Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
chcesz linka do serialu fatmagul ????
https://www.youtube.com/watch?v=M3ZAmroIA8w to chyba 1 odcinek ....
od 20 kwietnia w TVP 1
wiesz kto gra Kerema..... oczywiście.... Engin ( Omer) z KPA....
Dziękuję bardzo :-D
Tak wiem , że on tam gra i jeszcze Fathi z AY :-D
Też ma taką brodę jak w KPA :-D
hhaha cześć Siostra ;)
a nie Engin w fatmagul nie ma brody i dłuższe włosy....
To fajnie.
Ja nie mam czasu się zabrać za ten serial ha ha
Za dużo tego wszystkiego ha ha
Co się tam działo ciekawego ?
żona YIgita przeczytałą fragment pamiętnika Nur mówiący o miłości i bólu i zastanawia się kogo kocha Nur.
Na koniec odcinka kilku ludzi strzelało z asamochodu do Yigita :D
Ojej.
Akcja za akcją.
Widzę , że Cię wciągnął.
Jutro postaram się oglądać.
A proci dostali rozwód czy nie ?
nie dostali rozwodu :D a tą Nur wujostwo chce wydać za mąż za jej kolegę ze szkoły :D haha ile ona będzie miała tych mężów :D trzech :D
Ha ha
Czyli ten co ja przesladowal i podpalił ta szope był naprawdę jej mężem ?
Założy harem ha ha
ten psychol był jej mężem ale tylko przed Bogiem.
zmusił bronią do udzielenia ślubu tego kapłana islamskiego, zapomniałam jak się oni nazywają.
TO się nazywa ślub z atrakcjami hahaha :D
ale czytałam że w Turcji ważny jest tylko ślub przed urzędnikiem, więc sam ślub przed Bogiem się nie liczy
zgadza się Turcja uznaje tylko śluby cywilne, przed ślub przed Imamem jest nieważny i chyba nawet karalny... ale nie jestem pewna....
no normalnie jak gdzieś w chinach kobieta ma chyba 3 albo i więcej mężów... Turcy to przenoszą do swoich seriali??
Vanessa nie śmiej się, gdzieś chyba w Tybecie jest wioska gdzie kobiety mają kilku mężów... Wojciechowska robiła o tym program.....
No facet może mieć kilka żon to i kobieta może mieć kilku mężów.
W końcu mamy równouprawnienie ha ha
na teleforum akcja oglądania KM od początku trwa :D
właśnie od wczoraj trwa analiza odicnka drugiego :D
w którą oczywiście też się włączyłam haha :D
Ja też miałam w planie oglądać KM od początku , ale jak narazie nic z tego nie wychodzi ha ha
hahahhaha cała ja :D
z pierwszych dwunastu odcinków mam najważniejsze momenty OyAz wypisane w punktach, wypisałam je kiedyś podczas oglądania w necie (bo regularnie w tv zaczęłam oglądać od 13, a potem w necie nadrobiłam pierwsze 12)
a tak w ogóle to każdy odcinek KM intensywnie i dokładnie komentowąłm na fw w wakacjez wami, więc mniej więcej wiem co i jak :D
dziewczyny podczas oglądania wyłapały różne wpadki :D
no tak przecież miały się skupiać na wpadkach.... hahaha
Myśmy się tyle nadyskutowały o KM, że nic dziwnego, że jesteś ekspertem....
ech, w tych pierwszych 3 odcinkach Ayaz był taki arogancki, stanowczy, męski..... zupełnie inny facet niż w późniejszych odcinkach.......
Dokładnie Ayaz 100 % faceta w facecie, a nie to co potem się z nim stało..... makabra....
w 4 odcinku już zaczęło go brać zauroczenie, bo w parku był naprawdę taki miły dla niej i ewidentnie nią zauroczony.
Ale w pierwszych 3 to arogancki sexy macho, nic tylko tarmosić hahahaha :D
Powiem Ci, że jakbym miała oglądać KM od początku, to nie dałabym rady,bez przesady,
jedynie obejrzałabym sceny OyAz i to tylko te najlepsze.
Spokojnie ja też nie oglądałabym całego KM tylko najlepsze sceny..... zwłaszcza scena tańca mniód ;) , kolacja ( Ayaz na czarno) , rysowanie, jedzenie czereści, i jeszcze parę innych....
No ja też raczej nie będę oglądać od początku.
Tak jak Wy zobaczę najciekawsze scenki OyAz :-D
całe KM można obejrzeć za jakieś 2-3 lata kiedy już się w pamięci zatrze fabuła.... ja tak mam teraz czasem oglądam prawo Agaty, albo przepis na życie...
No tak i jeszcze nas Vanessa zaskoczy znajomością fabuły.... hahahah lepszą niż nasza mimo, że my oglądamy.... hahahaha zaraz dostaniemy po uszach :)
"No tak i jeszcze nas Vanessa zaskoczy znajomością fabuły.... hahahah lepszą niż nasza mimo, że my oglądamy"
hahahahhhaaha rozwalacie mnie hahahhaa :D się ubawię z Wami jak na kabarecie :D
Bez tej brody wygląda całkiem ,całkiem.
Kolejne tureckie ciasteczko do schrupania :-D
Mówisz o Enginie ??? wiesz co, że akurat mi się bardziej w brodzie podoba, a w fatmagul nie specjalnie....
zgodnie z tradycją.... 2 zwiastun 39 odcinka kiralika......
https://www.youtube.com/watch?v=QFZp-3w8S5Q
hahaha wychodzi na to, że się Meric wystraszyła spadku oglądalności i serwuje słodkości między Omerem i Defne....
ha i jeszcze chyba znalazł się jakiś kolega Defne ..... czyli wersja Umuś zazdrosny będzie..... oha odgrzewanie kotletów ciąg dalszy.... a na teleforum poruszenie.....,że ich to jeszcze bawi ???
Dokładnie.... skoro w 2 zwiastunach dali tyle czułości, to pewnie zasadzą jaką dramę na koniec odcinka....
a tak naprawdę chyba się scenarzystce zaczyna duuupa palić.... hahhaha w końcu chyba jadą po niej fani tureccy konkretnie.... dostaje się ponoć Ziucie Barisowej hejt ma ponoć niezły za brak scen czułości między Omerem i Defne.... ahhahaha to się ugięli producenci.... a ratingi swoje mówią jeszcze miesiąc temu było ponad 7 mln widzów, ostanio 5.5. to nie jest mało.... a i jeszcze jakiś reality show przenieśli w innej stacji na godzinę emisji kiralika.... to może i to sprawiło, że ruszą do przodu..... pożyjemy zobaczymy..... ja teraz i tak oglądam KPA więc kiralik może obejrzę w święta o ile nie będę oglądać czegoś ciekawszego.....
na koniec zasadzą dramę, albo.... zasadzą kwiatka, jak kiedyś na koniec Defne i Umuś ją znalazł w ogródku hahhaa :D
hahah a niech już robią co chcą .... chyba mnie już nie zaskoczą w tym serialu.... tak naprawdę rozmywają sprawę wynajmu.... coraz więcej ludzi z otoczenia Omera wie a on sam nie..... i jak już się dowie ... o ile się dowie... to co zrobi .... będzie Aniołem Zemsty i będzie się odgrywał na wszystkich..... już mi szkoda tej postaci.... dostaje po duuupie równo, a głupiej lojalności Defne mam już do porzygu....
to pisałam ja największa fanka kiralika na filmwebie - wzrok Was nie myli hahahah ;))))