O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D
Natalia Szroeder ma nową piosenkę :D
https://youtu.be/X9doLGPa2T4
Tak na sobotę :D
dziewczyny, bardzo, bardzo mi się podoba ta piosenka Natalii Schroeder "Lustra".
Mój numer 1.
Bardziej niż Margaret "Cool me down"
Mnie się bardzo podobają Lustra,ale szczerze mówiąc na Eurowizji jej nie widzę. Dużo większą szansę ma Margaret z Cool Me Down. Z tego co czytałam wielu ludzi obstawia właśnie tą piosenkę. Poczekamy,zobaczymy.
też słyszałam, że faworytem jest Margaret :D
Ale trochę irytuje mnie, że każde zdanie w piosence kończy się "cool me down" XD
Fakt,mało ambitne. No i nie wiadomo jak sobie poradzi na żywo.Różnie może być. Ja osobiście uważam,że Cleo dała świetny występ 2 lata temu i ta piosenka miała wielkie szanse. Wyszło jak wyszło,ale było naprawdę super wg mnie
ja się zgadzam, występ cleo był fajny :D
ale jurorzy zaniżyli noty ;(((((
niektórzy bulwersowali się (nie tylko w Polsce, ale i w innych krajach), że niemoralne, prymitywne itp. jakby cycków nigdy nie widzieli :D musiałby kto, jaka cnotliwa Europa
dziwna Europa - trochę piersi -łoooo, niemoralne
ale transseksualiści, transwestyci, przebierańcy i już nie wiem, jak nazwać hahaha są ok i nie można nic złego na nic powiedzieć, bo nietolerancja.
No proszę was.....
Dokładnie. Właśnie w tym rzecz. Normalni ludzie nie mają swobody ani prawa bytu. Wszędzie dziwacy i popaprańcy.
:D
Co do transów czy homo, to nie to, żebym była jakąś nietolerancyjną czy coś :D
Jak mają takie skłonności, to nic nie poradzą, rozumiem. Też chcą być akceptowani.
Tylko "tolerancja" jest obecnie źle rozumiana i to słowo jest nadużywane.
Szpak ma piosenkę "Jesteś bohaterem" słyszałaś?
Toż to plagiat jak nic. Refren przypomina w melodii do złudzenia "Nie płacz kiedy odjadę"
https://www.youtube.com/watch?v=Y6GFYfFuslY tutaj i jeszcze gdzieś widziałam,ale nie pamietam gdzie. Chyba w komentarzach jest drugi link
Tu chodziło o to kto startuje w eliminacjach,a piosenki są raczej nieaktualne. Z resztą nie wiem haha.
Ok spoko ha ha
Mam nadzieję,ze będa gdzieś to puszczac i widzowie moga miec mozliwośc głosowania na swój utwor.
Tylko ,zeby nie wybrali jakiegos " Hitu " w stylu "koko koko ,euro spoko " ha ha ha
Urodzinowe party Korisia z 35 odcinka z napisami :D
Wszyscy ubrali sie jednakowo.
Panie na biało, panowie na czarno ha ha
https://youtu.be/7l2tVVV4-nQ
Padłam na tym filmiku.
Koray wszystkich zdubingował,oprócz Yasemin.
Widać,ze ekipa nie potrafiła powstrzymac sie od smiechu.
Ciekawe ile razy to nagrywali :D
Nie wiem,bo jak ja oglądałam to jeszcze była blondynką ha ha
Tez teraz zauważyłam
Jeszcze wróciłam,...... Yasemin jest brunetką od 35 odcinka.... hahaha czyli tego ostatniego ;)))
A proszę ;)))
Impreza u Korisia świetna.... ja czekam aż przetłumaczą prawdziwe życzenia dla Korisia... bo na pewno dawali tam czadu.... zwłaszcza Omer i Sinan ;)))
Przeczytałam :D
Zgadnij... tradycyjnie odcinek był zachwycający ♥ haha ;)))))
komp u ciebie zajęty chyba :D
Ja lubiłam podchodzic do tablicy tylko z matmy , zwłaszcza przed maturą,żeby miec praktykę przed ustnym ha ha
Tak i do dziś mi to zastało.
Pisałam juz kiedys,ze zdawałam pisemna i ustna mature z matmy ha ha
Jedyne czego nie lubiałam z tego przedmiotu to geometrii : kwadraty,stożki,owale i takie tam.
Reszta była spoko.