Masz mojego maila ? O nie wiedziałam xD Ale cieszę się :D
No to see you :D
Będę 8 :D na sekundę
No okey, jeśli napiszesz postaram się odpisać w miarę własnych możliwości szybko :D
Od 11 marca na show tv ma leciec nowy serial " Yeni Gelin" ( Nowa Narzeczona )
Widzę znajome twarze.
https://youtu.be/fPo95j-DUdA
Nazad (czy jak jej tam z TzT) oraz 3 babeczki z Kontraktu ( mama Fatiha, mama Zeynep i mama Szaziment )
Nazad jest w 33 sekundzie :))
dziś mi się oderwał guzik od dżinsów :D
hahaha niedobrze, gruba się robię
Ale na szczęście jest tam drugi guzik :D
widzę ze protka wyjdzie za prota i zamieszka z nim na wsi i będzie się mierzyć z trudami życia na wsi
Dokładnie, trzeba przetrwać doła... Widziałam ten serial na tele.fotra i jak dla mnie ten facet ma dziwny głos, aktorzy raczej mało znani, ale kto wie, może oglądalność dopiszę. Tym bardziej, że teraz w Turcji same klapy. PS. avek=Engin=♥♥♥
Ja tez moze luknę z ciekawości,ale mam tyle zaległości w serialach ,ze masakra.
Ja mam seriale tłumaczone na bieżąco, no ale czas też trzeba na to znależć, tym bardziej , że odcinki po 2 h. Po Fatmie, ma polecieć nowy serial '' Sekrety ojca''. Luknę z ciekawości.
No właśnie jeszcze nie wiadomo czy to ma lecieć,bo podobno pisze,ze poleci o 8 :40 :))
Racja, też o tym czytałam, ale mi z głowy wyleciało ;) Godzina poranna może być prawdą, bo serial ma tylko 13 bolumów, a na godz. 14 mogliby dać jakiś dłuższy serial.
No dokładnie.
Jak podzielą na pół to wyjdzie 26 odcinków.
Na programie pisze serial fabularny a ten po zobaczeniu na Yt wyglada mi na dramat z sensacja.
Ten wątek z dwoma żonami nawet mnie zaciekawił. Fabuła niby nic specjalnego, bo taki temat już był poruszany w kilku filmach, ale mimo to eknę na niego. Najbardziej ciekawi mnie reakcja rodzin, jak się o wszystkim dowiedzą, a żony to sie pewnie znienawidzą. Boję się, że one nadal będą o niego walczyć, zamiast go kopnąć w du... I to jeszcze w Turcji gdzie facetowi się więcej wybacza przez religię.
Nadal kocham, ale miłość do serialu mi przechodzi :) Wczoraj leciał odcinke na żywo i nasz Caga kogoś zabił, bo wcześniej mu się to nie zdarzyło, no ale skoro jest w mafii, to dziwne jakby nikogo nie zabił. A u cibie jak z serialmi ? Oglądałam dzisiiaj trochę Any.
hehe ja wczoraj obejrzałam 3 odcinek YS pl ;)
Baaaardzo długi odcinek, bo aż 2 h 30 min.
ale nienajgorszy, było dużo wspólnych uroczych scen HazAr, amój Berkuś była absolutnie przesłodki :D
i jak tam, co wyrabia LEticia ??
Bez nogi Laura dalej jest taka niepewna siebie ??
Laura nadal niepewna siebie. Dzisiaj Ramiro ją zawiózł do domu.Oglądałam telcie przez 5 min. więc za dużo ci nie opowiem :). Leticia była w klubie z Inakim, podoba mi się ten duet. Miała na sobie tylko topik i spódniczkę. Czsami te jej bluzki są zbyt krótkie i za obcisłe, tym bardziej, że ona jest chuda i najpierw widać jej cycki, a dopiero później resztę.
Ona ma bogatą mimikę twarzy, ale ta jej gra czasami jest przerysowana, ale już mi to nie przeszkadza. Na pewno beztaleńciem nie jest. Zuważyłaś może jej białe plamy od samoopalacza ? Szczególnie na rękach, jeśli nie to się przypatrz kiedyś :)
Ja wczoraj ogladałam kawałek Any i śmiać mi się chciało.
Nagle wszystkie 3 siostry zaczeły się całować z ukochanymi.
Najlepsza była Ana Laura : "wybacz,nie wiem co we mnie wstąpiło. Nigdy sie tak nie zachowuje " :))