O głupotkach i sprawach ważnych ;))) Kolejny do zapisania ;)
Ha ha dobre .
Tylko z tego co wiem to on był pierwszy ,bo jest starszy , wiec musiało być na odwrót.
Dla równowagi stworzył Serkana i Barisa ha ha
aaaaa msz rację !
Daghan powstał pierwszy ;)))
Spojrzał na Daghana - hmm, chyba trochę mi nie wyszło ;))
Więc stworzył Serkana i Barisa - hmm, teraz z kolei przedobrzyłem.
Więc stworzył Erkana - brata Serkana "Hmm, teraz jest po środku, nie przegiąłem w żadną stronę" :D
Wiedziałam Siostra ;)) niech Baris pozwiedza .... bo ostatnio nic tylko Ziuta i Elka .... niech ma odmianę ;)))
Tak Janusz facet Elcin strasznie zazdrosny o nią .... stąd się śmieją z niego ... hasło łopata ....
Ziuta to kobita Barisa.... ta skrzecząca .... Gupse...coś tam
otóż to ;))
i przy okazji tak swojsko ;)) polsko ;))
a w odcinku 57 KM Serkan w jednej z początkowych scen powiedział do Oyku "pardon" i tak ładnie powiedział, że ach ;))
z naciskiem na "r".
Zabrzmiało jakby po polsku mówił ;)))
ha powiadasz, że ładnie mówił pardon ;))) zobaczę.... pewnie niedługo, bo mam plana zobaczyć II serię KM...
No Yunus - Janusz całkiem podobnie.
Ziuta śpiewała wtedy co Baris. ?
Masz linka , bo jej nie slyszalam?
Dziś crack zapodała też EizPerAng
Crack z Kiraz Mevsimi ;))
https://www.youtube.com/watch?v=IL6Xy5x3D0k
na teleforum dziś gadałyśmy, że Serkan mógłby do Tańca z Gwiazdami ;))
przeuroczy wstydzioch ;))
Może wreszcie nauczyłby się tańczyć ;)))) wyczuwać rytm hahahahaa ;))
NO mógłby i rumba w jego wykonaniu..... hahaha ruchy śledziłybyście na wdechu hahaha zwłaszcza..... sssssss ;)))))
hahahahhahhaha sssss też by sobie potańczył ;))))
cytuję MonikęVeronikę65:
"oczywiście mega wielka porcja filmików zza kulis, w których biedny Seko się myli i ciut przydeptuje partnerkę po czym z właściwym sobie urokiem:
Serkan: Ach, cok pardon, cok pardon :D"
Tak, tak, tak, evet, evet, evet !!!!!!!! ;)))
A może I Bariska by wziąć do hulańców? :D
O kochana Barisek tańce ma w genach zwłaszcza synchroniczne.... nie mam czasu zapodać Ci linka , ale może przez weekend znajdę ;)))
A jaki Baris biedny spocony był przy tym...... był u kogoś na weselu...
Ha ha .
Dziewczyny dobre jesteśmy.
Zamiast spać jesteśmy już na 10 stronie a ja juz pewnie dawno przekroczylam 3 tysiaki.
Bravo My :-D
Słoneczko może dziś świętować :)
Czyżby wieczorem miał być nowy odcinek kiralika?
Ma zamiar oglądać któraś z Was?
Ja tradycyjnie odpuściłam i nawet nie tęsknie za nim.To straszne,ale prawdziwe :(
ojej ;((((
może zjedz jeszcze pączków ;))) tylko żebyś naprawdę się nie struła i żeby ci żołądek wytrzymał ;))
Hej ;)))
Tak Słoneczko może spokojnie świętować ;))
ja jak tak dalej pójdzie to po weekendzie będę mieć 4000 ;)))
MY szalone jesteśmy;)))
Co do kiralika- Słoneczko po turecku nie ogląda;))
Ja może zobaczę jakieś sceny na YT - na żywo raczej nie będę oglądać.... co prawda scenarzysta na twitterze chyba pisała do tureckich fanów żeby dali jej szansę w 32 odcinku bo się zrehabilituje.... no to zobaczymy jak będzie wyglądać ta rehabilitacja.....
Ja generalnie przestałam już nawet nadmiernie dywagować nad odcinkami, i sądzę, żeby rzeczywiście Omer dowiedział się o umowie....
To już jest kuriozalne również pod tym względem, że wiedzą już prawie wszyscy tylko nie on, bo ostatnio Sude się dowiedziała....
Dlatego jak widzisz mój entuzjazm też spada.... bo mnie po prostu Turcy już nie zaskoczą w tym serialu.....
Pamiętasz jak pisałam rozłożenie odcinków.... czy ja się mylę???? nie sądzę;)))
Po zwiastunach które widziałam , mam wrażenie, że Omer i Defne pogodzą się, ale Omer dalej nie będzie wiedział o umowie..... i wisi sobie ta umowa niczym miecz Damoklesa nad tym serialem.... i wprowadza nudę.....
Siostra jak widzisz już Cię nie przekonuję to oglądania, bo sama przetłumaczone odcinki oglądam urywkami i od 22 nie widziałam odcinka w całości.... hahaha w przyszłym tygodniu ma być 27 z napisami.... a 28 i 29 już przetłumaczony bo to Marzenka wiadomo;))
Marzenka tłumaczy teraz tego dziwoląga 30- tkę ;)
a Kasjopeja 31 ;)) patrz jak już Dziewczyny są na bieżąco.... a serial coraz gorszy ;))) ehhhh Turcy, Turcy dziwny naród ;)
hahahaha będą teraz kręcić serial Kiralik na siłę, kręcić niczym kręcący się na fotelu we wczorajszym cracku Umuś i w tle piosenka "round and round" ;))))
Hej :)
Jeśli o mnie chodzi to obejrzę dopiero wtedy,kiedy prawda wyjdzie na jaw i pewnie tylko tę jedną scenę,gdyż jestem jej ciekawa od początku oglądania serialu. Ale przypuszczam,że tak czy inaczej będę nią rozczarowana.
Nie wierzę już w to co twórcy piszą i mówią,przekonałam się,że nie warto im wierzyć.To co gadają,a to co robią to zupełnie dwie różne sprawy.
Jednak kiedy nastąpi wreszcie ten upragniony przełom to będę Ci wdzięczna za info :)
Oczywiście, że zapodam Ci info.... ale ja myślę, że skoro w Turcji pogadują o II serii i że ta ma się skończyć w kwietniu, to poczekasz do kwietnia na tę scenę..... hahaha
a jak będą czerpać z pierwowzoru to ponoć Umuś ma się dowiedzieć od Sude o umowie w czasie swojego ślubu z Defne..... to są tylko informacje przekazywane przez fanów, którzy coś wiedzą o pierwowzorze francuskim, czy tak będzie nie wiadomo, chociaż jak znam Turków.... to nas nie zaskoczą...
W czasie ślubu hahaha nie ma to jak wyczucie czasu. Idealna okazja,żeby się dowiedzieć. Nie wiem czy mi się to podoba czy nie.Ale jestem raczej na nie.
No właśnie ;))) hahaha pogadują jeszcze coś o wypadku Defne i o jakiejś operacji.... myślę, że to fantazja widzów.... ale Turcy to dziwne społeczeństwo i może akurat to im się będzie podobać ;)))
Ja powtarzam cały czas Defne powinna powiedzieć Omerowi w 23 odcinku w ostatniej scenie nad rzeką i odejść i niech się Umuś wścieka na cały świat i to było by prawdziwe otwarcie..... a teraz piekło szybciej zamarznie jak on się dowie o umowie ;))) hahaha