Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 585  ocen
8,2 10 1 585
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))

Vanessa100

To choroba XXI wieku ;)

madzik_867

niestety ;(

madzik_867

madzik, dziś ostatki ;)))

Vanessa100

A Ty nie imprezujesz... :D

madzik_867

haha bo ze mnie żadna imprezowiczka ;))))

zresztą na swój sposób imprezuję ;) puściłam sobie przed chwilą na yt kilka piosenek ;)))

Vanessa100

Ja też nie przepadam za imprezami. Wolę sobie w domu posłuchać muzyki ;))))

madzik_867

to tak jak ja hahahhaha ;))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja dzisiaj nie mam nastroju.
Jak się wali to się wali wszystko :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oj Siostra niedobrze ;))) mam nadzieję, że wszystko się ułoży trzymam kciuki ;)))

Do miłego zaś ;)))

sloneczkO_1

słoneczko, biedna, na pocieszenie Ci powiem, że na teleforum lost47 ogłosiła, że już niedługo wypuści swój serial KM.
Trwają właśnie teraz ustalenia, w który dzień tygodnia :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Widziałam :-D
Cieszę się .

Dobrze , że jesteście.
Dajecie mi pozytywna energię.

sloneczkO_1

;))))) ♥

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hej ;))) Zatem miłego ostatkowego imprezowania .... muzyczno-filmwebowego ;)))

Do zaś ;))) - hahaha nasze nowe zawołanie ;)))

Margoargo

Pamiętacie, Serkan przed KM zagrał Buraka w 7-odcinkowym Zeytin Tepesi?
Cytuję Atessę "Serkan w ZT - z tego co kojarzę/pamiętam/zrozumiałam to grał tam samotnego ojca, który po latach wraca do rodzinnej mieściny, tam spotyka swoją dawną wielką miłość, która też sobie ułożyła na nowo życie, ale jest nieszczęśliwa z mężem, ich miłość chyba na nowo wybucha, ukrywają to, mąż się o tym dowiaduje i nie podoba mu się to a chyba jest agresywny, i będzie go torturował "

Dziś na teleforum Atessa podała dwa linki
ZT w pigułce, w roli głównej Serkan (same sceny z Serkanem)
część 1 http://www.dailymotion.com/video/x2phr9d_serkan-cayoglu-sahneleri-1-zeytin-tepes i-dizisinden_tv
część 2 http://www.dailymotion.com/video/x2phshu_serkan-cayoglu-sahneleri-2-zeytin-tepes i-dizisinden_tv

Obejrzałam z przyjemnością i zaciekawieniem ;))))
Prześliczny przesłodki Serkan ♥ jako Burak
Tutaj, jak rano otwierał drzwi tym dwóm facetom, to przynajmniej wyglądał wiarygodnie (jak to rano człowiek wstaje z łóżka) - miał potarganą fryzurę Bo w KM to nawet po przebudzeniu miał idealny fryz ;)))
Serek jako samotny tatuś dziewczynki - rozczuliłam się ♥
PS. Mnie tam ta ruda aktorka partnerująca Serkowi przypadła do gustu ;))
PS. 2 Serkan mówi tutaj chyba swoim głosem

Tutaj jeszcze krótka scenka Burak i Yildiz - pocałunek w pianie :D
http://www.netd.com/diziler/yerli/zeytin-tepesi/kisa-klipler/ragipi-cildirtan-ol ay

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Widziałam ten pocałunek .
Boski.

Te scenki tez fajniutkie.

sloneczkO_1

Te sceny z nim bardzo mi się podobały ;))))
widać, że gra tu pozytywnego bohatera, milusiego ;)))))
i ten jego miły głosik ;)
i jego spojrzenia ;))) np. jak jego córka ma gorączkę i ruda okłada jej czoło, a on taki zatroskany siedzi na krzesełku i patrzy na tą córkę, a potem jak romantycznie spojrzał na rudą ;))))
albo jego zakochany, a zarazem pełen wściekłości wzrok, jak stoi na końcu za tą szybą, a potem wybija ją krzesłem ;))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Serkan jest prawdziwym aktorem.
Wszystko umie zagrać i gdziekolwiek się pojawi to jest magia.
Może kiedyś ktoś przetłumaczy ten serial :-D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello ;))) luknęłam na szybko, ale dziś brak czasu na obejrzenie całości ;)
Zobaczę na spokojnie....

Widzę, że ładnie mi tu działacie w kolejnym wątku ;)))
Siódmy tysiąc zaczęłyśmy ;))) nieźle ;)))

Margoargo

a działamy, działamy ;)
mam nadzieję, że jesteś z nas dumna :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Jestem z Was bardzo dumna;))) Siostry jesteście najlepsze ;))) Kto jak nie Wy lepiej zajmie się wątkiem ;)))

Niestety nie mam dziś czasu na pogaduszki ;))) może jutro ;)))
Miłego gadania ;)))

Dobranoc ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witajcie siostry :-D
Jak tam ?
U mnie pada deszcz i wogole nastrój do d......

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello u mnie to samo..... w nocy wiało tak, że myślałam, że mi chatę porwie, a teraz deszcz szaro ,buro i ponuro.... a nastrój taki sobie, na razie co niektórzy skuteczne podnoszą mi ciśnienie.... ale to standard ....

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Siostra co się z nami dzieje na teleforach ciągle się podniecają tym 33 odcinkiem KA a my ze stoickim spokojem czekamy co też się wydarzy.... fani tureccy i rosyjscy prowadzą analizy gdzie wzrok Umusia pada w widzie, albo jak mają nogi ułożone pod kocem..... hahaha .... a my nic, ja już nawet nie dywaguje co będzie po prostu prawdopodobnie w piątek obejrzę odcinek po turecku.... ale jakoś podchodzę to odcinka już bez hurra podniecenia.... będzie co będzie...
Tyle mogę sobie pogdybać, że z zwiastunów wynika, że Defne i Omer będą się bawić w dom na całego, szkoda tylko, że jak już Omer się zaangażuje znowu dostanie bęcki, bo do tego sprowadza scenarzystka akcję..... Deniz ponoć chce Omera jako dizjnera Tranby..... hahahha czego jeszcze nie wymyślą.... czyli cały krach firmy passionis zrobili tylko po to, żeby Umuś musiał pracować dla Tranby..... oj chyba im pomysłów brakuje....

Margoargo

Hello,Margoargo :)
Jak widać niektórzy jeszcze jarają się serialem,podziwiam ich zaangażowanie...
Całe szczęście,że nie jestem tłumaczką,bo chyba nie byłabym w stanie dokończyć tłumaczenia nawet połowy odcinków.
Ja całkowicie zapominam,że są w ogóle nowe odcinki.Zawsze jestem zdziwiona jak wrzucasz zwiastun i myślę sobie : Co?A no tak,przecież kiralik dalej idzie... :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello;))) mnie jak widać też entuzjazm spada.... pamiętasz te czasy jak jarałam się zwiastunami i jak wymyślałyśmy co będzie w odcinku , a teraz fani i tureccy i rosyjscy i nasze Dziewczyny na teleforum szaleją, a ja sobie patrzę na to z przekąsem.... jeszcze nie odpuściłam całkowicie kiralika, ale już fakt, że oglądam z polskimi napisami tylko po parę scen na odcinek... świadczy, że kiralik zaczyna mnie nużyć.

Niech okaże się prawdą, to, że kiralik na być do czerwca i niech to będzie jeden sezon.... i tak jest ok 15 odcinków do czerwca strach pomyśleć co jeszcze scenarzystka wymyśli,..... chyba już wszyscy będą wiedzieć o umowie tylko nie Omer.... teraz pewnie o umowie dowie się Esra, potem babcia Turkan, potem dziadek Omera, potem Szukru, potem Yasemin, później całe passionis z Darią ( największą plotkarą na czele ) a i o Denizie zapomniałam.... hahaha i na końcu dowie się UMuś...... a taki czarny humor dziś mam ;))))

Margoargo

Do czerwca jeszcze mnóstwo czasu. 15 odcinków?To się wydaje masakrycznie dużo,zwłaszcza,że odgrzewane kotlety już się zaczęły jakiś czas temu,nowych pomysłów jakoś brak a oni dalej chcą to ciągnąć ( oczywiście odkładając prawdę w nieskończoność ). Nie wyobrażam sobie co będzie dalej i jestem pewna,że niczym mnie już nie zaskoczą.
Cóż,Turcy jak widać to lubią i są przyzwyczajeni do takich akcji.Ale wszystko ma swoje granice-ich cierpliwość także,więc czekam kiedy oglądalność im spadnie do granic możliwości.Jeszcze się okaże,że do czerwca mogą nie dociągnąć...a może się mylę...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Wiesz w zasadzie rating już jest niższy, bo o ile kiralik był na 2 miejscu w zestawieniu to jednak miał ponoć 1 mln mniej widzów.... co nie świadczy dobrze.... więc scenarzystka wymyśliła bombę w postaci mieszkania razem Omera i Defne czy to podkręci oglądalność..... nie wiem, dla mnie to ich wspólne mieszkanie jest dziwne, bo zamieszkali razem jak w zasadzie brat z siostrą, po to, żeby ludzie nie plotkowali, że OMuś nie umie żyć z kobietą .... powód jak cholera.... a że Defne wyrywna do pomocy Umsiowi, to mu zaproponowała wspólne mieszkanie. Umuś ma zagwozdkę, spodoba mu się wspólne mieszkanie znowu będą razem i znowu z jakiegoś powodu wszystko się rozwali, ja już nawet nie obstawiam, co to będzie.... sprawa wynajmu raczej nie....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

U nas cisza i spokój.
Na szczęście mamy inne tematy do rozmowy i u Nas dzieje się więcej niż w Kiraliku :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie.... powiem Ci, że kiedyś jak będę mieć więcej czasu, to napiszę alternatywny scenariusz dla kiralika od 23 odcinka i sceny nad rzeką.... zobaczymy czy przypadnie Wam do gustu ;)))

ale na razie czasu brak ;)

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Na razie znikam do zaś ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Narazie.

Każdy scenariusz będzie lepszy od tureckiego Kiralika.

sloneczkO_1

Cześć słoneczko :D
U mnie też beznadzieja,nic tylko leżeć i z domu nie wychodzić.Mokro,ciemno,spać się chce.I jak tu mieć dobry nastrój.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dokładnie.
Teraz wieje , sypie śniegiem.
Masakracja.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

U mnie też śnieg .....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dziewczyny zapodały 28 odcinek a kolejny na być w Walentynki.

Tak tylko informuję :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

widziałam pewnie znowu przejrzę parę scen 28 odcinka;))) to już moja tradycja.... natomiast 29 będę oglądać cały :)

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No i przejrzałam 28 oczywiście parę scen..... hmmm szkoda mi tego Umusia coraz bardziej....tak się otwiera przed Defne a ta..... ehhhh ...... ta scenarzystka mierzi mnie strasznie.... niech się ogarnie.... bo mnie nudzi.... i nawet na FB i teleforach słychać głosy krytyczne..... hmmm a myślałam, że tylko my mamy "ale" do tego serialu.... wychodzi na to, że nie tylko my;)))

Margoargo

Hej :)
Do każdego serialu znajdzie się jakieś "ale" :D
A na ogarnięcie scenarzystki bym nie liczyła :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hej;)))

Ja też przestaję wierzyć, że scenarzystka się ogarnie.... jak mi brakuje tej lekkości serialu z początkowych odcinków... tej spójności wątków, brak wątków z kosmosu.... ahhhh człowiek za dużo wymaga;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja jeszcze nie ogladalam i narazie lezy sobie w poczekalni :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello Siostra ;))) Masz rację jak nabierzesz ochoty to zobaczysz.... ja znowu jak już pisałam widziałam parę scen.... nawet Deniz wywołuje u mnie zamiast nerwa.... kpiący śmiech... hahaha zdaje się, że Deniz postanowił upolować Defne, a ta głupia mówi mu że się go boi, a trzeba było mu utrzeć nosa.... czy ta scenarzystka nie może stworzyć chociaż jednej kobiety, która dałaby Denizowi popalić, nie zwracałaby uwagi na jego umizgi i teksty i nie bała się go i nie była pod jego diabolicznym urokiem....a mi się marzy.... chyba Iz by się do tego nadawała, ale ona ma opuścić serial, bo Leya ( aktorka grająca Iz ) będzie grać główną rolę w innym serialu....
Bo nawet Yasemin nie potrafi postawić się Denizowi.... oj brakuje mi takiego właśnie wątku..... byłoby przynajmniej inaczej.... a tak schemat, schemat, goni schemat...... nudnawo się robi....

Margoargo

Hahaha nawet Iz odchodzi z serialu.Opuszcza tonący statek.Kobita wie co robi.Niech ucieka i rozwija swoją karierę gdzie indziej bo w kiraliku już raczej nie wypłynie hahaha.
Złośliwa jestem,wiem :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Oj złośliwa jesteś ;))) ale wiesz złośliwość domena ludzi mądrych ;)))

A wracając do serialu.... wątek Iz teraz to taki koślawy jest ... niby wróciła, bo Umuś ją poprosił, żeby zajęła miejsce po Yasemin.... ani nie ma rozwoju akcji między nią i Omerem, ani też inny facet się do niej nie przystawia....a szkoda, bo można by było rozwinąć wątek..... Iz- Deniz hahhaha chciałabym to zobaczyć..... Deniz latający za Iz a oni co krok zbija go z pantałyku.....
ok.... w mojej wersji Kiralika poprowadzę ten wątek ;)))

Margoargo

Napisz tylko kiedy bedziesz miała czas to stworzymy taki scenariusz kiralika że Turkom szczęki opadną. Zrobimy z tego serialu prawdziwe arcydzieło :-)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Oki już się nas boję ;))) ale myślę, że to będzie hit ;)))

sloneczkO_1

cześć, słoneczko ;))))
u mnie właśnie pada

sloneczkO_1

wracając do Serkana jako Buraka w Zeytin Tepesi ;)
Chętnie bym się zajęła tym Burakiem ;))
Tylko musiałabym znaleźć wspólny język z jego córką, żeby mnie słuchała ;))
Zabrałabym ją na lody ;)) A potem tatusia też na lody ;)))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Oj Vanessa ,Vanessa :D

Margoargo

widziałyście to zestawienie Barisa i Serkana? ;)))
http://fotozrzut.pl/zdjecia/6ca4208baf.jpg

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ładniutkie :D