Witajcie.....
zwiastun 49 odcinka kiralik ask... za fejsem ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=4pGLkurpv2g
Widziałam, bo czytałam na lapciu dyskusję na teleforum... Ahh, jakie ten fragment tam emocje wprowadził...
Emocje...a co Defne w końcu nie ucieka i nie skrzeczy hmmmm może i można się emocjonować.
a poza tym to cały zwiastun to sceny, które w zasadzie w serialu już były tylko teraz mamy sen Defne w realu, a w samochodzie jak jechała pijana i się wydzierała, że kocha Omera to też już było..... a wredna jestem wiem;))))
No było wszystko :D
Ściankę zaliczyli, zaliczyli... I tu żyją nadzieją,że znów coś pokażą... A przynajmniej będzie to oczywiste...
Łapki były, były. No jak śniła to wyśniła... Ale teraz będzie pijana szczęściem :P To to będzie inna scena ;)
I pamiętaj one i tak czekają na dramę :D Bo jak będzie drama, to będzie idealnie
Nikomu się chyba dziś moje ubranko nie podoba
Właśnie miałam napisać ;))) świetny avek ;)))
a co do zwiastuna... aż chciało by się z Marylą zaśpiewać.... ale to już było.... ok liczą na całusy i Przytulanki i jakiś wstęp do łóżkowych harców , przecież wiadomo, że więcej nie pokażą.... dobra do końca tego sezonu jakoś dotrwamy w końcu będą pewnie jeszcze 3 odcinki albo skoro wiedzą, że będzie II sezon zrobią psikusa i skończą w ten piątek ;)))) hahahha a tym to by mnie zaskoczyli....
A na teleforum, sobie taki ładny, hamerykański avek zrobiłam i co nie mogę go wrzucić bo za duży... Gashhh
Na jutro muszę coś wymyślić :D
Heh, te czasy minęły... Kiedyś by miały więcej :D Przecie one już liczą,że jak im dobrze pójdzie, to będą mieć do lipca odcinki. To fakt byłoby mega zaskoczenie
Weź nie strasz.... jeszcze 40 odcinków..... czy one oczadziały...... z czego... przecież można już niestrawności w niektórych wątkach się nabawić.... koris i nero z ich idiotycznymi tekstami ..... przez 40 odcinków...... sorry wysiadam nie zdzierżyła bym.....
W 2 serii, wszyscy pojda zbiorowo do psychiatry i kazdy zyska nowa osobowość i wzorzec zachowań
hahahaha Marg;))) dobre ;))) najpierw o wynajmie dowie się jeszcze dziadek, babcia Turkan, Esra, Yasemin i Deniz.... potem wszyscy pracownicy passionis.... a potem na końcu od baby z targu dowie się Omer.... i będzie po kolei wybaczał.... wszystkim a na końcu Defne... po drodze jeszcze będzie pogodzenie z dziadkiem.... ślub dziadka i babciu Turkan, Nihan w końcu urodzi..., i jeszcze zmaterializuje się matka Defne a potem i ojciec.... i potem jeszcze Defne w końcu w ciąży i na świat przyjdą trojaczki... hahahhaa ;)))
to faktycznie zwracam honor.... może być 40 odcinków....
hahahha tyle tylko, ze to Turcja przy słabnącym ratingu pozamiatają w 2 odcinki wszystkie wątki.... hahahhaa
Ty sie nie znasz i wiesz nie jestes fanka serialu...bo on ma taki potencjal,ze sie zdziwisz ;)
Tia potencjał to on miał do 22 odcinka.... a potem Meric to nie scenarzystka to stan umysłu......
a ja mam marzenie... Baris czarny charakter .... ale taki zły, bardzo zły... i co powiesz na to ????
To by bylo ciekawe ale na pewnym raczej by sie nie przyjelo...ehh co my tu dewagujemy... Poczekajmy na ten epicki kolejny sezon
Ano zdaje się, ze tak będę oglądać ten II sezon KA jak oglądałam II serię KM.... w zasadzie odcinków od 54 nie widziałam tylko urywki, po polsku w ogóle....ostatni oglądałam tylko urywki....
A jeszcze wracając do zwiastuna.... jedzenie w łóżku i pytania.... hmmmm słynny odcinek 28 albo 29 i zamknięcie Defne i Omera i gra w prawdę czy wyzwanie ..... hmmmmm czy tylko ja mam deja vu????
Poczekaj jak to szlo... Aaa u Meric nic nie ginie :P czytaj byl czas przywyknac
ahhaha nic nie ginie.... chyba wszystko się powtarza..... chyba co niektórzy powinni zmienić płytę....
Hello ;))) My mamy deja vu ;))) inne forum szaleje z emocji....
hmmmm czy my jesteśmy aż takimi smakoszkami ???? , że nam nie pasują mało wykwintne odgrzewane kotlety ;)))
co ja tak filozofuję od rana ;))))
Ale pamietaj filozofia tylko u nas,tam idziemy z owczym pedem :) heh jestem.na diecie z piasku
hahaha tam się fanatyzm szerzy zastraszająco ;))))
u nas o wszystkim i o niczym filozofujemy od rana ;))))
co za dieta z piasku..... czyżby akcja piaskownica na tapecie ???
hahah a ja lukam na mecz Polska - Japonia ;))) zaraz zaczynają ;)))
Tak akcja pisakownica plus urodziny xd
Tez bym obejrzala ale nie mam jak
Znow pisze z tekefonu
A zagubiłam się w tej mojej realnej rzeczywistości i drogi znaleźć nie mogłam ;))) hahahah
jutro kibicujecie z Madzik ;)))
ale nam siatkarze zrobili niespodziankę w niedzielę, ja oglądałam do trzeciego seta, bo potem nie już nie było, a tu horror dla francuzów się dopiero zaczynał ;)))
haha, grunt, że się odnalazłaś :))))))
tak kibicujemy :D tylko żeby nasi panowie znowu się nie bawili w tie breaki bo muszę iść na zajęcia po południu i znowu przegapię najlepsze ;dddd
ja też widziałam... tylko do trzeciego seta.. dali popis... takie rzeczy to tylko z polskimi sportowcami ;pp
co tam porabiasz? ;ddd
A z kim jutro gramy z Japonią ???? bo nie pamiętam...
co porabiam.... łażę po necie hahhaha a dokładniej po filmwebie hihihi dobra żartuję.... zastanawiam się czy iść spać, czy skończyć jakiś odcinek turecczyzny.... mam dylemat, ale zdaje się, ze lady migrena zagości w moje progi a to oznacza out z neta , forum ....
tak z Japonią :))
haha to faktycznie dylemat :d
na migrenę to jednak dobry będzie sen ;ppp
ja jeszcze projekt na jutro kończę, ale tak mi się oczy zamykają.. łoo matko :ddd
pomału zmykam, senna jestem ;pp
Dobranoc, kolorowych :)))))))))))))))))
i jak tam? na ile setów zdążyłaś?
szczerze mówiąc strasznie nudził mnie ten mecz.. za słaby rywal ;qq
niestety jutro nie obejrzę meczu bo cały dzień na uczelni będę.. a Ty? :)))
Zdążyłam na początek drugiego. Jutro i pojutrze też uda mi się zobaczyc. Znudził Cie? Mnie sie podobało,jak rozwalili Japońców. Pokazali kto jest mistrzem :-) poza tym było troche ciekawych akcji
o to zazdroszczę, wydaję mi się, że jutro może być ciekawy mecz ;ddd
może za dużo wymagam.. ale ten mecz był bez emocji... ale do gry nic nie mam, dobrze się prezentowali.. to fakt ;D