PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Panel Sióstr nr 12

ocenił(a) serial na 5

Chętnych nie było, to znów Ja :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

O rany to się dajesz położyć w szpitalu.....niedobrze... psze Pani...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie, nie idę na jedno badanie.... Generalnie nie bardzo wiem na jakie,ale będzie kontrast xD W każdym razie będą sprawdzać, czy mam musk

Marg_

Mózg pewnie masz,pytanie tylko czy działa prawidlowo haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

ja jak byłam na tym badaniu, to twierdziłam, że sprawdzają czy mam tylko głupotki w główce.... na szczęście tylko one są ;))))

Margoargo

Ja jeszcze nigdy nie robiłam tego badania

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

i obyś nie musiała.... generalnie mało inwazyjne tylko ten świst i szum najgorszy.... i prawie nieruchomo 30 minut.... gehennna....

Margoargo

Nieruchomo ja minuty wytrzymać nie mogę a co dopiero pół godziny,o ludzie...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

niom niestety nieruchomo.... trzeba wytrzymać.... bo Ci skanują tkanki ;))))

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ahhahaa wiem rezonans.... też miałam.... trochę huczy w głowie....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Noo, pewnie i tak mi nie wymyślą,czemu mnie głowa boli.... I skończy się tym,że taka moja uroda

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Ha Siostra ..... migreny masz pewnie.... witaj w naszym migusiowym klubie..... ja mistrz migrenowy jestem ;))))

Ostatnio pisałaś, ze chorowałaś... może to zatoki....

a generalnie.... głowa może boleć... od kręgosłupa, ciśnienia, migren, chorych zatok.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wesołe jest to,że boli mnie tylko lewa skroń :P To jest hit :D

Jak ostatnio usiadłam i podsumowałam co mi zdążyli znaleźć to się pustym śmiechem śmiać zaczęłam

ocenił(a) serial na 8
Marg_

E to chyba migren nie masz.... moja łepetynka w czasie migusi.... rozwala się na milion kawałków....wtedy czuję , ze móżg może boleć.... co za ból... a najgorszy taki z zaskoczenia.... 2 minuty i łeb mi chce rozwalić....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja i migreny mam :D Lista moich przypadłości przewija się przez przez chyba 5 specjalizacji medycyny http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/yipee-crazy-rabbit-emoticon.g if?1292793781

ocenił(a) serial na 8
Marg_

o ho, ho... to faktycznie witaj w klubie migrenowców.... masakracja... czyli poszukiwania przyczyny trwają.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wiesz bardziej idziemy w diagnozę okulistyczną,bo jak mnie dopada ból skroni to na oko mi strasznie to wpływa... W momencie napadu bólu moje oko najchętniej by wyszło... Przez to mam powiększoną źrenice

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Rozumiem, to trzeba dobrze zdiagnozować....
moje bóle czasem zaczynają się od oka... więc wiem o czym piszesz....

Marg_

kochane ja zmykam ;d
jutro muszę wstać na zajęcia niestety, kibicujcie naszym ;D
dobranoc :))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 8
kisma

Dobranoc ;)))

Będziemy kibicować jutro wcześnie zaczynają chyba o 8.40

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Uff nareście nadrobilam posty.

Szaleju sie znowu najadłyscie czy coś :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha u nas to norma ;))) przecież wiesz.... jak widać rozrzut dyskusyjny dziś mamy konkretny od siatkówki, przez GF, KA, badania , urodziny Serkana, muzykę... na ŚDM kończąc..... tylko u nas ;))))

i najlepsze jest to, że nikt Cię nie opieprza, że nie piszesz na temat ;)))) kocham tę naszą różnorodność ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokladnie.

U Nas o wszystkim i o niczym bez żadnych kłótni.

Jedyne takie forum.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Odnośnie ŚDM ma przyjechać Paddy Kelly z Kelly Family.

Moja miłość z młodzieńczych lat.
Do dziś chętnie go oraz zespół słucham :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

O proszę nie wiedziałam.... też ich słuchałam w młodości ;)))) hahahhaa

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Co to był za szał.

Znowu coś Nas łączy :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No dokładnie ;))) ale to były czasy....

Co zrobić jak siostry to siostry ;)))

Margoargo

pozwól że pokosmacę ;)) chcesz ???

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

co się pytasz o pozwolenie ..... dawaj ;))))

Margoargo

przyszła mi do głowy scena, którą umieściłabym w HA ;)))

Pechowa Gokce powiedzmy wylała Demirowi sok na spodnie ;)
i rzuciła się mu wycierać chusteczką hahhhahaa ;)
i włosy jej się zaczepiły o jego suwak w spodniach )
i akurat ta wysoka laska poodbna do seymy wchodzi i ma przed oczami dwuznaczny widok ;))
wtedy skrępowany Demir próbował się odkleić od Gokce, ale jej włosy nie chciały się uwolnić ;)))))
i byłby to obrazek podobny do tego z Wielkiego podrywu
https://www.youtube.com/watch?v=RF3tlUFzn9w
od 2:11 do końca ;)))

już po wszystkim obydwoje są zmieszani (hahhhaa już widze miny obojga) i spoglądają na siebie.
Demir nieśmiało pyta Gokce "jak twoje włosy?"
Gokce - dobrze ;)

a potem Gokce w domu rozmyśla "ale wtopa, Eylem pewnie pomyślała, że robię Demirowi loda........ choć naprawdę z chęcią bym mu go kiedyś zrobiła"

.........ale w Turcji by to nie przeszło hahahha ;( a szkoda, jakby HA był produkcji innego kraju, to mogliby zrobić tą scenę oraz wiele innych kosmatych ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dobre.... ;)))
No tak w Turcji nie przejdzie.... oglądałam wielki podryw kilka razy to znam tę scenę.....

Margoargo

no i widzisz, jak cnotliwa Turcja ogranicza możliwości scenarzystów ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

O tak.... tyle hot scen można zrobić... i nie domyślać się jak w kiraliku hahaha zrobili to w tej przyczepie czy nie.... ;)))) hahahhaa najbardziej rozwala mnie to, że niby w Turcji pokazują.... moment tuż przed.... a potem nawet leżących w łóżku i rozmawiających nie pokażą tylko od razu ubranych.... hahaha to tylko w kiraliku tak jest.... inne seriale bardziej normalne...

Margoargo

np. w amerykańskim HA, to już pewnie kilka razy miałybyśmy hot wyobrażenie Gokce, jak figluje z Demirem ;))

można by też coś porobić z kaanem ;) np. ostatnio jakaś laska rano od niego wychodziła, to amerykanie by pokazali co w nocy robili ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie.... wg amerykanów, albo nas ;))) sceny pod prysznicem co sobie wyobrażała Gocke wyglądałyby inaczej... a powiadasz, ze od Kaana wychodziła laska..... hmmm oj to by się pokazało to i owo.... w końcu spojrzenie Kaan ma zajebiste ;))))

Margoargo

w którą stronę macha Serkan? hahahahhaha ;))
https://www.instagram.com/p/BF_YVFenFZx/

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaa padłam jak to zobaczyłam ;))) faktycznie chyba ma problem z koordynacją ruchów ;))) hahahha
czy na słynnym forum jest już dogłębna analiza ;))))) i jaka diagnoza ???? hahhaha sorry ;)))

Margoargo

braku koordynacji ruchów u Serkana ciąg dalszy;)) ---> oto zdjęcie urodzinowe Serkana z ekipą HA ;))
https://pbs.twimg.com/media/Cj0pPoCUoAANJO5.jpg
Wszyscy patrzą w obiektyw, tylko jeden osobnik - solenizant Serkan, patrzy się, nie tam gdzie trzeba ;)))))

diagnoza Alice13 "Coś ostatnio Serkan ma problem z orientacją w przestrzeni. Najpierw macha nie wiadomo komu, a teraz patrzy nie tam gdzie trzeba, czyżby przeszło z Berka na niego ?"

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

I że wyrażasz swoje zdanie ;) Nikt Ci nie napiszę,ze jak śmiesz to robić http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/happy-onion-head-emoticon.gif?1 292862507

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dokładnie.... nikt nikogo nie poucza ;))) tolerancja ;))) i demokracja.... forum cud mniód i orzeszki ;)))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Obstawiam,że tu miałybyśmy bardziej pedagogiczną pogadankę, gdybyśmy się z czymś nie zgadzały... A nie jak tam,że nie lubisz serialu i jak śmiesz tak pisać...
Czekałam,aż na magdzik zaczną http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/exorcist-crazy-rabbit-emotico n.gif?1292793768 odprawiać

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha o mały włos a madzik by się jakiejś laleczki voodoo dorobiła.... co za krejzolki.... a fanatyzm prawie partyjny ;))))

Szkoda , ze co niektórzy mają klapki na oczach albo co już pisałam są mało wymagający to i fast foodem się zadowolą ;)))

Margoargo

Nie powiedzialam jeszcze ostatniego słowa na teleforum. Moze jeszcze napisze,jesli zdrowie pozwoli

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

no BA :))) przecież wiem;))) trzymam kciuki.... czasem trzeba je naprostować ;)))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Jak bedziesz pisac sie odezwij zaszalejemy razem ;)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahhaa wyszłyście z założenia w kupie siła.... ;)))) dobre ;)))) szanowne forumorowiczki.... roztrojenia nerwowego się nabawią.... jak będą musiały dwie naprostowywać ;))))

Margoargo

Margo, no założyłaś konto na teleforum czy dopiero masz zamiar?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Jeszcze nie... dalej się waham.... hahaha za po tym co tam wyprawiają .... co muszę się poważnie zastanowić ;))) bo ja jak kot chodzę własnymi drogami i swoje zdanie będę bronić do ostatniej kropli krwi.... a i jeszcze jedno znasz mnie trochę wyjątkowo złośliwa bywam... nie wiem czy to przetrwają ;))) hahaha

Margoargo

"nie wiem czy to przetrwają ;))) hahaha"

zafundujesz im survival hahhaha ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No nie wiem... wiesz jak to bywa... jest takie powiedzenie... nie dyskutuj z idiotą.... sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem..... hahahah

Margoargo

"w kupie siła"....... taka jak te gówniane torty co podesłałam hahaha ;)