PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dobranoc :D

Serkanowych snów :D

Do zaś :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

O widzę, że tylko Ty Siostra zostałaś na placu boju.... ja wpadłam na chwilkę....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja mam filmweb włączony,ale robię całkiem cos innego ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Strasznie mi dziś filmweb ścina.... nie wiem nie wytrzymuje ilości komentarzy hahaha ;)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dobra też już idę spać;)))

Do zaś ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Witajcie Siostry ;)))
50 twarzy Greya.... bezkonkurencyjne w złotych malinach...... 5 statuetek zdobytych hahahhaa ;)))
najgorszy film, aktor , aktorka, duet ekranowy i scenariusz...... hahaha i oni chcą kręcić dalej..... ło matko..... Nie rozumiem amerykanów....

Miłego odpoczynku w niedzielę Wam życzę ;)))
Do zaś ;)))

Margoargo

Haha Cześć i dzięki za poprawienie nastroju od samego rana hahaha,mówiłam wczoraj,że ma spore szanse na wygraną.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hej, a proszę Cię bardzo ;)))

Ja jak już przeczytałam książkę to wiedziałam, że hitu to z tego nie będzie....
Może kiedyś w przypływie wisielczego humoru obejrzę 50 twarzy... bo ja jeszcze nie oglądałam....

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Taka wiadomość z rana i od razu człowiek ma dobry humor na cały dzień :-D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witaj.
To było do przewidzenia.

Miłej niedzieli :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hejka ;)) Dziewczyny udostępniły 34 odcinek... kiralika..hmmmm jak obejrzę może stworzę Wam w końcu obiecany felieton ;))) one szybciej tłumaczą niż ja dojrzewam do felietonu ;)))

Margoargo

Obiecałaś nam felieton,więc cierpliwie czekamy. :D Może być zrobiony z przymrużeniem oka,nie mam nic przeciwko :)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Zobaczymy jaki wyjdzie ;))) hahaha na razie obejrzałam może 30 minut odcinka, bo na więcej nie mam czasu..... hahaha do czego doszło... ja kiralikoholiczka kiedyś .... obecnie po odwyku ;)))) oglądam odcinki na raty .... gdzie to zapisać... jeszcze odcinki do 22 oglądałam całe nie bacząc na nic..... a teraz może go skończę dziś w nocy, może jutro.... jedno tylko robię teraz oglądam cały odcinek , bo wątki poboczne zaczynają się robić ciekawsze niż wątek główny.... hahaha ;))))

Margoargo

Rozumiem,że główny wątek jest wyczerpany na maxa,bo zgodnie z planem powinien być już dawno skończony,no ale jeśli Turcy się bawią w przedłużanie to taki tego efekt. Dlatego też zaczyna się zapychanie odcinka czym się da.Nie mam już siły do kiralika,naprawdę.Poddaje się :(

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Po prostu wątek główny to stagnacja..... nie było ani euforii ani dramy i rzucania szkłem i rozbijania szyb .... po prostu stoi wątek w miejscu, bo Omer domyśla się, że coś stoi na przeszkodzie, żeby byli razem, a Defne nie chce wyznać prawdy.... mówi mu, że już niedługo stanie u jego drzwi i już nie odejdzie..... ale na razie to nie następuje...., a że Umuś już 2 razy dostał od życia po główce za miłość do Defne to teraz podchodzi ostrożnie.... bo wie, że może się znowu sparzyć, a trzeci raz ciężko mu się będzie pozbierać.....i tak krążą i krążą wokół siebie.... i nic akcja nie idzie do przodu.....

Chodzą plotki, że Meric ( scenarzystka) ma rozciągnąć akcję, bo będzie drugi sezon..... to chyba najgorsza wiadomość dla tego serialu.... tylko nie to.... już ten serial który był dynamiczny, komediowy, stał się obyczajówką niczym M jak miłość u nas.... masakra..... jak tak dalej pójdzie..... też przestanę oglądać....

W mojej wersji już powinni kończyć wątki i zbliżać się do finału.... a tu pogadają o końcu serialu....albo I serii w czerwcu to jeszcze prawie 16 odcinków przed nami..... wrrrr coraz większy nerw mnie bierze....
Na przykład kłopoty biznesowe Omera i Sinana już są po raz trzeci.... firma znowu na krawędzi.... porażka....

Margoargo

Rozciągnąć akcję?A przepraszam bardzo,a jak nazwać to co się teraz dzieje jak nie przeciąganiem akcji? Skoro to nie jest przeciąganie to ja się boję pomyśleć co czeka tych co zamierzają dalej oglądać. Drugi sezon w ogóle nie powinien powstać. Racja,to najgorsza wiadomość jaka tylko może być.
A co to relacji Defne i Omera ( celowo nie napisałam związku,bo trudno nazwać ich relacje prawdziwym związkiem ) myślę,że Omer zamiast się tak cackać z Defne powinien raczej porządnie nią potrząsnąc. Może wtedy w końcu ta prawda by z niej wylazła na wierzch.
Zdenerwowałam się w tym momencie,nie ma co XD

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Sakin Madzik, Sakin;)))

Zobaczymy co zapodadzą w 36 odcinku, bo okazuje się, że dziadek podarował rezydencję Neriman i Necme... bez spełnienia warunku ożenku Omera.... więc czy teraz w końcu Defne powie prawdę Omerowi..... czy jak prognozuje Marzenka.... Neriman jak już dostała posiadłość będzie chciała odsunąć Omera od Defne..... bo wiesz nie te sfery i takie tam.... co ta Meric wymyśli nie wiem, ale zalatuje to już taką tandetą niczym tureckie cweterki hahaha

Margoargo

Super,dziadek podaruje dom bez spełnienia warunków umowy. Czyli wychodzi na to,że cała ta umowa i wszystko co robiła Neriman z Defne było zupełnie bez sensu. Takie coś też mi się nie podoba. Gdyby zażądał ślubu może zaczęłoby się dziać coś więcej,akcja ruszyłaby do przodu,bo tego najbardziej brakuje kiralikowi.Akcji! A tu co? Dupa.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dokładnie brakuje takie jak ja to nazywam pieprznięcia między Omerem i Defne , ale powiem Ci, że się nie zanosi na to .....może niech ktoś w końcu powie Omerowi o umowie, albo niech podsłucha kogoś, ale niech się w końcu coś zadzieje, niech się któreś z nich wścieknie maksymalnie... bo już mi się nudzi.... Kobieto już nawet zagrywki Deniza, żeby dokopać Omerowi mnie nie denerwują, no bo można się wkur.....wić raz, może dwa, a potem Ci już powszednieje.... dlatego uważam, że ten serial powiniem mieć max 40 odcinków i koniec..... bo wszystko można by było zgrabnie pozamykać i po sprawie....

osobiście chciałabym zobaczyć czy Barisa czy Elcin w innych produkcjach.... najbardziej marzy mi się Baris - czarny charakter.... niby taki miły, grzeczny, ale szatan do kwadratu..... hahhaa ale mam marzenia;)))

Margoargo

A wiesz co ja bym już wolała? Żeby Omer się ożenił z Gallo haha chociaż jej na oczy nie widziałam. Ale to przynajmniej byłby jakiś zwrot,jakieś emocje,cokolwiek innego od tej nudy .
Ale wymyśliłam haha :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

No może się spełnić Twoja wizja.... bo Gallo niepokoi Umusia, widać, że chyba z lekka zagięła na niego parol, a z drugiej strony Umuś się na nią wkurza, bo mu zarzuca, że nie rozumie kobiet.... hahhaa a do kompletu Deniz ożeni się z Defne ....i będziemy mieć dramę ;))) hahaha chociaż Defne jak idiotka boi się Deniza..... to raczej on jej nie przekona do ożenku...... bo co prawda swój czar męski skutecznie wykorzystuje, ale Defne chyba na to nie poleci.... chociaż Denizowi się Defne podoba..... a ostatnio Umuś go załatwił więc Deniz będzie szukał sposobu, żeby dokopać Omerowi, więc może będzie się przystawiał do Defne , a Umuś się wkurzy.... i będzie zazdrosny.... hahaha patrz jakie my fajne wątki wymyślamy, może niech Meric zaczerpnie z nas hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja się juz nie wypowiadam na ten temat,bo szkoda moich nerwów.

Na felieton poczekam.Nie ma pośpiechu.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

ja już też oglądam bez nadmiernej ekscytacji.... a widziałaś co się dzieje na teleforum.... jaki powstał kącik poetycki im jeszcze nie przeszło hahaha ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Niestety nie widziałam,bo nie wchodzę tam od dłuzszego czasu.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Siemanko Madzik :D

Fajna wizja.
Przynajmniej byłaby jakas bomba.

Ja po tych niewypałach mam większy smród w mieszkaniu niz gdyby mi przeszło stado skunksów ha ha

sloneczkO_1

No hej :))))

Właśnie o to chodzi. O jakąś bombę,coś interesującego i przyciągającego uwagę a nie jakieś pitu,pitu :D

O jakich niewypałach piszesz?

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

O niewypałach w Kiraliku ha ha

Bo ciagle czekamy na jakąś bombę, a tu niewypał za niewypałem.

sloneczkO_1

Aha,sorki nie załapałam. Coś mnie przytrzymało haha. A co racja to racja,niewypałów pełno jest niestety.

Ale żeby nie było że wcale nie piszemy o kiraliku... to teraz trochę dyskusji na ten temat :D
Chociaż się człowiek złości przy tym.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

tak niewypałów ci u nas dostatek w kiraliku hahaha ;)))

Dziewczynki miłej dyskusji życzę .... kolorowych snów i co tam chcecie;))))
Zycie wzywa ..... znikam ;))))

Dobranoc ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Właśnie piszemy o Kiraliku ,tylko nie to co trzeba ha ha

Co tam u Ciebie?

U nas koniec ferii.
Nareszcie trochę luzu w domu będzie ha ha

sloneczkO_1

U mnie nic ciekawego. Ale spokojnie ;p

No proszę,syna posyłasz do szkoły,żeby mieć spokój hahaha :D
Koniec tego dobrego,trzeba wracać do nauki :)
Twój syn jest w podstawówce?

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Tak w 3 klasie :D

sloneczkO_1

To super. Fajny wiek. Lubię takie dzieciaki. Choć najbardziej lubię takie w wieku przedszkolnym :) słodkie są

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dokładnie.
Takie maluchy są słodkie.

Mój syn jest kochany ,ale zaczyna pokazywać pazurki ha ha

U dzieci podoba mi się ich szczerość.
Mówią to co myślą.

sloneczkO_1

Powiem Ci,że jakbym miała wybierać to wolałabym mieć chłopca niż dziewczynkę :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Życzę Ci tego z całego serca :D

sloneczkO_1

Oj,to nie prędko się spełni. Jeśli w ogóle :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Oj tam.

Stanie się to szybciej niz myslisz.

sloneczkO_1

Właśnie przeglądam po krótce Tylko z Tobą po polsku,bo jeszcze nie oglądałam.
Kilka następnych może też zobaczę sobie,ale bez jakiegoś wielkiego wow.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No ja też moze luknę,ale nic na siłe ha ha

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Tak na milszą niedzielę :D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5gXGDJ1CvDQ

sloneczkO_1

Skoro naszło Cię na francuskie piosenki coś mi się przypomniało. Kiedyś bardzo lubiłam to :

https://www.youtube.com/watch?v=HuHoCa8PAbg

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Znam :D

Fajna nutka :D

sloneczkO_1

Dziś Oscary. Ciekawe kto wygra :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No ciekawe.

Ja narazie idę poogarniac parę spraw.

Jeszcze tu wróce ha ha

Do zaś

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witaj .

Dzięki za info.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Siostry..... obejrzałam 34 odcinek..... do felietonu muszę jeszcze dojrzeć.......
w każdym razie duet ..... Neriman - Koriś..... kiedyś był zabawny teraz zaczynają mnie żeby boleć jak ich oglądam...... brawo dla Marzenki, że ma siłę to tłumaczyć ;))))

Do zaś ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Mnie juz dawno ten duet zaczął denerwować.
Dwoje dorosłych ludzi a zachowuja się jak dzieci.
Szkoda gadać.