PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Panel Sióstr nr 12

ocenił(a) serial na 5

Chętnych nie było, to znów Ja :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie zapodałaś linki i już mam skojarzenia....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ano bywa i tak.

No bo znają i lubią to się zadowolą...
Dziewczyny pewnie czytają harelikiny xD To cóż poradzisz przyzwyczaiły się do schematów... Bynajmniej nie mam niczego złego na myśli,iż ktoś je czyta... Taka prosta, łatwa lektura... On jest bogaty, ona biedna i zawsze są szczęśliwi xD

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ja lubie harlekiny,ale czytam też inne książki.

Jednak mam juz swoje lata i nie kręcą mnie takie klimaty w serialu ha ha

ocenił(a) serial na 8
Marg_

dokładnie.... mnie wkurza w KA najbardziej to, że do 22 odcinka ten serial był wręcz genialny ile razy ja już oglądałam te odcinki.... a od 15- 19 to moje ulubione.... tam każdy gest, scena miały swoją magię... a potem a potem zrobili z Defne taką idiotkę, skrzeczącą skuczącą.... ładującą się w absurdalne sytuacje... i spieprzyli mi fajną protkę.... o to mam żal do Meric.... cienka jest i tyle....

A co do harlekinów... nawet ja czytam od czasu do czasu jako przerywnik przy czymś bardziej ambitnym, ale nie traktuję ich jako religii tylko miły przerywnik.... po prostu to pewnych spraw, rzeczy trzeba mieć zdrowy dystans..... ale to przychodzi z wiekiem.... hahahaha powiedział stary zgred czyli ja ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja też czytam,ale to taki trochę poprawiacz humoru. Bo tam jeden schemat i zawsze happy ending :D

A co do KA, był serial z potencjałem a teraz cóż jest jak jest... Ale my przecież się nie znamy

ocenił(a) serial na 8
Marg_

w harlekinach total schemat, jak w telkach latino....

no dokładnie co my wiemy o kiraliku...... my stare.... nie będę kończyć ;))))

Margoargo

"no dokładnie co my wiemy o kiraliku"

to tak jak Linda "co ty wiesz o zabijaniu?" :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No zgadza się cytowałam klasyka lindę ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

My nie jestesmy godne by cos wiedziec xd
My nie szipujemy ani defom...czy jak oni tam pisza ani tym bardziej elbar...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha no zgadza się nie dostajemy orgazmów na widok Barisa... a sceny Defom owszem podobają mi się czasem.... hahaha ale dogłębnej analizy nie przeprowadzam.... po co...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

To wiesz jak my smiiemy cos pisac

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha my sobie tu urządzamy pogaduchy a licho nie śpi.... szpiegów mamy na pewno to i na nas doniosą.... oj dostanie się nam hahahha ale jakoś spływa to po mnie jak woda po kaczce...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No i co zrobia z nas tatra ? Nic zlego nie piszemy,tam tez sie nie udzielamy to co im.do tego...
Dobra my tu gadu gadu a za oknem ciemnisc... Dobranoc

ocenił(a) serial na 8
Marg_

E tam my się nie boimy ;)))) prawda się zawsze obroni ;))))
No ciemność wielką tez widzę ;)))

Dobranoc ;)))

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ja uciekam.

Życzę słodkich tureckich snów :))

Dobranoc.
Do milego zaś :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dobranoc Siostra ;)))
Tobie też tureckich snów ;)))))

Margoargo

Też znikam
Pa

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

dobranoc ;)))
Ja sobie jeszcze pokosmacę z Vanessą ;))) pora odpowiednia ;))))

Margoargo

moje opcje do HA ;))

1) Gokce będzie się równocześnie spotykać i sypiać z obydwoma panami (ale oni będą będą o tym wiedzieć )
I jak zajdzie w ciążę, to będzie taka sytuacja, jak w najnowszej części Bridget Jones - że Bridget nie wie, czyje dziecko i obydwu wciska kit, ze ich dziecko i obydwu przyprowadza na wizytę do lekarza, tylko w innych porach, żeby się o sobie nie dowiedzieli
Gokce urodzi bliźniaki, jeden bliźniak będzie dzieckiem Kaana, a drugie dzieckiem Demira :D

2) okazuje się, że dziecko jest ani Kaana, ani Demira, tylko jest skośnookie po Japończyku :D

3) Gokce nie wiąże się ani z Kaanem, ani z Demirem, tylko z jakimś trzecim Może...... z jakimś Japończykiem :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha aleś wymyśliła.... a potem okazuje się , że dzieci nie mogą być ani Demira, ani Kaana.... bo jeden i drugi są bezpłodni..... ha nawiązuję do dzisiejszego TzT..... to będzie prawie cud.... brat Yigita nie jest bezpłodny, bo to żona załatwiła z lekarzem, żeby myślał, że jest.....

Margoargo

a tak, oglądałam dziś TzT i byłam w szoku ;)) nieźle to scenrzyści wymyślili ;)biedny dżahit 10 lat myślał że jest bezpłodny, a tu nie ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ja oglądałam kawałek.... Yigit dalej mnie wkurza co za burak..... porażka po całości.... hahaha ale bym się śmiała, jak by się okazało, że Kerim chyba jest ojcem Nur....

Margoargo

yigit jest żałosny........

Kerim ojcem Nur? byłoby kazirodztwo bo się na nią napala hahaha ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No wiesz.... to Turcja kto wie.. a oni lubują się w dramatach... to taki wątek by im pasował.....

tak powalonego prota jak Yigit dawno nie widziałam...

Margoargo

yigit się wnerwia, bo kerem dał nur swą marynarkę by się okryła, bo zimno było hahhah ;)
pewnie yigit wolałby żeby nie zakładała i zmarzła dobry mąż ;))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahah dlatego właśnie uważam, ze jest powalony ;)

Margoargo

walnęłam na teleforum elabuś z okazji rocznicy premiery KM ;))

http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/sezon-na-milosc-tv-puls-2014, 30576-16470.html#5866355

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Toś zaszalała ;))) elabuś fajny ;))))
Cóż jesteśmy o rok starsze a i tak KM Ayaz, Oyku i nawet Szmapet wywołują w nas emocje.... a scena tańca..... to najlepsza scena wszystkich seriali jakie oglądałam.... każdy najmniejszy gest dopracowany...... magia......, magia.... magia ;))))))

Margoargo

dobranoc ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dobranoc ;)

Margoargo

Dziń doberek Siostry :D

madzik_867

Właśnie oglądam sobie mecz...początek nienajlepszy dla Biało-Czerwonych,ale szybko odrobili straty.
Challege w wersji japońskiej to śmiech na sali. U nas takie sytuacje są niedopuszczalne,aż żal patrzeć.
W arenie generalnie grobowa cisza,ale Polscy kibice nie zawodzą.
W Polsce jednak na meczach najlepsza atmosfera,lepszej nie ma nigdzie na świecie :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello ;)))
chyba coś nie mogą znaleźć nasi sposobu na chińczyków... możemy dostać 3:0.... będzie masakara

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

O cholera posłuchali mnie.... 2:2 i oby tego nie spieprzyli...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Z tego co widziałam w pierwszym secie... tylko spryt i druga linia... zaskoczą chińczyków... a jak na nich patrzę... to nieźle ich musieli sterydami karmić... chińczyki i takie wielkoludy...

Margoargo

Haha no i wygraliśmy po raz kolejny :DDD
historia lubi się powtarzać. 3 razy przegrywaliśmy 0:2 a potem wygrywaliśmy 3:2
Chłopcy są specami od tie breków...jak oni to robią...?
Znowu mogę śmiało napisać : Brawo My. Super

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

HURRRA BRAWO NASI ;)))) 3:2 .... oni muszą nam horror zapodać ;))
hahah wychodzi na to, że piszę sama do siebie ;)))

Margoargo

spoko,ja też piszę sama do siebie XDDD
znowu się mijamy...

madzik_867

nie daliśmy się wielkoludom
nawet oni nam nie straszni

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello ;))) no na szczęście... nasi się ocknęli w 3 secie , bo było by źle.... a potem już te 3 sety poszli po profesorsku....
chińczyki mimo, że wielkoludy mieli siłę na 2 sety.... a potem.... wyszło ogranie naszych... zresztą nasi siatkarze uwielbiają podnosić nam adrenalinę.... i doprowadzać do zawału ;)))
Mam nadzieję, że jutro wygrają z wenezuelą i faktycznie będą coraz bliżej IO..... serdecznie im tego życzę;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemka.

Dzis nie ogladalam GF.
Było coś ciekawego?

Pozdrawiam :)))

sloneczkO_1

Ja widziałam dziś pierwszą połowę odcinka. Fajny. Nadrabiaj śmiało ;))))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Jutro rano wcześniej wstanę ,jak mi sie uda ( czytaj jak bedzie mi się chciało ha ha )
Najpierw meczyk , a potem seriale.

sloneczkO_1

Cudowny plan. Popieram :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Zobaczymy co z niego wyjdzie :D

Marg_

hello ;)) dziś jak na razie u mnie słoneczny, gorący dzień ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Hellol, u mnie taka pogoda przed burza beznadzieja

ocenił(a) serial na 5
Marg_

A u mnie w końcu mogłaby ta burza przejść, bo ta pogoda mnie wykończy

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello ;))) u mnie za chwilę zacznie się burza.... już anioły w kręgle grają ;)))

Margoargo

hello ;D
u mnie gorąca jak cholera ale na burzę się nie zapowiada ;d
ostatnio prawie w ogóle u mnie nie pada ;p

nasi znowu wygrali ;) no super ;))
nie widziałam meczu, ale byłam w ogromnym szoku jak zobaczyłam wynik 3:2, mecz musiał być ciekawy..
przynajmniej obejrzę sobie naszych piłkarzy wieczorem :DDDD

miłej reszty dnia :)))))))))