O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D
kot jako jedyny pozostał niewzruszony
spał przyklejony do mojego policzka,ale nie przejął się za bardzo tym,co się działo :D
Witajcie siostry.
Smaze placki ziemniaczane i postanowiłam zajrzeć.
U mnie ostatnio nie najlepiej.
Pogoda mnie dobija.
Wczoraj słońce i 13 stopni chociaż był mega wiatr a dziś 1 stopień a do tego deszcz.
I jak tu człowiek ma normalnie funkcjonować.
Hejo :D
U mnie też nie najlepiej ostatnio.Wczoraj to była kompletna beznadzieja,że nawet forum nie poprawiło mi humoru
No ja weszłam wczoraj dopiero na wieczór , ale napisałam tylko z 3 czy 4 posty.
Niech już będzie wiosna , bo zwariuje.
A dziś jak się czujesz ?
Ja będe oglądać tv4 online,bo tv chyba będzie zajęte,więc pewnie coś napiszę tu i na teleforum :D spoko
Na początku każdego " odcinka"
Jak będę na kompie to lukne czy faktycznie tak jest :-D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sm17oTsHPh4&list=RD--l mpMl7uOQ
Jest to samo?
Hello ;)))
zapodaję Wam crack Moniki Veroniki ;))) chociaż tak pooglądajcie kiralik hahaha ;)
https://www.youtube.com/watch?v=HDdh8pc2ewE&feature=youtu.be
Nawet się nie zorientowałam a juz mam przeszło 3500 postow.
Marguś jak nie wrócisz do świata żywych to Cię przegonię ha ha
Żartowałam.Ciebie nikt nie dogoni :D
Spoko możesz mnie przegonić ;))) chociaż nie wiem czy Ci się uda ;)))) żartuję ;)))
Oj coś ostatnio mam braki czasowe na takie pogaduchy formurowe ;))) i brakuje mi tego ;)))
My na razie ekscytację kiralikiem odłożyłyśmy na półkę.... Wy nie oglądacie w ogóle, a ja nie mam czasu ;))) hahaha a zresztą..... Turcy lubują się w huśtawkach emocjonalnych a mnie to już nudzi..... w jednej końcówce odcinka.... Umuś jest przerażony, bo go Defne znowu zostawiła i odeszła ....( 33 odcinek) .... no nie całkiem bo sadzi sobie kwiatki.... ale jest pokazany strach i przerażenie Umusia i później jego radocha .... bo Defne jednak jest.... i słynny całus glonojad ;)))) a ... już w kolejnym odcinku 34 - końcówka.... Umuś zachywca się inną kobitą ( Gallo)- scena w samochodzie..... logika Turków.....powala..... hahahaha
Wychodzi na to, że scenarzystka nie ma pomysłu na rozwleczenie fabuły a tu ją pewnie cisną producenci i wychodzą odgrzewane kotlety co chwilę.... po prostu .... Turcy ( producenci, scenarzystka, reżyser) powinni sobie przetłumaczyć słowa piosenki i się do nich zastosować..... " trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym"...... hahaha takie refleksje nocą mnie naszły ;))))
To pisałam ja elabusiowa margo.... nocny marek forum ;)))
Otóż to kochana.
Zgadzam się z Tobą w 1000 procentach :-D
Brak pomysłów na fabułę to jest problem.
Logika myślenia Omera tez nie powala.
Jak można w jednym odcinku "tęsknić" za ukochaną a w drugim oglądać się za inną.
Może w ten sposób chce zmusić Defne do powiedzenia mu prawdy.
Pisałaś , że Kiralik miał być taką " zapchaj dziurą".
Patrząc na to co teraz robią myślę , że osiągnęli cel.
hahah tak jest! Zapchaj dziura spełniła swoją funkcję.Ale na pewno nie tak jak oczekiwali producenci :D
To taki korek w d....
Gdzie nie da rady ani w jedną ani w druga stronę ha ha
Ale mnie wzięło a jeszcze niedawno choćby się waliło i paliło to musiałam zobaczyć odcinek.
Chyba już wiem dlaczego tak mam.
Nie mogę jeździć na karuzeli , bo mi niedobrze a oni takie coś Nam funduja.
Mam już rozwiązanie ha ha
hahahaha dokładnie :) ani w jedną ani w drugą stronę hahaha-jednym słowem korek utknął na dobre :DDDDD
Niestety nie udało mi się oglądać odcinka na żywo.
Jak tylko gdzieś będzie na necie to lukne.
bo to żeńska wersja Zorra :D
Ma maskę i nikt oczywiście jej nie rozpoznaje :D
i walczy ze złem :D
http://www.filmweb.pl/serial/Kr%C3%B3lowa+miecza-2000-104021
a tu czołówka https://www.youtube.com/watch?v=mW5ZSenrO5I
(do dziś lubię tą piosenkę :D)
taka bajka dla dorosłych - Zorro w żeńskiej wersji.
Historyjka o superbohaterze, a raczej superbohaterce.
Tak patrzę na czołówkę i ten generał czy kogo on tam grał, to ciachowaty nawet :D
kiedyś w gimnazjum chyba napisałam kontynuację Królowej miecza :D a w zasadzie była to parodia hahaha :d
4 opowiadania na wesoło :D