O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D
Margo,jak tam wczorajszy odcinek kiralika?Rozumiem,że nic się nie posuwa jakoś szczególnie do przodu...
Nie widziałam całego jeszcze chyba poczekam na napisy....
Generalnie między Omerem I Defne stagnacja na całego.... niby mieszkali ze sobą... niby oddziałują na siebie... ale jakiegoś boom w którąś stronę nie ma.... ani euforii ani dramy ..... takie flaki z olejem.... czy się będzie coś działo nie wiem.... na razie dziadek dał Neriman i Necme chatę....bez warunku, że Omer ma się ożenić.... więc czy umowa zobaczy światło dzienne..... hmmm nie wiem.... na razie Koriś rządzi... w ostatnim odcinku były urodziny naszego Korniszona.....
W 34 odcinku Defne mieszkała z Omerem.... w 35 odcinku w pierwszej scenie się wyprowadziła....Umuś smutny ona też... no wiadomo było, że się wyprowadzi, bo sami się umówili na wspólne mieszkanie jak przyjaciele w 33 odcinku mieli tak mieszkać 2 tygodnie.... hmmm czy mieszkali tyle nie wiem .... jak sama wiesz u Turków czas to pojęcie względne.... nigdy nie wiadomo ile czasu upłynęło.....
Prawie cały odcinek nie było wspólnych scen Omera i Defne bo wszyscy uganiają się za Gallo.... słynną ponoć projektantką. mody..... bo mają jej stworzyć buty do jej kolekcji.... i podchody z obu firm robią.... w ostatniej scenie na urodzinach Korniszona .... Defne rozmawia z Omerem..... jak to ona ma w zwyczaju znowu go prowokuje, ze on jest jak posąg i że nie tęskni za nią.... na to Omuś jej mówi, że bardzo tęskni za nią , za mieszkaniem z nią, ale ciągle są w połowie drogi.... i on jej mówi, że ona mu coś obiecała i, że on pamięta o jabłku..... ( jabłko to była prowokacja w 34 odcinku.... tylko nie wiem o co dokładnie chodzi, bo nie chce mi się tłumaczyć z angielskiego, ale jak będzie już po polsku to Ci napiszę) myślę, że jabłko to taka erotyczna prowokacja Defne dla Omera.... tak było z piórem w 28 i 29 odcinku....
Teraz od 2 odcinków Yasemin i Sinan mają się ku sobie.... hmmm ciągnie ich do siebie strasznie....
Yasemin ostatecznie rozstała się z Iso....
A Sude dalej wydaje się, że kocha Sinana....
Muszę Ci kiedyś zrobić skrót odcinków.... od 18 żebyś się orientowała co nieco.....
A taki mi trochę elabuś wyszedł..... hahahha
Bez sensu to wprowadzanie się Defne skoro zaraz znowu się wyprowadza. Do tego jeszcze nie mają za wiele wspólnych scen,no to już w ogóle słabo. Za to Gallo w roli głównej,brak mi słów zwyczajnie.
Eh,chyba już nic dobrego z tego nie będzie. Żal tyłek ściska,tyle powiem.
Defne się wprowadziła, bo Gallo rozpowiada, że Omer nie zna się na kobiecych butach, bo nie mieszka z kobietą i żeby ukrócić plotki Defne wprowadziła się do Omera umówili się na 2 tygodnie.... strasznie naciągane te wątki już robią... ja czasem oglądam początkowe odcinki.... nie wiem jakoś tamten reżyser bardziej do mnie przemawiał.....
No to fajnie.
Nie żałuje,ze przestałam to ogladac.
Scenariusz jest do d...
Jak jeszcze mają zrobić 2 sezon ,to juz kompletna porażka.
Drugiemu sezonowi mówię stanowcze nie.... biorąc pod uwagę, że plan mają ciągnąć tę serię do czerwca to jeszcze co najmniej 12 - 16 odcinków przed nami.... już scenarzystka odgrzewa kotlety a co będzie później..... \
O Słoneczko ja widziałam 6 odcinek Cilek Kokusu , bo chciałam się kiedyś odmóżdżyć.... to soboe obejrzałam....
Ja się cieszę,że nie oglądam KA bo...aaaa pisałam to 100 razy,nie będę pisać po raz 101,wiesz o co chodzi :D
hahahaha :D
Serkan- Serkan, sakin, przecież już to przechodziliśmy w KM... będzie dobrze.... Ozge... może ja jednak poczekam na korytarzu?
Ozge (brutalnie szarpiąc mu rękę) - Gdzie na korytarz chcesz wiać ???!!!! Masz być tu do końca !!
Serkan - ok, aha, yhy... (do siebie) o Allahu :D
Ozge : Myślisz ,ze zrobiłes mi dziecko i na tym sie kończy twój obowiązek.
Serkan : Nie mogłem się powstrzymać
Ozge : Że co?
xDDDD
Ozge - Co mi tutaj wyjeżdżasz tekstami z KM ?!
Serkan - Przecież ty pierwsza z takimi wyjechałaś... Zresztą naprawdę nie mogłem się powstrzymać :D
Cytuję Atessę "Ostatnio na fb na jakimś fanowskim koncie zamieszczono zdjęcie Serkana z małą dziewczynką i pojawił się taki komentarz do niego: że wygląda na to że bardzo lubi dzieci, było by dobrze gdyby szybko miał swoje z ukochaną żoną, ponieważ Serkan również się starzeje i pytanie: Na co czekasz? :P"
Według mnie Serkan powinien odpisać "Nie poganiaj mnie, bo tracę oddech".
Jak w tej piosence Kory :D
Otóż to.
Na szczęście odbijam sobie to w innym serialu ha ha
Dziewczyny wiedzą o czym mówię :D
nie wiem :D
wiem jedynie, że 50 twarzy Greya jest nominowane, o czym pisałyśmy kiedyś.
O innych nominacjach w kategorii film i innych kategoriach, nie mam pojęcia.
50 twarzy jest nominowane do malin.... jako film, rezyseria , główny aktor i główna aktorka czy scenariusz też to nie wiem,
muzyka albo piosenka są tylko nominowane do Oskara.... chyba
Tu mozna sobie poczytać :
http://www.filmweb.pl/news/ZŁOTE+MALINY+2016%3A+Nominacje+dla+%22Greya%22+%22Jup itera%22+%22Paul+Blarta+2%22+i+%22Pikseli%22-115285
Aha,to się wyjaśniło. Czyli tak jak sądziłam,szanse na malinę ma spore. I dobrze! Należy mu się jak psu buda haha
Masakra .
Tak słabego filmu to ja w życiu nie oglądałam,a sporo tego było ha ha
Będziesz ogladać?
Ja lukne w poniedziałek na wyniki.
Mam nadzieję,ze w koncu Leo dostanie Oscara.
Z tego co czytałam , ci co je rozdaja nie przepadają zbytnio za tym aktorem.
a gdzie można te Oscary obejrzeć? w necie, tak?
a na jakimś kanale w tv?
nie będę oglądać, też w poniedziałek luknę na wyniki.
W tamtym roku trochę oglądałam w nocy chyba na tvp info :D
Niepowtarzalna atmosfera, dywan, fotoreporterzy, wywiady, schodzące się w gwiazdy :D
Chciałabym tam choć raz być... oczywiście jako gwiazda! hahhahaha :D
No i oczywiście kroczyłabyś w sukni od Karla Lagerfelda z Serkanem u boku.....no i oczywiście szpiki tylko La boutin ;))) hahaha
hahahah oczywiście, że tak :D
podoba mi się ta wizja. Ach, jak Ty mnie znasz i wiesz, jak mi sprawić radość :D
Tylko jeden minus - już widzę hejt fanek i kubły pomyj wylewane na mnie w necie że się prowadzam z Serkanem, a przecież to Ozge idealnie do niego pasuje itp. itd.
Cóż, po prostu nie czytałabym żadnych komentarzy w necie haha :D
O HA ;))) Siostra Twoja jestem ;))) to wiem co dobre dla Ciebie;)))
oJ tam hejtem się nie przejmuj.... hahaha zazdrośnice jedne;))) a największe...... i tu zmilczę ;)))) oczywiście nie mam na myśli nas Sióstr filmwebowowych ;)))
Chyba na tvp 1 ,ale nie jestem pewna a nie chce mi sie tyłka ruszyc i iść do kuchni po gazete ha ha
Szczerość do bólu :D
Tak mi się właśnie zdawało,że co roku tam puszczają.Wiele razy sobie obiecywałam,że obejrzę na żywo,ale od czekania spać mi się zachciało i lipa
Tak samo miałam z TVD jak jeszcze oglądałam kilka lat temu. Odcinek na żywo szedł ok 2 w nocy i ciągle obiecywałam sobie,że obejrzę i nic.
Wyjątkiem była MN,jak szły odcinki to wstawałam przed 2.00 i miałam już przygotowany komputer,kanapki i kawę. W środku nocy jadłam i oglądałam odcinek haha