O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
Jakos tak nic mi sie nie chce.
Dziś znowu pogoda do d... a w piatek ma byc 8 stopni i jak tu człowiek ma normalnie funkcjonować.
Hello ;)) Madzik chyba poszła sobie...
NIe tylko u Ciebie u mnie chyba będzie zaraz sypać śnieg....
Ostatnio się coś mijamy hahahhaha ;)))
U mnie śnieg był wczoraj :D
jak tam, pewnie jesteś zwalona papirami? :D
U mnie też śnieg ;)))
a jestem, jestem zawalona.... wiesz Ayaz zadzwonił do szefa i poprosił jeszcze o miesiąc urlopu...... będą trojaczki jak nic ;)))) hahahaha
hahahahaha no proszę ;)))
poszedł na urlop i pewnie nieźle majstrowali z Oyku w łóżku ;)))
To teraz tym bardziej pożytku z niego wielkiego nie będzie :D
Bo ciąża Oyku, Ayaz będzie musiał koło niej skakać, a potem małe dzieciaczki w domu, wstawanie w nocy, kąpiele, itp. itd. ;))))
Dokładnie tak... może się ogarnie, bo wiesz dzieci to wydatki a z pustego to nawet salomon nie naleje;))))
Jak wróci do pracy będzie bardziej zorganizowany....
a może tak ;) może tak ;) skończą się amory, zacznie się "życie" xD
Ayaz dobiera się do Oyku w nocy, a tu.... dzieci zaczynają płakać hahahah ;)
Już jestem :)
Pogoda do niczego,raz sypie śnieg,raz pada deszcz,raz świeci słońce a raz chmury.Zwariować można :D
hahaha no dokładnie ;))))))
madzik, może napiszesz jakieś swoje fanfiction? ;)))
nie musi być o KM czy KA, inne jakieś ;)
albo jacyś własni bohaterowie? ;)))
Najlepsze historie to ja tworzę w głowie,a ja przyjdzie mi coś napisać to słów mi brak :D
Poza tym nawet jak napiszę to nie będę miała odwagi tego nikomu pokazać haha
Kiedyś ja też różne rzeczy pisałam,ale wszystko gdzieś przepadło :)))))
W ogóle chciałam być scenarzystką albo pisarką,ale nic z tego nie wyszło haha
Żadna ze mnie Veronica Roth haha
Wczoraj znowu miałam ochotę ryczeć,ale nie oglądałam sama,więc się powstrzymałam z trudem hehe.
Był pogrzeb Mustafy :((((( wszyscy przeżywają jego smierć.
My z Madzik planujemy własną wersję kiralika.... już nawet mamy parę pomysłów na scenariusz....
Witajcie siostry.
Ja oglądam sobie serial.
Robię pranie .
Pogoda jest masakryczna.
no wiesz może okazać się, że z dużej chmury mały deszcz;)))
aczkolwiek mnie zaczyna wkurzać kiralik więc stwierdzam, że coś na kształt scenariusza można napisać... rozumiem, ze pomożesz??
Dziękuję :-D
Ma to po mamusi ha ha
Jak bedziemy mieli chwile to coś wymyślimy.
Dobrze Siostry będziemy razem tworzyć scenariusz ;)))
Znikam na razie do zaś ;)))
madzik, znowu mnie durnota łapie ;)))
niech w tej wersji gościnnie/epizodycznie pojawi się jako znajomy Omera - Ayaz ginekolog ;)))))))))
OKi Ayaz ginekolog.... będzie ginekologiem Defne .... Umuś dostanie zawału.... hahahah będzie tylko gadał
jak chyba w 6 odcinku .......
sakin , sakin Omer, sakin Omer.....
Natchnęłaś mnie,siostro. Defne pójdzie do lekarza,czyli Umusia na badanie i tak się poznają hahaha
Umuś ginekolog. Ciekawe pierwsze spotkanie hahaha
Umuś powie do Defne : "no,to pokaż kotku co masz w środku" :D
hahaha i Umuś będzie szukał problemów tam gdzie inni faceci przyjemności ;)))) hahahaha
To pierwszy pomysł już mamy.Podoba mi się :) Świetnie nam idzie,a jeszcze nawet nie zaczęłyśmy pisać.
Trzeba tylko jakieś fajne teksty wymyślić do tej lekarskiej wizyty,żeby było z humorem i gotowe haha
chcesz z Umusia zrobić ginekologa? a Ayaz będzie jego kolega po fachu.... ciekawe ;)))
Tak,Ayaz i Umuś będa cały pierwszy odcinek rozprawiać nad przypadkiem Defne i jej infekcją intymną hahaha.Co mi się dzieje to ja nie wiem.Nie pytaj :D
Omer do Ayaza.... przyszła do mnie pacjentka.....z problemami ...... słuchaj mógłbyś ją przejąć.... strasznie gadatliwa i rozgdakana jest normalnie nie mogę jej słuchać......
A Ty lubisz gadać to sobie porozmawiacie.....
Ayaz ; Dobrze przyślij ją do mnie..... tylko, żebyś nie żałował....