PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 575  ocen
8,2 10 1 575
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Pogawędki o głupotkach i sprawach ważnych ;)))
Założyłam wątek, bo robi się bałagan w temacie Omuś;)))

sloneczkO_1

Właśnie :D

ech, ja nie lubię mrozu ;(
a on ma to gdzieś i tak przyszedł :D:D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No ja też nie przepadam za taka pogoda.
No ,ale coż tak mamy i nic na to nie poradzimy :D

Vanessa100

Ty zaczęłaś oglądać Kiralik,a ja wzięłam się za Adi Mutluluk. Opisałam już nawet swoje wrażenia w temacie Adi :)))Bardzo pozytywnie po pierwszym odcinku :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Nowy rok ,nowe seriale ha ha

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Tak, to i ja może dziś zacznę oglądać :) Ale boję się że za szybko wszystko obejrzę,

lolita5

Polecam :) oglądał śmiało :)))) warto

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Cieszę się :D

Mam nadzieję ,ze będa dalsze odcinki,bo jest tam jeden wątek ,ktory bardzo mnie intryguje.
Ale to jak bedziecie w poźniejszych odcinkach to Wam powiem :D

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

No i zaczęłam, ale będę sobie dozowała po 1 odcinku dziennie nie więcej :)

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Miłego ogladania :D
Zobaczymy czy dasz radę z tym postanowieniem ha ha

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

Już jestem po, całkiem fajny. podoba mi się że bohaterowie są tacy młodzi, studia i te sprawy. No narazie dałam rade. Drugiego nie zaczynam, ale nie wiem jak to będzie później :)

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Ciagnie dalej co nie?

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

Nie aż tak bardzo jak Kiralik. Zobaczę jak się akcja rozwinie to pewnie będzie ciężko. Ale, chociaż na tym serialu poćwiczę sobie charakter :P No z innymi zazwyczaj dozowanie nie wychodziło :p Tylko z Kontraktem tak. Bo oglądałam w tv i byłam zmuszona czekać :)

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ja jeszcze nie zaczęłam Adi bo mnie życie realne za bardzo wciąga, jak nie spotkania rodzinne to znajomi się zjawiają... normalnie nie można spokojnie posiedzieć na forum ;)))) hahahha mało tego wczoraj myślę wróciłam to sobie pogadam z Wami, a tu klops.... forum się wściekło ;((((

Dziś znowu będę może wieczorem.... niech już ten okres świąteczny się skończy bo jestem już zmęczona ..... hahahaha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Słoneczko popatrz to nam Vanessa niespodziankę zrobiła i obejrzała Kiralik ..... ach ten nasz dar przekonywania ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witaj.

Wielka niespodzianka.
Szkoda ,ze nie udało nam się przekonac scenarzystow KM.

Nie martw sie mi wczoraj tez filmweb szalał.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ciekawi mnie, czy Vanessa będzie dalej oglądać.... ale to już duży sukces, że obejrzała chociaż 1 odcinek ;)))

Wiem, my bez forum żyć nie możemy, a administratorzy nie mają kiedy nawet konserwacji przeprowadzić , bo my się oburzamy ;))) hahahhaa dobre ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Cześć Madzik ;))) widzę, że oglądałaś już Adi ja jeszcze nie, bo mnie realizm życiowy wciąga niemiłosiernie;))) ale może dziś przy tym niemałym mrozie posiedzę w końcu w domu ;)))

Margoargo

Powiem Ci że przez Adi nie widziałam dwóch najnowszych odcinków kiralika i póki co będą musiały zaczekać. Jak znajdziesz chwile to rzuć okiem może się wciagniesz ;)
Batu jak dla mnie mało przystojny ale zachowania i charakterek ma pierwsza klasa. Nie da sie go nie lubić.

Wczoraj forum kompletnie zwariowało że nawet nie mogłam spokojnie posta wysłać a powiadomienia z takim opóźnieniem przychodziły że szok.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

U mnie tak samo.
Dopiero dzis wszystko nadrabiam.
Do tego wszystkiego cos mi znowu komp szwankuje.
Masakra.

sloneczkO_1

Mam nadzieję,że się szybko uporasz z komputerem i wrócisz do nas :)

Tak sobie pomyślałam wczoraj,jak stronka się zawieszała...że co byśmy zrobiły,gdyby filmwebu nie było :))) musiałybyśmy własnego bloga założyć hahaha :D
Na chwile się zawiesił,a ja już wariowałam,bo nie mogłam nic napisać. :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dam radę.
Jeszcze mam komórkę.
Nic mnie nie powstrzyma przed wejściem na forum ha ha

No ja wczoraj myślałam , że nerwicy dostanę.
Ciągle tylko serwis niedostępny.

To się nazywa uzależnienie.
Dzień bez forum to dzień stracony.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Postaram się zerknąć na Adi , ale chyba wcześniej niż w przyszłym tygodniu nie wyrobię czasowo ;)))

Czyli wszędzie forum szalało, bo myślałam, że tylko u mnie ;)))) faktycznie chyba jesteśmy uzależnione od forum i nawet administratorzy nie mogą nić poprawić bo nie mają kiedy hahhaha ;)))

Margoargo

Dziewczyny,jednym słowem rozwalamy system :D
dziwię się,że wcześniej nic się nie działo przy takiej ilości napisanych postów :)

madzik_867

hah dokładnie, system nie daje nam rady ;)))

Vanessa100

Musimy uważać,bo jeszcze nas odłączą od zasilania i co biedne zrobimy :DDD

madzik_867

"Tak sobie pomyślałam wczoraj,jak stronka się zawieszała...że co byśmy zrobiły,gdyby filmwebu nie było :))"

hahhahaha rozbawiło mnie to zdanie, tak jakoś śmiesznie zabrzmiało :D
ale rację masz :D

Mnie tez wczoraj zawieszało

Vanessa100

Oby nigdy więcej takich sytuacji bo mi nerwów braknie,a ja dosyć nerwowa jestem :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No albo nam konta zablokuja , bo za dużo piszemy.
Masakra by wtedy była.

sloneczkO_1

hahaha,jeszcze czego. Zablokują jedno konto,wbijamy na następne. Dla nas nie ma przeszkód :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

żadnych blokad kont niech tylko spróbują..... to robimy najazd nie na szogunka tylko na nich ;))) hahahha a chyba czytają jaką bronią dysponujemy .... ja na ich miejscu już by się bała ;))))

Margoargo

a pomyśl o broni,której nie ujawniamy na forum...każda tam w domu na pewno coś chowa :))))

My to jesteśmy Aniołki Charliego,Miski filmwebu i kto wie czym jeszcze

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahah dokładnie jest trochę tej nieujawnionej broni ..... to tym bardziej niech się boją ;)))

Margoargo

Oddawać mi konto albo ta spluwa przemówi hahaha

Mam dziś głupawkę :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha Madzik bo zaraz muszę się przenieść na podłogę ;))) będę mieć mniej siniaków ;)))

Margoargo

Mam nadzieję,że się nie potłukłaś za bardzo :)))) Wybacz,coś mi odwala :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Spoko Siostra od kilku już dni maść z arniki mam pod ręką.... nie siadam przed kompem bez maści.... hhahahaha przezorny zawsze ubezpieczony ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja juz od paru dni wogole nie siadam przy kompie tylko od razu piszę z podłogi , żeby mieć bliżej :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha bardzo dobra taktyka.... nigdy nie wiadomo na jaki poziom głupawki się wzniesiemy ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

My zawsze mamy glupawke , wiec wole się ubezpieczyć zawczasu ha ha

madzik_867

hahahhahahaha madzik, jesteś jak jakiś kowboj z westernu :D
albo jakiś gangster ;))

Vanessa100

A uwierz mi,że nie oglądam westernów :DDD

madzik_867

ja nie znoszę westernów, są okropnie nudne :D

Vanessa100

ja też nie :) nie ma to jak tureckie seriale

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

tak tureckie seriale są the best i tyle ciasteczek , że oczu nie można oderwać ;)))

Margoargo

jest na co popatrzeć,zdecydowanie :)
ale ja już nie wyrabiam z tymi serialami. Jeden,drugi,trzeci,czwarty...i ciągle są jakieś nowe,które się chce obejrzeć.
Szkoda,że u nas w tv nie ma teraz nic tureckiego. Poza WS oczywiście. Bo OHB nie biorę pod uwagę

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Właśnie też na tym ubolewam, że w tv nic ciekawego nie ma poza WS - chociaż ja akurat oglądam bardzo sporadycznie.... OHB też nie biorę pod uwagę... bo nawet przezwyciężyłam się kiedyś i obejrzałam jeden odcinek... wcześniej oglądałam urywki.... nie to nie dla mnie..... mogliby coś kupić... a tu puls głosi, że II serii KM chyba nie kupią, o AY też słuchy chodzą, że nie kupią II serii.... mogliby coś innego kupić, ale KIralika nie kupią pewnie, bo to konkurencyjna stacja dla tureckiego Foxa... może by kupili Inadina Ask .... w sumie oglądałam kilka odcinków oczywiście po turecku i nawet fajne.... śmieszne przede wszystkim .... tylko to tego serialu tłumacz z tureckiego potrzebny, bo tam główna bohaterka Defne - hahhaa- gada jak nakręcona .... z prędkością karabinu maszynowego....

Margoargo

co im szkodzi puścić II serię AY? Skoro pierwsza była całkiem spoko,druga też niezła...na wakacje w sam raz. Nie rozumiem.Pewnie wolą telki latino,a ludzie się burzą na fb,że za dużo kebabów :) brak słów.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

tia im na tym FB to tylko telki latino pasują, ja już się naoglądałam i jakoś żadna latino mnie nie powala.... dopiero tam schemat, goni schemat.... i aż chce się powiedzieć znowu latino, a raptem puls puścił KM I AY i teraz OHB .... to gdzie ta ilość kebabów ja się pytam jak teraz na TV 4 , pulsie i chyba puls 2 to pewnie ze 4 latino lecą.... nie wiem , bo nie oglądam... ale zdaje się jest Kotka, Secret o który tak zażacie walczyli, włoska narzeczona.... za głosem serca chyba się jeszcze nie skończyło o cholera już 4 ???? mi wyszły i co jeszcze leci, bo nie jestem w temacie .....

Margoargo

a w styczniu w pulsie kolejne dwie telki będą, na tv4 w lutym też kolejna się szykuje. Ja tam na latino zerkam czasem,ale nigdy od początku do końca nie oglądam .
Dobra,niech będą i latino i tureckie i będzie po równo,coś dla każdego.

madzik_867

"ludzie się burzą na fb,że za dużo kebabów :) brak słów. "
no też coś, to lepiej wykupywać latynoskie schematyczne i przewidywalne i sztuczna badziewia.
(np. La gata po prostu "powala", to jest na poziomie ma jak miłość)