Więc mówisz,że KM ruszył 1 czerwca rok temu? Myślałam,że pózniej. Ja zaczęlam śledzić chyba od 5 odc
ja też nie oglądałam od początku.
pierwszy raz włączyłam na fragment odcinka 3.
potem oglądałam czasem fragmenty odcinków, a na bieżąco oglądałam od 13.
Ja słyszalam,ze ma leciec od 1 czerwca,ale nie ogladalam,bo nie mialam czasu.
Przypadkiem zobaczylam 12 odcinek ze słynnym filmikiem i evet na czole i zakochalam sie od pierwszego wejrzenia.
Potem przez weekend nadrobiłam wszystkie 11 odcinkow :D
kurde, a ja nie pamiętam dokładnie kiedy założyłam konto ;c
wiem tylko, że gdzieś po Tobie, ech ;dddd
A ja pamiętam jak pisałysmy pierwsze posty do siebie. Ty,ja i Mistrzyni. Pisałaś,że się cieszysz że nie jesteś sama i ze nam też się podoba serial :D
a no tak :)) niezawodna pamięć :DDDD
jak weszłam po emisji odcinka to takie pustki były.. myślałam, że nikt się tym serialem nie zainteresuje a potem taka niespodzianka :DDDD
Zainteresowanie było i jest...i to naprawdę duże. Nikt się chyba nie spodziewał takich reakcji. Nawet w gazecie o nas pisali haha
tak pamiętam ...to było genialne haha ;dd
już wiem, kiedy założyłam :D 20 czerwca ;ddd czyli dłużej poczekam na świętowanie ;)
no widzisz, imprezowy czerwiec się szykuje ;))))
oglądasz coś Fatmagul? ja kompletnie odpuściłam sobie, nie ma kiedy.. poza HA nie śledzę żadnego serialu tureckiego, ale się opuściłam ;p
gf musze nadrobić cały poprzedni tydzień,ale nie odpuszczam bo to jeden z najciekawszysch seriali mimo wszystko.
W weekend postaram się znaleść czas
ja oglądam na bieżąco ;))))
Umarł ojciec Ergodana,
Kerim zostawił pełnomocnictwo Fatmagul do rozwodu , pokazał jej bilet do Belgii, napisał do niej list.... pojechał na lotnisko i ...... wrócił.... powiedział do ciotki na końcu dzisiejszego odcinka, że wrócił, bo wszędzie widział twarz Fatmagul i im bardziej się oddalał, tym bardziej panikował..... i stwierdził, że chyba zakochał się w Fatmagul..... a Fatma to słyszała chyba, bo zza rogu domu obserwowała rozmowę Kerina i Ebe MIne
o to super :)
dziękuje za streszczenie, kochana jesteś :)))))))))
jak widać duży postęp w serialu, robi się coraz ciekawiej ;ppp
Siostra dla Ciebie prawie wszystko ;)))
więc nie ma sprawy będę Ci pisać streszczenia GF :)))))
hahahah skoro moje streszczenia KA nawet Ci się podobają ;)))) zwłaszcza jak uda mi się jakiś celny komentarz....
hahahha na razie elabusiów z KA nie będzie , bo nie na bieżąco jestem..... w przeciwieństwie do innego forum.... jakoś perspektywa II sezonu mnie nie jara..... ja to jednak.... stara..... duuuupa jestem.... i mam za duże wymagania ;))))
Nie masz za dużych wymagań. Chcesz obejrzeć po prostu coś na poziomie normalności,przynajmniej przecietnym z odrobiną logiki a nie ten chłam ktory obecnie serwują.
Jak na razie wystarczy to,ze poziom kiralika jest poniżej poziomu...
Dzieki siostra...jak masz chęć to pisz streszczonka i nie żałuj ironicznych komentarzy haha ,chociaż w przypadku GF ironia nie będzie aż tak konieczna jak w KA
Dokładnie masz rację.... niestety w KA sprawę wynajmu doprowadzili do takiej groteski, że to się już robi żałosne....
co Meric chce osiągnąć.... poziom takiego wkur...... nia Omera, że ma na zawał zejść czy co..... dla mnie idealnym momentem ( powtarzam to do znudzenia) powiedzenia o wynajmie była rozmowa nad rzeką w 23 odcinku..... wtedy byłoby prawdziwe nowe otwarcie... o którym w 24 odcinku na początku mówi Defne.... a tak.... niby nowe otwarcie, a stare tajemnice zostają...... żałosne.....
GF raczej nie będzie ironicznie komentowane.... na razie wkurza mnie Mukkadess powalona do potęgi n-tej....
W sumie wolę Mukkades od Mustafy. Z tego babska czasem mozna się pośmiać,a Mustafa to prawdziwa porażka
A idż Mustafa to taki gnom, że się słabo robi....
Asu już poznała Fatmagul i była nawet z nią na wycieczce.... i nic nie powiedziała na razie Mustafie....
HI
Ja dziś ogladalam.
Podobal mi sie ten odcinek.
Fatma troche sie dziś uśmiechała.
Co do Kerima ,to spodziewalam sie,że tak się stanie,bo dzis był po wrażeniem Fatmy :))
hello ;))) dokładnie.... uśmiechnięta Fatmagul dziś rozłożyła Kerima.... i coraz bardziej przekonuję się do Engina w tej wersji.... i co trzeba przyznać naprawdę świetny aktor ;))))
Ja juz dawno się do niego przekonalam.
Engin w każdej wersji jest genialny :)))
Czy mi się wydaje,czy ostatnim czasem mniej Cię na forum? Pewnie szalejesz z synem na placu zabaw :-)
No właśnie nie.
Dziele sie komputerem.
Komórka mi sie psuje i nie mam możliwości pisania na niej zbyt wiele,bo szybko sie wyładowuje.
Niestety synuś mi się rozchorował.
Jutro tez mnie nie będzie,ale od czwartku myślę,że wszystko wróci do normy.
Akurat przed dniem dziecka się rozchorował? Szkoda....
Pisanie z komórki to koszmar. Ja obecnie meczę się na tablecie
A myślałam, ze go sprzedałaś.... a nie możesz jeszcze ... już o tym pisałam.... hahahhaa
mam zamiar napisać do KA.
Moze do kompletu dostane jakis odrzutowiec albo rakiete,bo w tym wypadku helikopter to za mało :))
o tak za to, ze zrobili II sezon to powinni się nie wypłacić ;))) czyli szansa na rakietę jest ;))) myślę, że bardziej praktyczny będzie jednak odrzutowiec ;))))
Ale o co chodzi ? Jak mam czas by się bawić, to co...
A poprzedni nie był dobry ? Don't be normral xD
ale mnie się podoba to twoje zmienianie avków ;))
"Jak mam czas by się bawić" - przychodzi mi na myśl piosenka disco polo "lubię, to się bawię" ;))
hahahhahah a słucham czasem na polo tv ;)
i lubię niektóre piosenki disco polo, ale jest też dużo chałowatych ;((((