Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
Ja tez,lubie sobie oblukac rozne seriale. No kiralika ot ogladam,choc jak pisze boje sie czytac polskich stron o serialu,bo tego nie czuje. Ograniczam sie do angielskich stron
hello ;)))
Cóż zobaczymy co się stanie.... jak ratingi będą dobre...to Meric i III serię zrobi...a wtedy będą odgrzewane kotlety, odgrzewanych kotletów.....
no już piszą że serial został zgłoszony do najlepszej komedii romantycznej w zeszłym roku im im się udało ale nie ma co do przodu wychodzić chyba żeby się wróża Macieja spytać :d
Tu nawet wroz Maciej nie da rady... skonczyloby sie jak z ta z poniedzialkowego porannego radia zet, takie jak ona odpowiada na pytania,to mozna pasc...
hehe a to nie wiem u mnie wiecznie eska leci albo jak mnie napadnie to tureckie piosenki sobie włączam :D
U mnie w pracy eska nie lapie,ale zetka juz tak to slucham tej amali... i mam takie.no tez bym mogla tak wrozyc
Obawiam sie ze tytul kojarze,ale chyba nie z tym o czym ty myslisz... ale to juz nie moja pora,to mam prawo
Mi sie nawet podoba, ubolewam ze nie moglam tego znalezc z eng subami,ale i tak ogladam xd
Tak tajjna grupa i te sprawy co nie zminia faktu,ze nie wiem gdzie jest. Ale gdzies na fb
chciałam Ci wysłać wiadomość ale nie moge bo jakichś śmiesznych punktów nie mam, nie są tajni są grupą zamkniętą
Obstawiam,ze musimy byc znajomymi na filmwebie tez ;) aaa,to tylko grupa forum telenowel chyba tajna jest...
Powitać i pożegnać zarazem :) bardzo mi tu z wami przyjemnie dziewczynki, ale dopada mnie właśnie proza życia, dlatego zmykam.
Pozdrawiam i do zobaczenia (przeczytania) niebawem.
Hello;))) Nasza księżno polsko- turecka ;)))) gratulacje 16 000 postów pękło ;))))
Jak rozumiem szampan będzie się lał strumieniami ;))) i nasze tureckie ciasteczka są już w drodze na imprezę ;))))
Miłego dnia i do zaś ;)))
Uciekam spac,bo pozno.... gdyby cos to moze dopytam o te grupe w bardziej sprzyjajacych okolicznosciach
Dobranoc :)
Czesc i czolem w ten zimny poranek ;) zasiedzialam sie wczoraj z wiami i ledwie dzis wstalam. Moj mozg dzis dostanie dzis duze ilosci glukozy co by dziac
Hello ;)))
Witam słonecznie ;))))
Udanego dnia Siostry i do miłego zaś ;))) może wieczorem ;)))
Hejka :D
dziewczyny co to za szalenstwo było na forum w nocy?... właśnie siedzę i nadrabiam posty ;dd
takiego urodzaju dawno nie było... haha ;d
pozdrawiam ;))))