Hello ;))) O proszę ;)))) zodiakalne bliźnięta z niego ;))))
Vanessa szykuj się na wieczór ;))) musisz oszałamiająco wyglądać;))) jak Serkan przyleci z Tobą świętować ;))))
zajrzałam teraz w google i rzeczywiście - Serkan to bliźniak biologiczny oraz bliźniak zodiakalny ;)) nawet nie wiedziałam, że zodiakalny też ;) To nie może być przypadek, to kolejny dowód na to, że Serkan to wybraniec ;) bóstwo ;) hahahahaha ;)
"Bliźnięta – Znak ten przypisuje się osobom urodzonym między 21 maja a 21 czerwca"
ano pewnie że się szykuję ;) wieczorem pożyczę helikopter od słoneczka ;)
nie wiem tak.. 26 może.. wygląda dosyć młodo ;))
u mnie też :p ale ta duchota w nocy jest nie do zniesienia ;q
ja nie lubię duchoty ani w dzień ani w nocy haha ;))
jutro kolejny niezwykły dzień - 1 czerwca - wtedy wyemitowano 1 odcinek Sezonu na miłość na TV Puls ;)
Tak zaczęła się nasza przygoda z turecczyzną i tureckimi ciachami ;) I nasza siostrzana znajomość forumowa :D
ale lato chyba lubisz? :DDDD
o kurcze, faktycznie.
nie mam głowy do dat, ale Ty za to odwrotnie :))))
rok... kupa czasu :D ale to minęło szybko.. :DDDDD
no lubię lubię ;))
nooooooooooo już rok minął jak z bicza strzelił ;)
gdybyśmy były młodsze, to też mogłybyśmy obchodzić Dzień Dziecka, ale za stare ludzie jesteśmy hahahaha ;)
haha jakie tam stare :DDDD
ja tam zawsze obchodzę...a co :DDD haha
zmykam robić kolacje i takie tam ;pp
papa siostra :)))))))))))))))
Vanessa dla swoich rodziców zawsze będziemy dziećmi i tego się trzymajmy czyli cos na się z okazji Dnia Dziecka należy ;))))
Hello
Ja jutro będę świętować dzień dziecka z synem.
Oczywiście wypiję również szampana za naszą filmwebową rocznicę :)))
O patrz rzeczywiście.... ja zaczęłam oglądać do 3 czy 2 odcinka i widziałam tylko pocałunek Oyku i Ayaza i tak się zaczęła moja przygoda z Sezonem, a na fimweb zawitałam 15 lipca hahahah już niedługo będę miała roczek ;)))
Dokładnie ;)))) ile myśmy przeżyły przez ten rok..... uniesień, frustracji, emocji z powodu oglądania turecczyzny ;))))) hahahaha
hahahahahahahah jak na roczną dziewczynkę, to jesteś bardzo rozwinięta hahahaha ;)
to impreza będzie 11 czerwca, jubileusz ;)