PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Panel Sióstr nr 12

ocenił(a) serial na 5

Chętnych nie było, to znów Ja :D

Vanessa100

nie mogłam tego dusić w sobie,więc napisałam,a co! haha

madzik_867

hahhaa racja ;))

madzik_867

wysłałąm Ci prze cwhilą na priv wiadomość.
mam nadizeję że doszło

Vanessa100

Oczywiście,że doszło
wszystko dokładnie przeczytałam i zgadzam się z Tobą :))))

madzik_867

grzmi u mnie i się zachmurzyło hehe ;)

Vanessa100

u mnie o dziwo nie,całkiem ładnie jest :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ludzie wreszcie dotarłam do domu :D

Marg_

ja też :D
hello siostry :)))))))))))))))
cały dzień na uczelni, padam :dddd

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Witajcie.....
zwiastun 49 odcinka kiralik ask... za fejsem ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=4pGLkurpv2g

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Widziałam, bo czytałam na lapciu dyskusję na teleforum... Ahh, jakie ten fragment tam emocje wprowadził...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Emocje...a co Defne w końcu nie ucieka i nie skrzeczy hmmmm może i można się emocjonować.
a poza tym to cały zwiastun to sceny, które w zasadzie w serialu już były tylko teraz mamy sen Defne w realu, a w samochodzie jak jechała pijana i się wydzierała, że kocha Omera to też już było..... a wredna jestem wiem;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No było wszystko :D
Ściankę zaliczyli, zaliczyli... I tu żyją nadzieją,że znów coś pokażą... A przynajmniej będzie to oczywiste...
Łapki były, były. No jak śniła to wyśniła... Ale teraz będzie pijana szczęściem :P To to będzie inna scena ;)
I pamiętaj one i tak czekają na dramę :D Bo jak będzie drama, to będzie idealnie

Nikomu się chyba dziś moje ubranko nie podoba

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Właśnie miałam napisać ;))) świetny avek ;)))

a co do zwiastuna... aż chciało by się z Marylą zaśpiewać.... ale to już było.... ok liczą na całusy i Przytulanki i jakiś wstęp do łóżkowych harców , przecież wiadomo, że więcej nie pokażą.... dobra do końca tego sezonu jakoś dotrwamy w końcu będą pewnie jeszcze 3 odcinki albo skoro wiedzą, że będzie II sezon zrobią psikusa i skończą w ten piątek ;)))) hahahha a tym to by mnie zaskoczyli....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A na teleforum, sobie taki ładny, hamerykański avek zrobiłam i co nie mogę go wrzucić bo za duży... Gashhh
Na jutro muszę coś wymyślić :D

Heh, te czasy minęły... Kiedyś by miały więcej :D Przecie one już liczą,że jak im dobrze pójdzie, to będą mieć do lipca odcinki. To fakt byłoby mega zaskoczenie

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Weź nie strasz.... jeszcze 40 odcinków..... czy one oczadziały...... z czego... przecież można już niestrawności w niektórych wątkach się nabawić.... koris i nero z ich idiotycznymi tekstami ..... przez 40 odcinków...... sorry wysiadam nie zdzierżyła bym.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

W 2 serii, wszyscy pojda zbiorowo do psychiatry i kazdy zyska nowa osobowość i wzorzec zachowań

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahahaha Marg;))) dobre ;))) najpierw o wynajmie dowie się jeszcze dziadek, babcia Turkan, Esra, Yasemin i Deniz.... potem wszyscy pracownicy passionis.... a potem na końcu od baby z targu dowie się Omer.... i będzie po kolei wybaczał.... wszystkim a na końcu Defne... po drodze jeszcze będzie pogodzenie z dziadkiem.... ślub dziadka i babciu Turkan, Nihan w końcu urodzi..., i jeszcze zmaterializuje się matka Defne a potem i ojciec.... i potem jeszcze Defne w końcu w ciąży i na świat przyjdą trojaczki... hahahhaa ;)))
to faktycznie zwracam honor.... może być 40 odcinków....

hahahha tyle tylko, ze to Turcja przy słabnącym ratingu pozamiatają w 2 odcinki wszystkie wątki.... hahahhaa

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ty sie nie znasz i wiesz nie jestes fanka serialu...bo on ma taki potencjal,ze sie zdziwisz ;)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Tia potencjał to on miał do 22 odcinka.... a potem Meric to nie scenarzystka to stan umysłu......
a ja mam marzenie... Baris czarny charakter .... ale taki zły, bardzo zły... i co powiesz na to ????

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

To by bylo ciekawe ale na pewnym raczej by sie nie przyjelo...ehh co my tu dewagujemy... Poczekajmy na ten epicki kolejny sezon

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Ano zdaje się, ze tak będę oglądać ten II sezon KA jak oglądałam II serię KM.... w zasadzie odcinków od 54 nie widziałam tylko urywki, po polsku w ogóle....ostatni oglądałam tylko urywki....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No to obejrzymy tak... Kto nam zabroni...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Idę spać.... glowa mnie boli....

Dobranoc ;)))) Tureckich snów ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobranoc ;)))

ocenił(a) serial na 8
Marg_

A jeszcze wracając do zwiastuna.... jedzenie w łóżku i pytania.... hmmmm słynny odcinek 28 albo 29 i zamknięcie Defne i Omera i gra w prawdę czy wyzwanie ..... hmmmmm czy tylko ja mam deja vu????

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Poczekaj jak to szlo... Aaa u Meric nic nie ginie :P czytaj byl czas przywyknac

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ahhaha nic nie ginie.... chyba wszystko się powtarza..... chyba co niektórzy powinni zmienić płytę....

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Śliczny avek :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie tylko Ty Marguś masz deja vu.

Wszystkie tak mamy :))))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;))) My mamy deja vu ;))) inne forum szaleje z emocji....
hmmmm czy my jesteśmy aż takimi smakoszkami ???? , że nam nie pasują mało wykwintne odgrzewane kotlety ;)))
co ja tak filozofuję od rana ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ale pamietaj filozofia tylko u nas,tam idziemy z owczym pedem :) heh jestem.na diecie z piasku

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha tam się fanatyzm szerzy zastraszająco ;))))
u nas o wszystkim i o niczym filozofujemy od rana ;))))

co za dieta z piasku..... czyżby akcja piaskownica na tapecie ???
hahah a ja lukam na mecz Polska - Japonia ;))) zaraz zaczynają ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tak akcja pisakownica plus urodziny xd
Tez bym obejrzala ale nie mam jak
Znow pisze z tekefonu

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Urodziny Twoje ????

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie,nie moje w marcu haha. Prawie narzyczonego xd

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha a to tego narzyczonego co skończył 4 lata ???

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ten akurat 3 skonczyl :p

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha zacny wiek ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ocxywiscie teraz tak mysle,ze mlodszego musze znalzc

Margoargo

hello siostra ;d
fajnie, że wpadasz częściej ;d
brakowało Cię ostatnio haha ;dddd

ocenił(a) serial na 8
kisma

A zagubiłam się w tej mojej realnej rzeczywistości i drogi znaleźć nie mogłam ;))) hahahah
jutro kibicujecie z Madzik ;)))

ale nam siatkarze zrobili niespodziankę w niedzielę, ja oglądałam do trzeciego seta, bo potem nie już nie było, a tu horror dla francuzów się dopiero zaczynał ;)))

Margoargo

haha, grunt, że się odnalazłaś :))))))
tak kibicujemy :D tylko żeby nasi panowie znowu się nie bawili w tie breaki bo muszę iść na zajęcia po południu i znowu przegapię najlepsze ;dddd

ja też widziałam... tylko do trzeciego seta.. dali popis... takie rzeczy to tylko z polskimi sportowcami ;pp
co tam porabiasz? ;ddd

ocenił(a) serial na 8
kisma

A z kim jutro gramy z Japonią ???? bo nie pamiętam...

co porabiam.... łażę po necie hahhaha a dokładniej po filmwebie hihihi dobra żartuję.... zastanawiam się czy iść spać, czy skończyć jakiś odcinek turecczyzny.... mam dylemat, ale zdaje się, ze lady migrena zagości w moje progi a to oznacza out z neta , forum ....

Margoargo

tak z Japonią :))
haha to faktycznie dylemat :d
na migrenę to jednak dobry będzie sen ;ppp
ja jeszcze projekt na jutro kończę, ale tak mi się oczy zamykają.. łoo matko :ddd
pomału zmykam, senna jestem ;pp
Dobranoc, kolorowych :)))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 8
kisma

Kibicuj ostro jutro ;)))

Do miłego zaś;))
Tureckich snów ;)))
Dobranoc ;)))

kisma

Gina ja pędze na mecz ale na pierwszy set nie zdążę na pewno...

madzik_867

i jak tam? na ile setów zdążyłaś?
szczerze mówiąc strasznie nudził mnie ten mecz.. za słaby rywal ;qq
niestety jutro nie obejrzę meczu bo cały dzień na uczelni będę.. a Ty? :)))

kisma

Zdążyłam na początek drugiego. Jutro i pojutrze też uda mi się zobaczyc. Znudził Cie? Mnie sie podobało,jak rozwalili Japońców. Pokazali kto jest mistrzem :-) poza tym było troche ciekawych akcji

madzik_867

o to zazdroszczę, wydaję mi się, że jutro może być ciekawy mecz ;ddd
może za dużo wymagam.. ale ten mecz był bez emocji... ale do gry nic nie mam, dobrze się prezentowali.. to fakt ;D

kisma

Oczywiscie skomentuje jutrzejszy mecz,nie pozbawię się takiej przyjemności :-)