóóóóóóóó
Przecież wreszcie napisałam :D Znaczy nie jest źle :P Ale przez tę pogodę znów mam kaszel... W tym tempie to ja zdrowa nie będę.
Heh i znów wybieram bransoletki :D
Tańsze to niż kupowanie butów i torebek :D
Samych sznurków, bez zawieszek mam ze 100... Aj, szalona ja.
Do tego rzemyki, koraliki... No całości będzie koło 500 sztuk
Zdecydowanie jestem szalona
łooo,no to nieźle. Faktycznie szalona jesteś :)
Ale jeśli o mnie chodzi to butów i torebek wcale nie mam zbyt wiele. W bransoletkach też Cię nie dogonię ;)
Nie no buty, to mam 3 max 4 pary na sezon, bez szaleństw. A i w torebki się nie bawię jedynie mam manie z bransoletkami.
"Filmweb szaleje,znowu dubluje posty"
nie tylko filmweb, bo teleforum od kilku dni też szaleje i dubluje, pozazdrościł hahahaha :D
oglądam HA
na fora.pl ? Tam by trzeba było coś mi się wydaję w ustawieniach ewentualnie poczytać co tam na tym głównym piszą... Z tego co pamiętam za moich czasów( kiedy byłam młoda i jeszcze mi się chciało) to coś tam w panelu admina coś można było szaleć :D Ale,że było to dawno temu, to nie będę pisać,że coś wiem... Taaa, ja i moją genialność napisz 3 zdania,żeby stwierdzić,że mało wiesz ale się pochwal żeś była w grupie uprzywilejowanej :D
Ale chyba mi nie szleje filmweb xD A możed
hahahha ;) emocje były na głosowaniu :D normalnie cyrki :D
głosy widzów zupełnie przetasowały tabelę :D
I bardzo dobrze,bo już się bałam,że będziemy na szarym końcu. Swoją drogą Michał zasłużył na więcej pkt od jury. nie chcę mi sie wierzyć,że tak słabo go ocenili