O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
jak zobaczyłam jej strój domowy to poplułam laptop ;))) hahaha mogli jej dać jakiś dres pluszowy a nie tak ją naubierali jakby było 5 stopni mrozu ;))) hahahhaa
Dzisiaj jest 17 lutego - Światowy Dzień Kota :P
Czyli moja kotka ma święto :D I twój kot też :D
Poza tym my wszystkie mamy kota od czerwca - kota na punkcie turecczyzny i tureckich ciach ;)))))
Trąbią dziś od rana w radiu,że jest Dzień Kota :D
Przewidujesz dla swojej kotki jakieś atrakcje :DDDD ??
hhaha w radiu zet dziś już kilkakrotnie mówili o Dniu Kota ;))))))
Nie przewiduję żadnych atrakcji dla mej kotki :D
Ona ma codziennie Dzień Kota ;)))) ma poziom życia jak księżniczka hahahaha ;)
Ona dziś większość dnia przespała ;)))) teraz buszuje na dworze ;)
To tak jak mój kot.Żyje jak książe,czasem taki rozpieszczony jest,że mam ochotę go zrzucić z okna hahaha
Za dobrze mu u mnie w domu i świruje :D
To samo co zwykle. Najpierw poranny jogging i żebranie o jedzenie,choć miski są pełne...cóż,lubi mieć urozmaicone menu :D
Potem przychodzi się tulić,potem śpi,a na koniec dnia budzi się do życia i szaleje.
hahaha uprawia jogging, dba o siebie jak jakiś ciachowaty aktor ;)))
U mnie moja często siada przy misce i patrzy się, żeby jej dosypać/dołożyć jedzonka, choć miska pełna (sytuacja jak u ciebie haha)
Większość dnia śpi, często pcha się do głaskania, uwielbia jak się ją głaszcze ;))
aaa i kilka razy dziennie myje się :D
Czyli wszystkie koty podobne do siebie :D
A jogging u mojego to podstawa...trzeba dbać o siebie hahaha.
Teraz znowu śpi jak zabity.Nic go nie obudzi
moja teraz przyszła z dworu i siedzi kulturalnie na krześle w kuchni przy stole ;)))
a ile twój ma? mówiłaś, że rok, tak?
moja w maju skończy 6 latek
ok ;)))
szaro i nudno ;)))) haha
jutro ostatni odcinek Kotki :D
nie oglądam tego od dawna, ale dziś luknęłam na kilka minut - chała, nuda, schematyczność ......
Ja wyczekuję na Moją Nadzieję. Wreszcie coś innego :D
Ale to dziwne,skoro MN zaczyna się we wtorek a jutro ostatni odcinek Kotki to co będzie w piątek i poniedziałek?
zajrzałam do programu w gazecie i pomyliłam się - ostatni odcinek Kotki w poniedziałek - 122.
Także sorry ;))
Siostry :D nie ma innego wytłumaczenia ;p
Margo dotarła do Ciebie czy wciąż jedzie i dotrzeć nie może ? haha
hahhahaahahah ;))
a może po drodze zabrało do podwózki jakiegoś przystojniaka i dlatego jej nie ma ;))
Teorii jest wiele :)
Margo albo nam się przyzna albo nie co tam robiła i czemu nawet Cię nie zaprosiła haha
Ostatnio w każdym odcinku ktoś umiera.Załamać się można. Dziś zabiła się żona Mustafy :( Wczoraj był pogrzeb Dżihangira,a jeszcze wcześniej zabito syna księcia ( nie pokazali tego,ale było to powiedziane ) tragedia goni tragedię
Pojawia się raz na czas przez kilka sekund w jakimś przypadkowym odcinku. Dalej też będzie,ale raczej nie rozwiną jej postaci :D
Witaj :-D
Ja tez miałam dziś objazdowy dzień a po za tym postanowiłam w końcu zrobić pranie :-D
Hello;)) Toście sobie dyskusję widzę ucięły.... łącznie z dywagacjami gdzie przepadłam hahahhaa ;)))
A znalazłam się już ;)))
NIe odwiedzałam stron Vanessy ..... znowu byłam w okolicach Kazimierzy, a to nie tereny Vanessy ;)))
Dziś wyjątkowo życie realne mnie przycisnęło i wypuścić nie chciało...... hmmmm byle do maja ......