Wszystko o Omerze- Barisie..... czyli Omeroholizm się rozprzestrzenia ;)
przykro mi ;(
widziałaś wykluczyli za doping większość rosyjskich lekkoatletów ze zbliżających się igrzysk.
I mają jeszcze zdecydować czy nie wykluczyć w ogóle całej kadry rosyjskiej.
Rosjanie są obrażeni :D:D
Ehh, niby trochę szkoda sportowców... Mają chyba złych lekarzy,ze dali się tak złapać... Nie moli mieć jakichś astm... Braliby leki i by było,że to nie doping... A tak, Ci co nie biorą będą ukarani
Mnie się ta decyzja podoba. Rosjanie mają kłamstwo w naturze.
Jednak szkoda tych sportowców, którzy nigdy nie brali dopingu, bo cierpią za grzechy innych, odpowiedzialność zbiorowa.
Ale tych co brali, biorą, ich trenerów, oraz Rosjan którzy ich bronią mi nie szkoda. No bo oni wszyscy uważają że ok, nic się nie stało, tuszują jawnie, co to za sukcesy sportowe zdobyte dzięki oszustwom, jaka to satysfakcja ???
ale niestety, dopingi zdarzają się od lat też w innych krajach i to niefajne, zabija ideę sportu.
W sumie to nie wiadomo kto z gwiazd sportu zawdzięcza sukces własnej pracy a kto dzięki dopingowi. To straszne ;(
Ja piszę ,że szkoda tylko tych co nie wzieli...
A co do dopingu... No cóż astma i można brać leki :D
hahaha dobra wymówka, wszyscy sportowcy teraz będą mieć astmę hahahaha :D
ja w dzieciństwie oglądałam monthy pytona ale nic z tego nie pamiętam, bo byłam za mała. Widzę że Ty ich lubisz ;)
Ja lubie angielki humor :D
Bynajmniej kwestia w moim avku, nie jest z monty pythona :D
A nie piszą czasami jak długo planują zostać ?
Chyba jestem troszkę zgryźliwa :D
Hello, tak jak Słoneczko pisała wyżej mają wrócić 23 września, ale po ostatnich wydarzeniach... w Turcji może być różnie ponoć 24 stacjom radiowym i telewizyjnym zabrali już koncesje....
Pożyjemy zobaczymy.
Masakracja .
Czyli nie wiadomo co dalej z serialami,które są aktualnie kręcone.
Dobrze ,że KPA albo Isilik są juz po emisji.
Dokładnie KPA i Iliski na szczęście niezagrożone. Jest taki nowy serial No309 i ponoć na razie nowych odcinków nie emitują.... co ten Ergdogan wyprawia....
Pokazuję wszystkim kto ma władzę... A później się dziwią,że takie rzeczy się dzieją
Już nie musi być proeuropejski, dostał co chciał... teraz mogą mu skoczyć... a teraz chyba to będą coraz częstsze zamiary rządzących na całym świecie
Dziś w Niemczech był zamach w centrum handlowym.
Masakra.
Boje sie co się będzie u Nas działo na ŚDM,tym bardziej,ze przyjeżdża papież.
Na szczęście Ja sie nie wybieram.
Ja już wolę nawet nie myśleć.... Mnie absolutnie przeraża to co się aktualnie na świecie dzieje... serio powinnam wygrać w lotka i spadać do Szwajcarii
Wiem z naszą Sibel z KM i Asli z Cilek.
Ja oglądałam 1 odcinek przetłumaczony.
Fajnie się zapowiada.
W Turcji był dopiero 6.
Jakos w środę czy w czwartek miał być 7,ale nie było.
Dziewczyny przetłumaczyły także 1 odcinek Ask Laftan Anlamaz.
Jeszcze go nie ogladałam.
Ło matko tyle seriali a ja dalej w lesie z KPA o HA nie wspomnę a cilek też leży i kwiczy.... a i jeszcze kiralika w sumie chyba mam parę odcinków do nadrobienia...ale jakoś akurat do kiralika serca nie mam....muszę przejść na dietę bezkiralikową. hahahah
Oj kobieto seriali tłumaczonych róśnie jak grzybów po deszczu.
Zakątek ( dawny Cilek ) ma ich tłumaczyć aż 5: No309, Ask Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Yüksek Sosyete (z Enginem Öztürk ) oraz kontynuacja Adi Mutluluk od 8 odcinka.
Ja jestem na bieżąco z KPA ( wczoraj był 25 ) i Cilek.
Z Isilik mam 3 do tyłu.
Ja do tyłu jestem z KPA Strasznie bo już 10 odcinków.... cilek też chyba 12 odcinków... jedynie z iliskami jestem na bieżąco.
Kiralika też mam chyba z 10 odcinków do uzupełnienia bądź obejrzenia... życie....
Może w przyszłym tygodniu znajdę trochę czasu na nadrabianie...
Wkurza mnie brak telefonu... Niby się prawie zdecydowałam na jakiś tam model...Ale jak poczytałam, to jakoś ochoto mi odeszła... Bo jednak wywalić 1800 złoty i bawić się w jakieś romy i inne cuda, no sorry nie chce mi się... I tak się zaczęłam wahać, czy aby na pewno chce... Cóż muszę znów interenta przeszukać i się dopytać, może wyłożyć mniej i mieć coś "normalnego"
Wróciłabym z chęcią do takich z korbelką... Albo wytrwam z umową do końca i dawaj będę bez telefonu
Oj Kobieto w kwestii telefonu Ci też nie doradzę.... ja co prawda mam dwa hahaha od przybytku głowa nie boli ;)))
Jeden to nokia ...pamiętająca czasy króla ćwieczka, ale ma baterię bardzo żywotną... natomiast drugi to Samsung jakiś tam w każdym razie dotykowy ponoć smartfon hahahha ale się znam.... i powiem Ci częściej używam nokiii hahahaha
Wiesz ja też bym wolała,ale ja muszę dość często praktycznie cały czas sprawdzać maile.... Wszędzie z tabletem latać nie będę.... jest dość kłopotliwe w przypadku braku smrtfona i mnie już szlag trafia... niby zdecydowałam sie na oneplus 3 cena kosmiczna,ale myślę sobie trudno wydam, jakis czas podziala...ale jak zaczełam czytać z czym to się je,nosz odejszła mi ochota... chyba będzie znów coś znaleźć i zobaczymy co mi napiszą... bo i samsunga s7 tez nie kupię
Dokładnie stare telefony są najlepsze.
Ja też mam samsung galaxy niecałe 2 lata a już musialam 2 razy baterie wymieniać,bo jest na to gwarancja tylko pół roku a mi zaczeła szwankować.
Masakra.
ja mojego nie używam tak często, ale baterię zżera szybko czasem przy intensywnym działaniu to po 1 dniu się rozładuje.... a nokijka ..... gadam i gadam i 4 dni wytrzyma...
Ja mam nokie małyszową 3310 telefon nie do zdarcia, ale niestety zyjemy jeszcze w czasach gdzie technika, technika i jeszcze raz technika....ja głownie te maile, coś sprawdzić, beznadziejna sprawa...
A teraz się okazuję,że nawet nie ma za bardzo co wybrać... okazuje się,że za mniej niż tysiąc to nawet nie ma co dyskutować,żeby to miało ręce i nogi... jabuszka nie kupię, czyli po 3 tygodniach intensywnych poszukiwań jestem dalej w lesie
A mam też problem, bo nie wezme nic w abonamcie bo mam ledwie przedłużony... szlag czy ten moj telefon nie mógł odmówić posługi wcześniej ? jak byłam na etapie przechodzenia z sieci do sieci...jak proponowali telefon to ja nie,po co ten działa... a po 7 miesiącach zdechł,padł i bez kabla nie działa... uwierzcie mi idzie się wykończyć, już wyśrubowałam swój budżet do granic możliwości i okazuje się,że nie wiele to dało
Używanego nie chcę, niestety jakoś przekonania nie mam do takich telefonów... Jakiegoś z Chin, za dużo roboty a i biegania po Urzędzie Celnym nie chce...byłam raz bardzo miło i sympatycznie jak mi vat doliczyli...
okazuje się,że jak chce mieć telefon na dłużej niż okres gwarancyjny powinnam wydać masę kasy, której nie mam...
A i tak nikt nie da gwarancji,że ten telefon zadziała... bo to tylko elektronika, to wiesz jak nie dostaję się propozycji, ze jak masz 2k zł, to kup sobie s7 z przedłużenia... czy już nie ma telefonów za jakaś rozsądną cenę, które działają... a wyśrubowanie tego na taka kwotę, kosztowało mnie wiele wyrzeczeń... i nagle jakiś "Chińczyk" z Chin z zagranicznych stron, gdzie nic nie wiadomo... no dzięki nie chce... a jak już coś niby znalazłam, to mi czytać kazali i ochota mi przeszła