Pogawędki o głupotkach i sprawach ważnych ;)))
Założyłam wątek, bo robi się bałagan w temacie Omuś;)))
No ja też nie przepadam za taka pogoda.
No ,ale coż tak mamy i nic na to nie poradzimy :D
Ty zaczęłaś oglądać Kiralik,a ja wzięłam się za Adi Mutluluk. Opisałam już nawet swoje wrażenia w temacie Adi :)))Bardzo pozytywnie po pierwszym odcinku :)
Tak, to i ja może dziś zacznę oglądać :) Ale boję się że za szybko wszystko obejrzę,
Cieszę się :D
Mam nadzieję ,ze będa dalsze odcinki,bo jest tam jeden wątek ,ktory bardzo mnie intryguje.
Ale to jak bedziecie w poźniejszych odcinkach to Wam powiem :D
Już jestem po, całkiem fajny. podoba mi się że bohaterowie są tacy młodzi, studia i te sprawy. No narazie dałam rade. Drugiego nie zaczynam, ale nie wiem jak to będzie później :)
Nie aż tak bardzo jak Kiralik. Zobaczę jak się akcja rozwinie to pewnie będzie ciężko. Ale, chociaż na tym serialu poćwiczę sobie charakter :P No z innymi zazwyczaj dozowanie nie wychodziło :p Tylko z Kontraktem tak. Bo oglądałam w tv i byłam zmuszona czekać :)
Ja jeszcze nie zaczęłam Adi bo mnie życie realne za bardzo wciąga, jak nie spotkania rodzinne to znajomi się zjawiają... normalnie nie można spokojnie posiedzieć na forum ;)))) hahahha mało tego wczoraj myślę wróciłam to sobie pogadam z Wami, a tu klops.... forum się wściekło ;((((
Dziś znowu będę może wieczorem.... niech już ten okres świąteczny się skończy bo jestem już zmęczona ..... hahahaha
Słoneczko popatrz to nam Vanessa niespodziankę zrobiła i obejrzała Kiralik ..... ach ten nasz dar przekonywania ;))))
Witaj.
Wielka niespodzianka.
Szkoda ,ze nie udało nam się przekonac scenarzystow KM.
Nie martw sie mi wczoraj tez filmweb szalał.
Ciekawi mnie, czy Vanessa będzie dalej oglądać.... ale to już duży sukces, że obejrzała chociaż 1 odcinek ;)))
Wiem, my bez forum żyć nie możemy, a administratorzy nie mają kiedy nawet konserwacji przeprowadzić , bo my się oburzamy ;))) hahahhaa dobre ;)
Cześć Madzik ;))) widzę, że oglądałaś już Adi ja jeszcze nie, bo mnie realizm życiowy wciąga niemiłosiernie;))) ale może dziś przy tym niemałym mrozie posiedzę w końcu w domu ;)))
Powiem Ci że przez Adi nie widziałam dwóch najnowszych odcinków kiralika i póki co będą musiały zaczekać. Jak znajdziesz chwile to rzuć okiem może się wciagniesz ;)
Batu jak dla mnie mało przystojny ale zachowania i charakterek ma pierwsza klasa. Nie da sie go nie lubić.
Wczoraj forum kompletnie zwariowało że nawet nie mogłam spokojnie posta wysłać a powiadomienia z takim opóźnieniem przychodziły że szok.
U mnie tak samo.
Dopiero dzis wszystko nadrabiam.
Do tego wszystkiego cos mi znowu komp szwankuje.
Masakra.
Mam nadzieję,że się szybko uporasz z komputerem i wrócisz do nas :)
Tak sobie pomyślałam wczoraj,jak stronka się zawieszała...że co byśmy zrobiły,gdyby filmwebu nie było :))) musiałybyśmy własnego bloga założyć hahaha :D
Na chwile się zawiesił,a ja już wariowałam,bo nie mogłam nic napisać. :D
Dam radę.
Jeszcze mam komórkę.
Nic mnie nie powstrzyma przed wejściem na forum ha ha
No ja wczoraj myślałam , że nerwicy dostanę.
Ciągle tylko serwis niedostępny.
To się nazywa uzależnienie.
Dzień bez forum to dzień stracony.
Postaram się zerknąć na Adi , ale chyba wcześniej niż w przyszłym tygodniu nie wyrobię czasowo ;)))
Czyli wszędzie forum szalało, bo myślałam, że tylko u mnie ;)))) faktycznie chyba jesteśmy uzależnione od forum i nawet administratorzy nie mogą nić poprawić bo nie mają kiedy hahhaha ;)))
Dziewczyny,jednym słowem rozwalamy system :D
dziwię się,że wcześniej nic się nie działo przy takiej ilości napisanych postów :)
"Tak sobie pomyślałam wczoraj,jak stronka się zawieszała...że co byśmy zrobiły,gdyby filmwebu nie było :))"
hahhahaha rozbawiło mnie to zdanie, tak jakoś śmiesznie zabrzmiało :D
ale rację masz :D
Mnie tez wczoraj zawieszało
żadnych blokad kont niech tylko spróbują..... to robimy najazd nie na szogunka tylko na nich ;))) hahahha a chyba czytają jaką bronią dysponujemy .... ja na ich miejscu już by się bała ;))))
a pomyśl o broni,której nie ujawniamy na forum...każda tam w domu na pewno coś chowa :))))
My to jesteśmy Aniołki Charliego,Miski filmwebu i kto wie czym jeszcze
hahah dokładnie jest trochę tej nieujawnionej broni ..... to tym bardziej niech się boją ;)))
hahaha Madzik bo zaraz muszę się przenieść na podłogę ;))) będę mieć mniej siniaków ;)))
Spoko Siostra od kilku już dni maść z arniki mam pod ręką.... nie siadam przed kompem bez maści.... hhahahaha przezorny zawsze ubezpieczony ;)))
Ja juz od paru dni wogole nie siadam przy kompie tylko od razu piszę z podłogi , żeby mieć bliżej :-D
hahaha bardzo dobra taktyka.... nigdy nie wiadomo na jaki poziom głupawki się wzniesiemy ;)))
tak tureckie seriale są the best i tyle ciasteczek , że oczu nie można oderwać ;)))
jest na co popatrzeć,zdecydowanie :)
ale ja już nie wyrabiam z tymi serialami. Jeden,drugi,trzeci,czwarty...i ciągle są jakieś nowe,które się chce obejrzeć.
Szkoda,że u nas w tv nie ma teraz nic tureckiego. Poza WS oczywiście. Bo OHB nie biorę pod uwagę
Właśnie też na tym ubolewam, że w tv nic ciekawego nie ma poza WS - chociaż ja akurat oglądam bardzo sporadycznie.... OHB też nie biorę pod uwagę... bo nawet przezwyciężyłam się kiedyś i obejrzałam jeden odcinek... wcześniej oglądałam urywki.... nie to nie dla mnie..... mogliby coś kupić... a tu puls głosi, że II serii KM chyba nie kupią, o AY też słuchy chodzą, że nie kupią II serii.... mogliby coś innego kupić, ale KIralika nie kupią pewnie, bo to konkurencyjna stacja dla tureckiego Foxa... może by kupili Inadina Ask .... w sumie oglądałam kilka odcinków oczywiście po turecku i nawet fajne.... śmieszne przede wszystkim .... tylko to tego serialu tłumacz z tureckiego potrzebny, bo tam główna bohaterka Defne - hahhaa- gada jak nakręcona .... z prędkością karabinu maszynowego....
co im szkodzi puścić II serię AY? Skoro pierwsza była całkiem spoko,druga też niezła...na wakacje w sam raz. Nie rozumiem.Pewnie wolą telki latino,a ludzie się burzą na fb,że za dużo kebabów :) brak słów.
tia im na tym FB to tylko telki latino pasują, ja już się naoglądałam i jakoś żadna latino mnie nie powala.... dopiero tam schemat, goni schemat.... i aż chce się powiedzieć znowu latino, a raptem puls puścił KM I AY i teraz OHB .... to gdzie ta ilość kebabów ja się pytam jak teraz na TV 4 , pulsie i chyba puls 2 to pewnie ze 4 latino lecą.... nie wiem , bo nie oglądam... ale zdaje się jest Kotka, Secret o który tak zażacie walczyli, włoska narzeczona.... za głosem serca chyba się jeszcze nie skończyło o cholera już 4 ???? mi wyszły i co jeszcze leci, bo nie jestem w temacie .....
a w styczniu w pulsie kolejne dwie telki będą, na tv4 w lutym też kolejna się szykuje. Ja tam na latino zerkam czasem,ale nigdy od początku do końca nie oglądam .
Dobra,niech będą i latino i tureckie i będzie po równo,coś dla każdego.