O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
On ma tyle ognia w sobie , że gotowy jest ogrzać całą Turcję , tylko scenarzystka tego nie widzi ha ha 

Jakby jeszcze Serkan doszedł to ich płomień przyszedłby do Polski.
hahaha ale macie pomysły.... 

tutaj kawałek 33 odcinka.... widzicie tę opaskę i ten ubiór od 58 sekundy... a Umuś grzeje tak.... 
https://www.youtube.com/watch?v=1DQFv23TcHs
Tak rozstała się z Iso chyba w 28 odcinku.... a na razie nie jest z Sinanem ale mają się ku sobie.......
Aha , bo ja skończyłam na 27 i tam nic nie było , więc jestem nie w temacie. 
Szkoda mi Iso. 
Najpierw Nihan , teraz Yasemin. 
A on spotyka się z kimś?
Definitywnie Iso i Yasemin rozstają się w 33 odcinku.... chyba.... na razie Iso jest dzielnicowym myślicielem.... siedzi w kawiarni pije herbatę i myśli;)))
Jakoś mnie to nie ekscytuje . 

Płomień namiętności ? 
Bardzo śmieszne. 

A te ostatnie zdanie to jest to co od dawna przewidujemy. 
Zaczynam mieć chorobę morską od tych ciągłych fal .
O Jezu...nic grubszego i bardziej zasłaniającego wszystko co się da to chyba nie miała :D 
A gdzie jakaś sexi bielizna hahaha-wiem,to nie ten film :D
dokładnie strój wygodny i domowy jak cholera ;)))) 

a w zwiastunie 34 odcinka Defne już tak ciepło, że lata tylko w koszuli.... chyba zapodałam tu zwiastun.... pierwsza scena II zwiastuna
A idź nie wiem co kostiumolodzy pili tego dnia zdjęciowego ale niech zmienią dostawcę :))))
W tych ciuchach to ona co najwyżej się spoci ;))) ale miałoby to i dobre strony.... kabina prysznicowa u Umusia obszerna ;))) hahahah
Kochana ja myślę o naszym scenariuszu ;))) wtedy kabinę prysznicową odpowiednio się spożytkuje..... jak wskazują wszystkie znaki na niebie i ziemi u Turków tego nie uświadczysz ;))))
Dobra,to zmienia postać rzeczy. Ale nie lepiej byłoby w wannie?Taka duża wanna też może być odpowiednio spożytkowana :)
Ale wydaje mi się, ze Umuś nie ma wanny..... dobra w naszym serialu będzie miał ;)))
W naszym serialu będzie miał wszystko to,czego nie ma teraz. Zrobimy przeciwieństwo kiralik. Serial niech się nazywa koralik haha albo naszyjnik hahaha
hahah tak dokładnie Siostra ;))) i pokażemy Turkom jak się serial pisze ;))) bez odgrzewania kotletów ;)))
A pomysłów to akurat mamy co nie miara,więc to żaden problem. Zrywamy ze schematami i przeciąganiem akcji.Wszystko ma być sprawnie poprowadzone,a potem wysyłamy nasz scenariusz do Turcji i niech się tamci wstydzą,że nie potrafią pisać tak jak MY :D
A jeszcze nie poszłam ;))) Vanessa czy mi wydaje czy Ty kosmacisz ;)))) hahahaha
już dumna hahhahha ;) 
jeszcze nic nie napisałyście ;)) i już duma :D 
jak to mówią - jeszcze Maciek w du*pie a już mu kaszę studzą ;)))))
Dumna jestem z naszych pierwszych pomysłów i zaangażowania :D To też się liczy :D A bardziej dumna będę jak skończymy :D
hahaha 
pierwsza scena?dobre pytanie. Trzeba to z dziewczynkami przedyskutować. Niech to będzie mocne wejście
oj tak ;(((( 
zostałyśmy dwie na polu walki :D haha 

1 scena może Umuś wychodzi nago spod prysznica XDDDDDD 
a tu macie Defne wersja miś panda od 3 minuty..... co ten Umuś robi ;))), że ona taka naubierana chodzi ;)) 

https://www.youtube.com/watch?v=eGF6WwlmlXc