PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D

Margoargo

Margo,jak tam wczorajszy odcinek kiralika?Rozumiem,że nic się nie posuwa jakoś szczególnie do przodu...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Nie widziałam całego jeszcze chyba poczekam na napisy....
Generalnie między Omerem I Defne stagnacja na całego.... niby mieszkali ze sobą... niby oddziałują na siebie... ale jakiegoś boom w którąś stronę nie ma.... ani euforii ani dramy ..... takie flaki z olejem.... czy się będzie coś działo nie wiem.... na razie dziadek dał Neriman i Necme chatę....bez warunku, że Omer ma się ożenić.... więc czy umowa zobaczy światło dzienne..... hmmm nie wiem.... na razie Koriś rządzi... w ostatnim odcinku były urodziny naszego Korniszona.....
W 34 odcinku Defne mieszkała z Omerem.... w 35 odcinku w pierwszej scenie się wyprowadziła....Umuś smutny ona też... no wiadomo było, że się wyprowadzi, bo sami się umówili na wspólne mieszkanie jak przyjaciele w 33 odcinku mieli tak mieszkać 2 tygodnie.... hmmm czy mieszkali tyle nie wiem .... jak sama wiesz u Turków czas to pojęcie względne.... nigdy nie wiadomo ile czasu upłynęło.....
Prawie cały odcinek nie było wspólnych scen Omera i Defne bo wszyscy uganiają się za Gallo.... słynną ponoć projektantką. mody..... bo mają jej stworzyć buty do jej kolekcji.... i podchody z obu firm robią.... w ostatniej scenie na urodzinach Korniszona .... Defne rozmawia z Omerem..... jak to ona ma w zwyczaju znowu go prowokuje, ze on jest jak posąg i że nie tęskni za nią.... na to Omuś jej mówi, że bardzo tęskni za nią , za mieszkaniem z nią, ale ciągle są w połowie drogi.... i on jej mówi, że ona mu coś obiecała i, że on pamięta o jabłku..... ( jabłko to była prowokacja w 34 odcinku.... tylko nie wiem o co dokładnie chodzi, bo nie chce mi się tłumaczyć z angielskiego, ale jak będzie już po polsku to Ci napiszę) myślę, że jabłko to taka erotyczna prowokacja Defne dla Omera.... tak było z piórem w 28 i 29 odcinku....

Teraz od 2 odcinków Yasemin i Sinan mają się ku sobie.... hmmm ciągnie ich do siebie strasznie....
Yasemin ostatecznie rozstała się z Iso....
A Sude dalej wydaje się, że kocha Sinana....

Muszę Ci kiedyś zrobić skrót odcinków.... od 18 żebyś się orientowała co nieco.....

A taki mi trochę elabuś wyszedł..... hahahha

Margoargo

Bez sensu to wprowadzanie się Defne skoro zaraz znowu się wyprowadza. Do tego jeszcze nie mają za wiele wspólnych scen,no to już w ogóle słabo. Za to Gallo w roli głównej,brak mi słów zwyczajnie.
Eh,chyba już nic dobrego z tego nie będzie. Żal tyłek ściska,tyle powiem.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Defne się wprowadziła, bo Gallo rozpowiada, że Omer nie zna się na kobiecych butach, bo nie mieszka z kobietą i żeby ukrócić plotki Defne wprowadziła się do Omera umówili się na 2 tygodnie.... strasznie naciągane te wątki już robią... ja czasem oglądam początkowe odcinki.... nie wiem jakoś tamten reżyser bardziej do mnie przemawiał.....

Margoargo

czyli rewelacji w KA nie ma

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No to fajnie.

Nie żałuje,ze przestałam to ogladac.

Scenariusz jest do d...
Jak jeszcze mają zrobić 2 sezon ,to juz kompletna porażka.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Drugiemu sezonowi mówię stanowcze nie.... biorąc pod uwagę, że plan mają ciągnąć tę serię do czerwca to jeszcze co najmniej 12 - 16 odcinków przed nami.... już scenarzystka odgrzewa kotlety a co będzie później..... \

O Słoneczko ja widziałam 6 odcinek Cilek Kokusu , bo chciałam się kiedyś odmóżdżyć.... to soboe obejrzałam....

sloneczkO_1

Ja się cieszę,że nie oglądam KA bo...aaaa pisałam to 100 razy,nie będę pisać po raz 101,wiesz o co chodzi :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Tak wiem,wiem ha ha

Margoargo

hahahaha :D

Serkan- Serkan, sakin, przecież już to przechodziliśmy w KM... będzie dobrze.... Ozge... może ja jednak poczekam na korytarzu?
Ozge (brutalnie szarpiąc mu rękę) - Gdzie na korytarz chcesz wiać ???!!!! Masz być tu do końca !!
Serkan - ok, aha, yhy... (do siebie) o Allahu :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ozge : Myślisz ,ze zrobiłes mi dziecko i na tym sie kończy twój obowiązek.

Serkan : Nie mogłem się powstrzymać

Ozge : Że co?

sloneczkO_1

xDDDD

Ozge - Co mi tutaj wyjeżdżasz tekstami z KM ?!
Serkan - Przecież ty pierwsza z takimi wyjechałaś... Zresztą naprawdę nie mogłem się powstrzymać :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Scenarzysci KA i innych tureckich seriali powinni się od Nas uczyc.

sloneczkO_1

pewnie :D
jesteśmy mistrzyniami - szczególnie w wygłupianiu się oraz kosmaceniu :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Z głupotek i kosmacenia to my jesteśmy doktory habilitowane.... hahahha

Margoargo

Cytuję Atessę "Ostatnio na fb na jakimś fanowskim koncie zamieszczono zdjęcie Serkana z małą dziewczynką i pojawił się taki komentarz do niego: że wygląda na to że bardzo lubi dzieci, było by dobrze gdyby szybko miał swoje z ukochaną żoną, ponieważ Serkan również się starzeje i pytanie: Na co czekasz? :P"

Według mnie Serkan powinien odpisać "Nie poganiaj mnie, bo tracę oddech".
Jak w tej piosence Kory :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Magister inżynier ha ha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Otóż to.

Na szczęście odbijam sobie to w innym serialu ha ha

Dziewczyny wiedzą o czym mówię :D

sloneczkO_1

Wiemy,wiemy haha. Trzeba sobie jakoś radzić.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dokładnie :D

sloneczkO_1

dziś w USA Złote Maliny, a w jutro w nocy Oskary :D

Vanessa100

Które filmy są nominowane do Malin?

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

"50 twarzy Greya " ?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie chyba najwięcej nominacji ;)))

madzik_867

nie wiem :D
wiem jedynie, że 50 twarzy Greya jest nominowane, o czym pisałyśmy kiedyś.
O innych nominacjach w kategorii film i innych kategoriach, nie mam pojęcia.

Vanessa100

50 twarzy greya ma naprawde spore szanse. Możliwe,że dostanie. Zasłużenie z resztą :D

madzik_867

hahahahhaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

50 twarzy jest nominowane do malin.... jako film, rezyseria , główny aktor i główna aktorka czy scenariusz też to nie wiem,

muzyka albo piosenka są tylko nominowane do Oskara.... chyba

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Tu mozna sobie poczytać :

http://www.filmweb.pl/news/ZŁOTE+MALINY+2016%3A+Nominacje+dla+%22Greya%22+%22Jup itera%22+%22Paul+Blarta+2%22+i+%22Pikseli%22-115285

sloneczkO_1

słoneczko, dzięki za link :D
Czyli 50TG we wszelkich możliwych kategoriach hahahaha :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Nie ma za co.
Sama byłam ciekawa ha ha

sloneczkO_1

Aha,to się wyjaśniło. Czyli tak jak sądziłam,szanse na malinę ma spore. I dobrze! Należy mu się jak psu buda haha

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Masakra .
Tak słabego filmu to ja w życiu nie oglądałam,a sporo tego było ha ha

madzik_867

"Należy mu się jak psu buda haha"
i jak malinie wiaderko :D a raczej wiaderko na maliny hahhaa :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Będziesz ogladać?

Ja lukne w poniedziałek na wyniki.
Mam nadzieję,ze w koncu Leo dostanie Oscara.
Z tego co czytałam , ci co je rozdaja nie przepadają zbytnio za tym aktorem.

sloneczkO_1

a gdzie można te Oscary obejrzeć? w necie, tak?
a na jakimś kanale w tv?

nie będę oglądać, też w poniedziałek luknę na wyniki.
W tamtym roku trochę oglądałam w nocy chyba na tvp info :D
Niepowtarzalna atmosfera, dywan, fotoreporterzy, wywiady, schodzące się w gwiazdy :D
Chciałabym tam choć raz być... oczywiście jako gwiazda! hahhahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No i oczywiście kroczyłabyś w sukni od Karla Lagerfelda z Serkanem u boku.....no i oczywiście szpiki tylko La boutin ;))) hahaha

Margoargo

hahahah oczywiście, że tak :D
podoba mi się ta wizja. Ach, jak Ty mnie znasz i wiesz, jak mi sprawić radość :D

Tylko jeden minus - już widzę hejt fanek i kubły pomyj wylewane na mnie w necie że się prowadzam z Serkanem, a przecież to Ozge idealnie do niego pasuje itp. itd.
Cóż, po prostu nie czytałabym żadnych komentarzy w necie haha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

O HA ;))) Siostra Twoja jestem ;))) to wiem co dobre dla Ciebie;)))

oJ tam hejtem się nie przejmuj.... hahaha zazdrośnice jedne;))) a największe...... i tu zmilczę ;)))) oczywiście nie mam na myśli nas Sióstr filmwebowowych ;)))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Chyba na tvp 1 ,ale nie jestem pewna a nie chce mi sie tyłka ruszyc i iść do kuchni po gazete ha ha

Szczerość do bólu :D

sloneczkO_1

spojrzałam i na tvp 1 nie ma.
Chyba, że zmienią program

Vanessa100

Kiedyś na Canal + albo na HBO była transmisja na żywo. W tym roku pewnie też będzie

madzik_867

akurat tych kanałów nie mam haha :D
ale to nic

Vanessa100

ale w necie można oglądać każdy kanał,więc spoko :D wybór,że ho ho

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Luknełam na necie.

Madzik ma rację.
Canal +
Galę poprowadzi Chris Rock :D

sloneczkO_1

Tak mi się właśnie zdawało,że co roku tam puszczają.Wiele razy sobie obiecywałam,że obejrzę na żywo,ale od czekania spać mi się zachciało i lipa

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

ha ha
Ja mam tak samo.

sloneczkO_1

Tak samo miałam z TVD jak jeszcze oglądałam kilka lat temu. Odcinek na żywo szedł ok 2 w nocy i ciągle obiecywałam sobie,że obejrzę i nic.
Wyjątkiem była MN,jak szły odcinki to wstawałam przed 2.00 i miałam już przygotowany komputer,kanapki i kawę. W środku nocy jadłam i oglądałam odcinek haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Do zobaczenia zaś Siostry znikam ;)))

Dobranoc ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobranoc :D