Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 585  ocen
8,2 10 1 585
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))

madzik_867

a ile jeszcze do końca serialu?

Vanessa100

emisja kończy się gdzieś marzec/kwiecień :)

madzik_867

aha ;))

i zdecydowałaś się na oglądanie jakiegoś nowego serialu?
kiedyś nas wypytywałaś i propozycje

Vanessa100

na razie żadnego nie oglądam,czasem rzucę okiem na jakiś film,ale serialu do tej pory nie zaczęłam. Nastrój miałam paskudny,że nawet mi się nie chciało nic szukać

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha skończysz oglądać kiralik - żartuję, żartuję ;)))
jest II zwiastun..... jak będzie na YT to wrzucę..... sielankowo i romantycznie....... i będzie kabOOOM :))))

Margoargo

czy skończę kiralik? hahah Siostro,obawiam się,że przepadłam i już do niego nie wrócę.
Wystarczy mi,że Ty dzielnie sie trzymasz i oglądasz za nas obie :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

a bo entuzjazm mi spada a nie chce mi się czegoś nowego oglądać ..... nie mam aż tyle czasu wolnego.....

zobaczę co też wykombinują..... hahaha jeden odcinek będziesz oglądać jak Omuś dowie się o umowie..... o ile w ogóle się dowie;))))) Turcy to bardzo dziwny naród ;)

Margoargo

Owszem,będzie umowa,będę oglądać. Ale coś czuję,że to nie prędko.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja też ;))) czuję, że prędko się nie dowiemy ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Oj długo długo :-D

Margoargo

A jak już się wyda to pewnie powiem : "i na to tyle czekałam?,słabe.." :) chyba,że zrobią prawdziwą bombę,ale wątpię

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Po tym co teraz widzę to jestem w stanie uwierzyć że Omer bardzo szybko jej wybaczy , ale zobaczymy jak będzie :-D

sloneczkO_1

A ja myślę,że będzie się na nią wściekał ze 2 odcinki i dopiero gdzieś przy trzecim zacznie się łamać,ale to tylko moja teoria :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No to mówię , że szybko , bo na pocałunek czekaliśmy aż 11 odcinków :-D

sloneczkO_1

Aha,w tym sensie :) rozumiem hahaha

Margoargo

Margoargo, w ostatnim cracku Moniki była jakaś dziwna scena. Ten gość w długich włosach to był Umuś z odcinka z liceum??? ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nie to był Koriś ;))) popularnie zwany korniszonem;)))

Margoargo

aha ;)
a umuś był w tym odcinku?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Był ale nie grał go Omer tylko inny aktor.... prywatnie brat akorki, która gra Yasemin .... taki młody pucułowaty ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=_xPGel_cNDI

ten w czapce - od 28 sekundy

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Yasemin to była ta w czarnych włosach i okularach jak rozmawiała z Korayem w barze?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Tak i z aparatem na zębach :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

To niezła laska się z niej zrobiła :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie ;)))

Margoargo

a to wiem, że inny ;)
a ten :D hahhahahaaa

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

obiecałam Wam II zwiastun 34 odcinka po turecku co prawda ;)))
https://www.youtube.com/channel/UCVKo-TGjnJPwq_vDzz8rcMg

cok romantycznie;))) to co obstawiamy za ile odcinków pierdutnie ;))) ta sielanka :)))

Margoargo

Nawet ja obejrzałam :)
Daję im jakieś 2 odcinki.Potem zapewne nastąpi słynne KABOOM :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Zgadzamy się co do ilości.
Ciekawe jak się to sprawdzi :-D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Obstawiasz jak ja :))) też daję im 2 odcinki i dawaj jedziemy dramatem... a po ostatniej akcji Umusia.... Deniz zieje nienawiścią więc obstawiam, że to będzie Szogunek ;)))

Margoargo

Myślę,że możemy trafić z tym obstawianiem. W końcu strasznie przewidywalny ten kiralik :D ale pisałyśmy wiele razy na ten temat,to wiadome... :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Standardy tureckie nie są nam obce :)))

Margoargo

Nie wiem czy to dobrze czy to źle. Raczej źle. Zero zaskoczenia,żadnej niespodzianki człowiek nie ma :(

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dokładnie ..... wiesz w którym momencie by mnie zaskoczyli.... tak naprawdę....gdyby w 23 odcinku w ostatniej scenie.... nad rzeką.... Defne powiedziała Omerowi prawdę o umowie..... to byłoby zaskoczenie i prawdziwy zwrot akcji..... bo nie wiedziałabym, w którą stronę poszliby z bohaterami..... i jak by wątki poprowadzili.... mieli tyle możliwości wtedy..... bo np. Omer by się wściekł a później.... powiedziałby Defne, że ma nikomu nie mówić o tym, że on wie i rozgrywałby sobie ich jak by mu pasowało..... hahhaa tworzę alternatywny scenariusz..... zawsze mnie wkurza, że główny bohater dostaje ciągle po głowie i nie może się bronić.... tak jest w przypadku Umusia.....

Margoargo

Największe zaskoczenie jest wtedy,kiedy się do niego nie szykują ani nie przygotowują tylko walą prosto z mostu ( bo tu się nikt nie spodziewa ).
A jak ciągle gadają,że muszą wyznać prawdę i zastanawiają sie jak to zrobić,zawsze ktoś im przeszkadza albo sami zmieniają plany i guzik z tego. A potem ciągną wszystko od nowa.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Właśnie tak.... teraz w kirliku wychodzi na to, że prawie wszyscy wiedzą o umowie z Neriman... tylko nie Umuś.... już się Marzenka śmiała, że Umuś się dowie od kobiety na targu w Stambule.... hahhaha, bo tak to wygląda..... wszyscy wkoło wiedzą tylko nie on i teraz zaczął już praktycznie śledztwo w tej sprawie.... a jeszcze Defne dokłada mu mówiąc, że on jest przeszkodą, żeby byli razem, bo on powinien jej ufać bezgranicznie i jak ona nie chce mu powiedzieć o sekrecie, to on jej ma ufać i koniec, bo ona robi dobrze..... hmmmm dla mnie to dziwne, bo ludzie są podli i wykorzystają wiedzę i dokopią Umusiowi. patrz Sude.....i co on ma z uśmiechem znosić jej dowalenie i mówić , ze kocha i ufa Defne..... ło matko naiwność nad naiwnościami, albo ja dziwna jestem....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Cos mi jeden post wcieło , czy tylko ja go nie widzę?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a który Twój???

Margoargo

hej dziewczyny, dopiero teraz wpadam, bo się rozpisałam w parodii KM na teleforum i mi zajęło czasu ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Widziałam tam jakieś 2 parodie, resztę poczytam później ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

o 2 zwiastunie:
sielanka i ze obstawiam 2-3 odcinki :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Widzę go ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Aha to coś znowu u mnie szwankuje.
Masakra.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Znowu jakiś bal w tej samej sali.

Ja obstawiam tak 2-3 odcinki.
Pożyjemy zobaczymy :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Spotkanie ze słynnym Galo ;))) będzie w tej sali, bo w końcu przyjedzie.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Aha dzieki za info :D

Margoargo

Dziewczyny, genialny crack Kiraz Mevsimi od MonikiVeroniki !!
https://youtu.be/s-4tQzQch2s

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Super ;))) popłakałam się ze śmiechu ;))) tym razem kiralik robi za KM Fandom :))) hahaha

Margoargo

Po prostu cały crack jest GENIALNY !!!!!!!! Każdy, ale to każdy moment jest super :D

najbardziej rozwalił mnie ten moment --> Trzech synów matka miała. Dwóch słynęło z mądrości (i tu pokazani Ilker i Emre z kretyńskimi minami wpatrują się w ekran tv, tak, wyglądają na baaaaardzo mądrych ) A trzeci co był głupi poszedł do łączności - i tu Szmapet :D:D:D

Poza tym:
- Ayazek gotuje zupkę "Jutro znowu będzie pomidorowa (...)"
- nawet pies nie cieszy się na widok Ayaza
- "gdy okazało się, że odcinków KM będzie 60... A nie, jednak 59"
- Czekam, czekam
- Ayaz, tory, Karol z Miodowych lat - padłam
- Ayaz przed lustrem "dałbym sobie 3 plus" E tam, ja bym mu dała szóstkę
- Mete jak góra lodowa
- Mete i melodia Lata z radiem
- Ayaz na scenie z nagrodą "Co ja robię tu?"
- Koriś :D Sinan i Umuś jako normal people :D
i inne momenty tez genialne . Całość jest superaśna ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No dokładnie wszystko co wymieniłaś ;)))
A już polka dziadek ( bo tak się nazywa ta melodia z lata z radiem ) wymiata;))) tu dobry byłby też podkład z Benny Hilla ;)))

Margoargo

"No i czego stoisz na torach? No i czego stoisz na torach?"
A Ayaz przecież na torach nie stoi, tylko siedzi ;)
(głupawka mnie trzyma hahahahaha :D)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No każda scena z tego ckraka jest świetna ;)