O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
Wyobrażam sobie,jak Defne siedzi na fotelu,Umuś ją bada,a ona ciągle gada i nie może się zamknąć,aż nasz ginekolog traci cierpliwość. Woła : Ayaz!Pomocy! hahaha
chodzi mi o ten fragment :
https://www.youtube.com/watch?v=v6AE_gzn974
od 51.43 do 53 minuty ;)))
Umuś - Ta pacjentka, Defne strasznie rozgadana. Wargi jej się nie zamykają.
Ayaz - Które wargi? Te na górze czy na dole? ;))))
Umuś - Nie wiem, co jej dolega.
Ayaz - Hmm, muszę pogrzebać...
Umuś - Już ją przecież badałem.
Ayaz - Mówię, że muszę pogrzebać w tej książce (i wyjmuje książkę medyczną haha)
Lekarz do Defne : coś pani dawno u mnie nie było. A Defne na to : bo ostatnio troche chorowałam haha
O to znaczy, ze wszystkie są przetłumaczone??? o to chyba się kiedyś zabiorę za KM....
Tak wszystkie juz są :-D
Oj Kiralik sobie jeszcze poczeka.
A tak a propos co jest takiego w 29 odcinku , że musisz go zobaczyć cały ?
Odcinek 29 muszę obejrzeć cały, bo obiecałam Marzence , że choćby mi oczy ropiały to obejrzę;)) a ona coś wspominała o jakiejś niespodziance dla mnie;))) więc nie wiem o co chodzi i muszę zobaczyć cały ;))
Vanessa nie szkodzi , że nie znasz.
Zrobimy inna historię , że turcy buty nam czyścić będą ha ha
Dziewczynki do zaś ;)))) muszę się oddalić na bliskie spotkania z rzeczywistością ;)))
Witajcie Siostry ;)))
U mnie jak na razie świeci słońce ;)))
Tak coś się albo mijamy, albo nie mamy weny ;)))
Życzę Wam miłego dzionka ;)))
Wracam do mojej "ukochanej" roboty ;)
Hej :)
U mnie też świeci słonko.Na pewno jest lepiej niż wczoraj,więc nastrój trochę się poprawił
( z naciskiem na "trochę") ;p
Tobie również miłego dnia.
Witaj.
Mam pytanie za 1000 .
Gdzie podział się ten okularnik( nie pamiętam imienia) z biura Omera , bo albo nie mówili albo ja spałam na odcinku ha ha
Hello;)))
Verdat - bo chyba tak miał na imię ten okularnik... zaginął w akcji gdzieś ok. 14 odcinka.... bo wyjeździe integracyjnym jeszcze był.....
Aktora wywali z serialu, bo ponoć udostępnił kawałek scenariusza na swoim tt albo FB albo instagramie.... w każdym razie na jakimś portalu społecznościowym, to się produkcja z nim ostro obeszła ;)
Jakoś ciagle zapomniałam się zapytać.
Ostatnio mam za dużo kłopotów na głowie i nie pamiętam co i jak.