O głupotkach i sprawach ważnych ;))) Kolejny do zapisania ;)
"Co do kiralika- Słoneczko po turecku nie ogląda;))"
Witaj.
Nie przypominam sobie,zebym Cie zatrudniala jako adwokata ha ha
A tak na poważnie to rzeczywiście nie oglądam po turecki i nie mam zamiaru.
Odcinek 26 z napisami wciąż na mnie czeka.
Ha ;))) Twoim adwokatem nie jestem ;))) hhahaa robię za Twojego rzecznika prasowego. wiesz dobry PR to dziś podstawa ;)))
HA no ja też czekam aż mnie najdzie ochota na obejrzenie całych odcinków, bo na razie tylko co odcinek to parę scen.... i tyle;)))
Ponoć w przyszłym tygodniu ma być 27 odcinek.... na FB prawie żałoba , że nie ma w tym tygodniu, a my.... stoicki spokój ;))) hahhaa Słoneczko my to chyba jesteśmy weteranki seriale tureckich, że już nam się przejadły ;)))
Dokładnie :-D
Jak to mówią co za dużo to nie zdrowo.
Trzeba sobie dawkowac powoli , żeby nam się nie odbijalo
Tak jest musimy czasem odpocząć od turecczyzny, bo inaczej dostaniemy niestrawności ;))) i nawet krople żołądkowe nie pomogą ;))) hahaha
Dziewczyny na teleforach odliczają godziny do początku odcinka hahaha one jeszcze są zafiksowane ;)))
Ja luknelam na serial brazylijski " w niewoli przeszłości " nawet ciekawy.
Leci na Polo tv , ale wszystkie odcinki są na anyfiles :-D
Dziś widziałam kawałek tej telki... proci ok natomiast w ogóle nie wiem o co biega i nawet nie chcę wiedzieć, bo nie oglądam telek latino ostatnio....
Ja się nie skupiam o co biega w akcji bo tylko proci mnie interesują :D poza tym oglądałam ją już kiedyś w oryginale,ale pamiętam wątki delikatnie mówiąc średnio...
Zazwyczaj zaczynam od protów i ich scen.Jak są ciekawe i mi się podobają to się biorę za telę,a jak nie mają w sobie tego czegoś do rzucam i szukam dalej :D
No tak.
Trzeba mieć to coś.
Jak juz pisałam w KM było tego cała masa a w Kiralik niestety tego nie widac.
No dziękuję ;)) że o mnie pomyślałaś Siostra ;)))
chociaż na Buraka ( Bali Baya z Wspaniałego stulecia ) tez bym nie narzekała ;)))
Burak jest chwilowo na urlopie , ale jak tylko wróci to pośle go do Ciebie :-D
TY 3 000 postów ;)))
nasz wątek o głupotkach tydzień ponad 500 postów... znowu idziemy na rekord ;)))) hahaha tysiąc postów w mniej niż 2 tygodnie :))) ciekawe, ciekawe ;)
Ja od sylwestra ( miesiac i 5 dni ) natrzaskalam 1000 postów.
Bijemy rekordy w szybkości :-D
Oj bijemy, bijemy ;))) i jeszcze najlepsze to jest to że coraz mniej piszemy na temat kiralika ;)))
patrz Siostra poszła w Twoje ślady .... jeszcze ja nerwa złapię i też obniżę;))) ale na razie postanowiłam dać im szansę jakieś 2 odcinki.....
Nie wytrzymam z nimi. Siedze przed TV z całą rodziną nastawiona na najgorsze.Byłam pewna,że to w tym odcinku go zabiją,ale tak przedłużali,że wszystko co najgorsze dopiero w poniedziałek.Wtedy na 100% będzie już definitywny koniec.Nie mam pojęcia,jak oni tną i dzielą te odcinki.Zazwyczaj 1 na 3 części,ale dziś coś mi się nie zgadzało.
Cały weekend będę nie w humorze.
O to faktycznie tych co nie oglądali wersji tureckiej to będą trzymać w napięciu jeszcze cały weekend.....
Oj moja Babcia też biedna, bo przecież ogląda, a chyba jej nie powiedziałam, że Mustafę zabiją w tym tygodniu.... oj to będzie przeżywać ;)))
No właśnie Ci montażyści, to czasami grają człowiekowi na nerwach, tak potną odcinek, że i tak się skończy jak oni chcą ;)))
Tak samo jest ze zwiastunami kiralika..... chyba się wystraszyli fanów.... to w 2 zwiastunach prawie same sceny Omer- Defne;)
Dlatego ja wolę oglądać w oryginale. Widziałam odcinki WS z napisami jakiś czas temu. Jeden odcinek tworzy pewną całość i wszystko ma większy sens.Dużo lepiej się na to patrzy.A odcinki po 45 min czasem niewiele wnoszą i dopiero jak akcja zaczyna się rozkręcać to oni ucinają i koniec. Szkoda gadać.
A co do zwiastuna kiralika-nie ma co się nim sugerować.Sama ostatnio pisałaś,że najlepszy był zwiastun,a odcinek kiepski.
Oczywiście przekażę jak najbardziej poważnie:)))
I powiem Ci, że moja babcia ogląda też Tysiąc i jedną noc ;)))
Ja skończyłam 1001 noc na 15 odcinku hahaha,miałam w planach oglądać dalej i może obejrzę,ale wyszłam z rytmu,wiesz jak to jest.Poza tym tyle seriali jeszcze czeka w kolejce do oglądania,że...
E to ja byłam lepsza bo skończyłam 1001 noc na 30 - tym odcinku a teraz to chyba już ponad 100 jest ;)))
A najlepsze jest to, że zaraziłam moja koleżankę i ona dalej ogląda a ja już dawno nie w temacie jestem ;)))
I powiem Ci jeszcze coś zabawnego.....odkąd w TV puls skończyli nadawać Kontrakt na miłość ja nie oglądam tej stacji w ogóle.... hahaha zresztą ostatnio oglądam tv tylko parę minut, resztę filmów i seriali w necie .....
Większość tego,co idzie w tv i tak oglądam w internecie,bo godziny emisji są beznadziejne.A jak już człowiek wreszcie ma chwilę dla siebie i czas to włącza tv i skacze po kanałach a potem się tylko złości,bo ostatnio w telewizji nie ma zupełnie nic.
Same powtórki albo takie bzdury,że patrzeć się nie da. Wczoraj jedynie oglądałam Titanica ( też po raz n-ty ). Ale to film,który mogę oglądać zawsze,wszędzie i o każdej porze.
Babcie - rządzą ;))) moja strasznie przeżywa te seriale i WS i 1001 noc ..... i oczywiście może się palić, walić, moja babcia ogląda i koniec..... hahaha przywilej starszyzny ;))) no w końcu moja babcia już ma po 80 -tce;)))
Moja babcia ma 83 lata i jest sama , bo dziadka juz nie ma , więc siedzi i oglada :-D
Właśnie dlatego nie lubię jak w Polsce potną odcinek turecki, bo tak jak piszesz, odcinek tworzy całość , a jak go potną to czasem trudno złapać sens odcinka.....
Obym i tym razem znowu nie musiała napisać, że najlepszy był zwiastun ;))))
Stagnacja w tym serialu działa mi już na nerwy, a najbardziej fakt, że wszyscy wkoło wiedzą o umowie.... i jest tak jak w tym powiedzeniu..... umowa - tajemnica poliszynela....
hahaha już widzę oczami wyobraźni.... Omer dowiaduje się o umowie np. od Sude i potem z kim nie gada czy z Sinanem, czy Nedzme, czy z Koriseim, czy z Iso, czy z Nihan i Serdarem ... od każdego usłyszy.... wiedziałem o umowie przepraszam cię Omer..... hahahahaha tak mi się na głupotki zebrało ;)))
Gdyby miał się fochać na wszystkich,którzy wiedzieli o umowie to z nikim by nie gadał hahaha
Ale z drugiej strony to straszne być tak oszukiwanym. I nie przez obcych,ale przez rodzinę i najbliższych.Wiem,że to tylko serial jednak mimo wszystko.