O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
aha ;))
i zdecydowałaś się na oglądanie jakiegoś nowego serialu?
kiedyś nas wypytywałaś i propozycje
na razie żadnego nie oglądam,czasem rzucę okiem na jakiś film,ale serialu do tej pory nie zaczęłam. Nastrój miałam paskudny,że nawet mi się nie chciało nic szukać
hahaha skończysz oglądać kiralik - żartuję, żartuję ;)))
jest II zwiastun..... jak będzie na YT to wrzucę..... sielankowo i romantycznie....... i będzie kabOOOM :))))
czy skończę kiralik? hahah Siostro,obawiam się,że przepadłam i już do niego nie wrócę.
Wystarczy mi,że Ty dzielnie sie trzymasz i oglądasz za nas obie :)
a bo entuzjazm mi spada a nie chce mi się czegoś nowego oglądać ..... nie mam aż tyle czasu wolnego.....
zobaczę co też wykombinują..... hahaha jeden odcinek będziesz oglądać jak Omuś dowie się o umowie..... o ile w ogóle się dowie;))))) Turcy to bardzo dziwny naród ;)
A jak już się wyda to pewnie powiem : "i na to tyle czekałam?,słabe.." :) chyba,że zrobią prawdziwą bombę,ale wątpię
Po tym co teraz widzę to jestem w stanie uwierzyć że Omer bardzo szybko jej wybaczy , ale zobaczymy jak będzie :-D
A ja myślę,że będzie się na nią wściekał ze 2 odcinki i dopiero gdzieś przy trzecim zacznie się łamać,ale to tylko moja teoria :D
Margoargo, w ostatnim cracku Moniki była jakaś dziwna scena. Ten gość w długich włosach to był Umuś z odcinka z liceum??? ;)))
Był ale nie grał go Omer tylko inny aktor.... prywatnie brat akorki, która gra Yasemin .... taki młody pucułowaty ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=_xPGel_cNDI
ten w czapce - od 28 sekundy
Yasemin to była ta w czarnych włosach i okularach jak rozmawiała z Korayem w barze?
obiecałam Wam II zwiastun 34 odcinka po turecku co prawda ;)))
https://www.youtube.com/channel/UCVKo-TGjnJPwq_vDzz8rcMg
cok romantycznie;))) to co obstawiamy za ile odcinków pierdutnie ;))) ta sielanka :)))
Obstawiasz jak ja :))) też daję im 2 odcinki i dawaj jedziemy dramatem... a po ostatniej akcji Umusia.... Deniz zieje nienawiścią więc obstawiam, że to będzie Szogunek ;)))
Myślę,że możemy trafić z tym obstawianiem. W końcu strasznie przewidywalny ten kiralik :D ale pisałyśmy wiele razy na ten temat,to wiadome... :D
Nie wiem czy to dobrze czy to źle. Raczej źle. Zero zaskoczenia,żadnej niespodzianki człowiek nie ma :(
Dokładnie ..... wiesz w którym momencie by mnie zaskoczyli.... tak naprawdę....gdyby w 23 odcinku w ostatniej scenie.... nad rzeką.... Defne powiedziała Omerowi prawdę o umowie..... to byłoby zaskoczenie i prawdziwy zwrot akcji..... bo nie wiedziałabym, w którą stronę poszliby z bohaterami..... i jak by wątki poprowadzili.... mieli tyle możliwości wtedy..... bo np. Omer by się wściekł a później.... powiedziałby Defne, że ma nikomu nie mówić o tym, że on wie i rozgrywałby sobie ich jak by mu pasowało..... hahhaa tworzę alternatywny scenariusz..... zawsze mnie wkurza, że główny bohater dostaje ciągle po głowie i nie może się bronić.... tak jest w przypadku Umusia.....
Największe zaskoczenie jest wtedy,kiedy się do niego nie szykują ani nie przygotowują tylko walą prosto z mostu ( bo tu się nikt nie spodziewa ).
A jak ciągle gadają,że muszą wyznać prawdę i zastanawiają sie jak to zrobić,zawsze ktoś im przeszkadza albo sami zmieniają plany i guzik z tego. A potem ciągną wszystko od nowa.
Właśnie tak.... teraz w kirliku wychodzi na to, że prawie wszyscy wiedzą o umowie z Neriman... tylko nie Umuś.... już się Marzenka śmiała, że Umuś się dowie od kobiety na targu w Stambule.... hahhaha, bo tak to wygląda..... wszyscy wkoło wiedzą tylko nie on i teraz zaczął już praktycznie śledztwo w tej sprawie.... a jeszcze Defne dokłada mu mówiąc, że on jest przeszkodą, żeby byli razem, bo on powinien jej ufać bezgranicznie i jak ona nie chce mu powiedzieć o sekrecie, to on jej ma ufać i koniec, bo ona robi dobrze..... hmmmm dla mnie to dziwne, bo ludzie są podli i wykorzystają wiedzę i dokopią Umusiowi. patrz Sude.....i co on ma z uśmiechem znosić jej dowalenie i mówić , ze kocha i ufa Defne..... ło matko naiwność nad naiwnościami, albo ja dziwna jestem....
hej dziewczyny, dopiero teraz wpadam, bo się rozpisałam w parodii KM na teleforum i mi zajęło czasu ;))
Znowu jakiś bal w tej samej sali.
Ja obstawiam tak 2-3 odcinki.
Pożyjemy zobaczymy :-D
Super ;))) popłakałam się ze śmiechu ;))) tym razem kiralik robi za KM Fandom :))) hahaha
Po prostu cały crack jest GENIALNY !!!!!!!! Każdy, ale to każdy moment jest super :D
najbardziej rozwalił mnie ten moment --> Trzech synów matka miała. Dwóch słynęło z mądrości (i tu pokazani Ilker i Emre z kretyńskimi minami wpatrują się w ekran tv, tak, wyglądają na baaaaardzo mądrych ) A trzeci co był głupi poszedł do łączności - i tu Szmapet :D:D:D
Poza tym:
- Ayazek gotuje zupkę "Jutro znowu będzie pomidorowa (...)"
- nawet pies nie cieszy się na widok Ayaza
- "gdy okazało się, że odcinków KM będzie 60... A nie, jednak 59"
- Czekam, czekam
- Ayaz, tory, Karol z Miodowych lat - padłam
- Ayaz przed lustrem "dałbym sobie 3 plus" E tam, ja bym mu dała szóstkę
- Mete jak góra lodowa
- Mete i melodia Lata z radiem
- Ayaz na scenie z nagrodą "Co ja robię tu?"
- Koriś :D Sinan i Umuś jako normal people :D
i inne momenty tez genialne . Całość jest superaśna ;))
No dokładnie wszystko co wymieniłaś ;)))
A już polka dziadek ( bo tak się nazywa ta melodia z lata z radiem ) wymiata;))) tu dobry byłby też podkład z Benny Hilla ;)))
"No i czego stoisz na torach? No i czego stoisz na torach?"
A Ayaz przecież na torach nie stoi, tylko siedzi ;)
(głupawka mnie trzyma hahahahaha :D)